צפייה בגרסה מלאה : האם ידוע למישהו על הבדלים בין דנה 35 שונים ב-XJ
הלכתי בשבוע שעבר להתקין נעילה אחורית בולסטר ( כמו ARB ) בצירוקי XJ 2001 סרן דנה 35 עם C CLIP ו LSD (מוגבל החלקה) 27 SPLIT , אחרי 5 שעות עבודה בסדנא אומר לי הבעלים שהסרן שלי לא מתאים לנעילה צריך להביא סרן אחר לא מוגבל החלקה (יש לצירוקי שלי דיפרנציאל מוגבל החלקה) החזיר הכל למקום וזהו, בקיצור התאכזבתי , האם ידוע למישהו על הבדלים בין דנה 35 שונים ב-XJ? האם יש מישהו שהתקין נעילה אחורית נשלטת לג'יפ כזה ? איזה יצרן הנעילה והדגם שלה לפני נתוני הג'יפ שלי ?
אשמח לקבל כל מידע ו/או התנסויות ,וכמובן המלצות .
יוסי
מה הייתה הבעייה? מה לא התאים?
הקטלוג של ARB הוא תמיד מקור טוב למידע, ושם יש את אותן שני נעילות לסרן דנה 35, מכל השנים. בולסטר בסך הכל דומה.
שני גורמים אפשריים לאי התאמה - אחד, רוחב הפלאנג' של הנעילה - יש שני דגמים (בARB זה דגם RD102 ו103) , בהתאם ליחסי העברה ברכב. אני מניח שבבולסטר זה דומה.
הערה שנייה שאפשר למצוא בטבלת האפילקציות, היא לגבי קוטר הברגים שמחברים את הקורונה לנעילה:
Newer OEM Dana 35, Dana 44 & Chrysler 8.25" ring gears may have 3/8", 7/16", or 1/2" ring gear bolts.
Air Locker flange holes must be drilled or reamed larger to suit 7/16" or 1/2" bolts.
כלומר, יש אפשרות לשלושה קטרים שונים של ברגים, הנעילה מתאימה לקוטר הקטן ויתכן שיש צורך להגדיל את החורים אם הברגים של הקורונה אצלך גדולים יותר.
אני מנחש שהבעייה היא אחת מהשתיים - סביר להניח שהשנייה, כי נושא יחסי ההעברה מוכר מזה מכל סרני דנה.
האם היית בקשר ישירות עם שי פלג מבולסטר?
http://m.quadratec.com/products/product.php?pid=16100+4504
לא מכיר בעיות בהתקנת נעילה ב35..
זה סרן נפוץ.
אצל חבר יש OX ואצל אחר ARB כך שאני לא מבין את הבעיה.
boaz avrahami
29-09-13, 02:00
זה לא carrier שונה?
מעלה שרשור ישן,
בדנה 35 מוגבל החלקה אפשר להתקין נעילה?
כן, יש Powertrax Noslip שמתאים ל35 מוגבל החלקה, ויש כמובן ARB ודטרויט לוקר שמחליפים את כל הקייס.
אצלי מותקן arb אני חושב rd 102 לפני 5 שנים ...... הזיכרון לא משהו
רק כך בחשבון שהציריות של dana 35 חלשות ונגזרות בקלות מניסיון :(
במיוחד בסרן נעול מומלץ להחליף למחוזקות .
ברגע שהציריה נגזרת אתה נשאר תלת אופן
רק כך בחשבון שהציריות של dana 35 חלשות ונגזרות בקלות מניסיון :(
במיוחד בסרן נעול מומלץ להחליף למחוזקות .
ברגע שהציריה נגזרת אתה נשאר תלת אופן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.