PDA

צפייה בגרסה מלאה : Article: נעים להכיר: אפליקצית ניווט השטח off-road.io

Jeepolog
21-11-13, 11:03
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=3183-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%AA

יואב פולס
01-10-16, 11:10
נשמע מצויין.
ניגשתי להוריד את התוכנה ואז ראיתי שהיא מבקשת גישה לתמונות שלי, למצלמה, למיקרופון, לנתוני ה WIFI, בקיצור - להמון דברים שמעלים את החשד שלא מדובר בתוכנה תמימה.
כשתתקנו את זה - תעדכנו. עד אז אתם מחוץ למכשיר שלי.
'מוחל טוייבעס'.

Micha
01-10-16, 11:36
+1
מה לה ולאנשי הקשר? למה צריך לפתוח הרשאות לכל תוכנות גוגל בשבילה ?
תודה, אבל לא תודה.

GodsFather
01-10-16, 12:09
החל מגרסת מע הפעלה לוליפופ, המשתמש יכול לבחור מה לאפשר לאפליקציה לעשות. לשיקולכם.

אין לי דבר וחצי דבר עם האפליקציה הזו ויש לי ביקורת טכנית עליה אבל הרשאות זו לא בעיה.

andy.shaked
01-10-16, 13:03
התוכנה מבקשת גישה לאנשי קשר בגלל שיש אופציה של טיולים משותפים שכולם מופיעים על המפה ביחד והדבר נעשה על ידי הקמת קבוצת וואצאפ.
גישה לתמונות היא בשביל להוסיף תמונות של נקודות עניין בדרך( לא חייב בזמן המסלול אפשר גם אחר כך).
גישה ל wifii בדרך כלל היא לעזור בדיוק של ה -GPS אם כי פחות ברור לי איך זה עוזר בשטח.
אין לי קשר למפתחים אהל זה על סמך האפשרויות שקיימות בתוכנה
בכל מקרה התוכנה נראית די מבטיחה. בעיקר בשל השילוב של נקודות העניין כמו בעמוד ענן והשילוב של מפות offline+online

טרודיי
01-10-16, 13:53
אפשר לשלוט בהרשאות של כל אפלקציה,במנהל הישומים בהגדרות.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ד ו ר ו ן
01-10-16, 14:11
נשמע מצויין.
ניגשתי להוריד את התוכנה ואז ראיתי שהיא מבקשת גישה לתמונות שלי, למצלמה, למיקרופון, לנתוני ה WIFI, בקיצור - להמון דברים שמעלים את החשד שלא מדובר בתוכנה תמימה.
++
כשארצה להעלות תמונות אבחר ידנית להעלות, לא נותן הרשאות גורפות מראש.

כנ״ל אנשי קשר מיקרופון ולמה לעזאזל היא רוצה גישה לwifi?
מה הקשר לשטח מלבד חיבור למחשב הביתי וכל רשת wifi אחרת שמוגדרת אצלי בטלפון?

yoni_0000
01-10-16, 18:35
חבר'ה אתם פרנואידים... הפרופיל שלכם בתוכנה מבוסס על משתמש גוגל ואתה צריך את האנשיי קשר בשביל שתוכל לצרף את המטיילים איתך ולראות אותם בלייב על המפה. היא מבקשת wifi כמו כל תוכנה שמשתמשת במיקום, בשביל לשפר את הדיוק. כאמור אתם יכולים לבטל כמעט הכל בהגדרות של המכשיר..

ד ו ר ו ן
01-10-16, 19:20
תוכנות אחרות לא ביקשו wifi.. ולא אנשי קשר ולא מיקרופון.

אתה צריך מיקום על מפה של חבריך לטיול?
רואים אותם במראה או לפניך..

שיתוף מסלול אפשר גם בלי להגיע לתחתונים.

כל אחד והגבולות שהוא רוצה לשים.

boaz avrahami
01-10-16, 19:22
באיפון זה לא היה קורה [emoji4]

andy.shaked
01-10-16, 19:35
לא נראה לי שמישהו מכריח אותכם להתקין.
מדהים איך פתאום כולם נהיו פרנואידים.
אפשר לקבל פרטים בדף הקבוצה וגם לפנות למפתח, הוא מאוד נחמד ועונה די מהר.
שיתוף הפעולה שהוא זוכה מהקבוצות הגדולות לגבי המסלולים נראה מאוד מבטיח.

נמרוד
01-10-16, 19:44
איבדתם את הצפון, נראה לי שאתם באמת צריכים תוכנת ניווט :rolleyes:

מדובר על אפליקציה מקומית, ישראלית, האנשים שכתבו אותה - אילן וכדן - גולשים פה, הם לא סוכני חרש של גוגל, ולא נראה לי שהן מתעניינים בתחתונים שלך, דורון.

asafk
01-10-16, 19:54
באמת הגזמתם. אפליקציית פנס שמבקשת מכם גישה למצלמה ובעצם נותנת לאיזה סיני בחינם תמונות שלכם מהמצלמה הקדמית שפתוחה כל הזמן / התקנתם בלי לשאול שאלות. הפרטיות שלכם, מרגע שהתקנתם וואטסאפ ופייסבוק, נמחקה. נעלמה.
אבל אפליקציית ניווט שמבקשת גישה לפיצ׳רים של הסמטרטפון זה לא...
קצת לסגור את האורווה אחרי שהסוסים ברחו...

(מי שבאמת חרד לפרטיותו שלא ישתמש בסמטרטפון. ואם כן, בלי להתקין אף אפליקציה ולהדביק מדבקה על המצלמה הקדמית לפחות).

אסף.

ד ו ר ו ן
01-10-16, 19:55
אני בטוח.
אחרת זה באמת ביזארי.

אבל בחזרה למציאות, פעם אחר פעם תוכנות שביקשו את הפרטים האלו בסוף התהפכו על הלקוחות למרות הצהרות הפרטיות בראשית הדרך.

זה שהם גולשים כאן לא הופך את
זה ליותר לגיטימי, בעיני לפחות.

קח את זה כמשוב צרכני.

אסף,
לשאלתך לגבי הפנס וכו׳, ממש לא.

איל מ
01-10-16, 19:55
ווייז מבקשת פחות או יותר(יותר) את אותן הרשאות,
לא זכור לי שזה מנע ממישהו להוריד (וווייז שייכת לגוגל...)

ד ו ר ו ן
01-10-16, 20:07
בוויז אתה יכול להשתמש כ״משתמש לא רשום״ ולא לשתף כלום עם התוכנה.

GodsFather
01-10-16, 21:58
בוויז אתה יכול להשתמש כ״משתמש לא רשום״ ולא לשתף כלום עם התוכנה.
אל תהיה נאיבי...

ד ו ר ו ן
01-10-16, 22:25
לא נאיבי.
ברור שהיסטוריית הנסיעות שלי נמצאת שם (אבל יש לך אפשרות לא להקליט נסיעה אם אתה רוצה), אבל לא אנשי הקשר, לא המיקרופון (מי אמר פייסבוק ופתיחת מיקרופון בלי להגיד?), לא המיילים, לא כתובת המייל, ולא נתוני רשתות ה-wifi שהטלפון שלי פגש..

בקיצור,
שכל אחד יבחר כמה להתפשט ואיפה המינימום שהוא בוחר להשאיר לעצמו.

בטוח שיש יותר כאלו שהשיתוף הטוטלי הזה קוסם להם, לי לא.
יאללה, מספיק מילים.

יואב פולס
02-10-16, 09:44
מה שדורון אמר.
אני אוותר.

cgp
02-10-16, 16:08
ואללה הצחקתם אותי, ראיתם פעם מה וואטאפ שאתם משתמשים כל שניה מבקש? תלכו פעם לפרטיות או privacy ותבינו .... אגב כל מכשיר מבוסס ip ניתן למעקב מבלי להיות מומחה גדול

Asaf-a
02-10-16, 18:11
הנקודה שלא מצאתי לה פתרון, בזבוז של 700 מגה בזכרון המכשיר, לא מצאתי איך ניתן לשמור המפות על כרטיס הזיכרון.

למרות שזכרון המכשירים גדל עם השנים לאזור 16 גיגה ברוב המכשירים , עדיין נושא המקום הפנוי כואב.
רעיונות?

Ilanza
02-10-16, 21:03
חברים אני אילן היזם של האפליקציה, כדן הוא המפתח בפועל. מצטער שלא עניתי מיד, רק עכשיו ראיתי את ההודעות. אבל כמו שאחרים ענו, יש סיבה לכל בקשה של הרשאות אבל נתחיל מהסוף, אנחנו ג'יפאים, אנשי שטח פשוטים ופרטיות חשובה לנו בדיוק כמו המחמיר כאן ביותר. לעולם לא נמכור או נעשה שימוש במידע מאחורי הקלעים. דבר שני, שיהיה הכי ברור בעולם, אנחנו לא יודעים / שומרים אצלנו כלום מלבד האימייל וזאת רק בשביל שיהיה אפשר להתחבר גם מהמחשב הביתי. בקיצור אנחנו אנשי שטח, אישית הייתי מ"פ בצנחנים ולעולם לא אמכור את נשמתי (או את משתמשי) לשטן תמורת פרוטה. כל שני וחמישי מישהו מדרג את האפליקציה 1, 2 או 3 רק על הסיבה הזו וזה חבל, אתם בטוחים איתנו. כל השאר מדרגים 5! אז אני מבין את החשש, אבל ממליץ לסמוך עלינו, ולא לדאוג, בפרופיל הפייסבוק שלכם יש הרבה יותר מידע ממה שאנחנו יודעים. האפליקציה לא ניגשת לשום מידע במכשיר שלכם שלא קשור לשימוש הישיר שאתם עושים כמו ניווט או העלאת תמונה.

כל השאר הוא טכני ולא חשוב, כי נכון שאנחנו יכולים לבקש רק כשצריך למשל להעלות תמונה אבל ראשית זה מציק, דבר שני יש באג מאד מעצבן בגוגל (לא בדיוק באג, יותר החלטה שלהם) שהההרשאה לאימייל שלכם קשורה באופן ישיר להרשאה אנשי הקשר, לא יודע למה (אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, אשלח לכם את התיעוד של הבאג) אבל תאמינו לי שאם פתאום הייתם מקבלים הודעה "האפליקציה off-road מנסה לגשת לאנשי הקשר שלכם" כשבפועל אנחנו רק מבקשים את המייל, אף אחד לא היה משתמש באפליקציה. לכן קיבלנו החלטה, שעד שגוגל ישנו את מערך ההרשאות, אנחנו מבקשים הכל מראש. מתנצלים אם מישהו נפגע מזה, רק מבקשים לא לפגוע בדרוג נמוך כי אנחנו עובדים קשה בזמננו החופשי שזו תהיה אפליקציית ניווט מצויינת והנושא הזה לא קשור לניווט. כשיהיה ניתן לשפר זאת נשפר ונעדכן כאן את הפורום.
שנה טובה! אילן.

Ilanza
02-10-16, 21:39
הנקודה שלא מצאתי לה פתרון, בזבוז של 700 מגה בזכרון המכשיר, לא מצאתי איך ניתן לשמור המפות על כרטיס הזיכרון.

למרות שזכרון המכשירים גדל עם השנים לאזור 16 גיגה ברוב המכשירים , עדיין נושא המקום הפנוי כואב.
רעיונות?

הי אסף, נקודה מאד נכונה. אנחנו עובדים על אפשרות לשמור את המפה על כרטיס זכרון. הבעיה בולטת בעיקר במכשירי אנדרואיד לרכב, שם אין יותר מג'יגה זכרון פנימי... אעדכן כאן כשיהיה חדש.

Asaf-a
02-10-16, 21:56
תודה על העדכון

ד ו ר ו ן
03-10-16, 01:02
קודם כל תודה על ההסברים.
לפחות מצידי אין שום דירוג, אם לא התקנתי והשתמשתי.

opl
03-10-16, 07:57
בקיצור,
שכל אחד יבחר כמה להתפשט ואיפה המינימום שהוא בוחר להשאיר לעצמו.

בטוח שיש יותר כאלו שהשיתוף הטוטלי הזה קוסם להם, לי לא.
יאללה, מספיק מילים.

הגדולה היא שהצליחו לגרום לך להאמין שהשארת לעצמך משהו.

Ilanza
03-10-16, 09:40
קודם כל תודה על ההסברים.
לפחות מצידי אין שום דירוג, אם לא התקנתי והשתמשתי.
תודה דורון. זה לא היה מכוון אליך, זה יותר באופן כללי כדי לומר שאנחנו מכירים את הבעיה והחששות ולצערי מגבלה טכנית של גוגל מונעת מאיתנו לפתור אותה. אנחנו יכולים להחליף את מערך האבטחה למשהו שאנחנו נפתח אבל זה יהיה פחות מאובטח מהמנגנון של גוגל. כך שאנחנו במילכוד. אז בינתיים חיים עם מה שיש...

זה התאור של הבעיה בפורום של גוגל:

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=189766

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

zivo
03-10-16, 10:52
תודה דורון. זה לא היה מכוון אליך, זה יותר באופן כללי כדי לומר שאנחנו מכירים את הבעיה והחששות ולצערי מגבלה טכנית של גוגל מונעת מאיתנו לפתור אותה. אנחנו יכולים להחליף את מערך האבטחה למשהו שאנחנו נפתח אבל זה יהיה פחות מאובטח מהמנגנון של גוגל. כך שאנחנו במילכוד. אז בינתיים חיים עם מה שיש...

זה התאור של הבעיה בפורום של גוגל:

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=189766

אילן,
עובדה שיש כאלו שמסתדרים בלי ההרשאה של לגשת לרשימת הכתובות, לפחות בשבילי, זה גורם לא להתקין.
תפנה את תשומת ליבו של דן, להודעה #8 בקישור ששלחת, בכל מקרה בהצלחה.

#8 (https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=189766#c8) [email protected] (https://code.google.com/u/115609213122929266972/)For getting "your own" accounts, you can do that:

<uses-permission android:name="android.permission.GET_ACCOUNTS" android:maxSdkVersion="22"/>

on Android > 22 you don't need the permission (as long as you just need accounts from your own account type)

This works also for:
AUTHENTICATE_ACCOUNTS, MANAGE_ACCOUNTS and USE_CREDENTIALS

boaz avrahami
03-10-16, 11:02
אתם פתוחים מול גוגל בכל דבר שיש על הטלפון.
גוגל הוא אוייב הפרטיות מס אחת שלכם והוא עושה שימוש בנתונים שהוא אוסף עליכם ולא מתאמץ מדי להחביא את זה.

עכשיו אתם מתעוררים ומזכרים לשמור על הפרטים שלכם ועוד מאפליקציה שמתבססת על האבטחה של גוגל?

חפשו לכם עקרונות חדשים או שתעברו לטלפון כשר

לטעמי אפילו בעיני עצמכם זה לא רציני

Ilanza
03-10-16, 14:22
אילן,
עובדה שיש כאלו שמסתדרים בלי ההרשאה של לגשת לרשימת הכתובות, לפחות בשבילי, זה גורם לא להתקין.
תפנה את תשומת ליבו של דן, להודעה #8 בקישור ששלחת, בכל מקרה בהצלחה.

#8 (https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=189766#c8) [email protected] (https://code.google.com/u/115609213122929266972/)For getting "your own" accounts, you can do that:

<uses-permission android:name="android.permission.GET_ACCOUNTS" android:maxSdkVersion="22"/>

on Android > 22 you don't need the permission (as long as you just need accounts from your own account type)

This works also for:
AUTHENTICATE_ACCOUNTS, MANAGE_ACCOUNTS and USE_CREDENTIALS
תודה. ניסינו את זה, לא עובד. השקענו בזה המון מאמץ לפני כחודשיים ללא פתרון. לבקשתכם ניתן לזה עוד ניסיון ואם יהיה חדש אעדכן. בכל אופן אשמח לקבל גם פידבקים על האפליקציה עצמה. בכל זאת זו המהות לשמה התכנסנו...
שנה טובה!

yscheiner
03-10-16, 15:14
יש תחזית לגרסאת IOS?

יואב פולס
04-10-16, 20:14
תודה על התשובה וההתייחסות המפורטת,
אשמח לשמוע כשיהיה שיפור.

andy.shaked
04-10-16, 20:16
היום יצאתי לטיול עם התוכנה.
מאוד מוצלחת לטעמי, צריך קצת ללמוד את כל הממשק, אבל מאוד נח לעבודה.

Ilanza
04-10-16, 20:22
שמח לשמוע אנדי! תרגיש חופשי לפנות אליי עם שאלות בקבוצת הפייסבוק.

andy.shaked
04-10-16, 20:23
אנחנו כבר מתכתבים בפייס.
הצעתי לך להכניס אפשרות חיפוש/סינון מסלולים לפי המפרסם/קבוצת פייסבוק

שמח לשמוע אנדי! תרגיש חופשי לפנות אליי עם שאלות בקבוצת הפייסבוק.

tallevi
05-10-16, 00:01
עוד לפני הניסוי בשטח, רק בשלב ההתקנה, וכבר אני רוצה לחזק את ידיכם ולשבח את פועלכם.
נראה לי שהאפליקציה הזו הולכת להיות מועילה ביותר לצרכים שלי.

ישר כוח חברים ותודה.

טל.

Ilanza
05-10-16, 00:26
עוד לפני הניסוי בשטח, רק בשלב ההתקנה, וכבר אני רוצה לחזק את ידיכם ולשבח את פועלכם.
נראה לי שהאפליקציה הזו הולכת להיות מועילה ביותר לצרכים שלי.

ישר כוח חברים ותודה.

טל.
תודה רבה טל! מחמם את הלב :-) לגבי הדיונים שהיו עד כה בנושא ההרשאות. הורדנו את המיקרופון והוויפי, הם אכן היו מיותרים ולא בשימוש. ועברנו לבקש הרשאות בכל פעולה לפי מה שנדרש, *אבל* זה עדיין לא נראה טוב כי נראה כאילו אנחנו מבקשים לקרוא את אנשי הקשר. מקווה שנמצא דרך לעקוף את זה...

lesles
05-10-16, 19:58
הורדתי את מפות האופליין, לא עבד לי בשטח כשלא הייתה קליטה.

andy.shaked
05-10-16, 20:01
העברת למצב מפות offline?

Ilanza
05-10-16, 20:27
הורדתי את מפות האופליין, לא עבד לי בשטח כשלא הייתה קליטה.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/830f79bd217c8b5a8944d6845b1a64fb.jpg

Mor Gurevich
05-10-16, 21:50
אתמול יצא לי לטייל קצת עם האפליקציה. ראשית, חייב לציין שהיא מאוד אינטואיטיבית וידידותית. שאפו.

שנית, הייתי שמח אם הייתה אופציה לבטל את הסיבוב האוטומטי של המפה, אשר חגה בהתאם לכיוון הנסיעה. יש אנשים כמוני, שמעדיפים שהמפה תשאר מוצפנת לכל אורך הניווט.

תודה רבה ושנה טובה

Ilanza
05-10-16, 21:58
אתמול יצא לי לטייל קצת עם האפליקציה. ראשית, חייב לציין שהיא מאוד אינטואיטיבית וידידותית. שאפו.

שנית, הייתי שמח אם הייתה אופציה לבטל את הסיבוב האוטומטי של המפה, אשר חגה בהתאם לכיוון הנסיעה. יש אנשים כמוני, שמעדיפים שהמפה תשאר מוצפנת לכל אורך הניווט.

תודה רבה ושנה טובה
תודה רבה מור! שמח לומר שזה כבר בפיתוח וישתחרר בגרסה הבאה.

lesles
05-10-16, 22:11
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/830f79bd217c8b5a8944d6845b1a64fb.jpg

אני בדיוק ככה במפות וזה כל הזמן היה בטעינה ולא הראה כלום.
מהייאוש גם סימנתי רק אופליין וכלום לא השתנה.

Ilanza
05-10-16, 22:30
אני בדיוק ככה במפות וזה כל הזמן היה בטעינה ולא הראה כלום.
מהייאוש גם סימנתי רק אופליין וכלום לא השתנה.
נשמע מוזר. שלח בבקשה הודעה דרך האפליקציה, הגדרות -» צור קשר ונבדוק בפרטי

lesles
05-10-16, 23:58
שלחתי

ishc
06-10-16, 03:52
יש תחזית לגרסאת IOS?

מצטרף לשאלה

Ilanza
07-10-16, 21:09
נשמע מצויין.
'מוחל טוייבעס'.

הי יואב (וכל השאר שהנושא הפריע להם)! שמח לעדכן כי לאור העוצמות שעלו כאן סביב נושא ההרשאות עשינו חריש אצלנו וטיפלנו בבעיה.
מעכשיו אנחנו מבקשים רק מה שצריך כאשר צריך! יש עדין הודעה מוזרה כשתבקשו להכנס לאזורים מסויימים של בקשת הרשאת contacts. אנחנו למעשה מבקשים identity (מייל) אבל מאנדרואיד 6 ההרשאה הזו נמצאת תחת קבוצת contacts. זה הבאג של גוגל עליו דיברנו.

בכל אופן לא לדאוג, אנחנו לא פונים או קוראים את אנשי הקשר ובטח לא שומרים אותם אצלנו.
למי שיש אנדרואיד 6 יכול להעיד שאנחנו כלל לא מבקשים הרשאת contacts.

נקווה שגוגל ישנו את זה בקרוב ונשכח מכל העיניין :-)

תודה לכם על ההתעקשות, יאללה תורידו ותתנסו.
אשמח אם תעדכנו את ההערות שלכם בעמוד הראשון של התגובות, כי אף אחד לא הולך לעבוד 4 דפים כדי להגיע לתגובה הזו :-)

שבת שלום.

Ilanza
07-10-16, 21:16
++
כשארצה להעלות תמונות אבחר ידנית להעלות, לא נותן הרשאות גורפות מראש.

כנ״ל אנשי קשר מיקרופון ולמה לעזאזל היא רוצה גישה לwifi?
מה הקשר לשטח מלבד חיבור למחשב הביתי וכל רשת wifi אחרת שמוגדרת אצלי בטלפון?

תוקן. כך זה עובד עכשיו. גם הורדנו את הויפי והמיקרופון. יהיה שלב שתתבקש הרשאה לקבוצת contacts אם אתה מאנדרואיד 6 ומעלה כי גוגל הכניסו את identity (הג׳ימייל שלך) תחת קבוצת contacts, אפילו שאין לזה שום קשר לאנשי קשר.

בכל אופן אתה שולט ומחליט בכל שלב מה לאפשר ומה לא.
התגובה הראשונה שלך בעמוד הראשון של התגובות, אשמח אם תוסיף לה עדכון שהבעיה תוקנה.

ד ו ר ו ן
07-10-16, 22:24
וואו.
ההיענות שלכם מרשימה בצורה יוצאת דופן.
מבטיח לנסות התקנה מחדש.

גיא
08-10-16, 00:58
צריך להסיר ולהתקין מחדש ?

Ilanza
08-10-16, 06:29
צריך להסיר ולהתקין מחדש ?

לא. רק לעדכן.

tom1105
08-10-16, 09:06
כמה הערות בניווט מהספה...
1. כפתור ה"חזור" יוצא מכל התפריט ולא רק מהנוכחי...
2. חבל שאי אפשר לטעון פורמטים אחרים כגון twl הנפוץ
3. אחרי שלוחצים stop navigation הוא מבקש לשמור (משום מה הוא לא אפשר לוותר על האופציה...)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ilanza
08-10-16, 09:15
כמה הערות בניווט מהספה...
1. כפתור ה"חזור" יוצא מכל התפריט ולא רק מהנוכחי...
2. חבל שאי אפשר לטעון פורמטים אחרים כגון twl הנפוץ
3. אחרי שלוחצים stop navigation הוא מבקש לשמור (משום מה הוא לא אפשר לוותר על האופציה...)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הי, תודה על ההערות.
1. אבדוק
2. אני מאמין שנוסיף בהמשך, כרגע אנחנו תומכים בפורמט הזה ע"י העלאת מסלולים במייל. בעיקר למפרסמי מסלולים כמו ג'יפולוג ומשתמשי מפתח אחרים שעוזרים לנו בהרחבת המאגר. אם יש לך מסלולים טובים (שלך) שאתה רוצה לשתף תגיד לי, אשלח לך הסבר קצר.
3. המסך הזה הולך להתחלף בדף תגובה על הניווט. הוא באמת מציק כרגע.

גיא
08-10-16, 18:06
שני דברים ... היום ניסיתי להשתמש באפליקציה בכאילו בהסתובבות ברמות מנשה .... לא מבין אותה. תכלס .. אני משתמש בדברים דומים בערך מאז 2000, לא מבין את זאת ...

דבר שני .. הייתי שמח אם (אחרי שאצליח להבין את השימוש ) היה ( ואולי יש .. ולא מצאתי ) מד מרחק מתאפס. ממש מין counter עם כפתור reset לשימוש בניווט לפי סיפור דרך .. בפינה כזאת או אחרת של המסך.

תודה.

Ilanza
08-10-16, 18:31
שני דברים ... היום ניסיתי להשתמש באפליקציה בכאילו בהסתובבות ברמות מנשה .... לא מבין אותה. תכלס .. אני משתמש בדברים דומים בערך מאז 2000, לא מבין את זאת ...

דבר שני .. הייתי שמח אם (אחרי שאצליח להבין את השימוש ) היה ( ואולי יש .. ולא מצאתי ) מד מרחק מתאפס. ממש מין counter עם כפתור reset לשימוש בניווט לפי סיפור דרך .. בפינה כזאת או אחרת של המסך.

תודה.

הי גיא,
אני ממליץ דבר ראשון לקרוא את המדריך למשתמש (בעברית).
http://blog.off-road.io/index.php?page=2

לאחר מכן, העלנו אתמול "ערוץ סרטונים פיראטי". למה פיראטי? כי אלו סרטונים שאנחנו מפיקים בשקל מהטלפון הנייד, ששום חברה מסחרית לא היתה מעיזה לפרסם, אבל אנחנו לא חברה, וחשוב לנו להסביר למשתמשים על האפליקציה :-)
http://blog.off-road.io/index.php?p=1

תצפה בסרטונים שיש שם, אני בטוח שתבין את האפליקציה לאחר מכן. לא בטוח שתאהב אבל בטוח תבין יותר, כי אני מסכים שקצת קשה ללמוד על עיוור, לכן אנחנו עובדים על הסרטונים.

אופציה נוספת, תעקוב אחרינו בפייסבוק, אנחנו מוציאים שם עדכונים כל הזמן
https://www.facebook.com/Off-Road-1125588747453419/

או תצטרף לקבוצה, אפשר לשאול שם שאלות
https://www.facebook.com/groups/243328036037911/

ובלי קשר, תחת מסך ההגדרות יש כפתור "צור קשר" לשליחת מייל אלינו, שלח לי את המספר שלך ואשמח להסביר לך עוד בטלפון.

לגבי הבקשה השניה, כשאתה במצב ניווט יש לך את המרחק הכללי שעברת מתחילת הניווט, אתה יכול להעזר בזה, זה רעיון מצוין להוסיף גם מד מרחק שמתאפס למי שמנווט עם סיפור דרך, רשמנו לפנינו.
כרגע יש הוספת נקודת ייחוס. על ידי לחיצה ארוכה על המפה, וזה תמיד נותן לך אזימוט ומרחק לנקודה, אתה יכול לנסות להשתמש בזה למדידה לאחור, אולי זה יתן לך פתרון זמני...

תודה

גיא
08-10-16, 18:44
הי גיא,
אני ממליץ דבר ראשון לקרוא את המדריך למשתמש (בעברית).
http://blog.off-road.io/index.php?page=2

לאחר מכן, העלנו אתמול "ערוץ סרטונים פיראטי". למה פיראטי? כי אלו סרטונים שאנחנו מפיקים בשקל מהטלפון הנייד, ששום חברה מסחרית לא היתה מעיזה לפרסם, אבל אנחנו לא חברה, וחשוב לנו להסביר למשתמשים על האפליקציה :-)
http://blog.off-road.io/index.php?p=1

תצפה בסרטונים שיש שם, אני בטוח שתבין את האפליקציה לאחר מכן. לא בטוח שתאהב אבל בטוח תבין יותר, כי אני מסכים שקצת קשה ללמוד על עיוור, לכן אנחנו עובדים על הסרטונים.

אופציה נוספת, תעקוב אחרינו בפייסבוק, אנחנו מוציאים שם עדכונים כל הזמן
https://www.facebook.com/Off-Road-1125588747453419/

או תצטרף לקבוצה, אפשר לשאול שם שאלות
https://www.facebook.com/groups/243328036037911/

ובלי קשר, תחת מסך ההגדרות יש כפתור "צור קשר" לשליחת מייל אלינו, שלח לי את המספר שלך ואשמח להסביר לך עוד בטלפון.

לגבי הבקשה השניה, כשאתה במצב ניווט יש לך את המרחק הכללי שעברת מתחילת הניווט, אתה יכול להעזר בזה, זה רעיון מצוין להוסיף גם מד מרחק שמתאפס למי שמנווט עם סיפור דרך, רשמנו לפנינו.
כרגע יש הוספת נקודת ייחוס. על ידי לחיצה ארוכה על המפה, וזה תמיד נותן לך אזימוט ומרחק לנקודה, אתה יכול לנסות להשתמש בזה למדידה לאחור, אולי זה יתן לך פתרון זמני...

תודה

תודה על התגובה.
אנחנו כבר חברים ברוב המדיות ... אני אבתכל על הסרטונים הפיראטיים ;)

Ilanza
08-10-16, 18:54
תודה על התגובה.
אנחנו כבר חברים ברוב המדיות ... אני אבתכל על הסרטונים הפיראטיים ;)

אחלה. תכתוב לנו אם זה עזר...

גיא
09-10-16, 07:18
הסרטון הראשון לא עובד.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161009/e9ce76725a16a98d471bd85d076491b1.jpg

השני כן.
אני אנסה את זה תכלס בקרוב.

לגבי הסוף .. האם במקרה שלא בחר. תמונה להוסיף לתאור המסלול התכנה לוקחת תמונה אקראית מהתמונות שיש לי בטלפון בשביל הנקודות עניין ?
אם כן זה מאד בעייתי.
מאד !

תודה.

Ilanza
09-10-16, 07:52
הסרטון הראשון לא עובד.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161009/e9ce76725a16a98d471bd85d076491b1.jpg

השני כן.
אני אנסה את זה תכלס בקרוב.

לגבי הסוף .. האם במקרה שלא בחר. תמונה להוסיף לתאור המסלול התכנה לוקחת תמונה אקראית מהתמונות שיש לי בטלפון בשביל הנקודות עניין ?
אם כן זה מאד בעייתי.
מאד !

תודה.

תיכף אסדר את הסרטון, תבדוק בקרוב.
לגבי התמונות זה רק מתוך התמונות שהעלת למסלול. לא ניגשים לתמונות שלך לבד

גיא
09-10-16, 07:53
תיכף אסדר את הסרטון, תבדוק בקרוב.
לגבי התמונות זה רק מתוך התמונות שהעלת למסלול. לא ניגשים לתמונות שלך לבד

אוקי ..

תודה.

nate
16-10-16, 14:56
פפפפפט לאיזה סרטים אתם נכנסים.
למעט העניין עם אנשים קשר ותמונות, כמעט כל אפליקציית ניווט דורשת גישה לוויפי וג׳יפיאס.

נראה נחמד, מחכה לגרסת iOS

talilim
20-10-16, 12:40
גם אני לא הבנתי את ההסטריה . ניווטתי והשתמשתי במסלול מבריכת צאנן לעין שריג.פשוט להבנה . לקח לי כמה דקות להתרגל להקלטה . אם אני הצלחתי - כל אחד עם מידת נסיון קטנה- יצליח. בטוחה שאמשיך לנווט עם האפליקציה הזו.

חנן-ג'יפולוג
17-04-17, 15:10
היי.
עבדתי אתמול לראשונה עם התוכנה הזו.
טיול אופניים, כ60 ק"מ.
מטבע הדברים, הסמארטפון בטעינה קבועה, בשמש מלאה, תאורה מלאה,מוגן באוטרבוקס ולכן רגיש יותר להתחממות.
אז אני לא רוצה מסך דלוק קבוע, כדי להפחית התחממות, ומה שקורה זה שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מסך , התוכנה טוענת מחדש את המסלול, וכשהוא עולה, הזום הוא כזה שכל המסלול מופיע כולו על המסך.
כמובן שזה זום לא מתאים לזיהוי הפנייה הבאה בצומת השבילים, ואני נאלץ לעצור את הרכיבה ולשנות את הזום מחדש.
מפריע מאוד, ברמה של "כמעט בלתי אפשרי" או אפילו "מסוכן" כי אם זה נעשה תוך כדי רכיבה, אז אתה תקוע כמה עשרות מטרים עם עיניים במסך ויד אחת על הכידון.
משהו לא נכון שהגדרתי?
תודה למפתחים.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk

Ilanza
17-04-17, 16:50
היי.
עבדתי אתמול לראשונה עם התוכנה הזו.
טיול אופניים, כ60 ק"מ.
מטבע הדברים, הסמארטפון בטעינה קבועה, בשמש מלאה, תאורה מלאה,מוגן באוטרבוקס ולכן רגיש יותר להתחממות.
אז אני לא רוצה מסך דלוק קבוע, כדי להפחית התחממות, ומה שקורה זה שבכל פעם שאני מכבה ומדליק מסך , התוכנה טוענת מחדש את המסלול, וכשהוא עולה, הזום הוא כזה שכל המסלול מופיע כולו על המסך.
כמובן שזה זום לא מתאים לזיהוי הפנייה הבאה בצומת השבילים, ואני נאלץ לעצור את הרכיבה ולשנות את הזום מחדש.
מפריע מאוד, ברמה של "כמעט בלתי אפשרי" או אפילו "מסוכן" כי אם זה נעשה תוך כדי רכיבה, אז אתה תקוע כמה עשרות מטרים עם עיניים במסך ויד אחת על הכידון.
משהו לא נכון שהגדרתי?
תודה למפתחים.

הי חנן, זו בהחלט לא כוונת המשורר. נראה שאתה מתאר חזרה למסלול אחרי שאתה יוצא מהאפליקציה. האם זו ההתנהגות כשאתה רק נועל את המסך?

חנן-ג'יפולוג
17-04-17, 18:01
תודה על התגובה.

זו ההתנהגות הקבועה, בכל מצב שבו האפליקציה לא על המסך, כשמישהו שולח לי וואטסאפ, למשל, אפילו אם אני לא מסתכל על ההודעה, אלא רק סוגר אותה וחוזר לאופרוד.

alto
17-04-17, 18:59
כנראה בעייה במימוש lifecycle של האפליקציה.
משהו בין הonCreate & onResume

Ilanza
17-04-17, 19:18
תודה על התגובה.

זו ההתנהגות הקבועה, בכל מצב שבו האפליקציה לא על המסך, כשמישהו שולח לי וואטסאפ, למשל, אפילו אם אני לא מסתכל על ההודעה, אלא רק סוגר אותה וחוזר לאופרוד.

הי חנן, יש כאן כנראה שתי בעיות שונות. האחת בחזרה לניווט אחרי יציאה התצוגה חוזרת לצפיה בכל המסלול ולא לתצוגה האחרונה של המשתמש. הבעיה הזו תתוקן אצלנו בקרוב. בעיה שניה שכנראה קיימת אצלך, זו לא התנהגות רגילה, שהאפליקציה נסגרת לך כפי שתארת במצבים לא הגיוניים. לצורך זה נרצה לשוחח איתך ע"מ לקבל עוד קצת פרטים ולעזור. אשמח אם תשלח לנו מייל ל [email protected] ונמשיך שם את ההתכתבות. נעדכן כאן על עדכונים לגבי התיקון הראשון
תודה!

חנן-ג'יפולוג
18-04-17, 08:01
אתם גדולים.

שלחתי היום בבוקר באימייל וידאו שמראה את שתי הבעיות.
תוך כשתי דקות קיבלתי תשובה שהתקלות טופלו והפתרון שלהן יהיה בעדכון הקרוב.

תגובתיות ושירות מדהימים.

תודה רבה.

חנן-ג'יפולוג
18-04-17, 09:38
בינתיים, תשובה חשובה שקיבלתי מכדן:
פתיחת קובץ הgpx מתוך היישום פותרת את הבעייה.

.
עד עכשיו פתחתי את היישום על ידי לחיצה על הקובץ בסייר הקבצים.

Mushu
01-06-17, 00:48
היי offroad,
יש סיבה שמסלולים בפורמט TWL הפסיקו להיטען ע"י האפליקציה? אני לא מצליח לטעון אותם בשום צורה, גם מסלולים שבעבר הצלחתי.

:confused:

תודה ותמשיכו עם העבודה המצויינת שאתם עושים!

Ilanza
10-06-17, 18:31
היי offroad,
יש סיבה שמסלולים בפורמט TWL הפסיקו להיטען ע"י האפליקציה? אני לא מצליח לטעון אותם בשום צורה, גם מסלולים שבעבר הצלחתי.

:confused:

תודה ותמשיכו עם העבודה המצויינת שאתם עושים!
הי, תודה ששאלת, נראה שיש בעיה, אנחנו בודקים ונעדכן

גיא
10-06-17, 19:47
מכיון שהטלפון אנדרואיד שלי מת בפתאומיות.. וחציתי את הקווים. יש גרסה לאייפון ? לא מצאתי

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilanza
10-06-17, 20:47
מכיון שהטלפון אנדרואיד שלי מת בפתאומיות.. וחציתי את הקווים. יש גרסה לאייפון ? לא מצאתי

Sent from my iPhone using Tapatalk
הי גיא!
גרסת אייפון נמצאת בשלבים מתקדמים. תרשם בבקשה בדף הזה ותבחר באיזה שלב אתה מעוניין שנודיע לך. אנחנו נתחיל להכניס משתמשים לבטא בשבועיים הקרובים

https://goo.gl/forms/if3tBMTidZxYib2d2

חנן-ג'יפולוג
20-08-17, 23:24
היי.
אני משתמש ותיק ומרוצה באפליקציה.
לאחר שריסטתי היום את הסמארטפון, גלקסי s4 active, עם אנדרואיד 4.2.2, גיליתי בנסיון להוריד את היישום שזה כבר לא מתאים לטלפון שלי.
האם יש דרך לקבל את גרסת היישום הקודמת, שכן התאימה?
עדכון התוכנה בטלפון הוא לא אופציה. הוא חסום לזה, שכן הוא פליט של at&t.

Ilanza
20-08-17, 23:40
היי.
אני משתמש ותיק ומרוצה באפליקציה.
לאחר שריסטתי היום את הסמארטפון, גלקסי s4 active, עם אנדרואיד 4.2.2, גיליתי בנסיון להוריד את היישום שזה כבר לא מתאים לטלפון שלי.
האם יש דרך לקבל את גרסת היישום הקודמת, שכן התאימה?
עדכון התוכנה בטלפון הוא לא אופציה. הוא חסום לזה, שכן הוא פליט של at&t.הי חנן, שלח לנו מייל לתמיכה, נשלח לך apk
[email protected]

חנן-ג'יפולוג
21-08-17, 22:12
קיבלתי במייל. התקנתי. עובד פיקס.
תודה על התמיכה המהירה.

אביב3
16-10-17, 19:56
ערב טוב
היום לראשונה התנסיתי באפליקציה.
ראשית היא מעולה!!
שנית
רציתי לעשות מסלול שמופיע כבר על המפה.
האם ישנה אפשרות להפוך את כיוון המסלול?
זה חשוב לי קודם כל בגלל הניווט הראשוני אל תחילת המסלול עצמו.
היום נאלצתי לחפש נקודה במפה (שם רחוב קרוב) לנקודת הסיום , הכנסתי ידני בוויז , הגעתי לנקודת הסיום בעצם של המסלול ומשם המשכתי עם האפליקציה שלכם.
מסרבל מאוד ולא נוח לעומת האופציה הרגילה לנווט ישירות דרך האפליקציה אל תחילת המסלול במידה ואתה עושה אותו בכיוון הרגיל.

Ilanza
17-10-17, 14:21
ערב טוב
היום לראשונה התנסיתי באפליקציה.
ראשית היא מעולה!!
שנית
רציתי לעשות מסלול שמופיע כבר על המפה.
האם ישנה אפשרות להפוך את כיוון המסלול?
זה חשוב לי קודם כל בגלל הניווט הראשוני אל תחילת המסלול עצמו.
היום נאלצתי לחפש נקודה במפה (שם רחוב קרוב) לנקודת הסיום , הכנסתי ידני בוויז , הגעתי לנקודת הסיום בעצם של המסלול ומשם המשכתי עם האפליקציה שלכם.
מסרבל מאוד ולא נוח לעומת האופציה הרגילה לנווט ישירות דרך האפליקציה אל תחילת המסלול במידה ואתה עושה אותו בכיוון הרגיל.הי אביב!
תודה רבה על הפידבק! לא ניתן להפוך מסלול אבל! וזה פיצ'ר שבאופן אישי אני משתמש בו לפחות 3 פעמים בכל טיול: בלחיצה ארוכה על המסך ניתן ללחוץ על מצא מסלול - ואז לבחור וויז.
זה יפתח לך את וויז לאיזו נקודה שתבחר על המפה באופרואד.
פשוט תלחץ לחיצה ארוכה על סוף המסלול וסע לשם עם וויז.

אביב3
17-10-17, 20:29
בדקתי, עובד ,תודה[emoji108]

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

אביב3
21-10-17, 19:07
אהלן
שוב אני:)
לשמור מסלולי גיפים אני יודע , מסמן כמועדף (לב) ואז הוא במועדפים.
ניסיתי לסמן מעיין כלשהו, הייתה אופציה לסמן ב-"לייק" (בוהן למעלה) ,
איפה אני מוצא עכשיו את המעיין?
במועדפים זה לא נמצא ולא בשום מקום.
תודה

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Ilanza
21-10-17, 22:02
אהלן
שוב אני:)
לשמור מסלולי גיפים אני יודע , מסמן כמועדף (לב) ואז הוא במועדפים.
ניסיתי לסמן מעיין כלשהו, הייתה אופציה לסמן ב-"לייק" (בוהן למעלה) ,
איפה אני מוצא עכשיו את המעיין?
במועדפים זה לא נמצא ולא בשום מקום.
תודה

Sent from my SM-A520F using Tapatalkהי אביב,
לייק זה לא כמו מועדפים. לייק מעלה את הדירוג של הנקודה.
אין כרגע מועדפים לנקודות עיניין. האמת לא חשבתי על זה עד עכשיו. נבדוק לשלב את זה עם נקודות עיניין פרטיות שיתווספו בהמשך
תודה

leornevo
08-07-19, 23:59
אתם גדולים.

שלחתי היום בבוקר באימייל וידאו שמראה את שתי הבעיות.
תוך כשתי דקות קיבלתי תשובה שהתקלות טופלו והפתרון שלהן יהיה בעדכון הקרוב.

תגובתיות ושירות מדהימים.

תודה רבה.
אמנם קצת באיחור אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם , ורק עכשיו היגעתי לקרוא את התגובות פה
אני משתמש מסיבי שמשתמש באפליקציה
כל יום !! לבניית מסלולים לרכבי שטח, לתרומת מסלולעם על ידי פירסום או בהפצה לבקשת משתמשים בקבוצות ווטס-אפ
השרות הוא מעל כל אלטרנטיבה וברמה מקצועית גבוהה ביותר
0ואני מוסמך בנושא כי הייתי מנהל קבוצת תוכנה ותמיכה במשך שנים רבות בחברה מובילה בשוק)
באחד המקרים איתגרתי את אילן וכדן בהוספת פיצ'ר של ZELLO שהוא מעין ווקי--טוקי ובזמן ממש אפסי, למדו את החיבור, חיברו , תפרו ונתנו לי גירסת ניסוי
שאפו *****

biranit50
27-10-19, 10:54
מציע הצעה שהצעתי בזמנו ליואב עבור עמוד ענן (ולא בוצעה):
בנוסף לנקודות עניין כלליות ונקודות עניין פרטיות להוסיף גם קטגורית נקודות עניין אדהוק.
הרעיון: מכיון שבתצוגה של כל נקודות העניין על המסך המסך מתמלא והמפה מוסתרת להעתיק לקטגוריה נפרדת רק את הנקודות שמענינות אותך והכנת מראש לקראת טיול מסוים.
כמובן שיש לאפשר תצוגה של רק כל אחת מהקטגוריות בנפרד.

- - - Updated - - -

איך בדיוק להוריד את מפות IH רצוי לכטיס הזכרון ולהפנות אליהן?

yovavz
27-10-19, 10:59
מציע הצעה שהצעתי בזמנו ליואב עבור עמוד ענן (ולא בוצעה):
בנוסף לנקודות עניין כלליות ונקודות עניין פרטיות להוסיף גם קטגורית נקודות עניין אדהוק.
הרעיון: מכיון שבתצוגה של כל נקודות העניין על המסך המסך מתמלא והמפה מוסתרת להעתיק לקטגוריה נפרדת רק את הנקודות שמענינות אותך והכנת מראש לקראת טיול מסוים.
כמובן שיש לאפשר תצוגה של רק כל אחת מהקטגוריות בנפרד.

- - - Updated - - -

איך בדיוק להוריד את מפות IH רצוי לכטיס הזכרון ולהפנות אליהן?
אם אתה עם אנדרואיד (באייפון יש כנראה דרך אחרת שגיא עלה עליה):
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=863201

-->