צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לגייפ עד 40K בערך
היי מחפש המלצה לגייפ טוב לטיולי שטח , אנחנו בהתחלת דרכינו בטיולים .ולא כל כך יודעים מה לקנות והכי חמור ממה שאני מסתכל באתרים כל אחד מספר סיפורים הזווים לגבי הרכב אבל בשעת בדיקה לרכב מגלים רכב יד שישית ולא ראשונה או רכב לקראת החלפת מנוע ולא מנוע מצויין .
אשמח גם עם תכוונו אותי איפה לחפש.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/28546-רוצים-ג-יפ-ויש-לכם-שאלות-אנחנו-צריכים-הבהרות!
ת/ה רוצים לשדרג את הפרייבט לרכב שטח? רוצים לקנות ג'יפ חדש?
צריכים עזרה? רעיונות?
אנחנו כאן כדי לעזור אבל...תנו לנו את האופציה לעזור לכם.
בבואכם לשאול את השאלה בבקשה תנו לנו את המידע הבא:
1. כמה אתם רוצים להשקיע? עד 40 - 50 K
2. הרכב הוא יום יומי או מדובר ברכב פנאי לסופי שבוע? רכב פנאי לסוף שבוע
3. מי נוהג בו? אשתי ביום יום ובסוף שבוע כל המשפחה תצא לטיול
4. כמה אנשים הוא צריך להכיל בטיולים? זוג או בודד? משפחה של חמש נפשות? משפחה של 5 נפשות
5. כמה קילומטרים הג'יפ יעשה בשנה? לא הרבה ,ביום יום כמעט 5 קילומטר ובסוף שבוע יותר
6. יש תנאי סף? אוטומטי/ידני, דיזל/בנזין וכו'. אוטומטי
ראשית, ברוך הבא !
שנית, עם קמ' כה נמוך, רצוי שתבחר במנוע בנזין.
עבור 5 נפשות, מתבקש מרכב ארוך (5 דלתות).
כלומר, SUV גדול בנזין דיי עונה לדרישות.
האופציות הן :
פאג'רו Q מנוע V3.5 שנים 94-2000 (קצת נדיר הרכב), גראנד צ'ירוקי, דיסקברי, טרופר בנזין ארוך מנוע V3.5 שנים 99 עד 2004 .
אפשרות נוספת (ג'יפון ), גראנד ויטארה ארוכה מנוע 2.0 , שנים 99-2003 .
עם מעט מעבר על שרשורים דומים, תוכל לעמוד על ההבדלים בין הרכבים.
בהצלחה בבחירה
רענן
גראנד ויטרה ל-5 נפשות בסופ"ש כולל ציוד נשמע לי קצת צפוף. אם כבר לך על ה-XL7 המרווחת יותר
היי , ראיתי פגארו 97 למכירה , האם יש המלצה ומה אמור להיות פחות או יותר המחיר .הרכב נמצא בישוב שלי כך שאוכל ליצור איתם קשר ..
- - - Updated - - -
שאלה נוספת , האם יש אתר מהימן שאפשר לראות רכבים
קיה ספורטאז עד שנת 2003 רכב מדהים גם למשפחה וגם בשטח.
יש ביד 2 כמה למכירה.
ויש בגיפולג מדריך לקנית ספורטג http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2226-מדריך-לבדיקת-ורכישת-קיה-ספורטאז
שווה לחפש ביד 2 כולם מפרסמים שם.
וכל אופן המחיר שאנשים מפרסמים תמיד נתון למסע ומתן.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.