צפייה בגרסה מלאה : הבית לג'יפ רנגלר jk
tomerledani
04-07-14, 07:45
שלום לכולם.
בימים אלה אני מקים קבוצה בפייסבוק לבעלי רנגלרים וג'יפאים נוספים (חפשו "הבית לג'יפ רנגלר jk" )
בקבוצה תוכלו להעלות שאלות, לפרסם מוצרים יד שניה( מודעות מסחריות לא יפורסמו ), ג'יפים למכירה והתארגנות לקניה קבוצתית,מפגשים, גם קצת טיולים.
אשמח אם תשתפו ותצרפו חברים ג'יפאים.
סתם שאלה , במה הקבוצה הזו תיהיה שונה משאר 1500 הקבוצות האחרות ?
סתם שאלה , במה הקבוצה הזו תיהיה שונה משאר 1500 הקבוצות האחרות ?
רק גיפולוג, זה הבית.
רבין.
עם "בית" כמו פייסבוק, אני מעדיף להיות הומלס.
פייסבוק זה עבר.
מניסיון אני יכול להגיד שהכי יעיל זה קבוצה בווטסאפ, אבל קבוצה שמנוהלת, ז"א ממוקדת בנושא מסויים, לנו יש את קבוצת ה WK, זה עובד מדהים, מידע על רכבים למכירה שחברים מתעניינים, פיתרון בעיות טכניות, מידע טכני, קניות חלקים בחו"ל ועוד.
החשש הכן שיש לי זה שזה מוריד מהפעילות כאן באתר, אין לי פיתרון לכך עדיין, הנגישות של הכלי והתשובות המיידיות זה משהו שלעולם לא יהיה כאן, יש מקום למחשבה איך לקשר את הכלים האלה לפורום כזה.
שולץ האיום
04-07-14, 16:11
פייסבוק זה עבר.
מניסיון אני יכול להגיד שהכי יעיל זה קבוצה בווטסאפ, אבל קבוצה שמנוהלת, ז"א ממוקדת בנושא מסויים, לנו יש את קבוצת ה WK, זה עובד מדהים, מידע על רכבים למכירה שחברים מתעניינים, פיתרון בעיות טכניות, מידע טכני, קניות חלקים בחו"ל ועוד.
החשש הכן שיש לי זה שזה מוריד מהפעילות כאן באתר, אין לי פיתרון לכך עדיין, הנגישות של הכלי והתשובות המיידיות זה משהו שלעולם לא יהיה כאן, יש מקום למחשבה איך לקשר את הכלים האלה לפורום כזה.
הנגישות הזאת עליה אתה מדבר דופקת לכולם את המוח.
פייסבוק זה קקה גדול
וואטסאפ זה קקה קטן שגודל.
למה להיות זמינים תמיד? לא מגיע למוח שלך מנוחה?
המון השלכות שליליות חלקן עקיפות שרק בבוא העת תבין
אבל כבר מאוחר מידי
תקופה מיוחדת מאוד עוברת על המין האנושי בהיבט הזה, ממש ניסוי.
סדרה מומלצת באותו הקשר - מראה שחורה (לא להתייאש מהפרק הראשון)
"בור ששתית ממנו אל תזרוק לתוכו אבן"
רק לשם ההבנה, באתר שבו כולנו נהנים ממנו- שחי מהתנועה שלנו באתר, מפרסמים הפנייה למקור אלטרנטיבי לתקשורת בינינו כקהילה,
נקודה למחשבה..
שבת שלום
boaz avrahami
04-07-14, 16:47
לא רואה איך ווטסאפ מתחרה בפורום בכלל.
פורום הוא מידע נגיש עם חומר מתועד ונגיש גם אחרי הרבה זמן ואינו מוגבל ל50 אנשים בחדר סגור.
יש לווטסאפ את היתרונות שלו אבל הוא לא איום על פורום כלשהו.
זה שאתם מעדיפים לחלוק מידע באופן סגור זה אולי קצת סוציומטי ואולי האתר לא מספק לכם הרגשת נוחות מספקת.
אני מניח שסביון יוציא לכם סקר בקרוב במסגרת לימודיו...
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אין וויכוח שפייסבוק זה עבר, מסכימים.
לגבי הזמינות, יש צורך בתשובות מיידיות בימינו ככה אנחנו גדלים כיום, זה העולם לכן שלחבר יש צרה בקבוצה הוא מקבל תשובה באוןליין.
העולם משתנה ולצערי גם אתרים כאלה יצטרכו למצוא כלים לגשר, כמות המידע שזורמת לנו בקבוצה אין פשוט דרך להעבירה לכאן. גם לא חושב שהיה מעניין 99% מהמבקרים כאן.
אבל יש כאן פורומים לאינדיאנים ויכול להיות שענייני WK שלא מעניינים היום את מי שאין לו WK, יעניינו אותו מחר אם וכאשר ישקול רכישת כלי כזה.
לכבוד זה פתחנו לכם פורומים לפי דגמי כלי הרכב השונים. המידע שיש בג'יפולוג זמין 13 שנים אחורה.
אז מה עשיתם עם קבוצת הוואטסאפ הסגורה שלכם?... מידרתם את המידע החשוב הזה. הוא לא יהיה זמין אי פעם לאף אחד זולתכם.
וביום שתחליטו לנסות רכב אחר ותמכרו את ה-WK, הקבוצה והמידע הטכני שיש בה יעברו מהעולם. תענוג.
הקבוצות הסגורות בפייסבוק (אני חבר בקובוצה של פאגרו) מכילות יותר מחזיקי פאגרו ממה שיש בגיפולוג, או לפחות כך נראה, בסופו של יום זו קבוצת טיולים מגובשת ששמחה לקבל חברים חדשים על בסיס נושא משותף.
תרצה או לא פייסבוק במקרה הזה מגבש אנשים יחד, מוציא אותם לטייל ויוצרים בעזרתו חברים חדשים. להבדיל ממה שאתה חושב עליו.
התשתית לטיולים פה באתר היא לא להיט, במיוחד כאחד שרגיל ל:http://groopy.co.il/trips.aspx
תהיתי איך עדיין לא קם אתר שעושה לרכבי שטח את מה שגרופי עשה לאופניים..
גם אני, אולי הקהילה לא גדולה מספיק... בשביל לצאת לטייל באופניים לא צריך ביטוח, טסט, רישיון, לא צריך להשקיע עשרות אלפי שקלים, בסך הכל צריך זוג גלגלים ורגליים. אולי מכאן זה מתחיל...עלות החברות בקהילה הזו היא דיי נמוכה.
לא ניכנס לויכוח מה עדיף - לטייל בקבוצה הומוגנית, רק בעלי דגם רכב מסויים, או עם החברים שלך, ולא משנה עם איזה אוטו.
אבל קהילה כמו ג'יפולוג עוסקת בתחומים שקשורים ומעניינים את כלל בעלי רכבי השטח. הקבוצות הסגורות שלכם בפייסבוק ובוואטסאפ שמוגבלות רק לבעלי JK או רק לבעלי WK או רק בעלי פאג'רו ממדרות אתכם ואותנו באותה מידה (על הרדידות שמאפיינת באופן טבעי פחי אשפה כמו הפייסבוק אני לא מדבר, גם לא על החוצפה שבניצול הבמה של ג'יפולוג על מנת למשוך ממנו קהל למקומות אחרים).
מי שחושב שהבדלנות הזו עושה לו טוב - שיבושם לו.
אני אתן הקבלה מעולם האופניים... כשקניתי את אופני הכביש שלי התגובה של רוב החברים לתחביב השטח הייתה "מה? הפסקת לרכב שטח?" התשובה שלי הייתה פשוטה - אפשר לעשות את שני הדברים מבלי לוותר על האחר.
הקבוצה של הפאגרו/סוזוקי/איסוזו לא באה במקום הקהילה של גיפולוג, היא באה בנוסף. אנשים אוהבים להרגיש שייכים ובשביל ההרגשה הזו לפעמים צריך מחנה משותף, במקרה הזה זה תוצרת הרכב.
אחחח..
הגעגועים לימים שהיו לפני 10-15 שנים, לפני הפייסבוק, לפני הופעת הסמארטפונים, היה הפורום המוביל בסצנה ג'יפטריפ, ולאחריו הוקם ג'יפולוג ומאז הוא הפך המוביל, לפחות לגבי.
היו ימים שהיינו נפגשים על בירה וגרעינים בבור, ושם משתפים על תקלות, רצונות, שיפורים, ואף מתארגנים לטיולים.
היו ימים שכל חמישי - שישי היו צצים בפורומים הודעות המזמינות לטיולים ברמות שונות, היה מבחר, היה אקשן.
היו ימים שלאחר היעדרות של יום בפורום הייתי צריך לחזור 4-5 דפים אחורה כדי לקרוא בשקיקה את מה שהפסדתי.
המון שאלות טכניות, המון מידע, המון חברים חדשים.
ואז הגיעה הקידמה, הפייסבוק השנוא גם עלי.
ופתאום - ווטס-אפ, וואלה איזו המצאה, לא צריך לרוץ למחשב כל פעם בכדי לראות מה חדש..
ומאז, אם שמתם לב או לא, כמות ההודעות בכל הפורומים השונים ירדה פלאים, במאות אחוזים, אתרים אמריקאים מובילים כמו JEEPSUNLIMITED כבר משעממים, אין את העניין וההתלהבות של פעם,
אין גם היסטוריה, נכון, הכל זמין, מהיר, מבדר, וגם נשכח מהר, ולא נשאר מלבד זיכרון עמום מה שגרם לנו לצחוק לפני שבוע.
עצוב, חבל, אבל זה מה שיש, אני מקושר לפחות ל 3 קבוצות שונות שקשורות לתחביב הזה, בטוחני שכל אחד חבר בקבוצות לא פחות ממני, וכן, המון שאלות, טיולים, וסתם דאחקות נעלמות שם בעמקי הסלולר, במקום למצוא להן בית נצחי כאן.
boaz avrahami
05-07-14, 14:10
סלח לי רמי אבל לא מסכים.
אםשר באותה הקלות לגלוש כיום באתר מהנייד ואני למעט בשעות שאני במשרד גולש כך.
העניין בקבוצות הווטסאפ הוא שאנחנו יכולים להיות סנובים.
רק מי שמתאים לנו נמצא ברבוצה האליטיסטית שלנו.
כך אנחנו מרוויחים מצד אחד את החברים הקרובים לידנו אבל מהצד השני מפסידים לדעתי הרבה יותר.
חלוקת המידע קטנה בהרבה, אין היסטוריה זמינה לחברים אחרים וחדשים וגם כמו בנישואים בתוך המשפחה- אין דם חדש.
לזה תוסיף את מחירי הדלק ויוקר המחיה פלוס קשיים ירוקים שגרמו לצמצום הענף.
בחוכמה עושים בג׳יפולוג שהוסיפו ערך של כתבות והפכו את האתר למגזין יחודי.
מי שנגוע בחיידק לא יכול לוותר ולא לגלוש פה בכלל.
יחד עם הקהילה האנושית הנהדרת שיש פה אני די מבסוט וגאה להיות חלק מזה.
שני הסנט שלי
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אין וויכוח שפייסבוק זה עבר, מסכימים.
לגבי הזמינות, יש צורך בתשובות מיידיות בימינו מה.
קוראים לזה TapaTalk
זמין מיידית בסמרטפון.
Slowly..
בועז,
אין ויכוח, אני איתך, אבל מה לעשות שזה המצב ?
לצערנו זה רק יהיה יותר גרוע, פחות אנשים ישתפו, פחות יחשפו בפורומים, אולי בגלל בושה,
אולי בגלל סיבות אחרות, בווטס אפ הם חופשיים, בגלל האינטימיות.
תראה מה קורה בפורום הזה,
600 איש מחוברים וצופים בזמן נתון, כמה כותבים? כמה חברים ״מפרים״ אותו?
אולי 20 קבועים במקרה הטוב, שמעורים ומשתתפים בכל עניין,
אפילו מנהלי הפורום ( למעט דרור ברלי) כבר לא משתתפים כמו בעבר.
היכן כל הגרעין הקשה?
נעלם?
לא.... כי הוא כאן צופה וקורא בדממה, מדוע?
לדעתי, חלק מהעניין הוא שאנשים הרבה הרבה פחות מטפלים לבד, ולא באשמתם.
בעבר הרכבים היו פשוטים יותר, רוב האנשים שטיילו ברצינות היו בעלי רכבים "טיפשים" שהיה אפשרי וקל לתחזק לבד בבית ולכן היו פה דיונים על סיקסים/סופות/סמוראים/דיפנדרים/היילקסים למינהם.
היום, עם JK, WK, וSUV למינהם, אנשים הרבה פחות מטפלים בעצמם ברכבים ועל כן יש להם פחות "חוויות" לחלוק.
יש יוצאי דופן - אבל זו המגמה.
דבר נוסף, היום אנשים מפחדים לחשוף ול"השוויץ" ברכבים שלהם על גבי האינטרנט בגלל גנבים/משטרה, לא יודע מה גרוע יותר :mad:
לכל אלו יש להוסיף - את יוקר המחיה, המשטרע שמטרידה את בעלי הג'יפים, וכו' שגם משפיעים על אופי וכמות האנשים והטיולים.
דווקא הפייסבוק, לטוב ולרע, חושף הרבה אנשים לתחביב, שכל החברים שלך יכולים לראות תמונות/סרטונים וכו', לא מעט פעמים
אנשים שואלים אם אפשר להצטרף אליי לטיול, איפה הייתי וכו' בעקבות אלבום שאני מעלה.
מצד שני - גם מגלים כמה, ותסלחו לי על השפה, "אידיוטים" הורסים לנו את השם הטוב, וכמה שטויות אנשים מדברים בקבוצות פייסבוק.
אנשים דוחפים אחד את השני לשיפורים ומלחמת חורמה על למי יש יותר גדול, בלי להבין באמת מה הם עושים ואיך הם משפיעים על האוטו.
ניתנות עצות לתיקונים ושיפורים - בלי שום ידע שעומד מאחוריהם, ובעצם כל טמבל יכול להחשב מבין גדול.
הקבוצות הסגורות זה מצב נתון של שינוי, אי אפשר לעצור את זה. כמו שקבוצת המטיילים שלנו סגורה והמידע שם לא זמין לכלל, ככה גם המידע שזורם בקבוצת ה wk. אני לא חושב שהדיון שיש לנו כרגע על שלושה רכבי דיזל שבתהליך מכירה וחברי הקבוצה מתעניינים בהם היה מעניין מישהו אחר מכאן, בוודאי לא היינו רוצים שהמוכרים יקראו מה אנחנו אומרים.
בנושא שיטוף מידע טכני, בשביל זה אנחנו כאן, ברגע שמישהו יצטרך נזרים לכאן כל מידע, הבעיה שכבר לא באים הרבה.... גם לא כל מידע אפשר לשתף.
נמרוד - מערד
05-07-14, 18:03
אילן
אתה זוכר כשפתחתם את הקבוצה, אמרנו שהרבה ידע יעבור ביינכם ולא יכנס לאתר, וזה מה שקורה וחבל השיתוף באתר חשוב מאוד, ככה לומדים לפתור בעיות, אני למדתי הרבה מאוד מהאתר.
שגיא
הרבה אנשים לא מטפלים לבד כי אין מספיק ידע על תקלות מסוימות ולכן הולכים למוסכים,
אני מגיע למוסך רק שאין לי בררה אחרת, ושיש לי את כל הנתונים על הבעיה, שלא יסבנו אותי. (כמובן שהידע נשלף מהפורומים, ומחברה טובים מהאתר)
נמרוד
שגיא
הרבה אנשים לא מטפלים לבד כי אין מספיק ידע על תקלות מסוימות ולכן הולכים למוסכים,
אני מגיע למוסך רק שאין לי בררה אחרת, ושיש לי את כל הנתונים על הבעיה, שלא יסבנו אותי. (כמובן שהידע נשלף מהפורומים, ומחברה טובים מהאתר)
נמרוד
זה בדיוק מה שאני אומר...
שהיום בגלל שהרכבים רק הולכים ונהיים מסובכים יותר, ותחום תיקון התקלות נהיה יותר ויותר דומה להייטק - אנשים פחות מנסים ורוצים לתקן לבד.
ולכן - שרשורים טכניים הולכים ונעלמים מהאתר.
מוני אורבך
05-07-14, 19:09
אני באמת לא מבין מדוע אתם חושבים שהרכבים מסובכים מדי לתחזוקה עצמית.
המחשב רק מקל על איתור ותיקון הבעיה לא מקשה.
הרכבים של היום עם שפע חישנים ושפע של מידע מאפשרים לך דיאגנוזה מאוד פשוטה.
יש הרבה מידע באינטרנט על איך וכיצד fsm על כל רכב, אז היכן בדיוק הבעיה?
אפילו אם לא מתחזקים לבד, מתחברים למחשב ומזהים את התקלה, אז יש לך הרבה יותר ידע כשאתה מגיע למוסך.
אשר לווטסאפ ולפיסבוק, עזבו אופנה חולפת. עובדה כאשר נתקלים בבעיה באמת חשובה פונים לגיפולוג
דווקא השיח של "מה קרה לקהילה?" שהתחיל פה היה במקום, חבל שנהפך ל"למה לא מתקנים להבד?"
נמרוד - מערד
05-07-14, 19:16
הבעיה שצריך מיחשוב יקר מאוד שידע לדבר עם כל המערכות, וייתן את כל התשובות לתקלות.
נמרוד
מוני אורבך
05-07-14, 19:32
כבר לא. מ 2007 כל התעשיה ישרה קו לobd2. היום יש מתאמים בגרושים עם תוכנה אוניוורסלית שרצה על אנדרואיד.
המידע זורם יותר ויותר וכמה שהמכוניות יותר חדשות יש הרבה יותר מידע זמין.
כבר לא. מ 2007 כל התעשיה ישרה קו לobd2. היום יש מתאמים בגרושים עם תוכנה אוניוורסלית שרצה על אנדרואיד.
המידע זורם יותר ויותר וכמה שהמכוניות יותר חדשות יש הרבה יותר מידע זמין.
מוני - לא לגמרי נכון! היצרניות לא טיפשות, דווקא מאוד חכמות, ה OBDII נכפה עליהן אז הן התחכמו לנו.
שיש לך נורת צ'ק דלוקה זה אומר שאחד המחשבים אמר למחשב ה obd להדליק אותה, הקורא הפשוט שלך ידבר רק עם מחשב ה obd, מחשב היצרן במוסך ידבר עם המחשב הנכון.
למשל שיש תקלה בגיר אתה תקבל קוד P0700, קוד גנרי גיר, מחשב היצרן ידבר ישירות עם מחשב הגיר וידע לכוון את המכונאי.
הקבוצות הסגורות זה מצב נתון של שינוי, אי אפשר לעצור את זה. כמו שקבוצת המטיילים שלנו סגורה והמידע שם לא זמין לכלל, ככה גם המידע שזורם בקבוצת ה wk. אני לא חושב שהדיון שיש לנו כרגע על שלושה רכבי דיזל שבתהליך מכירה וחברי הקבוצה מתעניינים בהם היה מעניין מישהו אחר מכאן, בוודאי לא היינו רוצים שהמוכרים יקראו מה אנחנו אומרים.
בנושא שיטוף מידע טכני, בשביל זה אנחנו כאן, ברגע שמישהו יצטרך נזרים לכאן כל מידע, הבעיה שכבר לא באים הרבה.... גם לא כל מידע אפשר לשתף.
דווקא שלושת רכבי הדיזל עשויים לעניין עוד מישהו שחושב לקנות. דוגמה מצויינת לדיון שהייתי שמח לראות באתר.
כי עוד שנתיים אני אחשוב על כזה רכב ואעשה חיפוש ואראה שבכלל הוא לא בשיח כלומר אין עליו ידע ואין בו עניין...
לא חבל שמראש פסלתם אותי מלהיות חבר עתידי שלכם?
אסף.
אסף - לא מתפקידי לחשוף שקרים של סוחרים / רמאים שמנסים למכור מכוניות, יש דברים שאי אפשר לכתוב כאן.
בנוסף לגבי שיפורים לרכבים - שוב בגלל ארצנו שופעת התקנות המוגחכות, יש דברים שאי אפשר לכתוב כאן, אף אחד לא רוצה לכתוב דברים שיוכלו לשמש נגדו או נגד חבריו לקבוצה, בפומבי. לחלקנו יש שיפורים ברכב שאנחנו לא ממש רוצים שכל העולם ידע.
לא מתפקידי לחשוף שקרים של סוחרים / רמאים שמנסים למכור מכוניות, יש דברים שאי אפשר לכתוב כאן.
אף אחד לא אמר לך לא להקים קבוצת וואטסאפ, ואמת, יש דברים שראויים להכתב שם ולא כאן.
אבל, אילן ורמי - יש באתר הזה המון ידע צבור, שבחלקו, לפחות רמי עזר לפתח, ואני יודע שגם נעזר.
מה שנאמר כאן, הוא שאם אתם, בעלי ה-WK דהיום, לא תדאגו לשימור הידע - הוא לא יישמר. בטח לא כאן.
ועל כך - חבל.
שמיל
על מה אתה מדבר, אני עוד אחד מאלה שכן משתפים, עונים ומדברים באתר הזה, לפעמים אפילו נדמה לי שאני שואל ועונה לעצמי...
הבעיה היא לא הווטס אפ או אילן, שגם הוא אגב מפזר ידע כאשר נדרש,
היכן כל האחרים?
נגמרו התקלות לצרוקים, לzj? לטויוטות?
אז יש את המקורבים שמפרסמים כתבות , תהליכי בניה וכאלה, ופה ושם חברים חדשים שמתייעצים על רכב כלשהו ואז מה קורה, עונים להם שניים שלשה חברים קבועים שמשום מה תמיד מכוונים לסוג רכב מסוים שהם אוהבים.
מה? רק אני מבחין בשינוי?
אז פעם היו מתכתבים בהודעות פרטיות או בשיחות טלפון
או בפורום מנהלים כזה או אחר, והיום זה ווטסאפ ומחר משהו אחר.
רמי,
לטיוטות אין תקלות :)
ואני חושב שלרוב האנשים שחברים באינדיאנים הרכבים כבר ״מיושרים״ ולכן לא תמצא שם שאלות.
באופן כללי פחות אנשים כותבים, ומעט אנשים כותבים מאמרים טכניים, אין ספק שהאתר השתנה. אני חושב שיש קשר לסוגי הרכבים שחלקם חדשים יותר ואנשים לא ששים לדבר על תקלות ברכבם (שלא ירד המחירון ;). )
(אני החלטתי באופן עקרוני לתעד כל מה שאני עושה בקינג, כאשר זו אחת הסיבות, יצירת הקהילה.)
סער
שמיל
אז יש את המקורבים שמפרסמים כתבות , תהליכי בניה וכאלה, ופה ושם חברים חדשים שמתייעצים על רכב כלשהו ואז מה קורה, עונים להם שניים שלשה חברים קבועים שמשום מה תמיד מכוונים לסוג רכב מסוים שהם אוהבים.
מה? רק אני מבחין בשינוי?
.
כדי לפרסם כתבה אתה לא צריך להיות "מקורב" אלא רק לכתוב...
תכתוב, תשלח לנו, ואנחנו רק עורכים (רק אם יש צורך. לעתים יש צורך ולעתים ממש לא, יש כאן כמה כותבים מוכשרים) ומפרסמים בעמוד הראשון.
ה"שינוי" תלוי רק בכם.
האתר הזה הוא בית של כולכם. תכתבו, תהיו מעורבים, יהיה לכם טוב ויהיה מעניין.
לא תכתבו, תשקעו לכם בקבוצות הוואטסאפ הפרטיות/ממודרות או לחילופין, במדמנת הפייסבוק, איפה שהכי קל לכל זב חוטם לעשות ככל העולה על רוחו - להתעסק בדאחקות, לכתוב שטויות, לנבל את הפה, שפת ביבים ורחוב בלי עריכה ובלי ניהול. אנרכיה. ואז תמיד יצוצו הטענות על "שינוי לא טוב שעובר על ג'יפולוג"...
איפה הזאתי כשצריך אותה... "השינוי מתחיל בתוכי"...
אסף.
דרור... רוב קבוצות הפייסבוק מנוהלות ביד לא פחות קשה מכאן... אין ניבולי פה, אין קללות ואין פרסומות
אתה יודע מה דרור?
נתת לי רעיון לכתבה,
המדריך השלם ל wk, ואז סגרנו את הפינה הזו
לדורות הבאים, אם יהיו כאלה לאחר קריאת הכתבה....
רמי, אל תשכח להזכיר את הריקול המפורסם :)
ריקול ראשון של קרייזלר בשיתוף עם הרט״ג :)
רמי - אני איתך, לא הייתי הולך על המדריך השלם, לא נעמוד בזה.
בתור התחלה, בסדר הזה:
1. הגבהות ומיגונים.
2. יבוא חלקים מחו"ל ושיפורים.
3. קניית wk המדריך השלם.
בעצם בוא נתחיל מ 3.
כדי לסיים את הוויכוח הזה, שאני ממש לא מבין אותו, תסתכלו כמה פירסמתי באתר כולל כתבות, לא זכור לי שיצא לי משהו מזה. אני חוזר ואומר שיש צורך למצוא דרך לגשר על המדיומים השונים, מאמרים זה רעיון טוב, אבל צריך מוטיווציה בשביל זה.
קדימה, לך על זה. חומרים כאלה זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.
תזכורת ודוגמא מצוינת: המדריכים המפורטים לקיה ספורטאז' שכתב תומר הדר:
מדריך לבדיקת ורכישת ספורטאז' (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2226-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7% 96)
מדריך להגבהת ספורטאז' (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2457-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%94%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7% 96-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%97%D7%93%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%90%D7%95%D7%9C)
אינדיאנים בכלל וגראנדים בפרט זה נושא גדול וראוי. פעם נחשבת ל"גורו" של גראנדים, ואתה צריך להצדיק מדי פעם בפעם את הניק שלך...:rolleyes:
מה שהופך קהילה לקהילה מגובשת זה מפגשים וטיולים.
רק תשימו לב איזה נהירה יש למפגש שבועז מארגן ותפנימו.
רמי - אני איתך, לא הייתי הולך על המדריך השלם, לא נעמוד בזה. רמי התחייב, למה לקלקל?
...
כדי לסיים את הוויכוח הזה, שאני ממש לא מבין אותו, תסתכלו כמה פירסמתי באתר כולל כתבות, לא זכור לי שיצא לי משהו מזה. ככל שאני מבין, הנתינה והאנשים באתר הזה הם לא על מנת לקבל, אלא לצורך הנתינה.
גם לרבים אחרים "לא יצא כלום מזה" שהם פרסמו, כולל כתבות, ובכללם אני.
אם כבר אז רק להיפך.
ועדיין האתר קיים, ולשמחתי יש בו עונים וכותבים.
כל הגורמים שכתבתם נכונים ומתארים היבטים שונים של השינויים שעוברים עלינו בתקופת המידע. ג'יפולוג כאתר נישה בשפה העברית הוא פסיק זעיר באינטרנט, אבל אפשר ללמוד מהדוגמא הזאת הרבה.
בנוסף לכל מה שנכתב, תזכרו - האינטרנט לא היה פה תמיד. פורומים ואתרי נישה לתחביבים שונים רק התחילו להווצר לפני 17-18 שנה. עד אז המידע היה בספרים מנייר, או אצל מומחים/גורואים. וזה במקרה שהיה מידע בכלל! כשהאתר הזה נולד לפני 14 שנה, הקרקע היתה בתולית והיה המון מה לשתף ומה לכתוב, היה ואקום ממשי של ידע. עברו 14 שנה, והמצב היום שונה בתכלית. יש ים של ידע ומידע, בכל נושא וכל תחביב, ובוודאי בתחביב ה4X4, בעשרות פורומים ואתרים בשפה האנגלית וגם באתרים בודדים בעברית ובהם ג'יפולוג. וזה בלי לדבר על סרטוני הדרכה ביוטיוב שזה חידוש שמי חלם עליו לפני 15 שנה...
גם כלי החיפוש של גוגל התקדמו והתעצמו בצורה שלא תאמן, כזאת שמעוררת את השאלה האם כבר עברנו את סף האינטיליגנציה המלאכותית? (התשובה של מדעני המחשב אגב: "נכון להבוקר עדיין לא"). אז יש היום הרבה פחות צורך לשאול ולענות מי שבקיא באינטרנט בעצם יכול לחפש ולמצוא תשובות מפורטות כמעט לכל בעייה טכנית, מידע מפורט לרמת הבולדר לגבי כל מסלול טיול. איפה המידע הזה? בעיקר כאן, ובאתרים דומים בעברית ובאנגלית - פורומים.
בימים ההם, של תחילת ג'יפולוג אבל בעצם תחילת תקופת צבירת המידע באינטרנט, אכן היו פה ויכוחים סוערים על פעולות תחזוקה פשוטות כמו החלפת צלבים והאם נעילה אוטומטית מסוכנת ועוד כהנה וכהנה. היום הנושאים האלו בעצם כבר ממוסמרים, הכל נכתב ונדון ובמידה רבה "הוחלט" בחוכמת ההמונים, וההמונים החדשים שמגיעים לתחביב דרך הזנב הארוך של חיפושי גוגל נהנים מהמידע הזה שהגרעין הקשה עבד עליו לפני עשר וחמש שנים.
כמובן שזה לא הסוף, עוד נסיון ומידע נצברים כל הזמן, יש כמובן כלי רכב חדשים וטכנולוגיות חדשות, אבל זה צבירת ידע בשוטף. 100 השנים הראשונות של טכנולוגית הרכב נדחסו ב10 השנים הראשונות של האינטרנט.
בכל מה שקשור להיבטים הקהילתיים של מפגשים וטיולים, רכילות וקנייה ומכירה, דברים שהם לאו דווקא נישתיים ולאו דווקא ציבוריים, יש לאתרי הפורומים מתחרים כבירים ברשתות החברתיות, על זה אין ויכוח, ומה שיותר נוח ויעיל זה מה שהציבור משתמש בו. מה שמייחד את ג'יפולוג זה הדיונים הטכניים האיכותיים והמנוהלים שמאפשרים ללמוד מהעבר ומאונדקסים גבוה במנועי החיפוש. אני מקווה שהמידע האיכותי ימשיך להגיע ולהבנות כאן גם לגבי הרכבים החדשים כמו JK וWK.
מה שהופך קהילה לקהילה מגובשת זה מפגשים וטיולים.
רק תשימו לב איזה נהירה יש למפגש שבועז מארגן ותפנימו.
אני לא בטוח שזה הכיוון של ג'יפולוג.
אם הייתי מעוניין להכיר אנשים דרך האינטרנט, הייתי נרשם לjdate או לג'יפטריפ (האמת היא שהייתי רשום לג'יפטריפ לפני שגיליתי את האתר הזה ולפעמים אני עדיין זורק שם הערות :(). אולי בגלל זה הרבה יוזמות טיולים מוצאות פלטפורמות אחרות ולי זה ממש לא מפריע.
הייחוד של האתר הזה בעיני הוא שיתוף הידע הטכני והדיון התיאורטי, ובמיוחד הרמה שלו. מה שלצערי לא קיים בפלטפורמות האחרות שיצא לי לשוטט בהן. כאן, אפילו אם יש מלחמות חורמה בין מחנות ניצים הן תמיד ייעשו בחצי קריצה.
עריכה:
כמובן שכל זה מתאים לי ואולי הרוב כן מחפש יותר קהילה, אבל צריך לדעת שיש גם כמוני.
אני מקבל ומבין את מהשאתה אומר אבל... קהילה שלא דואגת למשוך אליה חברים חדשים לא תוכל לשגשג, אפשר עד מחר לקרוא ולהעשיר את הידע אבל לדעתי זה לא שווה כלום אם לא דואגים גם לפן הביצועי - הטיולים, המפגשים.
באותו אתר שנתתי אליו קישור לקחו כמה חברים את הנושא לידיים ופתחו טיולים המיועדים למתחילים, לכאלה שיש להם את הכלי אך חוששים לצאת לבד לשטח והם עשו זאת מטוב ליבם לשם הגדלת הקהילה, וזה הצליח להם מאוד, אני מאמין שגם כאן יש אנשים שאולי אפילו קוראים שורות אלו והיו שמחים להצטרף לטיול שכזה (תכתבו, נארגן משהו כיפי).
לדעתי לא חסר ידע טכני ודיונים כמו שחסרה פה הקהילה מחוץ למקלדת.
דם חדש מצית דיונים חדשים.
טוב, אני פותח שוב את הבעייה: הנשירה ל פייסבוק, וואטסאפ.
הפורום הקודם שהיתי בו פעיל דילג מגיפולוג לפייסבוק, נכון רוב האינפורמצייה עדיין פה, אבל האנשים דילגו לשם.
עכשו מיזה כשנה אני בפורום הצירוקים, ממש נחמד, אבל אפשר לשם לב ש ה WK דילגו לתרד בוואטאפ.
אחד החברה פתח וואטסאפ גם ל WJ CRD, ה WJ הקלאסי נותר יתום :-( אני רוצה לפתוח קבוצה בוואטסאפ אבל....
למה כל ההקדמה הזאת? החלטתי לתקוף מזוות טכנולוגי - בניתי מעיין גשר מווטסאפ לפה. כלומר כל ההודעות עולות במהירות לשרת של גיפולוג בתור אשכול דיון בודד. אפשר יהיה לעקוב עם טאפטולק....
לי יש ביד הוכחה של אפשרות כזו נשאלת השאלה: האים להעלות אותה לאוויר?
דא - אני לא צריך , נכון לעכשו, יכולות מנהל...
רבין.
boaz avrahami
05-08-14, 19:47
לדעתי אתה צריך לפתוח ערוץ פרטי עם נמרוד / חנן/ אסף / סביון.
לא בטוח שהם רואים את האתר באותה עין כמו חלק מהדעות שהועלו פה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.