צפייה בגרסה מלאה : מרים שמשות בטרופר
אהלן
הרכב טרופר ארוך 2003 דיזל אוטומט, עם איתוראן ואזעקה וכנראה גם משבת מקורי, הכל נראה תקין מלבד...
מרים השמשות בנעילה דרך השלט הפסיק לעבוד לאחרונה, החלונות עובדים בכפתורים ואין פיוז שרוף בתיבת הפיוזים.
מישהו אולי מכיר?
תודה,
אלעד
קשור להתקנה של איתוראן בלבד ולא למערכת המקורית של הרכב. בהתקנה הם מוסיפים ממסר שפוקד על החלונות להיסגר אוטומטית שנועלים את הרכב. אין לי מושג איפה הוא ממוקם, סביר להניח שמאחורי הפנל שצמוד לרגל שמאל שלך שאתה יושב בכיסא הנהג.
תודה!
את הממסר הזה אפשר לתקן או להחליף לבד או שצריך את איתוראן??
דיברתי עם איתוראן היום, אין להם מושג על מה אני מדבר
החלפת מצבר לאחרונה? הדברים האלו נוטים להשתגע לאחר ניתוק מצבר.
אם התשובה היא לא - יש יחידות אוניברסליות בגרושים שעושות את זה. רק החיווט שלהם מעט מורכב. צריך לעקוב אחרי החוטים מהמנוע של החלון, בטח מתחת להגה איפשהו. טרופר רכב גדול, אפשר להסליק בכמה מקומות..
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה קרה אחרי כמה פעמים שניתקתי את המצבר בגלל תקלה מתמשכת שהיתה לי, אני בהחלט מניח שזה קשור..
ניתקת בגלל תקלה אחרת?
כן, בשביל פירוקים במנוע שלא קשורים
היה לי משהו דומה ברכב אחר. אנסה להיזכר מה עשיתי. נראה לי שניתוק מצבר לכמה דקות ומשחק עם השלט של האזעקה. החזיר את המרימים לחיים.
מרימי שמשות זה לרוב תוספת של היבואן בארץ.
ישנם כמה סוגים, כאלה שמחוברים לנעילה של הדלותות וכאלה "שלומדים".
אלו "שלומדים" מתחברים לאורות הווינקר, ומזהים את הניצנוץ בעת נעילה מרכזית.
הבעייה איתם שהזיכרון שלהם מבוסס על המצבר, נתקתה מצבר הם צריכים ללמוד מחדש! אך? תלויי במרים שמשות שלך.
לדוגמא שלי שמחייב נעילת הרכב בתוך עשר שניות מרגע שהמצבר חובר.
בקיצור, נתק מצבר, חכה דקה או שניים, חבר חזרה, ונעל את הרכב בעזרת השלט פעם אחת תוך מס שניות מרגע שחיברתה את המצבר.
אם לא עזר, לדעתי תתצרך להחליף את המרים שמשות.
רבין
היום מצאתי קופסה שחורה עם מדבקה של ADI מערכות, לא מצאתי מידע עליה באינטרנט אז פירקתי אותה ולא מצאתי משהו נראה לעין. עברתי על כל החוטים שיש להם פיוזים שאינם מחוברים בתיבת הפיוזים עצמה ועל הממסר של החלונות בתיבת הפיוזים.
בנוסף לכך - קראתי במקום כלשו שכדי להפעיל נעילה אוטומטית יש ללחוץ 10 שניות על כפתור הנעילה בשלט כשהמפתח בסויטצ' על ACC.
כנראה שאחד מהדברים שעשיתי עזר כי כשהתייאשתי ונעלתי את האוטו - החלונות עלו!
סוף טוב הכל טוב - לא יודע מה היה מקור הבעיה אבל העיקר שנפתרה.
תודה על העזרה והעצות!
אלעד.
סרטון הדרכה שמתאים להיות תחת הנושא "מרים שמשות בטרופר"
לאלו שיחפסו נושא זה בעתיד
(לא קשור לבעיה של אלעד - שמח שפתרת את הבעיה)
http://www.youtube.com/watch?v=YoBck8ariY0
http://www.youtube.com/watch?v=9kNNAWwJP5g
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.