צפייה בגרסה מלאה : צי מכיר יודע שמע על שלט אלחוטי לכננות שמוכרים ב ALIEXPRESS ?
יש שם שלט רחוק אלחוטי עם חוטים שמחברים ככל הנראה למחבר הכננת מאחור -ויש איזה אלמנט שכנראה מתאם את השלט רחוק לפקודות כאילו הגיעו מהכבל פיקוד
וככה ניתן לשלוט בכננת בשלט רחוק ללא כבל
החשש הוא שזה לא עובד? לא אמין? מסוכן?
למי יש ידע ומידע על הצעצוע הזה?
מה דעתכם?
באותה הזדמנות מי שיש לו מידע איך להשיג שלט כבל ל WARN 7 פינים אשמח לשמוע כמה שיותר מהר
054-5779777 ערן
תודה
יש גם באי ביי - יחסית זול מאוד - מה יש להפסיד.
Sent from my JEEP
אני מעדיף שלט ידני, שבמקרה נתק, הכננת נעצרת, ולהבדיל מאלחוטי, שיכול להמשיך לשדר לכננת לגלול בלי בקרה.
בנוסף,
באלחוטי יש השהייה קצרה בין הפיקוד והביצוע.
במשאיות, עם הפעלה אלחוטית של ציוד כבד, יש מיסוך קרוב למשאית, למנוע הפעלה שגויה או הפוכה- יש לי הרגשה שבשלט של עליאקספרס אין אבטחה כזו.
לא צרפת קישור
לי היו 2כננות שעבדו עם שלט
עבד טוב ובמקרה שנגמרה הסוללה עבד עם השלט הרגיל
עיקום פינים זה דבר מוכר לכל בעל כננת
וחילוץ שאתה מנהל אותו עם שלט ורואה את הרכב המחולץ הוא בחמש דרגות יותר בטוח ורציני
ממולץ בחום
וחילוץ שאתה מנהל אותו עם שלט ורואה את הרכב המחולץ הוא בחמש דרגות יותר בטוח ורציני
ממולץ בחום
מה זה שונה מהשלט הסטנדרטי של וורן עם כבל ארוך?
מה זה שונה מהשלט הסטנדרטי של וורן עם כבל ארוך?
השוני הוא בכבל הארוך. הוא איננו !!!
היה לי את זה ברכב הקודם. http://www.ebay.com/itm/12V-Wireless-Winch-Remote-Control-Switch-Unit-for-Truck-ATV-SUV-Winch-/310499293501?pt=Motors_ATV_Parts_Accesso ries&hash=item484b33393d&vxp=mtr
עבד מצויין. מומלץ. לא פוגע בעבודה של המקורי כי הוא מתחבר במקביל.
השוני הוא עצום
בחילוץ בוץ/סלעים /ולילה או סתם צמחיה
שהרכב המחלץ נמצא רחוק כ 30 מטר כבל ועוד כמה רצועות זו הדרך היעילה ביותר לראות מה אתה עושה
כלומר מתי למשוך מתיhttp://tracks4africa.co.za/maps/about/gps/ לעצור ומתי לשחרר בגלל בולדרים מתחת לביצה או תיקון נדרש
חנן-ג'יפולוג
28-11-14, 13:31
התקנתי עכשיו שלט אלחוטי כזה לכננת שלי. כ50 ש"ח כולל משלוח. בא עם שני שלטים עם סוללות כלולות אבל גמורות.
לא הצלחתי להגיע למרחק שבו השלטים לא עבדו. אני מעריך שהתרחקתי מהרכב כ50 מטר.
ובכל זאת משהו מוזר: זה לא עובד רצוף אלא בפולסים של כחצי שנייה בהפסקות של כחצי שנייה.
זה אמור להיות ככה?
גם אני הזמנתי לפני שבועיים שלט אלחוטי כזה.
חשוב להשים לב שבמידה ובאותה קבוצה יש יותר מרכב אחד עם אותו המערכת האלחוטית , שלא יפעיל שתי כננות...
Sent from my iPhone using Tapatalk
חנן-ג'יפולוג
29-11-14, 11:30
דידו, יש לך נסיון עם שלט מהדגם הספציפי הזה?
בכל מקרה, שלחתי שאלה למוכר. נראה מה הוא אומר.
גם אני הזמנתי לפני שבועיים שלט אלחוטי כזה.
חשוב להשים לב שבמידה ובאותה קבוצה יש יותר מרכב אחד עם אותו המערכת האלחוטית , שלא יפעיל שתי כננות
אם זה נכון, זה באג סופר בעייתי מבחינה בטיחותית ופוטנציאל נזק לרכבים אחרים.
חנן-ג'יפולוג
29-11-14, 11:58
מבדיקה שעשיתי עכשיו מדובר כנראה בטעות שעשיתי בחיווט. המינוס למוח של השלט נעלם ברגע שהכננת נכנסת לפעולה וחוזר כשהיא מפסיקה, ולכן ההפעלה לסירוגין.
חנן-ג'יפולוג
29-11-14, 17:52
עדכון אחרון: באמת כשנתתי למכשיר מינוס אמיתי וקבוע, הוא החל לעבוד באופן תקין. אין תלונות.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/05/fbe9263665fd8e554a2454d0135223b8.jpg
אהלן,
השלט הגיע (מצ״ב תמונה) , ועכשיו לשאלות.
אצלי בכניסת פיקוד של הכננת יש 3 חוטים.
יש 5 צבעים שיוצאים מה״מוח״ של השלט האלחוטי:
1. אדום- פלוס
2. שחור- מינוס
3. לבן- ?
4. צהוב-?
5. ירוק- ?
אשמח לעזרה...
חנן-ג'יפולוג
05-12-14, 20:34
במידה וזה כמו אצלי בסופר ווינץ s9000, אז האדום הולך לפין האמצעי בשקע. הצהוב והלבן לפינים האחרים והשחור לגוף הכננת.
במידה והכננת עובדת לך הפוך ממה שרשום על השלט החלף בין חיבורי החוטים הלבן והצהוב.
הירוק זה אנטנה. אל תיגע.
גם אצלי סופרווינץ 9000, מחר אעדכן שזה עובד או שלא...
שב״ש...
טוב, התקנתי היום על הסופרווינץ' 9000. עובד כמו פנתר (תודה חנן על ההסבר של החוטים והצבעים).
נתקלתי רק בשתי בעיות קטנות אך מציקות :
1. החוט השחור ממוח השלט צריך מינוס. המינוס הפשוט ביותר לחיבור הוא בברגים של המכסה העליון של הכננת, אבל הם סגורים עם אלן (אינצ'י?) שלא מתאים לאף אחד מהמפתחות שלי ויש לי את כל הגדלים המילימטריים. למישהו יש רעיון איך לפתוח את האלנים האלה או מאיפה לקחת מינוס ?
2. הקופסה של מוח השלט לא יושבת על חורי הברגים של השקע המקורי אלא גדולה מדי. אני יכול לארגן איזו פלטה מתאמת או להדביק עם סיקה-פלקס. מה אתם עשיתם ?
חנן-ג'יפולוג
19-01-15, 13:54
היה לי אלן מתאים. אולי הוא היה באמת אינטשי.
את המינוס לקחתי מאותו בורג שאליו מגיע כבל המינוס ממצבר הרכב. אתה יכול לקחת מינוס מכל חיבור גוף שנוח לך.
אצלי הקופסה מחוברת עם כבל קצר ותקע לשקע שהחוטים אליו מגיעים מהחיבורים השונים מתחת למכסה הכננת. השקע מחובר למגש עם אזיקונים. בנורמלי קופסת הפיקוד נמצאת בתא הכפפות. בעת חילוץ היא מחוברת לשקע וסתם מיתדלדלת. לא רואה עם זה בעייה.
טוב גם אני קניתי שלט אלחוטי מקווה לא להסתבך בהתקנה.
יש לי שאלה,
לא כדי לשים מפסק כדי שאם השלט מתחיל להשתולל אז אפשר לנתק אותו?
חנן-ג'יפולוג
19-01-15, 21:13
השקע-תקע ששמתי משמשים גם למטרה הזו.
כדאי מאוד.
שלא כל אורח שמשחק לך עם השלט בתא כפפות יפעיל את הכננת.
סופת המדבר
25-01-15, 20:49
אין לי כננת לצערי..אבל למה לא למשוך את ה+ או ה- לתא הנהג ולחבר אותם למפסק ON\OFFוככה אין מצב שמישהו יפעיל את הכננת עם השלט כל עוד המפסק על OFFוגם אפשר לנתק את הזרם למוח במקרה של תקלה
אז הבטחתי לעדכן...
עובד מצוויין, יש הרגשה של דיליי של שנייה בערך.
חיברתי את השלט אחרי מפסק בטחון...
אם יש ביקוש אז אעלה תמונות...
ובכל זאת משהו מוזר: זה לא עובד רצוף אלא בפולסים של כחצי שנייה בהפסקות של כחצי שנייה.
זה אמור להיות ככה?
יש לי כננת סינית זולה וקטלה על הנגרר, הגיעה עם שלט אלחוטי וככה בדיוק זה עובד, כנראה שזה הרעיון שלהם ל "בטיחות"
חנן-ג'יפולוג
02-02-15, 06:32
מבדיקה שעשיתי עכשיו מדובר כנראה בטעות שעשיתי בחיווט. המינוס למוח של השלט נעלם ברגע שהכננת נכנסת לפעולה וחוזר כשהיא מפסיקה, ולכן ההפעלה לסירוגין.
במקרה שלי מדובר בטעות מתקין. לא בתכנון.
במקרה שלי לא היה בעיה בחיווט, ה"מוח" בנוי בתוך הכננת וככה זה מגיע מהיצרן.
ב - WARN כל שלט עובד עם המקלט שלו בלבד לבטיחות.
בסינים שלט אחד יכול להפעיל כמה כננות ביחיד... כמו ברכבי שלט רחוק שהם 27MHZ שלט של ילד אחד שולט על הרכבים של הילדים האחרים.
אאוץ' ...
קישור ל - WARN (https://www.warn.com/truck/accessories/pdf/90292A0_rs.pdf)
The hand held remote (transmitter) is programmed fromthe factory to communicate with your specific receiver.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.