צפייה בגרסה מלאה : מישהו פה מכיר את הצמיג הסיני hifly ?
GodsFather
15-04-15, 10:48
http://www.hiflytire.cn/products_detail/&productId=34ce972a-d1af-44e2-88fe-6fb6e6e4f48c.html
יש עליהם מחיר לא רע בכלל היום ואני תוהה אם הם שווים את זה (קרי יחזיקו לפחות שנתיים)
GodsFather
16-04-15, 18:23
מישהו ? משהו ?
אני לא מכיר. אבל גם לא הייתי קונה אותו אפילו בחינם. החיים שלי ושל הקרובים אלי יותר חשובים מחסכון של 1000 שקל.
GodsFather
16-04-15, 20:13
זה טיעון שלא תופס מים בעולם של מותגים.
נראים לא רע...
http://i975.photobucket.com/albums/ae238/rxsmiddy/P1000416_zps56e1108b.jpg
http://i975.photobucket.com/albums/ae238/rxsmiddy/P1000415_zpseeb7240f.jpg
http://i975.photobucket.com/albums/ae238/rxsmiddy/P1000413_zps5b045991.jpg
הם בטח לא פיסגת הטכנולוגיה או האמינות לאורך זמן מכל הצמיגים, אבל במחיר הנכון לא הייתי חושש לנסות.
ממה שראיתי ברשת נמכרים באנגליה, ובאוסטרליה ודרום אפריקה. הם לא פראיירים במה שקשור בדרישות מצמיג.
השאלה היא מה זה מחיר לא רע... וכמה עולה מקביל מחברה יותר מקובלת בחבר'ה?...
איל
GodsFather
16-04-15, 20:45
במחיר של 4 מקסיס אני קונה 5 הייפליי.
זה 20% הבדל.... השאלה היא כמה זה בש"ח.
וזה לא שמאקסיס זה הטופ של השופרא דלוקס בצמיגים...
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
GodsFather
16-04-15, 21:21
נכון מאד, בהשוואה לרמות הגבוהות יותר המכפלות רק עולות.
סט של 4 כולל מע"מ והרכבה 1800 ש"ח למידה 235. לצמיגים טריים לחלוטין, לא משהו שישב במחסן שנה.
לא הייתי חושב פעמיים.
גם אני התקנתי לאחרונה סט צמיגים של kenda.
אמנם מעט יותר מוכרים מהייפליי אבל גם לא ממותגים כמובילי דעת הקהל. אני מרוצה. גם מהמחיר [הלוואי 1800...] וגם מהאיכות.
לדעתי ב 1800 שח סביר שגם אתה תהיה.
GodsFather
16-04-15, 21:35
אני גם מקווה. אעדכן בהתאם
הפרופיל של הצמיג הזה דומה מאוד לצמיג של הקנדה
לא הייתי חושב פעמיים.
גם אני התקנתי לאחרונה סט צמיגים של kenda.
Kenda זו חברה מאד ותיקה בשוק הצמיגים.
boaz avrahami
17-04-15, 00:53
היום אני לא חושב שצריך לפסול בישראל צמיג מבחינה בטיחותית.
הם עוברים בדיקת מכון תקנים וההתיחסות לבטיחות מבחינת הרשויות היא פקטור.
עכשיו השאלה היא עלות מול אורך חיי הצמיג, העלות הנלווית כגון צריכת דלק מוגברת/מופחתת וכמובן היכולת של הצמיג לספק את הביצועים המצופים. לרוב השאלות אין ממש תשובה מדעית בספרות.
אני למשל ללא נעילות נועל טויו mt קרביים שמספקים אחיזת שטח מעולה ונראה שהם חזקים להפליא. אני משלם בגינם יפה בכל תדלוק.
חבר יקר שהוא ממנהלי הפורום, נוסע ברכב נעול כפול עם צמיגי מקסיס 50:50 ומשיג עבירות לא פחותה במרבית המסלולים שאנחנו עושים.
לא יודע כמה זה קשור לצמיגים אבל הוא גם הרבה יותר חסכוני בדלק...
מי מאיתנו עשה את העיסקה הנכונה יותר זו שאלה של מורכבת שתלויה גם בסוג השימוש והנסועה השנתית וקשה מאוד לחשב את התשובה בשבילה.
לך עם נטיות לבך כי כל תשובה שתקבל אפשר לחלוק עליה בקלות...
GodsFather
17-04-15, 07:09
עיקר החשש שלי הוא כאמור שמירה על איכות הצמיג לטווח ארוך ומשם השאלה שלי. אם אין נסיון בשוק לצמיג הזה אז איאלץ כנראה להיות שפן הנסיונות.
אני לא פוסל צמיג סיני אם יש לו תו תקן וכו'.
1800 שקל לרביעייה טרייה זה מחיר מפתה ללא ספק.
אבל, מחיר זה לא הכל.
תבדוק בנתונים הטכניים של הצמיג. לא רק מידה מוצהרת, סיווג מהירות וציור פני הסוליה אם נראה מספיק מרושע לטעמך....
כמה שכבות בדופן?
מה רוחב הסוליה בפועל?
מה קוטר הצמיג בפועל?
מה משקל הצמיג בפועל?
כידוע, צמיגים במידה זהה מיצרנים שונים, אינם זהים במידות ובתכונות בפועל.
אלה נתונים שאצל יצרנים ומותגים מובילים ומוכרים - תמצא בקלות בצורת טבלה מסודרת והם שקופים ונגישים.
באתרים של חברות סיניות - ויש מאות יצרני צמיגים בסין אם לא אלפים, לא תמיד תמצא את הנתונים האלה. גם בקישור שצירפת של הייפליי אני לא מוצא את זה.
לגבי אורך חיים - גם צמיגים ממותגים נחשבים ויקרים עלולים לגלות אורך חיים קצר יחסית, אבל התנאים בהם הצמיג עובד הרי משתנים ממשתמש למשתמש אז זה בפירוש לא מדעי. אחד מצמיגי השטח הכי טובים שהיו לי - הפירלי סקורפיון MT, צמיג חזק ועמיד עם אחיזת שטח מדהימה, היה עשוי מגומי רך יחסית והתבלה מהר. אחרי 40-45K ק"מ הסוליה כבר נמחקה כמעט לגמרי.
מקסיס בקשוט לעומתו - חרא של צמיג בכל פרמטר - קשה, רועש, רועד, קשה לאיזון, מפגין אחיזה גרועה בכל מתאר למעט בוץ, המידות שלו קטנות לעומת כל 31 אחר, הן בקוטר והן ברוחב, אבל אחרי כ-50K כמעט לא נראה בלאי בסוליה.
GodsFather
17-04-15, 07:11
אני מסכים איתך דרור, מאידך מהיכן אני יכול להשיג נתונים למעט לבוא עם מטר לפנצרייה?
galdanieli
17-04-15, 07:27
נסה לקרוא פה:
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hifly/VIGOROUS-AT601.htm
אני מסכים איתך דרור, מאידך מהיכן אני יכול להשיג נתונים למעט לבוא עם מטר לפנצרייה?
זהו. שככה זה עם מוצרים סיניים ולא רק צמיגים.
לפעמים קשה להשיג את הנתונים הטכניים ואתה נאלץ להמר.
פעם, לפני פרוץ האינטרנט, היינו משווים בפנצ'ריה. מעמידים צמיגים זה ליד זה כדי לראות את ההבדל. ויש הבדלים.
אני למשל ללא נעילות נועל טויו mt קרביים שמספקים אחיזת שטח מעולה ונראה שהם חזקים להפליא. אני משלם בגינם יפה בכל תדלוק.
חבר יקר שהוא ממנהלי הפורום, נוסע ברכב נעול כפול עם צמיגי מקסיס 50:50 ומשיג עבירות לא פחותה במרבית המסלולים שאנחנו עושים.
לא יודע כמה זה קשור לצמיגים אבל הוא גם הרבה יותר חסכוני בדלק.
הטויו משוריינים, כבדים וגדולים בקוטר ביחס לצמיגים אחרים, שילמת על זה כדי לקבל את היתרון בשטח, יש לו מחיר בכביש בצורת תצרוכת דלק.
צמיג שטח אחר, באיכות מקבילה יכול לתת לך תצרוכת טובה יותר.
אני נוסע עם צמיגי MT לא מעט שנים, וצריכת הדלק המשולבת לא שונה מנתוני המקור.
בכל מקום שצריך להפעיל נעילות, צמיגי 50/50 יעבדו ויסבלו (ויתבלו) יותר מצמיג mt שמייצר יותר אחיזה.
אם נוסעים בשטח שלא צריך נעילות בשום מצב, אולי לא בהכרח חייבים צמיג שטח גיבור, אלא AT גיבור, ויש כמה כאלו בשוק.
אני לא מאמין שהיצרנים הסינים מצאו את נוסחאת הקסם להתיעל, ולחתוך עלויות בלי להתפשר בדרך, עד כדי מכירת מוצר זהה או קרוב לזה במחיר כ״כ נמוך.
נסעתי עם דאנלופ ועם ברידגסטון, חברות מוכרות ומבוססות, צמיגים טובים, מחיר ״אטרקטיבי״ ביחס למותגים אחרים, והחזיקו חצי באותם התנאים..
דוגמא להבדל בקוטר בין BF ובין MTR באותה המידה:
97640
עוד קצת דוגמאות:
http://roadtraveler.net/my-favorite-lt25585r16/
וגם פה:
http://www.expeditionportal.com/forum/threads/14555-Toyo-MT-255-85R16-(and-comparison-pics)
GodsFather
19-04-15, 18:35
סבבה אז טויו הוא אחלה צמיג.. אבל אני מדבר על הייפליי...
סבבה אז טויו הוא אחלה צמיג.. אבל אני מדבר על הייפליי...
הכל כתוב בין השורות.
בנגוד לקנדה שיש עליו ביקורות מצוינות מחו"ל (גם אצלי מורכבים), ומדובר בחברה שמתמחה בצמיגי אופני-שטח ברמה הגבוהה ביותר,
להייפליי עדיין אין ביקורות ואתה תשכב על הגדר עבור אחרים. זה הימור, אבל אולי במחיר הזה כדאי לנסות..
GodsFather
19-04-15, 20:36
רגיל להיות כזה...
GodsFather
27-12-15, 22:52
עברו 8 חודשים, האם מישהו התנסה או שמע ממקור ראשון על מישהו שהתנסה?
הגיע העת שלי, עד כמה שהצלחתי למשוך עם הנוכחים ואני צריך לקנות צמיגים חדשים. הצעת המחיר עומדת בהינה.
GodsFather
01-01-16, 13:49
104970
104971
הותקנו היום. נראה איך יתפקדו.
GodsFather
01-01-16, 20:36
תודה. הקודמים אגב ירדו מהסמוראי שלך
GodsFather
08-05-16, 22:10
5 חודשים עם הצמיגים, עושה בעיקר שטח אבל גם כביש מעורב. בקצרה - מאד מרוצה מהרכישה.
צמיגים לא רועשים יחסית.
אחיזה לא פחות ממעולה בשטח במגוון סוגים -מסולעים, דרדרת, פודרה, בוץ, שבילים כבושים וכן הלאה.
מעלות בן-שמן/בית-שמש/מצמו"ד וגם מדבר יהודה - תענוג אמיתי.
צמיג רך ואוחז כשמורידים אויר.
תהנו.
235/75/15?
אפשר פרטים נוספים (כמו איפה מזמינים?)
תודה
איתי
תודה. הקודמים אגב ירדו מהסמוראי שלך
רק עכשיו ראיתי... שמכרתי את הסמוראי הסט עליו היה כמעט בן שלוש ומאז עברו עוד איזה שלוש, הם באמת שרדו כל כך הרבה שמן???
מה עם האמבולנס? עדיין ירוק עם רשת צל?
GodsFather
09-05-16, 08:01
רק עכשיו ראיתי... שמכרתי את הסמוראי הסט עליו היה כמעט בן שלוש ומאז עברו עוד איזה שלוש, הם באמת שרדו כל כך הרבה שמן???
מה עם האמבולנס? עדיין ירוק עם רשת צל?
לא זוכר שראיתי רשת אבל היה ירוק. שרדו יפה אבל התקשו מאד. עכשיו פזורים בין כמה סמוראים אחרים ואחד אצלי כספייר.
GodsFather
09-05-16, 08:02
235/75/15?
אפשר פרטים נוספים (כמו איפה מזמינים?)
תודה
איתי
תעבור לפרטי. ומי ששואל למה שישאל בפרטי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.