צפייה בגרסה מלאה : היום הרכבתי מלחציים אדומות ''3 על הפגוש הקדמי.יצא מגניב.
על ה-75 מורכב מלפנים פגוש נירוסטה שהוא מיכל סגור ונעול שבתוכו יושבים רצועות חילוץ וכבלים להתנעה. הפגוש הזה כמו האחורי עלה לי בהרבה בריאות ,כי לייצר יחידה אחת בסוליד ולאחר מכן לפרמט לייזר עבור יחידה אחת - צריך הרבה בריאות אבודה וזה סיפור לגמרי לא זול ואפילו לי שעושה את זה כל היום.
בזמן האחרון אני עושה שיפצורים ברכב להנאתי אם צריך או לא,רק בשביל הכייף. אין דבר שהרכב הזה לא כולל בתוכו. רק לאחרונה הוספתי פסי לד צהוב בכל תקרת הרכב ואני קורא היום ברכב לפני השינה הרבה יותר טוב מאשר במיטתי הזוגית בבית.
בכתבה של רמי גלבוע מהיום על מסע יונימוגים הוא ציין שבאחד מהם יש מלחציים על הפגוש. העינין הדליק אותי ומיד ירדתי לסדנא לבדוק את האפשרות הזו. לא שאני צריך מלחציים,אבל שיהיה.
תוך שעה לקחתי מלחציים אדומות ''3 מסתובבות מהמלאי שיפצרתי אותם כדי שיישבו נכון בפינת הפגוש הקדמי, וחיברתי עם שלושה ברגי נירוסטה באופן הכי יציב שאפשרי.
יצא כל כך מלהיב - שבא לי לכתוב כדי שתבקשו תמונה.
אולי אעשה את זה ואעלה תמונה כדי שלא תסבלו. בין כה וכה תסבלו אחרי שתראו את התמונה......
98964לטובת הקורא חיים רכס, מצ"ב המלחציים של אלי.
תראה לנו את שלך?
היות ואתם מבקשים יפה - מחר אצלם אותם וניראה איך להעלות אותם כאן.
Can you post a link to the Unimog article
Thanks,
http://cars.walla.co.il/item/2860500
האתגר הבא
http://www.jeepolog.com/forums/album.php?albumid=771&attachmentid=89086
אסף
חיים,
לא הגיע הזמן שתעלה תיעוד של הרכב?
דורון,יכול להיות שאעשה את זה פעם,אך קודם לתיעוד שלו באתר אני צריך לבצע ריכוז ממוחשב של כל מה שיש בו,כי אני בעצמי לעיתים לא יודע היכן לחפש את מה שאני צריך וזה ממש מעצבן כשידוע לי שהוא ברכב.
בזמנו,על היונימוג שהיה לי כמה שנים סיפררתי את כל מקומות האיחסון ועשיתי רשימות כפולות .באחת ציינתי מה יש בכל מחסן ובשניה ציינתי את המוצרים לפי א' ב' וליד כל מוצר כתבתי באיזה מקום הוא. זו עבודה סיזיפית כי ברכב יש כיום להערכתי 300 פריטים או יותר.
צריך לעשות את זה פעם,אבל זה יקח שלושה ימים מלאים.
נחשוב חיובי.
דורון,יכול להיות שאעשה את זה פעם,אך קודם לתיעוד שלו באתר אני צריך לבצע ריכוז ממוחשב של כל מה שיש בו,כי אני בעצמי לעיתים לא יודע היכן לחפש את מה שאני צריך וזה ממש מעצבן כשידוע לי שהוא ברכב.
בזמנו,על היונימוג שהיה לי כמה שנים סיפררתי את כל מקומות האיחסון ועשיתי רשימות כפולות .באחת ציינתי מה יש בכל מחסן ובשניה ציינתי את המוצרים לפי א' ב' וליד כל מוצר כתבתי באיזה מקום הוא. זו עבודה סיזיפית כי ברכב יש כיום להערכתי 300 פריטים או יותר.
צריך לעשות את זה פעם,אבל זה יקח שלושה ימים מלאים.
נחשוב חיובי.
רכס, כרגיל נסחפת...אולי תיישם מערכת WHMS לניהול האינוונטר בבהמה?
מציע שתתמקד בבדיקת פשר הטפטופים מהחלק התחתון של הבהמה :) על פניו דחוף יותר.
עמית - בדרך כלל אני לא עונה לך וברנרד על ים הטיפשויות שלכם. רק אם אתה ממשיך לכתוב על נזילות מטויוטה שמתוחזקת ברמת מטוס קרב,כדאי שתחליף את הכדורים האדומים שאתה לוקח.
חיים, אתה הרי יודע שאני אוהב אותך...אחד האקזמפלרים הכי מקוריים בתחום.
אתה מרשה לפרסם תמונה?
הנזילות על הרצפה שאתה רוצה לפרסם הן מהלנדרוברים הבודדים של חברים בלבד שאנו מרשים להם להכנס לסדנא להתקנות אצלנו ומהפולו תוצרת גרמניה שאני נוסע בה. אתה הרי יודע שטויוטות לא נוזלות לעולם.
עכשו אתה יכול לפרסם מה שתרצה.
צחוקים....מפאת כבודו של בעליו של ה 75 אני לא מפרסם....:) וברצינות טפל בנזילות, נראה מוגזם גם במונחים של LR :)
boaz avrahami
06-06-15, 11:46
אז בקרוב נראה על כל רכב מסעות מלחציים אדומים?
זה הולך להיות הטרנד הבא?
יש אביזרים משלימים כמי למשל מכשיר.הברגות של ריג׳יד?
98967989689896998970
- - - Updated - - -
עמית - רק תסביר לי איך מישהו שאני מארח אותו ,מרגל לי בתוך המפעל. מה עוד צילמת ??? ברור לך שזה נותן לי חומר למחשבה אם תרצה לבקר כאן.
חיים , לא חבל על המלחציים? במידה ויש וו גרירה נשלף אפשר לרתח אותם על תושבת , ככה גם הם נשמרות בתוך ברכב ולא ישמיעו שריקות מרגיזות בנסיעה...
א. אין לי וו גרירה כדי שלא אצטרך לגרור אף אחד. ב.הרעש ברכב כל כך גדול שהרעש של המלחציים רק יכול לגוון. ג. ההתקנה בוצעה בשביל היופי מבחוץ ולא בגלל צורך,אז לשים אותם בארגז כשאין בהם צורך ??
הפגוש יפיפה, יותר יפיפיה בלי המלחציים.
אז בקרוב נראה על כל רכב מסעות מלחציים אדומים?
זה הולך להיות הטרנד הבא?
יש אביזרים משלימים כמי למשל מכשיר.הברגות של ריג׳יד?
+1 אהבתי....
חיים, רק את ה75 היפייפה שלך....היחידי שראיתי עם גג מצופה בדיקט...ובטעות כבונוס גם את הנזילות והטיפטופים....אבל לא נורא, מתבקש ברכב קשיש. אם אתה מחשיב את ה 75 שלך כסוד מסחרי מוכן להבטיחך שאמחק את התמונה לצמיתות.
חיים,
תראה איך אתה נקבע את הידית למעלה או הצידה בנסיעה.
מה הבעיה שהידית למטה ?
לא אמרת איך זה נראה. את דעתך אני מחשיב.
לדעתי מדובר במיקום גרוע. עדיף להתקין רסיבר 2", לחבר למלחציים פרופיל מרובע 50/50 בריא כך שניתן יהיה לחבר את המלחציים לרסיבר במרחק כזה שיוותר מספיק מקום לעבוד בנוחות עם המלחציים.
חוצמזה, השילוב של האדום עם הנירוסטה נראה מגניב, נראה כלקוח ממטבח אופנתי.
boaz avrahami
06-06-15, 13:37
אני הייתי שם מטחנת בשר ידנית במקום המלחציים.
הרבה יותר יפה וגם הרבה יותר פרקטי בשטח
98982
ואם הייתי מוצא כזה בכלל הייתי מאושר ( מי מזהה למה משמש?)
* תושבי כפר יהושע מנועים מלענות!
98983
חיים - דורון הציע לקבע למעלה או הצידה ,
מכיוון שהידית כשהיא למטה , תפגע מתישהו באיזה סלע או דופן של הר ותתעקם.
ואני חייב לציין - באמת מגניב , מוסיף להילה הכללית , גם אם לא משתמשים בזה כל כך ...
אלה מלחציים מסתובבות. ניראה אולי נסובב אותן לאחד הצדדים.
היות ואנחנו לא ג'יפאי מקלדת ,יתכן וההצעות שלכם נכונות.
boaz avrahami
06-06-15, 13:56
אמנם למעט אתה ועוד כמה יחידי סגולה, אנחנו ההדיוטות ג׳יפאי מקלדת אבל עם יד על הלב - אם עד היום לא היה לך הצורך במלחציים אדומים, למה שיהיה לך בעתיד?
קליבה פשוטה ו/או ראצ׳ט בריא יחסכו לך את המשקולת המרעישה והכבדה הזו ברכב, לא?
ותהיה כנה עם התשובה...
זה לא שאתה מסגריה ניידת או אינסטלטור שצריך שולחן עבודה נייד או מסיבי איתך בכל מקום
בועז , הייתי בכמה טיולים שטוב שהיה מלחציים בהישג יד (ישור מוט הגה של lr) ...
בועז, המלחציים בכלל ליופי ,והם כלל לא לשימוש - חוץ מלפצח פיסטוקים אם יהיו לי,ובאותה הזדמנות גם להראות שיש לי גדול מה שעוד לא הראיתי כאן......
98982
98983
ספרטור בלעז.
לייצור שמנת וחמאה . הפריד את השומן מהחלב .
http://www.ebay.tv/sch/Advertising-/34/i.html?_sop=2&_nkw=milk+separator&_frs=1
אם הם ליופי אז קבל חיזוק חיובי, נראה מעולה. שלוף את מוט הסגירה כדי שלא תפגע בזווית גישה ובא לציון גואל.
boaz avrahami
06-06-15, 15:02
ספרטור בלעז.
לייצור שמנת וחמאה . הפריד את השומן מהחלב .
http://www.ebay.tv/sch/Advertising-/34/i.html?_sop=2&_nkw=milk+separator&_frs=1
תשובה נכונה.
זכית במלחציים [emoji1]
חיים, אם זה ליופי אז תתחדש (למרות שבעבר החזקתי דעה מאוד מגובשת על כל מני עירוניים, שהיו מגיעים אלינו עם ציוד דנדש בשווי עשרות אלפי שקלים שמעולם לא נעשה בו שימוש, רק בשביל הפוזה..;-))
אם מעניין מישהו הצד הפרקטי, הרי שמנסיון רב עם טנדר עם מלחציים, מיקום כזה הוא מאד מגביל ויש המון מצבים בהם לא ניתן לעשות שימוש בהם אם הם לא רחוקים מהגוף.
98982
98983
חזק
[QUOTE=boaz avrahami;639725]אני הייתי שם מטחנת בשר ידנית במקום המלחציים.
מטחנת בשר אדומה על הפגוש הקדמי נראה לי הרבה יותר שימושי, מגניב ומקורי בעליל.
לדעתי אם תשים אותם על הפגוש האחורי זה יהיה יותר יפה. מקדימה תשים את הליבר שלך.
ליבר היה לי ביונימוג,היום אני עם שני ג'קים 10 טון כל אחד,שעם מעט סבלנות נותנים תשובה לכל מצב.
הפגוש האחורי משמש כשולחן נירוסטה ענק בעת הבישול והצבת מלחציים עליו תקלקל את השולחן ותמנע את פתיחת הדלתות ב- 180 מעלות.
boaz avrahami
06-06-15, 16:59
בשביל כל פיסטוק סורר תלך מסביב לאוטו?
את האמת, אתה מתבאס מהחורים שישארו לך בפגוש הקדמי?
קשה לך להודות שקדחת לפני שחשבת [emoji12]
אפרופו מלחציים אדומות, מהנדסי-זיווד וג'יפאי מקלדת:
מתמטיקאי, פיזיקאי ומהנדס נדרשים לחשב את נפחו של כדור אדום.
הפיזיקאי משקע את הכדור בתוך דלי, אוסף את המים שנוזלים לצלחת, שוקל אותה במאזניים אנליטיות, וכמו ארכימדס, קובע שנפח הכדור הוא כנפח המים שנדחקו מהדלי.
המתמטיקאי מודיע שנפח הכדור הוא קוטר הכדור בשלישית, כפול פיא, כפול שתיים חלקי שלוש ושמישהו אחרי ימדוד את הקוטר אם זה באמת מעניין.
והמהנדס?
פותח את קטלוג הכדורים האדומים...
עידו לוריה
06-06-15, 17:27
והמהנדס?
וכמובן טועה ;)
עידו
אפרופו מלחציים אדומות, מהנדסי-זיווד וג'יפאי מקלדת:
והמהנדס?
נחמד :)
א. זה יפה.
ב. בניתי בפגוש לא מעט עד שנזכרתי שאני אמור לבחון את המלחציים..
אמיר קלע לדעתי, שהידית לא תיתקע בקרקע או במשהו שחולף בצד הרכב.
איך הם מקובעים לפגוש?
זה צריך להיות עם פיזור לחץ טוב כדי שבהפעלת לחץ סגירה חזק, התושבת לא תתעקם/תיתלש מהפגוש.
דורון תרגיע,בעד פיצוח פיסטוקים זה ממש חזק.
חוץ מזה מדובר בנירוסטה 316 בעובי 3.0 מ''מ שבשוליים מסביב יש חומר כפול.
הצילום של הפגוש שאתם רואים זה לאחר שנגחתי בסלע של טון כדי להזיז אותו מהדרך.
בניתי=בהיתי..
נדרש שרשור על הפגוש לבדו.
אני מגלגל בראש מזמן רעיון ליצור תאים בחלק האחורי-תחתון של הארגז, היכן שיש נפח מת.
השמשוני יחיעם
07-06-15, 01:59
חברייה,,,,
שימו לב שהמלחציים אדומות !!!
השימוש העיקרי שלהן יהיה ל״החזיק״ את התרנגולת ( כן חיים נוסע עם תרנגולת חייה ,,,לא צריך מקרר) לצורך מריטת הנוצות !!
חיימקה,,תחשוב להעביר לטמבון האחורי ,,ממש על יד הסיר !!
תמשיכו להסתלבט ,אבל בסוף אני אמצא להן שימוש - לא כולל התרנגולת בינתיים........
עכשו יש לי שועל בסביבה שמחסל את התרנגולות בקצב של אחת ללילה. עד עכשו הוא חיסל 15 תרנגולות ורק נקבות. כך שהשימוש במלחציים לפי הרעיון של יחיעם נדחה עד לשיקום הלול.
הרעיון לאכול תרנגולת טריה שמגיעה לשטח חיה וללא קירור עדיין לא ירד מהפרק. אבי לפני מאה שנה הגיע מתימן לירושלים בשיירת גמלים שהלכה במדבריות ערב 7 חודשים ברגל. את השיירה - בין בור מים לבור מים ליווה עדר של עיזים ובכל ערב נשחטה עז אחת לצורך ארוחת ערב.מפעם לפעם חודש המלאי מרכישת עיזים חדשות שפגשו בדרך וקנו מהבדווים. זה בעצם אותו רעיון.
דרך אגב - לעליה שלו לארץ אין שם כמו ''עלית הבילויי''ם'' - אך היא היתה לא פחות הירואית,- בעצם קצת יותר.
שאלת תם
מלחציים אדומות על הבגוש?
זה לא כמו לנפנף סמרטוט אדום לפני השור AKA בוחן בניידת משרד התחבורע? ובמיוחד שאין (לבעלים) כול שימוש למלחציים?
אם כבר
http://www.harborfreight.com/hitch-mount-vise-plate-66260.html
תמשיכו להסתלבט ,אבל בסוף אני אמצא להן שימוש - לא כולל התרנגולת בינתיים........
עכשו יש לי שועל בסביבה שמחסל את התרנגולות בקצב של אחת ללילה. עד עכשו הוא חיסל 15 תרנגולות ורק נקבות. כך שהשימוש במלחציים לפי הרעיון של יחיעם נדחה עד לשיקום הלול.
הרעיון לאכול תרנגולת טריה שמגיעה לשטח חיה וללא קירור עדיין לא ירד מהפרק. אבי לפני מאה שנה הגיע מתימן לירושלים בשיירת גמלים שהלכה במדבריות ערב 7 חודשים ברגל. את השיירה - בין בור מים לבור מים ליווה עדר של עיזים ובכל ערב נשחטה עז אחת לצורך ארוחת ערב.מפעם לפעם חודש המלאי מרכישת עיזים חדשות שפגשו בדרך וקנו מהבדווים. זה בעצם אותו רעיון.
דרך אגב - לעליה שלו לארץ אין שם כמו ''עלית הבילויי''ם'' - אך היא היתה לא פחות הירואית,- בעצם קצת יותר.
חיים
אולי זו אחת מהעליות הללו ?
http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=3717
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%AA%D7 %99%D7%9E%D7%9F
שלש עליות התימנים לארץ התרחשו בסוף המאה ה-19 בתחילת המאה ה-20 ובאמצע המאה ה-20. בין העליות ההמוניות בוצעו עליית בודדים ומשפחות שלא המתינו לעלייה המונית. בינהם היה אבי שעלה לארץ ב- 1928 כשהוא בן 17 כשהצטרף לשיירת גמלים מוסלמית כשהוא מחופש למוסלמי - שמטרתה היתה רבת-עמון. כמו שכתבתי - השיירה הלכה ברגל מתימן לרבת-עמון במשך 7 חודשים במדבריות ערב ,מבור מים לבור מים.
הוא עזב בתימן שתי נשים עם ילדה לכל אישה כדי להגיע לארץ ישראל ,או יותר נכון לירושלים. לך תבין נער שחוצה מדבריות לבדו מחופש לערבי, כדי להגיע לכאן בכדי להיות סבל בשוק הכרמל בתל אביב.
עידו לוריה
15-06-15, 07:43
התשובבה בגוף הסיפור , רמז "שתי נשים עם ילדה ...":)
עידו
boaz avrahami
15-06-15, 07:59
מזתומרת מחופש לערבי?
בתימן הוא נראה אירופאי ובשביל לברוח הוא התחפש לערבי?
פרסום, פרסום, פרסום ו- PR.
אגב, כמה ערים הקימו הבילויים (רמז, אחת בודדת).
[QUOTE=nirs;641140]פרסום, פרסום, פרסום ו- PR.
אמת ויציב.
דוקא יש שם:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%90%D7 %A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%AA%D7%9E%D7%A8
רק בשרשורים של רכס והחבר'ה כאן, אפשר להגיע ממלחציים לתרנגולות ואז לשיעור היסטוריה...
לדעתי אתה חייב למצוא מכשיר אחר, בצבע צהוב, להרכיב בצד השני של הכלי. משהו עם אסתטיקה ואירודינמיות...
רמי,אתה צודק. הציעו כאן מכונת בשר ידנית וזה דווקה ניראה לי טוב ויעיל לצורך עשיית קבב בשטח......
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.