התחברות

צפייה בגרסה מלאה : רכב המסעות האולטימטיבי במזרח-התיכון.הטויוטה 75 של רכס.

עמודים : 1 [2] 3

נדב ש.
31-08-15, 21:06
חיים,
בעיניין הכננת, גם אני חולק עליך.
כננת הוא כלי עבודה מקצועי הדורש ידע תאורטי מעמיק והרבה (אבל ממש הרבה) תרגול.
שימוש במכפילים, עוגנים ורצועות, כמו גם הבנה בפיזיקה ויכולת לבצע חישובים מתאימים הם ההבדל בין חילוץ מוצלח לכישלון (וסכנת נפשות). מי שלא יודע להשתמש כראוי, רצוי שיתרחק (בדומה להייליפט).
גם אני מטייל לבד (לא מעט) והכננת נותנת לי ביטחון

+1.

boaz avrahami
31-08-15, 21:10
קצת התפזרנו אז בואו נחזור לנושא המרכזי והוא התחרות-

אחרי שביררתי טוב טוב, יהיה פה נגרר פרס ויהיה טכס רישמי עם מפגש ( ובירות?)....
ובו אסף יבחן את המתמודדים ויעניק את הפרס לזוכה.

זה אמיתי ומבטיח שיהיה מעניין ושמח.

חיים מצידו מעמיד פרס רציני ושווה ונדיב במיוחד. רק שמישהו יצליח לקחת אותו ממנו.

מצופה וראוי לראות קצת יותר חברים עם ביצים מעמידים את רכבם לשיפוט.
שמשוני, ג׳וי ובטח יש עוד אי אלו רכבים מדוגמים שבעליהם ירצו אפילו בשביל המפגש לתת להם פומבי.

בועז

sambo
31-08-15, 21:10
חברים אתם סוטים מהנושא
מציע להתחיל שרשור בנושא כננת מקרר כן / לא

opl
31-08-15, 21:21
ה-14 חודש הבא זה קצת מתיחה של גבולות הייצור אבל כן, יהיה בירות.
כרגע, אני לא ממש מאמין שיהיה משהו מעבר.

rlzel
31-08-15, 21:23
עוגן?

הרוב המוחלט של הפעמים שהשתמשתי הכננת היו לחילוץ אחרים.
בפעמיים שהיא נפרשה עבור הרכב שלי, לא היה תחליף אחר.
כשטיילנו לבד, היו בזנטים כעוגן בארגז, פטיש גיבור והרגשת בטחון.

זה גם לא חייב להיות כננת חשמלית.

דורון...
לחיים אין כננת חשמלית או ידנית כמו שאתה יודע, השאלה הייתה מי ימשוך את הרצועה שלו.

נדב ש.
31-08-15, 21:24
קצת התפזרנו אז בואו נחזור לנושא המרכזי והוא התחרות-

אחרי שביררתי טוב טוב, יהיה פה נגרר פרס ויהיה טכס רישמי עם מפגש ( ובירות?)....
ובו אסף יבחן את המתמודדים ויעניק את הפרס לזוכה.

זה אמיתי ומבטיח שיהיה מעניין ושמח.

חיים מצידו מעמיד פרס רציני ושווה ונדיב במיוחד. רק שמישהו יצליח לקחת אותו ממנו.

מצופה וראוי לראות קצת יותר חברים עם ביצים מעמידים את רכבם לשיפוט.
שמשוני, ג׳וי ובטח יש עוד אי אלו רכבים מדוגמים שבעליהם ירצו אפילו בשביל המפגש לתת להם פומבי.

בועז

הרכב של סמואל נותן בראש לרכב של חיים רק לפי מה שקראתי ואני לא מכיר אף אחד מהם, ואני בטוח שיש פה עוד כמה כאלה.

opl
31-08-15, 21:26
אני מחכה לאחד מחברי קבוצת היונימוג

asafk
31-08-15, 21:33
זה יהיה מחוץ למגבלות האתגר שהוצג.

אסף.

sambo
31-08-15, 21:34
100998

opl
31-08-15, 21:40
זה יהיה מחוץ למגבלות האתגר שהוצג.

אסף.

צודק... קראתי שוב. אולי צוקר יאשר שינוי בתקנון.

סמואל - אולי פספסתי, מסקרנות, המנוע - משופר בצורה כלשהיא? מדדת פעם כמה אתה שוקל עם כל הזיוודים והציוד טרם יציאה לטיול?

sambo
31-08-15, 21:41
101000

ד ו ר ו ן
31-08-15, 21:43
חברים אתם סוטים מהנושא
מציע להתחיל שרשור בנושא כננת מקרר כן / לא
נראה לי שזה במנדט של אסף להחליט מה מרכיב הניקוד לכננת ולמקרר..

sambo
31-08-15, 21:45
אכן שקלתי
נושא המשקלים ירד מהפרק כשהתקנתי קפיצי אוויר
והתאמתי את הבולמים לעבודה מסונכרנת עם קפיצי האוויר
מנוע גיר טרנספר מקוריים
היתר שודרג / הוחלף במשובח יותר והרשימה ארוכה

opl
31-08-15, 21:47
אבל זה עדיין מעמסה על המנוע וכו, תוכל כתוב כמה נמדד?

asafk
31-08-15, 22:03
בהתחלה, למשך כמה שניות, רציתי להציע את הקמפר שלי לאתגר. אבל אז הבנתי שנודבתי להיות שופט וויתרתי...
לפני שתגידו שזה לא רכב מסעות כי הוא לא 4X4, אני רק אומר שכדי לנסוע בשבילים לא חייבים 4X4.
לפני שאסכם את רשימת הציוד שיש אצלי, הנה הרכב שבשיפוץ שלי לקחתי בתור דוגמה. רכב של שני אחים, הולנדים, אח תאום של הקמפר שלי - אותה שנת ייצור, אותה גרסת דיגום, אותו מנוע, אותו צבע לריפודים של הריהוט... ממש אח. חוץ מזה שהוא כתום ושלי ירוק.
בכל מקרה, החבר'ה דיגמו את הקמפר למסע מהולנד לבייג'ין לאולימפיאדה. אחרי שהם חזרו הם עשו איתו מסע חוצה אפריקה מהולנד לקייפטאון לאליפות העולם בכדורגל. אחרי זה היה איזה מסע חוצה צפון אירופה (יותר מקיף מחוצה) ללונדון (לא נחשב, נגיד), והבא בתור אני חושב שהולך להיות פאנאמריקנה.
בקיצור, רכב מסעות מושלם, ויש הוכחות.
אז גם שלי התאום שלו, ומבירור עם אחד האחים שאחרי ששלחתי לו תמונה של הקמפר שלי "בחניון הלילה הנמוך ביותר בעולם" עם הייניקן, ואמר שנראה לו שזה יעד ראוי בהחלט לאחד מהמסעות הבאים, ובכן מבירור איתו רשימת הציוד שמועמסת אצל שנינו די דומה.

אז בינתיים רק שתתרשמו ממקור ההשראה, אני אמצא זמן להעלות רשימה, אולי...

http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=370281

http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=241979&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

אסף.

רכס חיים
31-08-15, 22:11
היות והיינו בסרט הזה עם הרכב הזה - אציין שלסמואל לוקח שלושה ימים לפתוח מחנה לילה - אם בכלל הרכב יכול לשאת את כל הציוד שפורט על ידו.זה יצטרך להיבדק.

כשה-75 מלא בכל הציוד המפורט ,אני אפילו לא צריך גגון ,וחצי הנפח בתא המטען ריק לחלוטין ונגיש בחצי דקה. ( בחילוץ זקנות שנתקעו מחוסר אוויר בנגב הצפוני בתחילת הקיץ - נכנסו 3 שמנות שמנות שישבו מאחור על המזרונים......בנוסף לכל הציוד ובנוחיות.)

ועכשו תראו את הפלא - משקל עצמי של הרכב ברשיון 2200 ק''ג. משקל הרכב המותר בעומס מלא ברשיון 3035 ק''ג. משקל הרכב עם כל הציוד והנהג
2400 ק''ג בלבד.
הכל לפי בדיקה בטסט האחרון לפני חודש. והכל - כי הרכב הופשט מכל הספסלים,המושבים הציפויים והפלסטיקים המיותרים ,לפני הבניה מחדש.

תנסו לשאול גם את השאלות המעשיות - כמה זמן לוקח לסמואל להכין קפה או פופקורן בעצירה לעשר דקות, וכמה זמן לוקח לו למצוא מברג. אני יודע - מינימום 30 דקות. אם יימצא......

ב-75 אני מוכן ללינת לילה ב-10 דקות, ועם ציליה של 42 מטר/מרובע - 20 דקות. למצוא כל כלי עבודה שתרצה יקח אולי אולי אולי - 15 שניות.

ועוד משהו קטן - הרכב שלו משמש להמון תערוכות שיווק ולכך הוא מיועד - לכן לעולם הוא לא מעשי בחיים האמיתיים.כבר ראיתי אותו שוטף ידיים משלולית,- מטר מהרכב, כי ברז המים שלו לא נגיש.

מה שיפחיד את סמואל זה תרגולת בסיסית כזו - רכב עמוס שמוכן לנסיעה.נסיעה של 3 דקות.עצירה, וקבלת משימה מפתיעה שדורשת ציוד כלשהוא לביצוע בזמן קצר. תאמינו לי צחוקים כאלה לא יהיו לכם המון זמן. אני נותן לו פור של הזמן שלי כפול שתיים. מוכן להתמודד ?

ליד המפעל שלי יש מגרש גדול שאפשר להתמודד בו על מעשיות תיפקוד הרכב לפני ההחלטה מי הזוכה בנגרר.אשמח להצגה כזו.

שימו לב - הערה חשובה.
הנגרר יצטרך להיבנות לפי מפרט הזוכה ,כך שהחגיגה תידחה לסיום בניית הנגרר ושתתקיים בברקן. ניתן לקבל אותו ב-50 מידות שונות,עם סרן אחד או שני סרנים,גם כנגרר שטח עם ''תומך נטישה'' ועם פגוש אחורי מתרומם בעת התקלות בסלע. כך שלאחר הזכיה נצטרך לבנות את המפרט הטכני בהתאמה לזוכה.זה לוקח זמן ובהתאמה למלאי, - וזה יפורסם כאן.

אם אני אזכה בנגרר ,אתם תחליטו בהצבעה כאן לאיזה עמותה צדיקה לתת אותו כתרומה.

sambo
31-08-15, 22:14
אבל זה עדיין מעמסה על המנוע וכו, תוכל כתוב כמה נמדד?

מעמסה !?
לא למנוע V8
בנוסף לקפיצי האוויר שיודעים להתמודד עם משאיות קלות 7.5 טון
כול הפריטים שאמורים להתמודד עם משקלים שודרגו / הוחלפו
קח בחשבון שזה רכב שתוכנן ל-7 ויש בו מקום רק ל-2 בחשבון מהיר וממוצא של 70 ק"ג לאדם
זה אפשר לי להוסיף 350 ק"ג ציוד לפני שהתחלתי לפזר מקצה לקצה גם על הגגון שם החשבון פשוט
על כול ק"ג על הגגון שים 4 ק"ג מפוזר על הרצפה ושוב יחד עם קפיצי האוויר אתה מסודר

קונסטון
31-08-15, 22:16
אסף, הקמפר זוכה, גם למכולת מרגיש מסע...
אמנע מדעה לגבי הרכבים שמוצעים

opl
31-08-15, 22:19
תודה על ההסבר סמואל.

שופט - התחלת לגבש קרטריונים ?

נמרוד
31-08-15, 22:21
רכס, יש לי שאלה מכיוון אחר -

האם יש לך דוגמא (שפגשת במציאות או בכתבה באינטרנט נניח) של רכב מסעות, לאו דווקא ישראלי, שכן היה לוקח לך את תואר "רכב המסעות האולטימטיבי" ? נגיד ה78 של הדרום אפריקאי הזה (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3614-%D7%9B%D7%9A-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7% 96%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7% 9E%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99) - אם הוא היה נרשם פה בשרשור, היה לו סיכוי?

sambo
31-08-15, 22:26
רכס
חשבת יומיים ולזה הגעת ?!
הזמנתי אותך לאתגר בכדי להוכיח לך כמה זמן לוקח לי להראות לך שאתה שפן
בוששת ולא הרמת את הכפפה עכשיו אתה מתבכיין ומלכלך ( כתבתי ואחזור על כך שוב זה אישי)
את הנגרר עוד לא בנית ואני זה וזה והרכב תצוגה הכול נכון
והרכב שלך מהו ?
והשרשור הזה מה מהותו ?
ובוא נגיד שאתה צודק ולוקח לי שנה למרות שאסף כבר כתב אחרת וזה לא שכנע אותך
מה זה קשור לכותרת של השרשור הזה שהתחלת והשתבש לך כי כוונתך פוספסה
אז תהייה גבר תפסיק להתבכיין יצרת תחרות צא ותתחרה אל תשנה בכהוא זה את שכתבת
מילה זו מילה כתבו מכרייך אז תשמור על לשונך על מינהל תקין על בגרות וכבוד לזולתך
את מעללייך אני מכיר היטב לא מהיום כך שאתה לא מפתיע אותי.
ולסיכום בכדי שלא תצא פרש גם בג'יפולוג גם בג'יפטריפ וגם בפייסבוק תמשיך במה שהתחלת
יש לפחות עוד שני רכבים שאני מכיר שראויים וגם הם יתנו לך בראש שכח מהנגרר שהבטחת הוא הולך לאחר.
גם הם ינצחו אותך בקלות
ועצה קטנה אך גדולה לי לך אל תשכח לרגע שאנחנו מתנהלים פה מול צופים אפילו התהדרת בכמות צפיות גדולה מהרגיל
אז שוב אחזור שמור על לשון נקייה ותתייחס רק למהות התחרות שיצרת עבורנו אני חייב להודות שאני די נהנה מההשתתפות בה.
בהצלחה לכולנו

Saar
31-08-15, 22:33
וואלה ירדתם מהפסים :)
הקריטריון לרכב מסעות הוא זמן הכנת פופקורן???
אם יש מישהו שיש לו רכב מדוגם חוץ מנושא הפופקורן, שיצור עימי קשר, אשכיר לו מכונת פופקורן יעודית במחיר סמלי .
אפשר להוסיף גם מכונת סוכר וברד לקריטריונים? אולי נסגור דיל נחמד :)

נדב ש.
31-08-15, 22:39
לא כתוב שהתחרות מי פורס יותר מהר או של מי הציוד נגיש יותר...
האמת שבהודעה הראשונה לא כתוב גם שהרכב צריך לנסוע... אולי הוא יכול להיתנייד על גרר ממקום למקום... :-)
מה שכן כתוב שהרשימת הציוד צריכה להיות יותר משל רכס.
אולי פיספסתי משהו...

ד ו ר ו ן
31-08-15, 22:46
משהו לא מסתדר עם המשקלים של חיים.

בטנדר, עם 4 נוסעים ורכב מועמס לטיול חורפי כולל הרבה עצים הגענו ל-500 קג ציוד.

sambo
31-08-15, 22:51
האמת שבהודעה הראשונה לא כתוב גם שהרכב צריך לנסוע... אולי הוא יכול להיתנייד על גרר ממקום למקום... :-)
אולי פיספסתי משהו...

גם על זה אני מוכן להתחרות יאללה זמן פריסה מחנה לילה קריטריון חדש מי מסכים !?
מי שמטייל איתי כבר ישנן לכם את שהנחלתי שבמסע יש 2 סוגי עצירות
1. תוך כדי התקדמות שבה אתה אמור לעשות צל לפתוח כיסאות לפתוח שולחן לעשות קפה / תה ולהציע לחברים סטופ כזה עד 30 דקות
2. כניסה למחנה לילה פריסה מלאה של כול הציוד הכנת אוהל לשינה אוהל מקלחת הכנת ארוחת ערב נקיון קיפול מטבח מקלחת ערב הווי והופה לינה, זמן אין הגבלה כול אחד לפי יכולתו שום דבר לא בוער מחנה לילה לילה !!
לגבי מציאת כלים והפעלתם נו באמת אולי נתחרה גם בהחלפת מחסניות ?

shachar
31-08-15, 22:55
אגו המסעות האולטימטיבי במזרח התיכון

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

boaz avrahami
31-08-15, 22:58
סער, אתה מעדיף קריטריון על שערות סבתא?

רכס חיים
31-08-15, 23:02
נדב - לא פספסת כלום. והכל נכון.זה רק אומר שכל פריט ייספר והשופט יחליט כמה פריטים יש לכל אחד - והוא ינצח. השופט יכול לפסול פריטים ע''פ שיקול דעתו.

סמואל - אולי אני שפן, (מעדיף ארנבת..... ) אבל לא ציינת אם אתה מוכן לשיפור התחרות באמצעות משימת שטח קטנה שתאפשר לדעת כיצד אתה מתפקד עם המחסן שלך בתיפעול על רטוב ובתנאי אמת.
אני כבר שפן, אז תזהר לא להשתפן בתשובה שאני יודע אותה. שני שפנים באתר אחד - זה המון.

נמרוד - אתה כבר צריך להבין את דרך המחשבה שלי. הרכב הזה יפה ומושקע במה שרואים עליו,אך הוא יכול להיות רכב שטח רק במה שלא רואים עליו.כל הפרטים הקטנים שעושים את המסע בטוח יותר, שריד יותר ועם המון הנדסת אנוש שמותירה לך זמן רב יותר מהנוכחות בשטח. לכן לא רואים בצילום כלום.

לגבי הפופקרון - זה העיקרון - לא הפופקורן. אתה עוצר להתרענן מתחת לעץ - מה אתה צריך לעשות כדי להוציא בקבוק בירה וכמה זמן תתברבר עד שיהיה לך בקבוק ביד . יש רכבים שכל המסע שלהם זה פירוק והרכבה של חצי אוטו כדי למצוא פותחן. לכן הם עושים את המסעות שלהם בעמק חפר - כי אין זמן לנסיעות עצמן.
אני לא רומז על כלום,אני אומר את זה בפה מלא.

Saar
31-08-15, 23:05
בועז, אני בעד שילוב של פופקורן וסבתא. ככה אני מרוויח יותר :)
יש מישהו שרוצה שולחן הוקי בפק״ל? :D

boaz avrahami
31-08-15, 23:10
סמואל, כשהסולם פתוח הדלת של תא המטען נפתחת לרווחה וניסגרת או שהסולם ברדיוס שלה?

Bernard
31-08-15, 23:27
אולי פיספסתי משהו...

פיספסת המון...
אכן אחרי שנבהלו, הוסיפו שהרכב צריך לנסוע..
וגם הוסיפו שברשיון, בסעיף הבעלים, צריך להיות כתוב... חיים.
וגם לא סגרו מה נחשב "ציוד", שנספר ומנוקד (כמו כמה שווה 1/2 שקל, בנקודות או אם סופרים את הפופקורן לפי מס' הגרגירים או אחוזי הפופ שאשכרה יוצאים מהגרגירים וכו')..
בכלל פיספסת את מהות השירשור..:)

- - - Updated - - -

גם על זה אני מוכן להתחרות יאללה זמן פריסה מחנה לילה קריטריון חדש מי מסכים !?
מי שמטייל איתי כבר ישנן לכם את שהנחלתי שבמסע יש 2 סוגי עצירות
1. תוך כדי התקדמות שבה אתה אמור לעשות צל לפתוח כיסאות לפתוח שולחן לעשות קפה / תה ולהציע לחברים סטופ כזה עד 30 דקות
2. כניסה למחנה לילה פריסה מלאה של כול הציוד הכנת אוהל לשינה אוהל מקלחת הכנת ארוחת ערב נקיון קיפול מטבח מקלחת ערב הווי והופה לינה, זמן אין הגבלה כול אחד לפי יכולתו שום דבר לא בוער מחנה לילה לילה !!
לגבי מציאת כלים והפעלתם נו באמת אולי נתחרה גם בהחלפת מחסניות ?

וואללה. אתה קשקשן סמואל... אבל גדול.
מי אמר שחניון לילה אמור לכלול אוהל או כיסא.. או בכלל משהו.
חיים מכבה מנוע (לא תמיד), מעיף זאפטה לתרנגולת (אם שרדה) שתישתוק, עוצם עין תורנית (והאחרת עוקבת אחר שלל בעלי החיים שבאים לבקר רק אותו) ו... הנה הוא בחניון לילה.
עכשיו תנסה להתווכח איתו על זה.
אני בטוח שגם בתחרות "מי נרדם הכי מהר" הוא יהיה הזוכה ..

רכס חיים
31-08-15, 23:27
לילה טוב לכולכם.

עייפתי.

sambo
31-08-15, 23:29
סמואל - אולי אני שפן, (מעדיף ארנבת..... ) אבל לא ציינת אם אתה מוכן לשיפור התחרות באמצעות משימת שטח קטנה שתאפשר לדעת כיצד אתה מתפקד עם המחסן שלך בתיפעול על רטוב ובתנאי אמת.
אני כבר שפן, אז תזהר לא להשתפן בתשובה שאני יודע אותה. שני שפנים באתר אחד - זה המון.
עד כאן ציטוט שלך
להלן תגובתי:
אתה לא יודע כלום עלי אז תפסיק לזבל לעומתך אני יודע עלייך מספיק בכדי להבין שאתה בלוף
הזכרת את עמק חפר ואני מאוד שמח כיוון שהיום אני יושב בבניין שהיה פעם שלך גם שמה היית בלוף
אני מעודכן היטב בבלופים שלך לי אל תספר מעשיות.
ולעניין עצמו,כתבתי ואחזור מוכן להתחרות אתך גם במסע חוצה ישראל ו/או חוצה ירדן
בפריסות קצרות וארוכות בשליפת ציוד וכלים בהחלפת מחסניות ותיקון פנצ'ר טיובלס ופנימית
מוכן גם להתחרות איתך בראלי מהירות או עבירות גם בנווט ומציאת מטמון או בור מים נבטי נסתר
גם בידיעת הארץ ושליטה בהסטוריה מתקופת המלכים בית ראשון ושני ועד ההיסטוריה המודרנית במאה השנה האחרונות
ישראל ירדן וגם אירופה וגם הדרכה מלאה בשלוש שפות.
מוכן להתחרות איתך גם ברכיבה על אופנוע שטח כביש אופני שטח כביש בחתירת קיק השטת הולנדי מעופף וקטמראן
גם בהשטת יאכטה וחציית אוקיינוסים וגם בצלילה וגם בצניחה ואתה יודע מה גם בירי למקבץ
עכשיו אתה מבין מוכן לכול זה ועוד
הצלחת לאתגר אותי מודה
השאלה היא האם אתה מוכן לאתגר
תענה בכן או לא
ותפתור אותנו מטרחתך הבלתי נילאת

Bernard
31-08-15, 23:30
אני חייב... במיוחד עכשיו כשהוא הלך לישון...
שנייה אני כבר חוזר

talw
31-08-15, 23:30
אסף ,הזכרת לי תמונה שצילמתי באלפים הצרפתיים לפני כשנה,זוג צעיר חובב מסעות.

101001

אם גם תכניסו קריטריון של נוחות נסיעה בשבילים, יש לי הרגשה שהנבלות הללו לוקחות בגדול.
בנוסף לפשטות שהן בנויות והצורך לתקן תוך כדי מסע .

sambo
31-08-15, 23:33
סמואל, כשהסולם פתוח הדלת של תא המטען נפתחת לרווחה וניסגרת או שהסולם ברדיוס שלה?

את הסולם ניתן לפתוח כך (טלסקופי) שהוא לא יפריע לסגירת הדלת או יחסום גישה למטבח שעל הדלת האחורית

Bernard
31-08-15, 23:35
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/3a990c7774b4f4cb6e9f3a932aefa335.jpg

צילמתי, שלא יגידו שפיברקתי..
הכל סופרים ויש מינימום..
הוא גם קבע מי יוכל, אולי, לנצח אותו..

וגדי פתר את הפארסה: http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/9f7cbbc518895a2de4ab7b5c9c7e229a.jpg

כמו שאמרתי - אנחנו אוהבים את חיים יותר מ.. השאר..
אוהבים אותו כמות שהוא.. [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Sent from my SM-N900T using Tapatalk

sambo
31-08-15, 23:36
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/3a990c7774b4f4cb6e9f3a932aefa335.jpg

צילמתי, שלא יגידו שפיברקתי..
הכל סופרים ויש מינימום..
הוא גם קבע מי יוכל, אולי, לנצח אותו..

וגדי פתר את הפארסה: http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/9f7cbbc518895a2de4ab7b5c9c7e229a.jpg

כמו שאמרתי - אנחנו אוהבים את חיים יותר מ.. השאר..
אוהבים אותו כמות שהוא.. [emoji7] [emoji7] [emoji7]

אכן פארסה

Bernard
31-08-15, 23:37
אסף ,הזכרת לי תמונה שצילמתי באלפים הצרפתיים לפני כשנה,זוג צעיר חובב מסעות.

101001

אם גם תכניסו קריטריון של נוחות נסיעה בשבילים, יש לי הרגשה שהנבלות הללו לוקחות בגדול.
בנוסף לפשטות שהן בנויות והצורך לתקן תוך כדי מסע .

אפרופו פולקסוואגן.
אני, בטיול ההוא שלנו (לא מסע.. טיול - חודש בכבישים), כמו שציינתי בעבר, צילמתי כמה דברים יפים, במיוחד עבור אסף... אם אצליח למצוא אעלה פה..

Bernard
31-08-15, 23:43
ועוד משהו שלא הובהר...
יהיו 3 פרסים/טריילרים?
אחד לאדום/שחור, אחד לצהוב ואחד לכחול (או איך שקוראים לפייסבוק הזה)?

אפשר לגשת לתחרות כמה פעמים או לכמה תחרויות?

האירוע יהיה במקביל או ב.. ההיפך (איך הולך ההיפך של מקביל - חוצה/נפגש/טור?).

פתאום, אחרי שנקבע הזוכה, עולות שאלות רציניות בקשר להמשך התחרות..:).

או במילים אחרות.
תפסיקו להיות כאלה רציניים, במיוחד סמואל, שקופץ על כל עקיצה ובועז, שעדיין מנסה לשכנע ברצינות הגישעפט הזה.

sambo
31-08-15, 23:53
יעקב
אתה עושה מלא רעש ואני שוכב במארב
אצלך יום ואצלנו לילה
תפסיק להקפיץ אותי
חוזר לשגרה
מחכה לתשובתו של השפן

Bernard
31-08-15, 23:54
מצאתי!!!!
אני אצלם מהמחשב בטאפטוק (תודה בועז... כבר אפשר לסמן כמה תמונות ולהעלות?) ומאוחר יותר (מתישהו) אעלה מסודר.. כשיסבירו לי שוב איך ניתן לעקוף את הסירבול המתסכל הזה של העלאת התמונות באתר...

אסף... במיוחד בשבילך...
SHMBO לא הבינה למה אני ב-180 מעלות לכל התיירים ומצלם גרוטאהארופאית, כשבדרך ראינו מפלצות מדוגמות... אמרתי לה שזה בשביל אסף... בחיי.

asafk
31-08-15, 23:55
כל הכבוד. אני מעריך את ההקרבה. באמת.

אסף.

Bernard
01-09-15, 00:00
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/dbbe5f1b3f61873b51ec968a4268bb9c.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/a6c9b909642590fcbca49f977d687680.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/dcc1ad8cd25ac3db37c07b35b9f95f4f.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/5d19cd324c0683069737cf69e58abad3.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/80a6217009a56f1878fe4cb5340b625a.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/7d75b33b0c499aa551b5535b57daefa2.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/8b1ad05fd6139bd52ca039e5bdff31ba.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/0f6f4d06fdd91ddff9fc25b12ae736e7.jpg

- - - Updated - - -

אין על מה.
ראיתי פולקסוואגן וישר חשבתי על הקמפר שלך.
ההם היו כ"כ מבסוטים שמישהו מצלם אותם - מאושרים.
זה באחד המפלים ביילוסטון... כולם רצים לראות את הפלא ואני, כמו דביל, מצלם את השטות הזו.. מכל הכיוונים.

sambo
01-09-15, 00:02
101007

asafk
01-09-15, 00:03
ואם כבר אנחנו בווידויי לילה, הדיון הזה השיג עבורי מטרה אחת חשובה.
הקמפר עומד מאז הטיול האחרון, מחכה. יש בלהחזיק כלי כזה מין תקופות שלא בא לעשות בו כלום. יש לי לסדר קצת נגדות שהתפרקה, לסגור דליפה מהגג, פחחות לחלון הקדמי ועוד כמה פינות לתיקוני צבע. יש עוד ככה וככה דברים קטנים, אבל הכי חשוב הגיע זמן להחליף ראש מנוע שמאל ולהחליף את כל צנרת הדלק, ובניגוד לשאר הדברים זה לא רק דורש זמן זה גם עולה המון כסף.
בקיצור... החלטתי לא לגעת, עד שיבוא לי החשק ואני לא אעשה דברים רק כי צריך. אז הוא עומד ומחכה שיעבור לי המצב שלא בא לי לעבוד עליו.
והנה, בא הדיון הזה, והסתכלתי בתמונות, ובא לי, ממש בא לי לסדר הכל אבל ממש הכל ולהכין את הנבלה למסע (סליחה, טיול) הבא. אז תודה לכולם על המוטיבציה.. (נשאר רק למצוא פנאי)

אסף.

Bernard
01-09-15, 00:05
101007

סמואל... תתבייש!
אתה?!?!?!? פוטושופ?!?!?!
ישר רואים שזה לא צולם "בשטח"... יש שם רכב פרטי.
או שזה היה בבגאז', כציוד חילוץ?

boaz avrahami
01-09-15, 00:07
ברנרד, אתה מתחיל להחליף את עמית בתפקיד הג׳ינג׳י מ ״היה היה״...

101008

Bernard
01-09-15, 00:07
ואם כבר אנחנו בווידויי לילה, הדיון הזה השיג עבורי מטרה אחת חשובה.
הקמפר עומד מאז הטיול האחרון, מחכה. יש בלהחזיק כלי כזה מין תקופות שלא בא לעשות בו כלום. יש לי לסדר קצת נגדות שהתפרקה, לסגור דליפה מהגג, פחחות לחלון הקדמי ועוד כמה פינות לתיקוני צבע. יש עוד ככה וככה דברים קטנים, אבל הכי חשוב הגיע זמן להחליף ראש מנוע שמאל ולהחליף את כל צנרת הדלק, ובניגוד לשאר הדברים זה לא רק דורש זמן זה גם עולה המון כסף.
בקיצור... החלטתי לא לגעת, עד שיבוא לי החשק ואני לא אעשה דברים רק כי צריך. אז הוא עומד ומחכה שיעבור לי המצב שלא בא לי לעבוד עליו.
והנה, בא הדיון הזה, והסתכלתי בתמונות, ובא לי, ממש בא לי לסדר הכל אבל ממש הכל ולהכין את הנבלה למסע (סליחה, טיול) הבא. אז תודה לכולם על המוטיבציה.. (נשאר רק למצוא פנאי)

אסף.

שנייה... יש עוד שתיים.
קלטתי תוך כדי נהיגה... מצטער שאין עוד..
מזל שיש לי נוט 3 ולא איזה אייפון.. אחרת היה "נמרח"..

joy
01-09-15, 00:09
אתם טועים, בעיקר נוכח הטיעון שלכם. כננת זה לא אמצעי עבירות. בעיקר בנסיעה של רכב בודד. זהו אמצעי חילוץ, וביטוח. שזה הרבה יותר חשוב מאביזר עבירות. בד"כ, בעיות עבירות אפשר לעקוף..כשעשינו טעות, הכננת היא האביזר שתציל אותנו (ביטוח).

Bernard
01-09-15, 00:10
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/fa5ae339ba4daee0ec6eb1e17ca1d193.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/777b4e6648e350541a932a0044777bdf.jpg

מצטער על האיכות...

קונסטון
01-09-15, 00:12
101007

המחצלת הימנית ( לא הצהובה) למכירה?

חנן-ג'יפולוג
01-09-15, 00:19
רק אגב - מניסיוני לקבל עזרה באותו יום מחברי האתר ממש התאכזבתי - אף אחד לא טרח אפילו לצלצל. - לקח חשוב לכולכם בתנאים כאלה - אל תצפו לכלום מפרסום מצוקתכם כאן.

1.

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=178023

2.

http://www.jeepolog.com/forums/archive/index.php/t-29257.html

3.

איזור פרדיס-יער עופר. משאבת דלק התפגרה. הושלמה והוחלפה ע"י חבר באתר שהגיע מטיול משפחתי בחורשן, בעקבות קריאה לעזרה.

sambo
01-09-15, 00:23
סמואל... תתבייש!
אתה?!?!?!? פוטושופ?!?!?!
ישר רואים שזה לא צולם "בשטח"... יש שם רכב פרטי.
או שזה היה בבגאז', כציוד חילוץ?

מה צריך רק תמונות שטח מה קיסריה אקוודוקט לא שטח פעם היו פה קרבות אדם היפודרום סוסים כרכרות אמיתיות
טוב נו

- - - Updated - - -

סיבוב המוות במדבר יהודה זה שטח יעקב !?
101010
תמונה ממסע חוצה ישראל 2015

Bernard
01-09-15, 00:29
ועוד כמה... אם כבר חיפשתי..
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/af44c413983a5389fe7498dc44a77f0f.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/e712aec45f656dae59c45dee344c8a90.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/9fd46de6774e2eacdba925033da70353.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/0b5c0d307ec54679f36c372a744ea77e.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/c15b752cc742bcb8a0dedd62f2bc605f.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/bc1b5a12a4cdbc50d1f1118de698eb06.jpg

ואת זה, ראיתי במקרה, מציץ בין הטריילרים וחזרתי לצלם..
זה בטוח יכול להיכנס לרכב של חיים.. בתור "ביטוח", כמו שג'ו אמר..
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/2bfe287a1cec27b431130a699dec584b.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/80f6222aeb3cc46254d8e8dcde37b16d.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/e8478621fdb6799ae3046b1045406fa8.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/7d7ce3ce243097e4ca8a61e5a99ff75e.jpg

וכזה אני הייתי רוצה...
כולם בחנות הגלידה( שרואים ברקע), כולל הבן של הנהג הזה, ואני בחום הזוי.. מצלם שטויות..
יש גם סרטון שזה אשכרה נוסע.. ואיזה רעש למנוע...
הוא בטח יכול לעשות איזה מסע או שניים... או לפחות טיול.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/731fe4be277f1031d2419f475aea1f04.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/2f481f435c7f25519cff710fa0c68e23.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/f5271e74e74938ec7747c4b8019d3a13.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/3c0daf7f2922f6e4e1cc3ab212242915.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/370832779e1b23b8e2f28f92bb9edd25.jpghttp ://images.tapatalk-cdn.com/15/08/31/47eb7bc48709b7e8381e2254e46da010.jpg

boaz avrahami
01-09-15, 00:40
לפני איזה 15-20 שנה היה לי טרנספורטר צהוב עם מז-גג דומה לזה שבתמונה שלך אבל לא סינכרו.
אין מילים לתאר איזה רכב מחורבן זה היה...
מנוע קירור מים אחורי, רדיאטור קדמי ונדמה לי שראשי אלומניום.

פעמים אוברול בגנין עד שנמאס לי ומכרתי להם אותו לחלקים אחרי שעשיתי הורדה מהכביש.
לזכותו יאמר שהוא עבר בלי בעיה את המסלול משדה בוקר ועד חצבה ועוד כמה אבל אמינות אינה הצד החזק שלו

Bernard
01-09-15, 00:44
אסור לזרוק - עכשיו היתה יכולה להיות לך קלסיקה..

אמיר ב.א
01-09-15, 02:41
1.

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?p=178023

2.

http://www.jeepolog.com/forums/archive/index.php/t-29257.html

3.

איזור פרדיס-יער עופר. משאבת דלק התפגרה. הושלמה והוחלפה ע"י חבר באתר שהגיע מטיול משפחתי בחורשן, בעקבות קריאה לעזרה.

אני עד למספר שלוש - הגעתי לשם עם הדיפנדר , גם בגלל הודעה של חיים כאן באתר שהוא תקוע,
וראיתי את חנן ואת נימרוד שעוזרים לחיים עם הדיסקו שלו.

חיים - גם אני הגעתי במספר הזדמנויות אחרות אליך כדי לעזור לך עם הדיסקו , בתקופה שהייתי עם הדיפנדר , בעקבות הודעות כאן

חיים ...אתה מכיר את הפתגם לא לירוק לבאר וכו'

רכס חיים
01-09-15, 07:22
לגבי סיוע מחברי האתר - אני מודה שקיבלתי סיוע בכל המקרים שלמעלה,והם נכונים לחלוטין.

הבעיה היא שכל זה קרה ממזמן כשהאתר היה אחר לחלוטין. בזמנים החדשים האלה הכל אחרת והרוח כאן השתנתה לגמרי.קם דור חדש ולא יפה.

שימו לב כיצד כאן נהיה אדם לאדם זאב. בעצם זאב גדול. יש כאן אנשים שנהנים מהרוע,והם לא היו כאן בימים ההם שחנן עזב את משפחתו ונסע מעופרים במוצאי שבת וחילץ אותי בדיונות של ראשון,כשעוד נהגתי בפח זבל מסוג לנדרובר,זה שמתחרה עכשו על מקום ראשון כאן........ שמעתם טוב - לנדרובר מתחרה על מקום ראשון כרכב מסעות.- ועוד נגד טויוטה 75. אם זה לא היה בדיחה זה היה מצחיק......

הראשון שהפסיד מזה ,זה אני. כי בעבר נהינתי כאן הרבה יותר. אך כמועמד קבוע להשעיה לצמיתות אני מחוייב לסתום את הפה כאשר אנשים בגובה דשא משמיצים כאן על בסיס אישי לחלוטין ולאף מנהל זה לא מדגדג.

אני חייב לפעמים גם לעבוד,והשרשור המטורף הזה מחייב אותי לבזבז המון זמן על תגובות - ואני עצמאי שלא מקבל משכורת מאף אחד,ועוד צריך להעניק פרסים שעולים כמה גרושים,כשהכוונה היתה בסך הכל לעורר את האתר הרדום.

opl
01-09-15, 07:38
לא לקח הרבה זמן עד שזה גלש לפסים אישיים מכוערים. גדי עשה בשכל וחיים משתין פה על כולנו. אני מצטער אבל זה נהייה גועלי, אם באמת יהיה אירוע ואני בספק רב - אעמוד מאחורי התחייבותי כי גם ככה רציתי מפגש (יותר בכיוון של היום הראשון הרישמי של הסתיו).
רכס, העלבת פה קהילה שלמה שוב ושוב, אינך ראוי לכבוד. גיפולוג לא צריך אותך שתציל אותו.

boaz avrahami
01-09-15, 07:56
חיים,
תחזור בך מההודעה הזו.
אתה אולי לא בענינים מספיק אבל תראה כמה תגובות וכניסות יש פה מול אתר אחר...
מנומנם זה לא...
גם בעניני קהילה אנחנו מסודרים ועוזרים ומרגישים מצויין.

במאזן היחסים שלך עם הקהילה אתה לא יכול או רשאי להרגיש מקופח. העובדות מדברות בעד עצמן

sambo
01-09-15, 08:22
101012

sambo
01-09-15, 08:36
101018

JustDoB
01-09-15, 08:37
אני חייב לפעמים גם לעבוד,והשרשור המטורף הזה מחייב אותי לבזבז המון זמן על תגובות.
לא היינו רוצים לפגוע לך בפרנסה, בוא פשוט תחסוך לעצמך את בזבוז הזמן היקר שלך. אנחנו נתמודד.

[emoji41]

נמרוד
01-09-15, 09:10
אפרופו בארות והשתנות... בזה יש לרכס באמת טווח ארוך במיוחד.

יש שורה של מכשיר קשר ברשימה שלך - מן הסתם הגיל הקהה את זכרונך לגביו. הוא לא "נתרם" אלא הושאל לך, בעקבות בקשה שלך, פה באתר, כשעוד התייחסו לשרשורים שלך ברצינות (פרויקט מתנדבי השטח או מה שזה לא היה ונגמר בקול ענות חלושה).

תוריד בבקשה את השורה הזאת מהרשימה ושים אותה בדואר שליחים, או לחלופין תברר מה מחיר השוק של מקסטרק קומפלט ושים צ'ק במעטפה בתיבה אדומה עם ציור של צבי.

מעניין איזה עוד פריטים ברשימה נתרמו על ידי חברים בקהילה שאני מנחש שאתה שוב הולך להחרים...

Bernard
01-09-15, 09:28
אני פשוט לא מבין פה כמה דברים... ואני מחשיב את החברים פה אינטליגנטים.

לא מבין למה אנשים, בשירשור הזה, נפגעים ונעלבים מחיים.

לא מבין למה אנשים נזכרו עכשיו להעלב מחיים.

לא מבין למה בכלל להעלב מחיים.

לא מבין למה אנשים מופתעים מהגישה והנוסח של חיים.

ראבק.
תקראו את כל הפוסטים שלו, לאורך כל השנים -
אין שינויי.
קחו אותו בפרופוציות.
בחור צבעוני ומלא בעצמו וכל זמן שלא צריכים לחיות איתו באותו בית, מה רע?
בשטח, כשצריך, תמיד עוזר וחביב.
פה, יש לו שירשורים מצחיקים ומעניינים.
ואפילו בהעלבויות ובהאדרה העצמית והזילזול המוחלט באחרים והטפת המוסר הצדקנית/נעלבת שלו.. יש משהו חביב.

כבר אמרתי שפה היחס אליו טוב יותר?
ולמרות זאת, איך שנכנסתי לאתר ההוא - ימבה פרסומות של חיים. פרסומות ממש.
פה הוא מקבל יחס בחינם... שם הוא קונה את היחס בכסף... משום שבפורום עצמו, ישר מעמידים אותו במקום וקוטלים אותו וסותמים לו את הפה... במקום ולא בעדינות.
לא יפה.
אני מעדיף "כמו פה"..

והתלונות שלו..
פה הוא בין חברים ומרגיש נוח להתלונן...
נגיד.

יאללה.
תתקדמו/תזרמו/תתעלמו/תהנו.
מה נהיה לכם?
נהייתם, כולכם, חיים?

ועכשיו א נ י הולך לישון.

savyon
01-09-15, 09:33
לגבי סיוע מחברי האתר - אני מודה שקיבלתי סיוע בכל המקרים שלמעלה,והם נכונים לחלוטין.

הבעיה היא שכל זה קרה ממזמן כשהאתר היה אחר לחלוטין. בזמנים החדשים האלה הכל אחרת והרוח כאן השתנתה לגמרי.קם דור חדש ולא יפה.

שימו לב כיצד כאן נהיה אדם לאדם זאב. בעצם זאב גדול. יש כאן אנשים שנהנים מהרוע,והם לא היו כאן בימים ההם שחנן עזב את משפחתו ונסע מעופרים במוצאי שבת וחילץ אותי בדיונות של ראשון,כשעוד נהגתי בפח זבל מסוג לנדרובר,זה שמתחרה עכשו על מקום ראשון כאן........ שמעתם טוב - לנדרובר מתחרה על מקום ראשון כרכב מסעות.- ועוד נגד טויוטה 75. אם זה לא היה בדיחה זה היה מצחיק......

הראשון שהפסיד מזה ,זה אני. כי בעבר נהינתי כאן הרבה יותר. אך כמועמד קבוע להשעיה לצמיתות אני מחוייב לסתום את הפה כאשר אנשים בגובה דשא משמיצים כאן על בסיס אישי לחלוטין ולאף מנהל זה לא מדגדג.

אני חייב לפעמים גם לעבוד,והשרשור המטורף הזה מחייב אותי לבזבז המון זמן על תגובות - ואני עצמאי שלא מקבל משכורת מאף אחד,ועוד צריך להעניק פרסים שעולים כמה גרושים,כשהכוונה היתה בסך הכל לעורר את האתר הרדום.

חיים,
אל תהייה פראייר, אל תחזור בך מההודעה הנ"ל,
יש לך את האמת שלך והיא הנכונה, ראה ערך אלג'קס (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/91655-%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%A2%D7%AA-%D7%97%D7%99%D7%99-%D7%94%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%99%D7% 9D-%D7%90%D7%9C%D7%92-%D7%A7%D7%A1-%D7%9C%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%A9%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%93%D7%9C%D7%A7), בו השחילו אותך כאחרון הפראיירים עלי אדמות ואתה נשארת נאמן לאמת שלך.
כולם פה חארות ואף אחד לא יבוא לעזרתך, למרות שאתה כנראה לא צריך עזרה כי יש לך את רכב המסעות הכי טוב במזרח התיכון (וזה רק בגלל שאתה מחובר למציאות וצנוע, אחרת כנראה הוא היה הרכב הכי טוב בעולם, במיוחד עם התוספת שחוסכת דלק ומוציאה הרבה, אבל הרבה פחות עשן)

כמנהל האתר, אשמח לדעת מה עלי לעשות כדי להפוך את שהייתך באתר לנעימה כפי שהייתה בעבר

ד ו ר ו ן
01-09-15, 09:35
כשהכוונה היתה בסך הכל לעורר את האתר הרדום.
חיים,
במטרה הזו אתה מצליח שוב-ושוב.
מבחנתי בהצלחה חיובית. אני בהחלט נהנה מהשרשורים שלך, ואין שום סיבה שזה ייפסק.

רוב המקטרגים כאן לא מייצרים עשירית תוכן ממה שנוצר בשרשורים שלך.
מי שלא רוצה, שלא ייכנס.

ואתה, חשבתי שבגיל שלך כבר הבנת את הפואנטה שלא לכל אחד צריך לענות, לקחת ללב או להשבית בתגובה.

הרמת להנחתה עם נושא מעניין (תראה כמה דיוני צד נפתחו), ונתת לאסף את המנדט להחליט-זרום עם זה ואל תשפוט בעצמך עד שהוא יחליט.

omri_t
01-09-15, 10:04

חיים,
התגובה שלך פשוט מגעילה.
אתה פותח שרשור הזוי (שלא לומר אינפנטילי), מתגרה בכולם, מזלזל בכולם ועוד מתלונן על זה שאנחנו גוזלים מזמנך ואת פרנסתך ושקם פה דור רע והפורום השתנה לרעה.

שתה משהו קר, תירגע, ותתנצל.

(כנראה נעילת השרשור שלך היתה רק עניין של זמן, כמו שכתבו פה כבר)

נדב ש.
01-09-15, 10:12
רכס יש לך טעות גדולה מאוד, גיפולוג הוא אחד אם לא "ה" אתר בתחום הג'יפאות בארץ שהכי פעיל, הכי עינייני לדעתי, לא היתה פעם אחת שניכנסתי לפה ולא היה משהו לקרוא וכו'.
לגבי האנשים פה והתיאור שלך כלפי הקהילה אז ממה שקראתי לפחות, חוץ מהקישורים שיש פה, לעניות דעתי אתה טועה גם ובגדול, מישהו כתב פה "לירוק לבאר" אז לפחות אדם בגילך(ממה שהבנתי אתה ותיק) לפחות צריך להיתנצל אני חושב...זאת לא בושה ולהיפך.

ורק אני יעיד על עצמי בנושא-שלא קרה פעם שמישהו היה צריך עזרה או חילוץ ופנה באיזה פורום באופן כללי או אישית אליי ולא קיבל מענה ללא כל תמורה!! אלא אם היה לי משהו חריג באותו רגע.
היה חשוב לי לכתוב את כל זה.

נ.ב
שכחתי להיתייחס לרכבך(לא ספציפית שלך) המהולל, כולם יודעים מה אני חושב על ה"מותג" המגוכך הזה, אבל קופסה כזאת מעפנה ועוד בלי שום שיפור אמיתי לשטח ואתה מצפה לקבל יתרון?
אני במקרה ראיתי את הרכב הזה, זהה לשלך ב"פעולה" ואני יגיד לך... מרשים הוא לא... אז אני לא יודע ממה מתלהבים מהקופסת פח הזאת.

נמרוד
01-09-15, 10:19
לא לדאוג, במקרה הזה השרשור לא ינעל על ידי הנהלת האתר. לא ננעל כי נעילה היא סולם האלומיניום שחיים מחפש כדי לרדת מעץ הבירץ'. נעילה תמנע מסמואל את העגלה ואת התואר, שנכון לרגע זה בהעדר עוד משתתפים, מגיעים לו בדין :rolleyes:

כמו שברנרד כתב - באנו לא רק לעמול, אלא גם להנות. אז הסליחה עם כל הגולשים שומרי הכללים (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2033-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%90%D7%AA%D7%A8-%D7%92-%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92). באמת. תחושת הגועל שלכם אמיתית, אל תכנסו לכאן יותר.

השרשור הזה מוכרז אקס-טריטוריה זמנית, עם כללים משלה, ועונת ציד מוגבלת. חיים הספיק לרדת ולהעליב כאן את כולם, אז בואו נזכיר לו את הימים עברו, התקופה הפרועה של תחילת שנות האלפיים, כשהתואר "אידיוט" היה מקובל פה לחלוטין.

רמי גלבוע
01-09-15, 10:21
חברים יקרים!
גיליתי רק הבוקר את השרשור, והתענגתי משך 12 עמודים - עד שנגמרו לי הכוח, הסבלנות והקצבת הגלישה בקמפינג STAVANGER בנורבגיה, שם אני נמצא כרגע עם רכב המסעות האולטימטיבי שלי. כולכם שכחתם אבל הפריט החשוב ביותר ברכב הוא דורית, אשתי המדהימה, צוענייה המתעוררת לחיים במסעות ארוכים - במדבר, באלסקה או באירופה.

חיים הוא איש שתמיד מדהים, בשטח ובאתר; ככל שהשרשור הזה הזוי ומרתק כאחד, הוא לא מצליח להתעלות על שרשור "הגירית בלול התרנגולות" המיתולוגי. חיים יקירי - אתה איש מופלא, תן לכלבים לנבוח, והמשך בדרכך. בגילנו, הרווחנו את הזכות לעשות ולכתוב מה שאנחנו רוצים.

KOOKE
01-09-15, 10:21
חיים רכס האיש והאגדה. אם הוא לא היה היו חייבים להמציא אחד שכמותו.

פנייה נרגשת למנהלי האתר, אנא לא להשעות אותו ולא לנעול השירשור.....משעשע ברמות...

רכס חיים
01-09-15, 12:16
נמרוד - לבחירתך - שלח כתובת ואיזה סכום לתשלום שתרצה - והצ'ק יוצא לך היום. או לחלופין אני מחזיר לך את המכשיר.

וזה מעבר לכל אי הסכמה על כל מילה שכתבת למעלה ,שמפאת כבודנו לא אגיב עליהן.

לזה בדיוק התכוונתי שהאתר השתנה במשך השנים , ולאמת אין ערך. ועוד לא דיברנו על הפריטים שנתרמו לך ועדיין על הג'יפ שלך...........

רכס חיים
01-09-15, 12:22
רמי .תודה - אך כך אני נוהג בדיוק.

נמרוד
01-09-15, 12:31
אני מוחל על כבודי חיים. תזכיר לי מהם אותם פריטים.

רכס חיים
01-09-15, 12:43
שלח סכום וכתובת בבקשה - עכשו.

זהו יום תשלום משכורות,ויש לי יציקה על הראש...........

נמרוד
01-09-15, 12:49
לא. זרקת רפש, תעמוד מאחוריו. או שתתנצל.

רכס חיים
01-09-15, 12:55
בו נעשה את זה בטלפון - ללא התלהמות .קצת יותר מכובד מאשר בשיחה ציבורית. נצטלצל ב- 1500 ?

נמרוד
01-09-15, 13:08
פתאום לא נעים לך בשיחה ציבורית? להעליב בפומבי את כל מי שבא לך, כולל אתר אינטרנט וקהילה שלמה שינקת ממנה אישית ומסחרית, אין לך בעייה. לנצל את כללי הפורום עד הקצה, בתור שעשוע, למרות שאנשים נפגעו ממך על אמת, אין לך בעייה. אבל לחזור בך ולהתנצל, זה בטלפון בשעה זאת וזאת.

לא.

boaz avrahami
01-09-15, 13:40
בו נעשה את זה בטלפון - ללא התלהמות .קצת יותר מכובד מאשר בשיחה ציבורית. נצטלצל ב- 1500 ?

"סוף מעשה, במחשבה תחילה"....

מסיר את הכובע בפני נמרוד.

רכס חיים
01-09-15, 13:56
איך שתרצה - אתה בקשת.

הרי אתה מחזיק באפשרות להשעות אותי לצמיתות בגלל כל גחמה שלך,ולי אין את הנשק הזה. - אז מראש אנו לא שווים. לכן בו תשמע אמת כואבת.
אני לא מאמין שהפוסט הזה יישאר כאן לאחר שתקרא אותו,ואף יתכן שתשעה אותי פעם נוספת. אל תשכח שכחמש שנים לא דרכתי כאן מרצוני,כך שהשעיה נוספת לא מנגנת לי.

כתבת - ''שינקתי מהקהילה אישית ומסחרית''.
אז בו נאמר שיש לך טעות מי כאן הנהנה מבין שנינו. אני כבר שנים לא עובד עם ג'יפאים כדי לא לפשוט רגל כמו כל הסדנאות שמסביבנו וכדי לשלם את חובותי הכספיים לאחרים - מה שלא תמיד עושה חברך סמואל מזה שנים,שמזווד על חשבונם של המסכנים שבסוף פושטים רגל.

אתה הנהנה כספית מתנועת הגולשים עם כל שרשור שאני פותח,ושעולה לי בשעות עבודה מסביב ליממה ללא כל פיצוי כספי ממך. ובאופן טבעי אני גם מושמץ על ידך - ואתה הראשון שמתיז רפש עלי לאורך כל השרשור הזה ואתה היוזם להשעיותי התכופות כאשר הצדדים האחרים יוצאים בלא כלום.

בנושא מכשיר הקשר. מעולם לא חשבתי שאני ''משאיל'' ממך מכשיר קשר,חשבתי ואמרת לי שהוא מיותר לך. זה היה כי קיבלת ממני מערכת של ארגזי אלומיניום בחינם או בכמה גרושים סימליים,ואתה מצאת לנכון להעניק לי את המכשיר מרצונך. עובדה שחלפו 7 שנים ולא הזכרת לי ולו פעם אחת שאתה רוצה את החזרת המכשיר. זו האמת ואין בילתה.

הערתך המטופשת כאילו יש עוד אנשים שאני ''השאלתי '' מהם ציוד ולא החזרתי היתה מרושעת בעליל - כי תחפש אצלך באתר כמה ציוד חילקתי בחינם לכל דורש באתר וכמה אנשים נהנו ממנו - כולל חברך ''האספן'' שהגיע למפעלי ואסף טנדר של חלקים וציודים מבלי לשלם פרוטה. את כל הלנדרובר - זבל שהיה לי על עשרות חלקי החילוף שלו מסרתי לכל דורש בלי שום תשלום,ואת השאר שלחתי לסין לייצור סירי לילה מאלומיניום.

אתה כתבת שאני מנצל את כללי הפורום עד הקצה, אך שכחת לומר מי הנהנה מזה. - וזה אתה.

כמו שאני חושש - הכתוב פה עלול לעצור את השרשור,כי אני לא בטוח שתתמודד עם האמת שלי, לכן :

01.אני מכריז בזה שאוסף הגרוטאות של סמואל - הינו רכב המסעות האולטימטיבי........( חייב הפסקה - כי העיניים שלי דומעות מרוב צחוק.........)

02. סמואל מוזמן לכאן כדי לבנות את המפרט הטכני של הנגרר.

03. כדי להוציא חשבונית-מס סמואל צריך להביא את הפרטים של העמותה שהוא התחייב לתרום לה את הנגרר.

אלה התנאים שבלעדיהם אין פרס.

עכשו ניראה מה תעשה עם ההודעה הזו,ואם יהיה לך מספיק אומץ לא למחוק אותה. ראיתי בך הרבה מאוד זמן חבר - לא עוד. מבחינתי התקלקלת .

בינתיים שלח את הכתובת שלך וכמה כסף לשלוח לך,אחרת תקבל את המכשיר בדואר ,כי הוא יזכיר לי משהו לא נעים.

רכס חיים
01-09-15, 14:12
לא.

נמרוד
01-09-15, 14:14
למחוק? חלילה. לא תמחק ולא תושהה. אם האתר הזה כל כך לא לטעמך, באמת לא ברור למה אתה חוזר שוב ושוב.

במקום להתנצל בפשטות, החלטת לתקוף. רק בלי תחמושת.

אוסיף ואדייק רק בעניין האישי הקטן שביננו: רכשתי ממך זוג ארגזי אלומיניום ריקים ועוד זוג ערכות בישול מהדור הראשון שלך, לא בסכום סמלי ולא במתנה, אלא בדיוק במחיר הנקוב במבצעים הראשונים שפרסמת כשהרמת את חברת רכסים זיוודי עילית. את מכשיר הקשר השאלתי לך, בפירוש השאלה, כי לא היה לי בו צורך בזמנו, לבקשתך המפורשת כאן באתר עבור אותו פרויקט מתנדבי שטח שלך. כאמור, בתקופה שהתייחסתי אליך ברצינות ובכבוד. לא הזכרתי ולא הייתי מזכיר זאת לעולם לולא חצית כמה וכמה גבולות בתקיפה שלך קהילה שלמה.

יש גבול לכל תעלול חיים.

רכס חיים
01-09-15, 14:18
אמרתי את שלי - אמרת את שלך.

עדיין לא קיבלתי כתובת.

omri_t
01-09-15, 14:20
וואאאוווו.....

ואני הייתי בטוח שאני יורד מהפסים בגלל אוגוסט... מסתבר שקיטנת אבא היא עסק קל לעומת בניית רכב מסעות למזה"ת....

נמרוד
01-09-15, 14:22
תרום אותו או את ערכו לאותה עמותה.

אם אתה מתכוון להמשיך להיות חבר פעיל באתר, אז בבקשה על פי כללי הפורום, בלי לקדם את העסק שלך, בלי להעליב אף אחד, ואם זה לא ברור - הפורום לא מפצה כספית על זמנם של הכותבים בו (אני עדיין לא מאמין שכתבת את מה שכתבת ברצינות...).

עונת הציד נגמרה, שום דבר לא נמחק ולא ימחק.

רכס חיים
01-09-15, 14:25
יצאת גבר .חשבתי אחרת.

sambo
01-09-15, 14:29
אתה ממשיך להטיל רפש
ואני אחרוג ממנהגי ואענה לך עניינית
את העגלה אני תורם לקרן ניצולי השואה תקבל בימים הקרובים כתובת
לגבי המפרט תבנה הכי טוב שאתה יודע לפי כללי וחוקי משרד התחבורה
אגב אני מקווה שאתה מורשה לבניית גרורים באם לא תוכל להציג בפני רישיון מתקין מורשה
כפי שכתבת אני מבקש להמיר את הפרס למערכות איחסון של רכסים זוודי עילית כך אתה נקרא נכון
10.000 ש"ח לפי המחירון המוצהר שלך גם את הפריטים האלו אתרום לאותה קרן.
אין לי שום עיניין להגיע אלייך נא שלח לי את התוכניות במייל שאצרף אחרי בדיקה אאשר או אבקש
שינויים במידה ומדובר על העגלה התיקנית במידה ומדובר על מערכות האיחסון אני מוותר מראש על שינויים
ואמסור אותם כפי שהם בתכנון שלך לעמותה הנ"ל
כתובת המייל האישי שלי: [email protected]
הנייד שלי: 050-5287689
את הכתובת בעמק חפר אתה מכיר היטב
מחכה ללו"ז ממך עוד השבוע
תודה מראש על נדיבותך
אני בטוח שחלוקת מזון לחגי תשרי באמצעות המוצרים שלך תהייה קלה ונעימה הרבה יותר
סמואל

רכס חיים
01-09-15, 14:33
עכשו ברוגע.

כל חיי מורכבים משני דברים - המפעל שלי והג'יפ בשטח. מה שאתה רואה מהצד שלך הוא הכנסות שהאתר צריך אותם,מה שאני מפרסם כאן הן בעיות פיתוח אמיתיות של מוצרים שהשכל שקיים כאן ממש עוזר לפיתוח שלהם.

אני אצלם לך משהו שתלוי על הקיר שלנו במשרד כדי שתבין טוב יותר את הבעיתיות שלנו עם ג'יפאים. (וזה רכב בן 7 שנים שנאלצנו לתמוך.)

בעברית - הם לא יהיו יותר לקוחות שלנו כל עוד אני מנהל את המפעל. זה כך כבר 5 שנים לפחות.

Jacob80
01-09-15, 14:54
זו הבעיה בפורומים, אנשים נוטים לכתוב דברים שהם לא היו מעיזים לומר פנים אל פנים אל אותו בנאדם

סתם שרשור שהדרדר.

boaz avrahami
01-09-15, 14:57
לבקשת רכס אני מעלה את התמונה

** החלטתי למחוק את התמונה כי הופיעו עליה פרטים של אדם שאינני מכיר ואינני רוצה להיות צד לסכסוך לא לי.

הצק עס כ 900 שח לתאריך 30-07-2015

רק שמתי לב לתאריך וצחקתי...

savyon
01-09-15, 15:00
זו הבעיה בפורומים, אנשים נוטים לכתוב דברים שהם לא היו מעיזים לומר פנים אל פנים אל אותו בנאדם

סתם שרשור שהדרדר.

אתב צודק,
אבל מכל החרא הזה, לפחות הקרן לניצולי השואה תקבל נגרר שיוכל לעזור להם בחלוקה,
לרובם לא נשארו שנים רבות ואם מכל הסחי הזה יצא משהו טוב עבורם, כנרה שבזה שכרנו.

כל הכבוד סמואל,
סביון

רכס חיים
01-09-15, 15:03
זיוודי רכב אתה יכול לקבל מיד. תן מידות שאתה רוצה ותקבל הכל +_ 3 ס''מ, תוך 3 ימי עבודה.

נגרר - תוכל לקבל לפי מידות כאלה - 168 ס''מ רוחב על 250 ס''מ אורך. אבדוק קבלה בתוך שבוע בערך.

שלח את כל פרטי העמותה אלי,לצורך הוצאת חשבונית מס אפס.

Jacob80
01-09-15, 15:04
אתב צודק,
אבל מכל החרא הזה, לפחות הקרן לניצולי השואה תקבל נגרר שיוכל לעזור להם בחלוקה,
לרובם לא נשארו שנים רבות ואם מכל הסחי הזה יצא משהו טוב עבורם, כנרה שבזה שכרנו.

כל הכבוד סמואל,
סביון

אני בספק רב אם מישהו יראה חצי שקל מהעניין, מבלי להכיר בכלל את הנפשות הפעילות בשרשור אלא רק מההתרשמות שלי מקריאתו.

נמרוד
01-09-15, 15:08
עכשו ברוגע.

כל חיי מורכבים משני דברים - המפעל שלי והג'יפ בשטח....

יפה. אז הפורום הזה נועד לתמוך ולשתף בחצי השני של החיים שלך - הג'יפ בשטח. שים את הפרנסה בצד, כמו שעושים הגולשים האחרים באתר. כולל אותי (אם לא ברור, האתר הזה הוא תחביב של בעליו ומנהליו, לא מקור פרנסה).

השמשוני יחיעם
01-09-15, 15:13
הלווווווווווווווווווווווווו,,,

הלוווווווווווווווווווווווו,,,,,,

מר רכס !!!

אתה לא קובע מי ניצח !

מה זאת השחיתות הזאת ????

רק הקרובים לצלחת מנצחים ????

בושה וחרפה !

אני כבר שלושה ימים ולילות מכין רשימה ,, עובר פריט פריט ,,,,ואתה סתם ככה מסיים את האירוע ????

- - - Updated - - -

101032

יאללה ,,,לא צריך אותכם (נעלבתי).

הזמנתי את זה !!!

boaz avrahami
01-09-15, 15:14
צודק יחיעם...
״זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה״...

ishc
01-09-15, 15:15
זה כמו סמים השירשור הזה... מת להפסיק אבל לא מצליח!!! :mad::p;):rolleyes:

רכס חיים
01-09-15, 15:17
הכנסנו את הג'יפ הזה לסדנא כי הוא רכש מערכת מגירות לפני 7 שנים והזדקק לשרות. אחרת הוא לא היה נכנס.

boaz avrahami
01-09-15, 15:20
אפשר לצבוע את הרקע בצהוב?
זה לא מרגיש ג'יפולוג

רכס חיים
01-09-15, 15:20
אוסיף 1000 שקל בתמורה למכשיר הקשר.

נא אשר.

savyon
01-09-15, 15:32
מסעות, שיפורים, שיפצורים ופרוייקטים,
זה המקום האמיתי (http://goo.gl/3unakF)

nirs
01-09-15, 15:57
לא הבנתי.
כבר היה מפגש, התקיימה תחרות, שתיתם בירות של אלירן ואסף החליט שסמואל ניצח?

קונסטון
01-09-15, 16:22
לא מייעץ חלילה..אבל הוזכרה חשבונית מס תרומה...מציע לבדוק מול רואי החשבון...אפס זה לא.......ט.ל.ח

נדב ש.
01-09-15, 17:08
למיטב ידיעתי תרומה ע"י בעל העסק זאת הוצאה מוכרת.

קונסטון
01-09-15, 17:19
למיטב ידיעתי תרומה ע"י בעל העסק זאת הוצאה מוכרת.

עם כל ההסתייגויות שאין במה שכתוב ייעוץ חס וחלילה ובלי קשר למקרה כאן או אחר..אלא סוגיה תיאורטית לגמרי
כשתורמים כסף זו הוצאה לא מותרת בניכוי לצורכי מס אולם אם תורמים לגוף מוכר לצורך זיכוי ממס מקבלים 35% זיכוי מס מסכום התרומה במגבלות וכיו"ב.
כשתורמים בשווי כסף, יש מעין שתי עסקאות...אגב כהעוסק רכש את המוצר/יצר ובהליך זה דרש את ההוצאות וסביר גם את המעמ....
העוסק מוכר את המוצר במחיר השווי בין קונה מרצון למוכר מרצון...ואת הסכום שהיה אמור לקבל..הוא תורם (כאילו קיבל לשניה את הכסף..וזו עסקה רגילה ומיד נותן את הכסף כתרומה...ואם נתרם לגוף מוכר יקבל קבלה ויזכה בזיכוי ממס)
כאמור לא להסתמך על הנ"ל לא במקרה הזה ולא במקרים דומים....סתם דיון תיאורטי.....
רחוק מהצבע של השרשור
אפשר לחזור לצבע...מחכים לברנארד שיתעורר

Bernard
01-09-15, 17:38
התעוררתי מזמן - מכין את הכלים לעבודה בחצר הבית שקניתי...צריך לצאת לעבוד שם... בחום של 95 מעלות פרנהייט.
לא מוצא את מכסחת הדשא המתוחכמת שקניתי, בתוך כל הבלגן. אולי חיים יבוא למצוא אותה תוך 30 שניות:confused:

תעודת עניות של כולכם, אם אני צריך להרגיע אותכם...

שמעו סיפורון.
מי שהכניסה אותי לענייני הבתים פה (אני בכוונה לא קורא לזה "עיסקי הנדל"ן", משום שאני לא איש עסקים ובית אחד זה עדיין לא נדל"ן ונראה לי שיצאתי לפנסייה גם מזה, למרות הרווחים הלא מתקבלים על הדעת - והסליחה עם כל המבקשים "להיכנס לשותפויות איתי" - עמית, לא שכחתי. לא היה לי זמן להעלות לשירשור ההוא. וגם פה די נסחפתי עם הזמן... כל המספרים יעלו שם בקרוב)..

נחזור לקו המחשבה/כתיבה, שלפני הסוגריים (זה הגיל וה-HDAD שגורם לי לסטות).
מי שהכניסה אותי לענייני הבתים, היא בחורה נחמדה מאוד - פצצת אנרגיה ויידע, עם 3 גמדים קטנים ומרץ בלתי נדלה.
במהלך "הפרוייקט" התגלעו כל מיני בעיות ועיכובים וטימטום בירוקרטי (אין מה להשוות לישראל..) ובכל אותו זמן, אני הייתי רגוע ובלתי לחיץ ומעולם לא הרמתי קול ולא התווכחתי עם הנוגעים בדבר.
אפילו כשהחלה קטסטרופה קטנה עם אחד הקבלנים (יפורט השירשור האחר), התנהלתי כאחרון ה..."כוסיות" (וטוב שכך).
בסופו של דבר כבר עליתי לה כל כך על העצבים עם הנינוחות שלי והיא "קראה לי לשיחה" ונזפה בי קשות (יחסית למקובל פה, כמובן).
ציטוט מדוייק: "ברנרד. ני יודעת שזה לא "אתה" אבל לפעמים אתה חייב להיות יותר אסרטיבי!!!!"
חשבתי שאני מת.. מרוב צחוק.
היא לא ידעה מה קרה לי, שבאמצע שיחת נזיפה אני מתגלגל ככה מצחוק.
אמרתי לה שזו המחמאה הגדולה ביותר שקבלתי אי פעם ושאם מישהו מהחברים שלי בארץ (ובמיוחד מחברי לעבודה) היה שומע את הדברים, היה מציע לה להתאשפז בגין ניתוק מסוכן מהמציאות.
בארץ, לפעמים כשהייתי נכנס לאולמו של שופט זה או אחר(שחלקם חברים שלי - עבדנו יחד לפני שמונו), עורכי הדין היו מכניסים אטמי אזניים והשופט היה אומר "עד עכשיו היה דווקא שקט יחסית". ובישיבות עבודה, היו מכינים לי בקבוק מים "אקסטרא"..."תשתה.. תירגע" ובטלפון שלי היו מוכנות מראש, הודעות התנצלות למסכנים שנכנסו לכוונת שלי...
ועל תושבי באר שבע המסכנים, שלא בטובתם היו בטווח 10 קמ' ממוקד הויכוח שלי עם חברי, בנוגע לפנסיית הצבא, כבר שמעתם פה באתר..
פה... אפילו לא יודעים שאני מסוגל לצעוק/להתעצבן...
ממרחק מקבלים פרופורציות.. כנראה.

אז אני מציע לכולם "לקחת צעד אחורה" ולהיכנס לפרופורציות.

חיים אומר דברים, לפני שהוא ממש חושב... "חולפת לו מחשבה" והיא מיד יוצאת למקלדת (או שהוא חושב לאט או שהוא מקליד מהר).
וההבחנות שלו מאוד... תלויות במצב הרוח.
והוא לוקח את עצמו מאוד ברצינות, באופן שצריך להיות משעשע ולא להרגיז.
פעם ה"וואז" היה רכב הכי הטוב ומיד אח"כ הדיסקברי ומיד אח"כ הטויוטה וכל אחד מהם היה הכי הטוב והכי גרוע והכי נוח והכי לא נוח והכי עביר והכי לא עביר ו... הכל לפי מצב הרוח והצד שבו חיים קם באותו רגע.

פעם עזרו לו כשנתקע - וכולם הכי טובים.
פעם חיכה שעתיים ולא ענו לו - וכולם חארות.
רגע אחד עמית אחלה בחור ומוזמן כאורח כבוד למפעל.
רגע שני, עמית כותב שהטויוטה נוזלת ומיד הוא המן הרשע.

כולם משתנים לרעה ורק חיים... אמת המידה האולטימטיבית.
כך היה מאז שאני "מכיר" אותו (ודרך אגב... בדקתי. חיים תראה מי רשום פה ראשון, אתה או אני...וגם בצהוב).

ואתם מתעצבנים בגללו?
זה הטיפוס וכמו שאומרים במקומותינו - "אין לו אחריות פלילית".

הלוואי עלי מרץ כזה (להתעצבן משטויות ולעמוד על "כבודו" ולהגן בחירוף נפש על הקרובים לו (הטויוטה והמפעל וה.. תרנגולות)) בגילו..

שירשור חביב ביותר.
למרות שנראה לי, שעל מנת שגוגל ישלמו לנמרוד, הם צריכים לפתח אלגוריתם ניתוח מאוד מסובך, על מנת "למצוץ" ממנו מידע שניתן לכוון פרסומות לפיו - אני כבר לא מקבל באנרים של פרסומות בפוסטים... נראה לי שהמומחים שם אובדי עיצות.

sambo
01-09-15, 17:58
יעקב חבר יקר
מכיר אני את הסיפור מכיר את הגברת וגם את 3 הזאטוטים
יודע איפה אתה גר התארחתי בביתך אכלתי ממנגלך ונהנתי עד מאוד
ואתה יודע שאוהב אני אתכם בעיקר את הלטבית.
הסיפור משעשע ועם מוסר השכל שראוי שכול אחד מאיתנו יפנים
עד הציטוט הבא הסכמתי לכול מילה או אז שכתבת:
ואתם מתעצבנים בגללו?
זה הטיפוס וכמו שאומרים במקומותינו - "אין לו אחריות פלילית".
פה אני חולק עלייך יש לו אחריות פלילית כיוון שעדיין לא הוכרז כבלתי כשיר
ומכאן עד אשר לא יסיר את הרפש שהטיח פה את השקרים הלשון הרעה
והוצאת הדיבה הוא בעל אחריות פלילית אולי תקרא לזה אחריות אזרחית בתור עו"ד
ואני אוכיח שמרוב שכתב לא שם לב על כמה עבירות פליליות הצהיר בפומבי.
ניסיתי לא פעם לקרוא לו לסדר רמזתי לו שאנחנו לא לבד פה האיש המדהים הזה
בשלו וכיוון שכך ראוי שיתנצל ויסיר את הרפש
ואת ה- " ואם לא " אני משאיר לעצמי כאופצייה לבאות.

Bernard
01-09-15, 18:12
סמואל.
אין לך במה להתעסק?
ראבק!

יש כאלה שכותבים ומצטערים והאופי שלהם לא מאפשר להם "לרדת מהעץ" - אני יודע... it takes one to know one..

יאללה!!
תרגיעו.

מזכיר לי את ההוא, נדמה לי שבפורום של האינדיאנים, איים עלי ש"ילשין" עלי ועל המאכרים שלי, שמעבירים אותי טסטים.. רק בגלל שאמרתי לו שזה שהוא שומר סודות ולא משתף באתר, יביא לכך שלא אעזור לו ואשמור לעצמי סודות.
או את ההוא שאשכרה רצה להרביץ לי, בגלל ויכוח על טלפונים סלולאריים, וקרא לי לבוא להיפגש "אם אני גבר" (לא בטוח שהיה באמת רוצה:cool:, לעשות את זה אם היה יודע מה עובי התיק הירוק שלי... ללא שום הרשעה - אני לא משאיר סימנים/עדים שיכולים "לספר").
תתקדמו - כולה אינטרנט.
רבים, משמיצים, מקללים, עוזרים, צוחקים... הכל ביחד.

תראה את שחר - כמו שצריך.
רוצה להתנתק אבל לא יכול... בטח מחזיק את הבטן מרוב צחוק... גם בגלל כל המתעצבנים.

על כל אחד פה - כל אחד - ניתן להלשין "לעולם האמיתי"... חבל מאוד אם נתחיל עשות את זה..

תרגיעו.
בואו נשאיר "פה" כל מה שקורה פה...
ואני בטוח ששלמה, כמי שמכיר את כל הפסיקים ואת כל הפוטנציאל המשפטי וכל "הכסף שניתן להוציא מהמלל באתר", יסכים איתי...

sambo
01-09-15, 18:40
אז זהו שפה אתה טועה
יש לי נכון להבוקר לפי סביון 14.500 סיבות (צפיות)
להסיר את הרפש
ובעידן האינטרנט מה לעשות יש כללי התנהגות ראויים ובלתי ראויים.
אני ממש לא צריך את ההתנצלות שלו הרי היא לא תגיע אין לו את התובנות האלו.
להסיר הוא עדיין יכול וכך יטב אם יעשה.

asafk
01-09-15, 18:45
החלקתם על השכל.

אסף.

- - - Updated - - -

אבל מה שבכלל רציתי לומר זה.... כלומר איך.... מההה..... אה....
בעצם מי..... כאילו זה לא ש..... כלומר בכלל חשבתי.... אבל... אבל....
אוף.

אסף.

Bernard
01-09-15, 18:48
אני רגיל שלי לא מקשיבים (ויש כאלה שגם לא קוראים מה שכתבתי ו"עונים" לי בלי לקרוא:rolleyes:) אבל אולי תקשיבו לקול ההגיון...

החלקתם על השכל.

אסף.

- - - Updated - - -

אבל מה שבכלל רציתי לומר זה.... כלומר איך.... מההה..... אה....
בעצם מי..... כאילו זה לא ש..... כלומר בכלל חשבתי.... אבל... אבל....
אוף.

אסף.

יאללה.
לעבודה...
נראה לי שחיים ואני הם היחידים שעובדים פה:cool::cool:

shachar
01-09-15, 18:52
.

תראה את שחר - כמו שצריך.
רוצה להתנתק אבל לא יכול... בטח מחזיק את הבטן מרוב צחוק... גם בגלל כל המתעצבנים.
..

עלית עלי,
מישהו הזכיר את חנן שיצא מעופרים באישון לילה של ליל סערה ... כדי לחלץ אלמוני....
לי דווקא עברה בראש תמונה של חנן בפעילות אחרת.
מנתר באוויר ונמלט על נפשו בעוד גזיה ממערכת בישול מסויימת מעלה שני מטר של להבות, בהפתעה מסויימת...
אחר כך הסתבר שמומלץ להוסיף גם ווסת.
כמובן שהמקרה בדיוני והמעורבים יכחישו שהייתה לחנן (שהשתחרר מאז מכמה קילו) יכולת ניתור וזינוק ברמה אולימפית.

sambo
01-09-15, 19:38
אסף ויעקב
עכשיו אתם תרגיעו מה קרה ?!
התחיל יפה נמשך ככה הסתיים בפאדיחה
מה זה פעם ראשונה ?!
לפי התגובות פה הייתם כבר צריכים להיות מורגלים
בסה"כ האיש יצא למסע שחשב שתוצאותיו ידועות מראש
איתגר וגרם להצטרפותי או אז נבהל והתחיל במסע אחר שונה
מלוכלך אז עכשיו הוא מתבקש לרדת בשלב הראשון בסולם שהונגש לו
פשוט וקל

boaz avrahami
01-09-15, 19:52
סמואל,

1. הסיום ב 14-09
2. אתם כולכם חלק בהצגה מתוסרטת מראש עד הפרטים הקטנים על ידי מישהו שגדול עליכם בשלוש מידות אבל לא יודע לשלוט בכעסיו.

למעט החלק הזה התסריט כולו כבר היה כתוב ביום שישי [emoji41]

העיקר שיש בסוף תרומה יפה לגוף שכולנו שמחים שיקבל.

מזל שלא קילקלת וביקשת לתרום לארגון שמאל כלשהו. פה היית שובר את חיים על אמת

sambo
01-09-15, 19:58
בועז תן קצת יותר קרדיט
לא כולם מריונטות פה

- - - Updated - - -

זה הרושם שעשיתי עלייך שאני שמאלני
הצחקת אותי

אז רגע הסתיים או לא הסתיים מה אמר המושך בחוטים

boaz avrahami
01-09-15, 20:03
למיטב הבנתי השופט הוא אסף...
אני לא מדבר בשם חיים

omri_t
01-09-15, 20:08
מזל... אני עדיין מעמיס את היונדאי ליסינג

עידו לוריה
01-09-15, 20:11
את המחרטה הצלחתי להכניס בפורסטר הכרסומת שברה אותי .

עידו

sambo
01-09-15, 20:17
חיים הודה בהפסדו לי
הפרס ייתרם לקרן ניצולי השואה כך אני בקשתי
גם אם יופיעו עוד מתחרים משום תאריך היעד ו/או אסף יחליט אחרת
ע"פ הודעתו של חיים גם מבחינתו הפרס ילך לעמותה
אז בואו נפסיק את הפיאסקו הזה נאסוף את הפרס
ובהדרת כבוד בחסות ג'יפולוג שאירח אותנו נהדר במסע הזה
נעביר את הנגרר לקרן שאני משוכנע ישמחו עד מאוד לקבל
תרומה נדיבה כזו
זהו מבחינתי תם ונשלם
אסף אני מצטער שאני מחשק אותך
אבל זה למטרה נעלה
חברים היינו וחברים נשאר
תודה לחיים רכס ולחברת רכסים זוודי עילית על תרומתם
בברכה
סמואל דימנט

אמיר ב.א
01-09-15, 20:29
עידו , סחטיין!

מחרטה בפורסטר ... זה סטארטאפ...

ככה אם אתה נימצא בשטח ונישברת לך תושבת לבולם , אתה פשוט יכול לחרוט אחת חדשה!

אביעד פ.
01-09-15, 20:49
מההכרות שלי עם עידו הוא יכול לחרוט תושבת חדשה עם השיניים. האתגר האמיתי זה להביא אותו לשטח.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

de fox
01-09-15, 20:59
לא מעודכן בסטטוס הפרס והעמותה ובקישור למציאות של כל מה שקורה פה, אבל אם יש כאן על הפרק נגרר או מערכת זיווד שמחפשים לאן להתרם.... אני יכול להציע לשמור את הפרס ב"משפחה" (משפחת ג'יפולוג) ולתרום את הפרס לאחת מקבוצות הסטודנטים של ה FSAE בטוח יישמחו

sambo
01-09-15, 21:40
והם ראויים יותר לדעתך!?
לא נראה לי

יוש
01-09-15, 22:49
אני בורח לאתר כדי לשכוח מכאבי הראש של מקצוע הפסיכולוגיה,
ומוצא את עצמי חוטף כאב ראש רציני.
נהייתם כמו מדורי הספורט - 90% פוליטיקה ויחסי אנוש ו 10% ספורט.
כל אדם פרטי שפותח שרשור מסוג זה, במובלע ברור שמדובר בהגיג נטול כל ממשות, אובייקטיביות ורצינות.
קחו בקלות ושמרו את כל מה שנאמר פה כהחלקת קריזה של החום המקומי.

בחיבה גדולה לאתר ולדייריו.

Bernard
01-09-15, 23:27
בחיי שירדתם מהפסים..
כולכם דפוקים.
נראה לי שאני הנורמלי היחיד, מה אתה אומר, יוש?

מתוסרט מראש עאלק...

de fox
02-09-15, 00:38
והם ראויים יותר לדעתך!?
לא נראה לי

בסדר בסדר....אז לא ראיתי את ההודעה הקודמת שלך [emoji19]

Sent from my iPhone using Tapatalk

מאיר רוטברג
02-09-15, 07:18
בהתחלה עוד גיחכתי

אחרי זה כבר הבנתי
לאחר מכן ירדה ההפנמה

אחרי זה בא השיעמום

לאחריו שאלתי אם חזרנו לצהוב,

איך אומרים בפולניה??? נו שווין.

GodsFather
02-09-15, 07:52
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/01/093fef0f2847864121de8e430a95138e.jpg

להלן רכב המסעות המושלם במזה"ת.

רכס חיים
02-09-15, 10:31
כל המסמכים של הנגרר נשלחו לסמואל.

sambo
02-09-15, 10:54
מאשר קבלת
הצעת מחיר לנגרר
הסכם רכישת נגרר הכולל מידע טכני לגבי הנגרר אספקה וכ"ו
חסר רשיון ממשרד התחבורה
רשיון לייצור נגררים
או לחילופין רשיון ליצור מוצרים לתעבורה
במקביל רצ"ב לינק לאן הנגרר יילך:
http://k-shoa.org/?CategoryID=155
תודה מראש
סמואל

zagi
02-09-15, 10:58
רכס , מלך אתה ...
סמואל ... כנ"ל !

כששניים רבים וצד שלישי מרוויח ( האגודה למלחמה בסרטן ) אני מרגיש שהיה שווה אפילו את כל הלכלוכים מסביב .

nirs
02-09-15, 11:00
רק אני ממתין למבוגר אחראי שיתן
"לילדים 2 סטירות וישלח אותם למיטה בלי ארוחת ערב"?

אביעד פ.
02-09-15, 11:08
רכס , מלך אתה ...
סמואל ... כנ"ל !

כששניים רבים וצד שלישי מרוויח ( האגודה למלחמה בסרטן ) אני מרגיש שהיה שווה אפילו את כל הלכלוכים מסביב .

הקרן לניצולי שואה.
אני מסכים לחלוטין, זה היה שווה את הכל בעיני.
רכס וסמואל, בלי לשים לב יצרתם שיתוף פעולה מדהים למטרה נעלה. מחזיק אצבעות שהנגרר יגיע בפועל בסופו של יום לקרן. יישר כוח וכל הכבוד!

עידו לוריה
02-09-15, 11:09
על זה נאמר "וישחקו הנערים לפניו" והכן סיפקו את הסחורה , אז למה אלימות ?

עידו

boaz avrahami
02-09-15, 12:22
ואני דווקא יותר חשבתי בכיוון של ״גם לאכול את הדגים הסרוחים...״

אם הסגנון היה נשמר רכס היה יוצא מלך בלתי מעורער.
חבל שהאווירה קצת התקלקלה אבל העיקר שמעז יצא מתוק.

שנה טובה לכולם וברכות על המעשה הטוב...

opl
02-09-15, 12:41
אז... אין מפגש?

zagi
02-09-15, 13:06
הקרן לניצולי שואה.

צודק , טעות שלי , לא פחות ראוי ..

boaz avrahami
02-09-15, 13:06
יש מפגש

GodsFather
02-09-15, 13:16
אולי מפגש מול משרדי הקרן לניצולי שואה עם הכלים והעגלה הרתומה ? פריסה של כל הכלים, כולל הכנת מטעמים במטבחים השונים, מזיגת בירות וחגיגה לניצולי השואה או לפחות לעובדים של הקרן לקראת ראש השנה ?

boaz avrahami
02-09-15, 13:50
אולי מפגש מול משרדי הקרן לניצולי שואה עם הכלים והעגלה הרתומה ? פריסה של כל הכלים, כולל הכנת מטעמים במטבחים השונים, מזיגת בירות וחגיגה לניצולי השואה או לפחות לעובדים של הקרן לקראת ראש השנה ?

רעיון רע לטעמי.

אני בעד מפגש ושהבירה והבשר והפרס של רכס ישטפו את המילים הקשות שנאמרו בטח בלי כוונה.

מומלץ לראש השנה וליום כיפור.
מי בעד?

Bernard
02-09-15, 14:41
חבורה של תינוקות בני שישים פלוס.
ואחר כך עוד בוכים שמתייחסים אלינו, "קהילת הג'יפים" בזילזול...

אני במקום ניר והשמשוני ועוד כמה, פונים לשמיל ו"מכניסים" לכל ה"אעלק נערים", טוב טוב...
אני רואה פה כמה וכמה עילות לתביעה (כולל טירדה לציבור ועבירה על חוקי/תקנות ה"רעש במקום ציבורי" ו"התחזות למבוגר" או משהו כזה) - ללא שום קשר ל"לשון הרע".

התנהלות מגוחכת החל מהכותרת ועד העקיצות המיותרות של "אין רשיון ייצור" וכו'...

אנשים מבוגרים עם רמת רגישות ויכולת התאפקות, נמוכה יותר משל הגמדה הקטנה שלי.
לא צריך פה מבוגר אחראי, שיתן סטירה, צריך פה כמה ילדים קטנים שיקראו מה שהולך פה וישאלו את אבא ואמא "למה הם מתנהגים ככה? ככה זה צריך?"

מזכיר לי את ימי ילדותי, ברמלה.
היה לנו חבר (דווקא חבר טוב, אבל כשהיה קטן..), לצורך הסיפור נכנה אותו "יהושוע".
היה מביא את כדור הרגל שלו לשחק . הוא ואני היינו השחקנים הגרועים ביותר אבל אני הייתי קטן ונמרץ ותוקף כל רגל שניסתה לעבור אותי והוא היה "יהושוע השמן"... לא רץ הרבה.
וברגע שמישהו היה מעליב אותו או "מביע דעתו על אופן המשחק שלו", היה לוקח את הכדור והולך הביתה.
עכשיו, שכל אחד אחד יחשוב מי מהמשתתפים פה הוא "יהושוע השמן".. ואני רואה פה כמה.

יש פה כמה נעלבים מקצועיים, שיכולים בשקט להיבחר לכנסת, על בסיס אגו פגוע ואפלייה.
וכל אחד מהם בטוח שניצח.
וקהל הבוחרים מריע - "התוצאה טובה."..

מגוחך.

השמשוני יחיעם
02-09-15, 15:03
לצורך הענין ,,אני יהושוע השמן !!

לקחתי את שלי ונסעתי (:

https://www.youtube.com/watch?v=L6TVtQQJF0A

זה השילוב שמנצח את כולם

sambo
02-09-15, 15:53
רכס העביר את כול הניירת
כולל הוראת רישום לנגרר
ורישיון לייצור מוצרי תעבורה
עד כאן עמד במילתו במלואה

נדב ש.
02-09-15, 16:03
שאפו, עמד במילה כל הכבוד.

asafk
02-09-15, 16:05
לא היה לי ספק שרכס יעמוד במילתו.

אסף.

נדב ש.
02-09-15, 16:09
מכל התגובות והבדיחות בנושא הזה....
כבר לא הייתי בטוח שזה רציני...
אבל שוב, אני לא מכיר אישית.

Bernard
02-09-15, 16:26
אף פעם לא קיבלתי את הרושם שרכס רמאי או שכסף מהווה מכשול אצלו או שיש בעייה עם "המילה שלו"...
אבל אני לא רואה פה שום כבוד ובטח לא "כל הכבוד", לא אצלו ולא אצל אחרים.
התחיל חביב (ואני יודע להעריך פרובוקציה) ויכול היה להיות נחמד אבל התוצאה, עד לשלב הזה, מטופשת ומיותרת.

גלו בגרות, תבקשו סליחה זה מזה(גם אם לא מגיע וגם אם לא ממש מתכוונים - כולה אינטרנט) ותחזרו למסלול שהתגבש לפני "המכות", כולל הירידות והעקיצות ואסף כ"שופט"..

כל דבר אחר, למרות התרומה לאגודה שכבודה במקומה, מהווה תעודת עניות לכל "המשתתפים".

זו דעתי ואני תומך בה.

zagi
02-09-15, 17:01
ולכן , כמו שאמר בועז צריך להיות מפגש יישור הדורים בו יעלו זבחי בקר וגלוני בירה על מנת לפייס את האל ארס וישובו בנים לגבולם .

נדב ש.
02-09-15, 17:03
ברנרד, לא היתה לי כוונה שמישהו פה רמאי או אין לו מילה, סה"כ אמרתי שהנושא הפך לאישי מכל התגובות ואולי אפילו לבדיחה, מה היה צריך לעשות או לא זה הצדדים יחליטו או "השופט", אבל אפילו שלא היתקיימה "התחרות" ועדיין ניתרם הניגרר וזה לא עקרוני עכשיו למה ואיך, עדיין מגיע לו כל הכבוד על התרומה זה לא מובן מאליו לדעתי.

Bernard
02-09-15, 17:47
ברנרד, לא היתה לי כוונה שמישהו פה רמאי או אין לו מילה, סה"כ אמרתי שהנושא הפך לאישי מכל התגובות ואולי אפילו לבדיחה, מה היה צריך לעשות או לא זה הצדדים יחליטו או "השופט", אבל אפילו שלא היתקיימה "התחרות" ועדיין ניתרם הניגרר וזה לא עקרוני עכשיו למה ואיך, עדיין מגיע לו כל הכבוד על התרומה זה לא מובן מאליו לדעתי.

"נגיד".

לא כיוונתי את דברי אליך ואני כן חושב ש"למה ואיך" חשוב. חשוב מאוד אפילו...
ובגלל ה"למה והאיך" לא מגיע שום כבוד ובטח לא לחיים, שבכלל לא איכפת לו למי הוא נותן או לא נותן את הנגרר ולכן הוא לא תורם כלום.
וגם סמאול, עם כל הכבוד, לא תורם כלום, משום שהוא לא הרוויח כלום.

למה הדבר דומה בעיני (למרות שמלכתחילה אמרתי שאין פה שום עניין רציני)?
יושבים מסביב לשולחן כמה משתתפים ומתחרים/משחקים "על משהו", שבמקרה הביא אחד המשתתפים ושם על השולחן כ"פרס" - נכנה אותו "זה".
שניים מהמשתתפים, ילדים קטנים וקטנוניים, מתחילים לריב והופכים את השולחן ואז אחד אומר לאחר "יודע מה, ניצחת. תיחנק עם "זה"!!!".
הגאון השני אומר "ברור שניצחתי, אתה סתם פחדן אבל אני בכלל לא צריך את "זה", תן את "זה" למישהו אחר (יאללה, שיהיו ניצולי שואה. זה תמיד נשמע טוב לתת להם) ו... תיחנק אתה בעצמך!!".
וכל זה לנגד עיניהם המשתאות של יתר המשתתפים (והשופט המובטל) והצופים.
ויש כמה שראייתם הצרה רק רואה את ה"זה" שמגיע ל"שם" ו... כל הכבוד!!

תסלח לי מאוד על המרובעות שלי אבל אני לא רואה פה שום כבוד ושום מטרה נעלה וגם לא הישג והערכה שבתרומה..

אבל אולי זה רק אני ולכן אני אומר.. "נגיד", משום שלהסביר יותר, כמה כל העניין מגוחך וחסר כבוד, אינני יכול.

boaz avrahami
02-09-15, 18:08
יאללה ברנרד מספיק לטחון את מה שהיה.

תנו לאנדרנלין להתפזר ובואו נתחיל לדבר על מפגשון קטן של סליחות וכפרות על האש

Bernard
02-09-15, 18:23
יאללה ברנרד מספיק לטחון את מה שהיה.

תנו לאנדרנלין להתפזר ובואו נתחיל לדבר על מפגשון קטן של סליחות וכפרות על האש

ואני חשבתי שזה עדיין בתהליך.

יודע מה, קניתי...
יש לי פה חנות שיש בה בשר... סוף הדרך - מיושן "יבש" וכבר מכירים אותי וחותכים לי "לפי מידה" (סמואל, פי כמה וכמה טוב יותר מאשר כשהיית אצלי.. אין מה להשוות בכלל).
גם יש מספיק מקום ומזג האויר צפוי להיות נהדר.
הבשר והלינה עלי.. יודעים מה, גם השתייה:)

בניו ג'רזי אסור למכור אלכוהול בכל מקום... יש חנויות יעודיות לזה - עצומות.
עשרות "דגמים" של בירות מכל העולם, מאוד סוגים של יין, מדפים שלמים של אלכוהול אחר וארונות סגורים של אלכוהול משובח ויקר...
ובסוף הם יוצאים עם six pack של Bad Lite ומשתכרים באיזה מרגש חנייה, בהמתנה למשחק בייסבול...

boaz avrahami
02-09-15, 18:31
לא סתם קוראים לי מתנחל. תזהר [emoji23]

six 4 life
02-09-15, 18:34
ובסוף הם יוצאים עם six pack של Bad Lite ומשתכרים באיזה מרגש חנייה, בהמתנה למשחק בייסבול...
זו הדרך היחידה לעבור שיעמומון כמו משחק בייסבול. שיכורים.

שלמי
02-09-15, 19:02
עקבתי אחרי השרשור הזה מההתחלה, כולל ההידרדרות (שלא הוסיפה כבוד לא לאתר ולא לשני המתנצחים הראשיים)
אני בבעיה כי אני נוסע על לנדקרוזר 75 (עוד מהתקופה שלחיים היה דיסקו) עם שולחן של רכסים ורשת טריפנט שקניתי מסמואל (עוד בקיבוץ עינת), יכול להיות שלי יש את רכב המסעות האולטימטיבי ? גם יש לי שני גלגלים רזרווים !
בכל מקרה, ההידרדרות של השרשור הובילה לתוצאה המצחיקה של "תרומה" לארגון שהמנכ"ל שלו (שכבר פרש בינתיים) הרוויח, לפי פרסומים זרים (בוואלה (http://news.walla.co.il/item/2846039)) למעלה מ 523 אלף ש"ח בשנה (חמש מאות עשרים ושלוש אלף שקלים חדשים בשנה)...

הקרן לרווחת ניצולי השואה פרסמה אתמול (שני) דוח עגום המעיד על כך שרבע מניצולי השואה בישראל
חיים מתחת לקו העוני (http://news.walla.co.il/item/2845616)
אולם נראה כי נתון זה לא מפריע למנכ"ל אותו ארגון להעלות מדי שנה את שכרו, שזינק ביותר מ-100% בשנים האחרונות ועומד נכון ל-2013 על 523 אלף שקלים בשנה. (ציטוט)

בפרסום אחר ב"וואלה" (מ 2012) תחת הכותרת "דו"ח הבזבוזים של הקרן לרווחת ניצולי השואה (http://news.walla.co.il/item/2592147)" נטען שניתן לחסוך למעלה ממליון ש"ח מתקציב הקרן לטובת הניצולים, שחלוקת הכספים אליהם הופסקה בשל מחסור בתקציב...

נראה לי שמצאתם לכם מטרה שמתאימה לשרשור...

lizard
02-09-15, 19:55
בגלל זה הפסקתי לתרום. משקל שאתם תורמים מגיעה אולי אגורה לנזקקים.

boaz avrahami
02-09-15, 20:11
101052

עידו לוריה
02-09-15, 20:11
אותו כנ"ל אלה עם הם מסכימים לשלוח לי דוח משכורות של העמותה .

עידו

ד ו ר ו ן
02-09-15, 20:39
זה רק אני או שהחליטו על מנצח לפני המועד ולא ע״י השופט המוגדר?

zagi
02-09-15, 20:45
חיים הכריז על - FOLD

Bernard
02-09-15, 20:58
זה רק אני או שהחליטו על מנצח לפני המועד ולא ע״י השופט המוגדר?

בוקר טוב, דורון.

חיים הכריז על - FOLD
וגם על למי הוא מעדיף להפסיד לו...
נראה לי בכלל שזו קומבינה מוסדרת בין חיים לסמואל..
ראיתי דברים כאלה בכל מיני סרטים - היה אחד טוב, עם רוברט רדפורד ופול ניומן... The Sting..:rolleyes:

yanivnn
02-09-15, 23:36
לדעתי צריך לפסול את השופט הנוכחי ולמנות אחד אחר... זה ממש לעשות צחוק מכולם פה (לא שהדיון הזה עשה משהוא אחר... אבל בסופו של דבר עשה צחוק מעצמו...(פותח הדיון))

ולשם הבהרה אני רחוק מלהיות מתמודד... אבל למדתי הרבה מהדיון הזה שכולו מלא מוסר ובעיקר "מה לא להיות".... ואחרי שעברתי על הכל בתשומת לב גדולה הרושם שקיבלתי הוא שפותח הדיון חשב להוכיח לכולם שהוא הוא איש המסעות האולטימטיבי עם הרכב האולטימטיבי שלא יודע את מקומו ושכח שהוא עומד במקום שהוא נמצא כרגע בזכות אנשים שהוא בז להם כרגע והכל בצורת נגרר שטח... אבל סוף האמת להתגלות והתהפך עליו. "אל תהי בז לכל אדם"... (והאמת שהרשימה של סמואל נראית טוב יותר...)

מבלי לפגוע באף אחד...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

sambo
03-09-15, 08:58
אהבתי את התגובות האחרונות
מצאתי אותן די משעשעות
אמנם אני ידוע בין חברי כחובב קונספירציות
הניחו את דעתכם חברים אין פה אחת כזו ובטח לא ביני ובין רכס (חמדנא ליצלן )
יש טעם נפגם אני מסכים בתחרות שהסתיימה בטרם, זה משאיר קצת ריח לא נעים
רכס הוכיח עד כה כמה דברים על חלקם לא צריך לחזור ואולי לשכוח ואת חלקם
אני רוצה לציין לטובה, העובדה שהוכיח כי כוונותיו רציניות ( לפחות מבחינת הניירת ) אזי מבחינת הצופים המשתתפים
הקיימים וכול מי שיצטרף בעקבות הודעתי זו כל עוד ישלים את שהבטיח קרי ימסור את הנגרר
כפרס למנצח שיוכרז ע"י השופט שהוא בחר אסף קציר וכול זאת בכפוף לקריטריונים שהוא עצמו קבע ( אורך רשימה ראויה לא מספר הברגים והאזיקונים )
אזי כולנו נבוא על סיפוקנו.
וכיוון שכך נטול קונספירציה אני מודיע שמבחינתי התחרות ממשיכה
אני ממשיך להעלות תמונות של רכבי בכדי לשכנע את הצופים שכותרתו של שרשור זה אינה מדויקת לדעתי
אולי יש משהו במה ששלמי כתב לגבי הסיפור הזה אם הקרן המסוימת הזו שהצעתי גם אותי זה הרגיז בשעתו, אז אולי ראוי שחברים יציעו הצעות
נוספות זה ממש לא משנה לאיזו קרן או עמותה ואני בודק לגבי עמותות הנכים למשל, העיקר שמישהו שבאמת זקוק לנגרר יהנה ממנו לי יש כבר נגרר נהדר שנבנה בדיוק לצרכים שלי למעשה מחר אני מסיים מקווה את הנגרות שלו.
במקביל בכדי שחלק מהחברים יקבל את שחשקה נפשם וכיוון שיקח זמן עד אשר רכס יבנה את הנגרר (18 יום לפי ההצעה שלו)
אני מזמין את כול החברים לאירוע בירה על הליפט במוסך א.צ. אוטומטיק בעמק חפר ( תאריך סופי ופרטים נוספים בכפוף לסיום הנגרר ובהתחשב בחגי תשרי) אירוח של ציקי ושלי הזדמנות להסיר להפיג להכיר ולהתיידד מחדש.
ולפני שמישהו קופץ עם הביקורת על פרסום סמוי / גלוי / קונספירצייה חדשה אומר זאת
הכול זה פרסום וכולנו מנהלים משאים ומתנים יום יום ועם כולם כולל משפחה וילדים ואין שום אירוע ראוי בלי כסות מסחרית.
בכדי שאני ורכס לא נהייה השחקנים היחידים אני מאתגר לפחות 2 בעלי רכבים שאני מכיר, אני ממשיך לחפש בזיכרון שלי נוספים.
שגם הם ראויים להכנס לתחרות הזו האחד הוא עוזי כדורי והשני אריק נגל באם הם לא חברים בג'יפולוג
ג'וי ידע איך להגיע עליהם.
זהו חברים אני חושב שראוי כך ולא אחרת
רק בקשה קטנה מכולם את הלכלוך נשאיר בחוץ
אני מסכים שזה לא הוסיף כבוד לאף אחד מהצדדים בסגנון
אבל נא לא לשכוח
אין דבר כזה פרסום רע
פרסום זה פרסום

מאיר רוטברג
03-09-15, 09:10
האמת, שיעמומון נטו נטו,

boaz avrahami
03-09-15, 09:14
רוטברג, אל תיכנס לפוסט הזה.

אתה סתם מוסיף לו פופולריות ומשתעמם, לא חבל?

רכס חיים
03-09-15, 09:53
הנגרר מוכן ליציאה לעמדה 1 עדיין ללא דלתות שיורכבו לאחר הרישוי.

amit1
03-09-15, 10:06
אהבתי את התגובות האחרונות
מצאתי אותן די משעשעות
אמנם אני ידוע בין חברי כחובב קונספירציות
הניחו את דעתכם חברים אין פה אחת כזו ובטח לא ביני ובין רכס (חמדנא ליצלן )
יש טעם נפגם אני מסכים בתחרות שהסתיימה בטרם, זה משאיר קצת ריח לא נעים
רכס הוכיח עד כה כמה דברים על חלקם לא צריך לחזור ואולי לשכוח ואת חלקם
אני רוצה לציין לטובה, העובדה שהוכיח כי כוונותיו רציניות ( לפחות מבחינת הניירת ) אזי מבחינת הצופים המשתתפים
הקיימים וכול מי שיצטרף בעקבות הודעתי זו כל עוד ישלים את שהבטיח קרי ימסור את הנגרר
כפרס למנצח שיוכרז ע"י השופט שהוא בחר אסף קציר וכול זאת בכפוף לקריטריונים שהוא עצמו קבע ( אורך רשימה ראויה לא מספר הברגים והאזיקונים )
אזי כולנו נבוא על סיפוקנו.
וכיוון שכך נטול קונספירציה אני מודיע שמבחינתי התחרות ממשיכה
אני ממשיך להעלות תמונות של רכבי בכדי לשכנע את הצופים שכותרתו של שרשור זה אינה מדויקת לדעתי
אולי יש משהו במה ששלמי כתב לגבי הסיפור הזה אם הקרן המסוימת הזו שהצעתי גם אותי זה הרגיז בשעתו, אז אולי ראוי שחברים יציעו הצעות
נוספות זה ממש לא משנה לאיזו קרן או עמותה ואני בודק לגבי עמותות הנכים למשל, העיקר שמישהו שבאמת זקוק לנגרר יהנה ממנו לי יש כבר נגרר נהדר שנבנה בדיוק לצרכים שלי למעשה מחר אני מסיים מקווה את הנגרות שלו.
במקביל בכדי שחלק מהחברים יקבל את שחשקה נפשם וכיוון שיקח זמן עד אשר רכס יבנה את הנגרר (18 יום לפי ההצעה שלו)
אני מזמין את כול החברים לאירוע בירה על הליפט במוסך א.צ. אוטומטיק בעמק חפר ( תאריך סופי ופרטים נוספים בכפוף לסיום הנגרר ובהתחשב בחגי תשרי) אירוח של ציקי ושלי הזדמנות להסיר להפיג להכיר ולהתיידד מחדש.
ולפני שמישהו קופץ עם הביקורת על פרסום סמוי / גלוי / קונספירצייה חדשה אומר זאת
הכול זה פרסום וכולנו מנהלים משאים ומתנים יום יום ועם כולם כולל משפחה וילדים ואין שום אירוע ראוי בלי כסות מסחרית.
בכדי שאני ורכס לא נהייה השחקנים היחידים אני מאתגר לפחות 2 בעלי רכבים שאני מכיר, אני ממשיך לחפש בזיכרון שלי נוספים.
שגם הם ראויים להכנס לתחרות הזו האחד הוא עוזי כדורי והשני אריק נגל באם הם לא חברים בג'יפולוג
ג'וי ידע איך להגיע עליהם.
זהו חברים אני חושב שראוי כך ולא אחרת
רק בקשה קטנה מכולם את הלכלוך נשאיר בחוץ
אני מסכים שזה לא הוסיף כבוד לאף אחד מהצדדים בסגנון
אבל נא לא לשכוח
אין דבר כזה פרסום רע
פרסום זה פרסום

סמואל,
תציע לתימני להמיר את ערימת הפחים ב 10000 ש"ח במזומן שאותם ניתן יהיה לנתב בקלות ישירות לטובת ניצול/י שואה...ללא מתווכים.....חוצמזה צחוק הגורל שנכנסת לנעליו במבנה בעמק חפר....ספר חוויות :)

מאיר רוטברג
03-09-15, 10:06
רוטברג, אל תיכנס לפוסט הזה.

אתה סתם מוסיף לו פופולריות ומשתעמם, לא חבל?

אברהמי תפסיק לקדם את השיעמומון

KOOKE
03-09-15, 10:24
לא הבנתי, יש תחרות או אין תחרות? תהיה הכרעת שופט? יש בכלל שופט שמסכים להיות השופט?

וואלה מזכיר לי את כמעט את ההתנהלות של מערכת בתי המשפט בארץ (שם תתפלאו זה יותר גרוע..)

סולי
03-09-15, 13:08
ואני סקרן לראות תמונות של הנגרר וגם של מכונת המסעות של רכס....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

sambo
03-09-15, 13:54
101090

- - - Updated - - -

101091

- - - Updated - - -

101092

- - - Updated - - -

101094101093

boaz avrahami
03-09-15, 13:59
ואני סקרן לראות תמונות של הנגרר וגם של מכונת המסעות של רכס....

של הרכב יש בתחילת השרשור- אני העלתי עבורו.

boaz avrahami
03-09-15, 14:14
לבקשת רכס, אני מעלה תמונות של הנגרר מפס היצור.
לא חסכו בפרס...
הנגרר שנתרם על יד רכסים הוא הנגרר עם הסרן הכפול. חיים בטח ירחיב בהמשך.

101095
101096
101097
101098
101099
101100
101101
101102
101103
101104
101105
101106

omri_t
03-09-15, 14:39
שפו!

boaz avrahami
03-09-15, 14:45
101107
101108
101109
101110

eysham
03-09-15, 15:15
בשביל פרס כזה, שווה להתחיל לפנות את המחסן לתוך הג'יפ.... סחתיין!

sambo
03-09-15, 15:28
101111101112101113101114

sambo
03-09-15, 16:08
1011151011161011171011181011191011201011 21

GodsFather
03-09-15, 16:18
אני אוסיף את דעתי - נגרר כזה ב10K זה מחיר מעולה בהתחשב באלטרנטיבות בשוק ובאיכות המוצר. ואין לי אחוזים אצל רכס...

סמואל, הרכב שלך נראה נהדר.

sambo
03-09-15, 16:24
101126101127101128101129101130

sambo
03-09-15, 16:31
1011311011331011341011391011361011371011 38101140

ירוןש
03-09-15, 17:03
[QUOTE=boaz avrahami;653765]101107
101108
101109
101110[ נגרר מדהים

נמרוד
03-09-15, 17:49
רכס - סומכים עליך שאם, במקרה, יגיע אליך קונה לנגרר, או למערכת זיווד, בגלל שהוא התרשם מהסחורה שלך בפורום אינטרנטי - אפור, צהוב, אחר... - אתה תשים לב.

סמואל - כנ"ל.

סוף טוב הכל טוב.

עדיאל
03-09-15, 18:31
אני מצהיר שכל מי שיציג רכב מסעות בגודל של ג'יפ עם שידרוג ואיבזור רבים יותר מהרשימה שתצורף כאן על כל מרכיביה,והנמצאת על ה-75 שלי,- על פי שיפוטו של אסף,יקבל מערכת זיווד חדשה ממפעל ''רכסים''בשווי של 10,000 שקל או נגרר בשווי זהה - מתנה ממני על ההישג העצום.
.

ואני שואל אם הרכב שלו יותר ממשודרג ומזווד משלך מה הוא יעשה עם הפרס ?? הרי כבר הרכב שלו מוכן לכל דבר

yanivnn
03-09-15, 18:51
תמונות מלבלבות גם של הנגרר וגם של הרכב... (זה נראה כאילו מצולם מכמה רכבים ולא אחד ;) והכל נראה נוצץ ;) ) מקווה שהנגרר יגיע למקום טוב ולא באמת לאיזה עמותה עם שם טוב אבל נוכלת במהותה...

כבוד לתורם הנגרר

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

kobiarava
03-09-15, 19:24
מעבר לכל הדיון, בעד ונגד, של מי יותר גדול וכו', הנגרר נראה מצויין, ואם תג המחיר שלו הוא 10000 ש' אז הוא גם אטרקטיבי מבחינת המחיר! שאפו לרכסים על מוצר שעושה רושם רציני ביותר

קובי

sambo
03-09-15, 21:59
רכס - סומכים עליך שאם, במקרה, יגיע אליך קונה לנגרר, או למערכת זיווד, בגלל שהוא התרשם מהסחורה שלך בפורום אינטרנטי - אפור, צהוב, אחר... - אתה תשים לב.

סמואל - כנ"ל.

סוף טוב הכל טוב.

נמרוד
תודה על הסבלנות אורח הרוח
וההשתתפות האישית ולא ממרומי מנהל הפורום
לי שום דבר לא מובן מאליו

ד ו ר ו ן
03-09-15, 23:54
סמואל,

אודה, ואני מניח גם אחרים, אם תצלם את הזיווד השונה כשהוא ברכב, לא בצילום תדמית שלו מחוץ לרכב, ולפעמים בכלל לא מחובר אליו.

רואים שהשקעת הרבה בלסדר את הרכב, אבל צילום של פנס לד לא מחובר לכלום יש הרבה ברשת..

amit1
04-09-15, 00:02
מה נתוני הנגרר?

sambo
04-09-15, 00:26
דורון תפסיק לבלבל את המוח רוצה לראות הכול באוטו תבוא לראות אותו
מה אני עובד אצלך !?

boaz avrahami
04-09-15, 00:28
מה נתוני הנגרר?

מה איכפת לך?
אמרת שזה ערמת ברזלים ויצאת די טמבל.
באת להצית אש חדשה?

תפסיק כבר להיטפל לרכס ומצא לך קוצים ברמתך לטפס עליהם

sambo
04-09-15, 00:32
101151101152101153101154101155

boaz avrahami
04-09-15, 00:37
מה אני עובד אצלך !?

תאשר כבר מפגש ואז כולנו נוכל להתרשם משני הכלים...

sambo
04-09-15, 00:42
101156101157101158101159101160

- - - Updated - - -

בועז כבר הצעתי מפגש אתה מציע משהו אחר סבלנות ידידי
תן לישון על זה לילה

אמיר ב.א
04-09-15, 00:46
דורון - ראיתי את הרכב של סמואל כאשר הזיווד מסודר בתוך הרכב ,
הוא מסודר יפה בתוכו, בצורה חסכונית במקום ,
מה שעולה לי בראש זה החומה בדרך למאצ'ו פיצ'ו...האבנים מסודרות יפה יפה ...

101161

sambo
04-09-15, 00:56
או הנה עד שאני לא מבלף
תודה אמיר

Bernard
04-09-15, 02:10
דורון - ראיתי את הרכב של סמואל כאשר הזיווד מסודר בתוך הרכב ,
הוא מסודר יפה בתוכו, בצורה חסכונית במקום ,
מה שעולה לי בראש זה החומה בדרך למאצ'ו פיצ'ו...האבנים מסודרות יפה יפה ...

101161עכשיו תוציא את המברג מסוף התיבה... שם באמצע. משמאל לראש של הברונטית..:rolleyes:

- - - Updated - - -

בעצם... אולי זה בתיבה מימין לבלונדית..
או אולי למעלה..
יאללה - תוציא את כל התיבות..

ד ו ר ו ן
04-09-15, 10:14
מה אני עובד אצלך !?
התהפכת בשנייה?

תגובה מגעילה.

זה שרשור על רכב מדוגם, לא תצוגת אביזרים מפורקים.

ניב151
04-09-15, 12:07
זה רק אני או שטרם התפרסמה רשימת קריטריונים ?
למרות הערכתי הרבה לסמואל , אני מכיר כמה בעלי רכבים שהיו רוצים להתמודד אך העדר קריטריון ברור למנצח ....

omri_t
04-09-15, 12:15
גם אני רוצה נגרר כזה!!
אבל עם סרן אחד, ללא בלם, עם קפיצי עלים ומעגל חלוקה סופה- חיים אפשר??

asafk
04-09-15, 12:40
אם זה בדיון הזה - אז אתה צריך קודם להציג מועמדות ואחכ לזכות.

אם זה לא - תתקשר לרכס.... הכל אפשר אם משלמים (מן המקורות)

אסף.

- - - Updated - - -

זה רק אני או שטרם התפרסמה רשימת קריטריונים ?
למרות הערכתי הרבה לסמואל , אני מכיר כמה בעלי רכבים שהיו רוצים להתמודד אך העדר קריטריון ברור למנצח ....

התפרסמה בראשית השרשור. רכב מוכן למסעות עם רשימת ציוד ואבזור (ואני מוסיף... רלוונטי למסע) ארוכה יותר משל רכס.

אסף.

Bernard
04-09-15, 16:51
התחלת להסתבך, אסף.

תגדיר "רלוונטי למסע":rolleyes:
כשעדיין לא הסתיים ה"דיון" מהו "מסע"..:confused:

asafk
04-09-15, 22:37
זה מה שיפה בזה. הוחלט שאני השופט (בלי שהתייעצו איתי אבל אני זורם, מה'כפת לי) כך שיש לי כוח אינסופי להחליט לבד בלי לתת דין וחשבון על שיקול הדעת שלי.
וכמובן, הכל פתוח אבל אין מועמדים... או עד שרכס יחליט שהוא עוקף את סמכויות השופט שהוא עצמו מינה בלי ידיעתו (וגם עם זה אני זורם).
העיקר - לא לקחת שום דבר יותר מדי ברצינות כאן. הכל טוב.

אסף.

amit1
05-09-15, 16:15
מה איכפת לך?
אמרת שזה ערמת ברזלים ויצאת די טמבל.
באת להצית אש חדשה?

תפסיק כבר להיטפל לרכס ומצא לך קוצים ברמתך לטפס עליהם

ממש מילים כדורבנות....
לענייננו, היות וכרגע הפרסום הסמוי הפך לפרסום גלוי לנגררים נשמח לקבל את נתוני הנגרר ועלותו כי ללא נתונים אלו אכן מדובר בערימת פחים מחוררת וממוסמרת בתצורה די בסיסית שכלל לא ברור מה יתרונה היחסי על נגררים אחרים בשוק.
אחרי שנקבל את הנתונים....נוכל להתייחס ברצינות ובתקווה גם לפרגן.
בהמשך יכול גם להתפתח דיון מעניין על יתרונות/חסרונות הסמרור ובנייה מאלמנטים מודולריים ביחס לאופציות אחרות.
והכל ברוח טובה.

boaz avrahami
05-09-15, 16:18
אני בטוח שכשאתה כותב ביננו, אתה נציגם של דוממים רבים שמינו אותך לדוברם, נכון?

הרי ברור שלא באת לפרגן, וכל התערבות שלך מביאה לניצוצות מיותרים.

עדיף שתמנע מלחפש חיכוכים מיותרים.
אם אתה מתעניין בנתונים תמצא אותם בוודאי באתר היצרן.
למיטב הבנתי היצרן מוחל לך על הצורך לבקר את עבודתו.

עידו לוריה
05-09-15, 16:21
עם חיים מפרסם תמונות של מוצר מן הסתם גם נכון וראוי שגם יפרסם מפרט שלו , וגם הסבר ל"חדשנות" של המוצר .

עידו

boaz avrahami
05-09-15, 16:23
הבעיה בדמות השואל ולא בשאלה.
הנגרר היה הפרס ולא הנושא.

עידו לוריה
05-09-15, 16:24
לא מכיר ולא מעניין , חוסר במידע ושקיפות בשרשור כזה רק מצית עוד אש ולא סוגר פינות .

עידו

נ.ב בלי כוונה לפגוע בעמית כי באמת אני לא מכיר ואין לי מושג מה הכוונות שלו , מעבר לדרישה הגיונית להציג מפרט של הנגרר בתמונות .

boaz avrahami
05-09-15, 16:47
אל דאגה. כל מי ששאל קיבל תשובה.
עמית לא מתעניין בנגרר אלא בלריב

עידו לוריה
05-09-15, 16:53
ואיפה התשובה ועל מה אתה מגן ?
חיים גם מחפש לריב וגם פתח במריבה ובנוסף מפרסם את החברה שלו והמוצרים שלו ע"י תמונות בסה"כ חסר מפרט אז מה הבעיה מה עוד שזה מפרט לא מקובל בתחום כך שאפילו ראוי לתת הסבר על כך .

עידו

asafk
05-09-15, 16:58
זה דיון על רכבי מסעות. לא על נגררים.
במקרה הפרס הוא נגרר והתמונה היא לבקשתי כדי שיראו שהפרס אמיתי. וזהו.
מי שזה ממש מעניין אותו מוזמן לפתוח דיון על נגררים ושיטות בנייה שלהם.

אסף.

עידו לוריה
05-09-15, 16:59
I rest mi case .

עידו

GodsFather
05-09-15, 17:01
לגבי הנגרר - היה פה שרשור מפורט לגביו. אפשר לבצע חיפוש ולמצוא אותו. רכס פירט שם עד רמת הניט, והמבין יבין.

סמואל - אני עד נוסף לרמת הארגון של הרכב שלך ושהיא גם מסודרת בצורה שמישה. כך גם היה בדיפנדר שהיה לפני הדיסקו. אז תרשום לך 2 אמירים עדים ;)

sambo
05-09-15, 17:10
התהפכת בשנייה?

תגובה מגעילה.

זה שרשור על רכב מדוגם, לא תצוגת אביזרים מפורקים.

דורון אני לא מכיר אותך
ומכאן שאתה גם לא מכיר אותי
אתה מציק לי בשאלות ואמירות סתמיות שכול מה שיש מאחוריהן זה הרצון שלך להראות שאתה מבין עיניין
לכן בוא נעשה עסקה, על כול שלשה דברים שליליים שכתבת בנוגע אלי תכתוב דבר אחד חיובי
אם כך תנהג אשתדל להתייחס ברצינות למה שאתה כותב עד אז אל תציק
אם היית מכיר אותי היטב הייתי מבין שאני לא מעלה תמונות רק בכדי להרשים גם כשאני מעלה תמונה של פריט
"מפורק" אזי הוא קיים ברכב כתבתי לך תבוא לביקור ותראה במו עינייך
ואנא ממך תחסוך ממני את ההתהפכויות הזלזול והמגעילות אם כך אתה מרגיש תבדוק אצלך מדוע גרמת לתגובות כאלו
באם גרמת, אם לא אז אל מה להלין ?!
אגב אם זה שרשור על רכב מדוגם במה אתה תורם לדיון ?

boaz avrahami
05-09-15, 17:20
לוריה, בבקשה.
המידע קל להשגה באתר היצרן.
להזכירך, הנגרר הוא הפרס ולא הנושא
http://t.rehasim.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99-%D7%A0%D7%92%D7%A8%D7%A8%D7%99%D7%9D

עידו לוריה
05-09-15, 17:22
אותי באופן אישי זה ממש לא מעניין , מעבר למחשבה שלי ( גם אני בעל עסק ) של שקיפות .

עידו

boaz avrahami
05-09-15, 17:30
מתי פתחת עסק של שקיפות?

עידו לוריה
05-09-15, 17:32
תבוא נעשה לך שקיפות עורפית . ואח שלי נימרוד עושה ניתוחי לב [emoji12]

עידו

Bernard
05-09-15, 17:37
יופי שמצאתם על מה לריב.. שוב.
עמית ובועז.
דורון וסמואל.
ורק לי אין עם מי... בועז, מתי אתה מחליף את ה(דבר הזה שאתה מכנה)טלפון?

אותי באופן אישי זה ממש לא מעניין , מעבר למחשבה שלי ( גם אני בעל עסק ) של שקיפות .

עידו

שקיפות לוריה? וואללה?
נדמה לי שנמרוד כתב כבר על הרעיון הזה של חיים (שסמואל תימצת כ"אין פרסום שלילי" וכו' - שאני, דרך אגב לא מסכים איתו... וההתנהלות של חלק מהנוכחים פה, בהחלט לא היתה מעודדת אותי לקנות אצלם דבר וחצי דבר... רק חסר שאם תהיה פעם בעיה "יפנו כלפי" את כל הבגרות שהם מפגינים פה..) של הפרסום.
אין לי כוח לחפש אבל חיים כבר הצהיר בפה מלא על "טרוליותו" והכוונה "הלא נסתרת" שלו, בהעלאת כל מיני פוסטים ... למיטב זכרוני, נימרוד "נתן לו בראש" על כך והפנה אותו למח' הפרסום של ג'יפולוג..
אולי השירשור הזה, זו התוצאה...

לוריה..
צא ולמד:rolleyes:

עידו לוריה
05-09-15, 17:44
ברנרד אני מכיר את כול השרשורים הרלוונטיים , אז מה ?
אין פה מה ללמוד ואין לאן לצאת .
יש דרך ארץ , ויש דרך לעשות עסקים , מי כמוך שנמצא במדינה שמי שלא מתנהל כך מוקע מתוך החברה ובפרט עסקים.

עידו

סולי
05-09-15, 18:10
חבר'ה חבר'ה...
מפגש? בירות? רכבי מסעות?
מה עם זה? יש תאריך ? מיקום?

Bernard
05-09-15, 18:12
ברנרד אני מכיר את כול השרשורים הרלוונטיים , אז מה ?
אין פה מה ללמוד ואין לאן לצאת .
יש דרך ארץ , ויש דרך לעשות עסקים , מי כמוך שנמצא במדינה שמי שלא מתנהל כך מוקע מתוך החברה ובפרט עסקים.

עידו

עכשיו תקרא שוב את מה שכתבתי/אמרתי ותראה שאמרנו בדיוק אותו הדבר:)

- - - Updated - - -

חבר'ה חבר'ה...
מפגש? בירות? רכבי מסעות?

שנייה.
עדיין לא גמרנו להתווכח ולא נכנסה רשימה נוספת, לאלו של חיים וסמואל...
נראה לי שהכבוד, לא "להתלכלך", מרחיק מפה "מתחרים" נוספים

asafk
05-09-15, 18:18
גם עם זה אני מסכים - וכדי להבהיר - אף אחד מהמפרסמים כאילו עאלק בצורה סמויה בדיון הזה - לא משלם על כך, וחבל.
אבל.. נקבע על ידי ההנהלה שהדיון הזה ימשיך להתנהל בינתיים, בעיקר בגלל שזה היה משעשע לפחות בהתחלה, ובשביל מה אנחנו פה, אם לא בשביל הכיף? לי חבל שיש מי שיכול לפרסם באתר אבל בוחר ללכת על החבל הדק ולא לשלם כדי לקבל את הפרסום שהיה יכול לקנות בחינם. וזה אמור לגבי כולם.
רק קחו בחשבון שהתנהגות כזו באתר כמו שלנו לא עוברת "בשקט" אצל הגולשים - הם יזכרו שבעל עסק התנהג ככילי, וידעו להתנהג איתו בהתאם.

(ואסייג את דבריי בדבר אחד - פרס לתחרות, כלומר סחורה עם ערך כספי שמועברת ישירות לגולשים - זה גם סוג של תשלום... אבל לא הכי טוב מבחינתנו)

אסף.

סולי
05-09-15, 18:24
אם אני אזמין מקרר ... אפשר להיכנס לתחרות? P:

ראיתי פה בשרשור שלא חייבים שהכל יהיו מותקן... רק רשימה ארוכה (;

ד ו ר ו ן
05-09-15, 18:35
סמואל,
זה פורום ודיון פתוח.
באותה מידה אני יכול להגיד שתמונות מקטלוג זה לא תורם לדיון לגבי רכב מסעות..
לא רק אני שמתי לב לזה.

הפוסל במומו פוסל.

שים לב שמי שממוקד בתגובות לגבי נסיון זה או אחר, זה רק אתה.

השאלות לגיטימיות לחלוטין לנושא השרשור.

boaz avrahami
05-09-15, 18:44
חבר'ה חבר'ה...
מפגש? בירות? רכבי מסעות?

מנסה לארגן את זה.
יש קצת מגבלה עם התאריכם של השופט ויש עוד יותר מגבלה שסמואל, שהוכרז כזוכה על ידי חיים, ואף אחד לא מתכוון לקחת ממנו את הזכיה עוד לא החליט אם מתאים לו להגיע והוא בעצם מאוד עסוק ולא כל הציוד כרגע מותקן חלק על רכב שנסע לאנגליה ותן לי לישון על זה.

אני מצאתי את עצמי כמי שמנסה בכוח לארגן מפגש, תגובת הגולשים לא היתה גדולה מדי ( אולי כי לא הוכרז מקום ומועד)
ושלא להזכיר את זה שהבירה של החטאים לא תהיה מוכנה ל 10 לספטמבר.

אשמח לפתרון יצירתי...

חנן-ג'יפולוג
05-09-15, 18:49
קח פתרון יצירתי:
קבע מיקום וזמן. בלי להתייעץ.
מי שיתאים לו לבוא, שיבוא.
בכל מקרה יהיה כיף.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk

עידו לוריה
05-09-15, 18:51
הפתרון מאוד פשוט , לארגן מפגש חברים עם כול המשתמע מכך בתאריך ומקום מתאים ושכול השרשור הזה לא יהיה קשור אליו , כך לא מערבבים בירה מעולה עם מה שקורה פה .

עידו

חנן-ג'יפולוג
05-09-15, 18:53
בול.

asafk
05-09-15, 19:04
יאללה, קבענו 10.9 (בועז קבע)
מקום?

חבר'ה חבר'ה...
מפגש? בירות? רכבי מסעות?
אורי, אתה מארח?

אסף.

נדב ש.
05-09-15, 19:12
לא טוב....
סופ"ש וחג של טיולים :-)

sambo
05-09-15, 19:32
מנסה לארגן את זה.
יש קצת מגבלה עם התאריכם של השופט ויש עוד יותר מגבלה שסמואל, שהוכרז כזוכה על ידי חיים, ואף אחד לא מתכוון לקחת ממנו את הזכיה עוד לא החליט אם מתאים לו להגיע והוא בעצם מאוד עסוק ולא כל הציוד כרגע מותקן חלק על רכב שנסע לאנגליה ותן לי לישון על זה.

אני מצאתי את עצמי כמי שמנסה בכוח לארגן מפגש, תגובת הגולשים לא היתה גדולה מדי ( אולי כי לא הוכרז מקום ומועד)
ושלא להזכיר את זה שהבירה של החטאים לא תהיה מוכנה ל 10 לספטמבר.

אשמח לפתרון יצירתי...

בועז בוא נדייק התקשרת אלי והצעת לעשות מפגש שבו נערוך המתחרים (שבתקווה שיהיו עוד מתחרים)
תחרות היתולית בעלת 10 שלבים / תחנות ?! בקשתי דוגמא אמרת אתם תחליטו אז שוב נדבר על תחרות החלפת מחסניות וירי למקבץ !?
הסברתי לך שאין לי כל רצון לערוך תחרות היתולית בנוסף לזו הנוכחית שאתה חייב להודות שגם היא קצת היתולית ודי משעשעת.
לחלופין הצעתי גם לך וגם לפורום מפגש אצלנו במוסך אמרת שרכס לא מעוניין והוא מבקש מקום ניטרלי כמו תל חדיד למשל .
במקביל סיפרתי לך כאניקדוטה שהציוד ששוכן בדרך קבע אצלי ברכב הועבר לדיסקו אחר איתו נסענו לתערוכה באנגליה והוא טרם שב בשלמותו לרכב שלי ושאני מקווה שיהיה לי מספיק זמן לסיים את העברה לפני החג.
ציינתי בפנייך שהמפגש היחידי שאני מוכן לעשות זה מפגש חברים ולא תחרות היתולית ביקשתי לתת לך תשובה סופית לגבי מועד, כיוון שהקדמת אותי אומר זאת ניצחתי או לא ניצחתי בנקודות בנוקאאוט או בטכני או שרכס הכריז על FOLD ישתתפו נוספים ואולי גם יזכו התחרות עד ה-14/9 כבר כתבתי את זה בעצמי את הנגרר רכס הסכים וגם אני כמתחרה יחידי כרגע ציינתי שנעביר לעמותה / קרן ראויה באם יצטרפו מתחרים נוספים אני מקווה שבאם יזכו גם הם יסכימו לתרום לאותה מטרה.
לסיכום אגיע לכול מפגש שיוחלט בכדי להציג את הרכב בכדי לקבוע סופית ע"י השופט מי המנצח .
מפגש חברים או הצצה לרשימות ולרכבים או גם וגם הפורום יחליט.
אני הצעתי לך פריסה מלאה ואירוח חברים אתה אמרת שיש לי פה יתרון על רכס אז....... ?!

- - - Updated - - -

סמואל,
זה פורום ודיון פתוח.
באותה מידה אני יכול להגיד שתמונות מקטלוג זה לא תורם לדיון לגבי רכב מסעות..
לא רק אני שמתי לב לזה.

הפוסל במומו פוסל.

שים לב שמי שממוקד בתגובות לגבי נסיון זה או אחר, זה רק אתה.

השאלות לגיטימיות לחלוטין לנושא השרשור.

איפה ראית שהעליתי תמונת מקטלוג ?!
תגיד זה שאלות או אמירות !?
וה "שאלות הלגיטימיות" חפות מטרחנות יתר ולעיסה מיותרת ?!
ותגיד עוד משהו אני החלטתי להעלות לחמניות שאפיתי במסע פעם אז זה רלוונטי או לא רלוונטי לשרשור ?!
ולא שמתי לב שאתה מנהל פה את הדיון ומחליט מה ראוי להעלות ומה לא.
בקיצר דורון כבר כתבתי לך אתה צודק
תפסיק להציק ולהנחות ואל תדבר בשם אחרים
"לא רק אני שמתי לב לזה" עלאק.
כבר יצאנו לדרך טובה יותר

boaz avrahami
05-09-15, 19:37
הצעתי לעשות משהו ספורטיבי עם חיוך. זו לא חובה ולא הוצג כך. אני בעד מפגש חברי חברותי ומחוייך.

טוב, סגרנו יום חמישי ה 10-09 באזור במרכז.

תציעו רעיונות עד מחר בערב שאז יוכרז המיקום.

חנן-ג'יפולוג
05-09-15, 19:38
במרכז זה טוב. מרכז הר הנגב.

sambo
05-09-15, 19:39
הצעתי לעשות משהו ספורטיבי עם חיוך. זו לא חובה ולא הוצג כך. אני בעד מפגש חברי חברותי ומחוייך.

טוב, סגרנו יום חמישי ה 10-09 באזור במרכז.

תציעו רעיונות עד מחר בערב שאז יוכרז המיקום.

אני לא אהיה שם
התחרות עד 14.9 המפגש יצטרך להיות אחרי כן.

עידו לוריה
05-09-15, 19:40
מפגש ב - נ.ג יהיה מעולה מה גם שמזמן לא היה מפגש צפוני .

עידו

סולי
05-09-15, 19:40
בחירבת אום אל חמם. יש נסיעה לא קצרה בשטח...

boaz avrahami
05-09-15, 20:04
סמואל, אל תתחיל עם הדקדקנות הזו אחרת אתה עוד עלול להפסיד בסוף .
עושים סיום מוקדם בגלל האילוצים ( אסף לא בארץ לאחר מכן), הזכיה הוכרזה ורוצים לסיים עם טעם מכובד.
תגיע בבקשה בלי חוכמות [emoji35]

פטרנו אותך מלהתחרות מה אתה עוד מערים קשיים סתם?
אין לך סיבה לפחד כבר, לא?

JustDoB
05-09-15, 20:17
סמואל - מברוכ - אוכל את הכובע ברגע שיעבור נגרר. אני אגב לא בטוח שאני מבין מה כל כך טוב לניצולי השואה נגרר, אבל כפרה. אבל לגבי מה שדורון רצה - כולנו רצינו, זה באמת מעניין והתגובה שלך היתה קצת בקצה.
ודבר נוסף - לגמרי יש פרסום שלילי. אני יודע בדיוק איפה אני לא אקנה נגרר.

[emoji41]

sambo
05-09-15, 20:31
סמואל, אל תתחיל עם הדקדקנות הזו אחרת אתה עוד עלול להפסיד בסוף .
עושים סיום מוקדם בגלל האילוצים ( אסף לא בארץ לאחר מכן), הזכיה הוכרזה ורוצים לסיים עם טעם מכובד.
תגיע בבקשה בלי חוכמות [emoji35]

פטרנו אותך מלהתחרות מה אתה עוד מערים קשיים סתם?
אין לך סיבה לפחד כבר, לא?

בועז מה לא הבנת אין מצב שאני יכול להגיע ב-10.9
ה 17.9 מתאים לי
חוץ מזה אני עדיין לא רואה פסיקה של אסף לגבי סוף תחרות
ומנצח
ובכדי שלא תצא שוב עם סצנריו שנכתב מראש על ידכם
אני מציע שנחכה קצת עם הבירות

boaz avrahami
05-09-15, 20:36
אדוני השופט- תחליט בבקשה [emoji49]

asafk
05-09-15, 21:05
איך אני אחליט ועוד לא הגיע הזמן?
מחכה לעוד מתחרים...
אני מוכן להקדים את ההחלטה ל 10.9 אבל זה לא מתאים לסמואל אז לא.
אחרי סוכות אני חוזר לארץ כל ערב יהיה לי נוח בהתראה מראש.

בינתיים, כדי שתראו איך רכב מסעות באמת אולטימטיבי יכול להיות מצוייד, הכנתי רשימה (אני לא מאמין שעשיתי את זה) של מה שיש לי קבוע בקמפר, וזה מהזכרון ובטוח לא כולל הכל:
________________________________________ ___________________________________

על הגגון
2 קרשים עבים לפילוס הרכב
ג'ריקן 5 ליטר, מתכתי, נאטו, תוצרת גרמניה, צבע מדברי
5 ליטר בנזין נטול עופרת 95
מנגל ב40 שקל כולל רשת
רשת דגים נירוסטה
קילו פחמים
כיסאות מתקפלים (כמות משתנה)
תיק עם עמודי אלומיניום פריקים
מחצלת 4X4 מטר
מיטת שדה מתקפלת
פויקה מס' 3 לפעמים
יריעת ברזנט עבה, מכסה על הכל ושימושית גם לדברים אחרים
הכל סגור עם רשת של טריפנט, מחוברת בנקודות עיגון ניידות לפסי חיבורים של אוירון.

בתא הנהג
נורות להחלפה
מפתח 10 רינג ראצ'ט לכיוון הצתה זריז
מד לחץ אויר אנלוגי עם מחוג
מד לחץ אוויר אנלוגי "עט"
חוט 5 מטר מגולגל עם נורת לד 5W בצד אחד ותקע מצת בלד שני, לתאורת חוץ מקומית בשליפה
מכשיר מיו בן עשר עם עמוד ענן + מפות אירופה + מפות ארה"ב + מפות אסיה (כל אחד על כרטיס נפרד)
מטענים לכל סוגי המכשירים הסלולריים הנפוצים
מכשיר קשר נייד בתדרי הג'יפאים (מכובה)
ערכת עזרה ראשונה
ווסט זוהר
מטף
מפתח ונטילים
פח זבל קטן לטסט
סט מפות סמ"ש מינוס המפות שמישהו השאיל ממני ולא החזיר
סט מפות 1:100000
אטלס כבישי ישראל
מצפן
משקפת שדה
מחזיק נייד ל2 כוסות שתיה מעץ בירצ' מצופה, עם פס חיבור מאלומיניום ימי לדשבורד
סמרטוט צבעוני רב שימושי
כפפות מכונאים שחורות
2 רצועות ראצ'ט 3 טון אדומות

מתחת לכיסא נוסע מתקפל
סט משחקים בקופסת עץ – שח, דמקה, שש בש, קלפים
כירת גז ניידת אמישראגז מהשקם של צאלים
קופסת עץ של 3 בקבוקי יין בתוכה סכו"ם, שני סטים מלאים ועוד כמה סכינים וכפות בישול
גזיית ניקוב עם בלון 190 גרם
בנזינייה MSR DRAGONFLY, בקבוק 330 סמ"ק בנזין

בתוך ארון ימני תחתון מתחת לפאנל מנתקי מעגל חצי אוטומטיים של מעגלי "בית"
חוט חשמל 6 מטר עם מחברי CE כחולים בשני הקצוות לחיבור חשמל "חוף"
מעביר מתקע CE לתקע ישראלי
מפצל 6 שקעים
ממיר מתח מ12 וולט DC ל 220 וולט AC, 300 וואט

בתוך המקרר
סיר גדול, נירוסטה תקנית מתאימה לבישול מזון
מכסה זכוכית לסיר. מתאים במיוחד להכנת פופקורן
מחבת
גליל גדול של נייר ניקוי, תעשייתי
קרש חיתוך מעץ

מאחורי המקרר מתחת לכיור
משאבת מים FLOJET עם ספיקה ולחץ גדולים מדי

במגירה מעל המקרר
מטלית מיקרופייבר
מגבות נייר
כל מיני חלקים קטנים ששכחתי איפה שמתי אותם
עט
מדבקות ג'יפולוג
מדבקות לא של ג'יפולוג
עוד עט
מגבונים לחים
יתדות קטנות מהסוג שאו שמתעקם כשדופקים עליו או שנשלף מהאדמה אם לא דופקים עליו
מיתר מגולגל על סכין פלסטיק חדה עם שיניים שקיבלתי בטיסה לניו זילנד ומאז תמיד מגלגלים עליו מיתרים.
שקיות אשפה

בארון משמאל לכיור
מדף עליון – בקבוק שמן, בקבוק שמן זית, פחית קוואקר, צנצנת פופקורן, עוד צנצנת פופקורן, ספל גדול מפלסטיק, קעריות קורנפלקס מפלסטיק. תבלינים. רבע קילו אספרסו בפחית (נכנס רק ביציאה לטיול) מקינטות בשני גדלים (נכנסות רק ביציאה לטיול). כוסות פלסטיק רב פעמיות. פחיות שימורים לא זוכר של מה. פינג'ן גדול.
מגירה עליונה – 4 צלחות אמאייל לבנות עם פס כחול. 4 קעריות אמאייל לבנות עם פס כחול. קערות פלסטיק צהובות. נייר טואלט. מלח.
מגירה תחתונה- 4 ספלי אמאייל לבנים עם פס כחול. 2 ספלי אפספרסו נירוסטה דופן כפולה. גפרורים. פותחן יין. עוד פותחן יין. מצית.
מדף תחתון
שקית מלאה כלים חד פעמיים מכל הסוגים
בלוני גז 190 גרם
בלוני גז לכירה הניידת

בארון דלת גלילה ימני
שני קולבים (למילואים)
מטען CTEK 3.6A
יריעת לייקרה 3X3 מטר כולל מיתרים לצל
בגדים (בהתאם לעונה)
ארגז כלים פלסטיק קטן עם כלי עבודה קטנים
ארגז כלים פלסטיק קטן עם כלי עבודה לחשמל, חוטים, סופיות, ממסרים
אקדח הצתה
מתחת לארון – מיכל מים 40 ליטר מובנה, אמריקאי, דיגום מקורי

בארון דלת גלילה שמאלי
מדף תחתון
כריות
2 סדינים זוגיים
4 שמיכות פליס
2 ציפות
מטף
מדף עליון
כל מיני חלקי חילוף

מתחת למיטה / ספסל
קומפרסור חשמלי נייד כולל צינור פיית מילוי ושעון לחץ אוויר
שני שקי פק"ל ריקים
רצועת גרירה סגולה
שני שאקלים
את חפירה מתקפלת
פטיש 1.5 קילו
גרזן 600 גרם
לום
סט כלי עבודה מילימטרי מלא כולל הכל. אבל הכל.
סט כלי עבודה יעודיים (בוקסה לציריות, מוביל קלאצ', נועל גלגל תנופה, מפתח 13 מכופף למפלג, ועוד)
חוט ברזל
דאקט טייפ
פק"ל שמנים
מגרזת קטנה
WD-40
ספריי צבע
נוזל בלמים
ערכת אטמים מלאה למנוע
ארגז מקל"ר ובתוכו ערכת חלפי דרג א' משביתי משימה (מכסה מפלג, רוטור, חוטי הצתה, פילטר דלק, משאבת דלק, חיישנים שונים, שני CV ג'וינטים, רשת מסנן שמן, שסתום פורק לחץ שמן, כבל קלאצ', כבל מצערת, פלאגים, פלטינה וקבל, מזרק משופץ, מטר צינור דלק לחץ גבוה להזרקה,ועוד)
מד חום א"א
ערכת מד ואקום
NOID LIGHT למזרקי בוש
ספר היינס כולל טעויות קשות
ספר מוסך מקורי שלל VWOA עם פחות טעויות
ספר בדיקות של בוש למערכות הזרקה L-JETRONIC
כרטיס נתוני טיפולים ואחזקה לשליפה מהירה
ליד הספסל– עוד מטף

סיפון אחורי מעל המנוע
צידנית
תיקים עם בגדים וציוד אישי
עוד ציוד אישי בהתאם למסע

בתא מנוע
מנוע 2.0 ליטר, הזרקה רב נקודתית, 69 כ"ס, תוצרת גרמניה
מצבר ימני – למערכות הרכב
מצבר שמאלי מורכב משני מצברי 20Ah למערכות הבית כולל חצי אוטומטי בתקן ימי לסביבה נפיצה של 80 אמפר
מדחס חשמלי

על האף
גלגל ספייר
כיסוי גלגל עם שק זבל מובנה, ג'יפולוג, 2015

איבזור כללי
מיטה תחתונה זוגית מתקפלת לספסל לשני נוסעים
מיטה עליונה זוגית מתקפלת
מטבחון כולל כיור וארונות,
מערכת מים עם חיבור מים חיצוני ומיכל מים עם שסתום מגביל לחץ, שסתום העדפה וברז בורר ידני
מערכת חשמל כפולה עם מפצל טעינה, חשמל "בית" צף.
פותחן בקבוקים
טונות של סטייל
________________________________________ _________________________________

עכשיו אתם מבינים איך נדפקתי? אם לא הייתי השופט הייתי מנצח וכל מה שחסר לי זה נגרר.
גדול מספיק כדי לשים עליו את הקמפר ולגרור עם האוטו ליסינג....

אסף.

ד ו ר ו ן
05-09-15, 21:10
ודבר נוסף - לגמרי יש פרסום שלילי. אני יודע בדיוק איפה אני לא אקנה נגרר. ]
ולי ברור לאיזה עסק דיגום אני לא אתקרב.
אם זה היחס של בעל עסק לבקשה לפרטים על הדיגום שבזכותו הוא אמור לזכות בתחרות, אני יכול להניח אילו תגובות אני אקבל בחנות אם תהיה בעיה עם ציוד זה או אחר.

חיים לפחות לא צילם פנסים וציוד שלא מחובר לרכב..

סמואל,
אל תיתמם, ואל תחזיק מאיתנו אידיוטים.
תעבור על התמונות שהעלת ותראה שהעלת פרטי ציוד שלא הותקנו בכלל.

ואם מה שבועז כתב נכון שחלק מהציוד בכלל על רכב שנסע לחו״ל, אז לדעתי אתה בכלל פסול מהתחרות הזו, אם לא תדע להעמיד רכב מזווד ברשימה היפה הזו במועד סגירת התחרות, ולא דקה אחרי.
עד אז, הכל לופט-גשאפט.

גם אני יכול להעלות רשימת ציוד שבחלקו לא זמין לי כרגע.

מה שקובע הוא מה אתה יכול להעמיד מוכן, על הרכב ביום סגירת התחרות בלבד.

כמו שאני רואה את זה, גם אסף כתב משהו בסגנון.

Bernard
05-09-15, 21:13
סמואל - מברוכ - אוכל את הכובע ברגע שיעבור נגרר. אני אגב לא בטוח שאני מבין מה כל כך טוב לניצולי השואה נגרר, אבל כפרה. אבל לגבי מה שדורון רצה - כולנו רצינו, זה באמת מעניין והתגובה שלך היתה קצת בקצה.
ודבר נוסף - לגמרי יש פרסום שלילי. אני יודע בדיוק איפה אני לא אקנה נגרר.

[emoji41]

פחחחחח.
אתה בכלל לא מבין איך זה עובד - לא אתה קובע איפה לקנות.
מישהו אחר קובע אם למכור לך וזה בטח לא פשוט להתקבל לרשימה (ולך תדע אם השם שלך לא נמצא כבר על הקיר, שם במשרד).

ולמה את חושב שנגרר לא יעבור - לא נראה לי שכסף זו בעייה פה, מה גם שזו תרומה... מתקזזת, אם הבנתי נכון.

ושוב אני שואל.
העניין פורסם בשתי מידיות לפחות (פה ובג'יפטריפ - אני מקווה שמותר לרשום את "השם המפורש"..) וסמואל גם פרסם את רשימתו בשתיהן - האם זה אומר שהוא גם מקבל שני נגררים?
ומה עם יוסף1, בפורום השני - הוא הפסיד?
אולי נבקש ממנו להירשם ולהעלות פה רשימה?
איך זה עובד בדיוק, כל "העסק" הזה?

asafk
05-09-15, 21:16
ומה עם יוסף1, בפורום השני - הוא הפסיד?
אולי נבקש ממנו להירשם ולהעלות פה רשימה?
איך זה עובד בדיוק, כל "העסק" הזה?

אם הוא עוד לא רשום, אהלן וסהלן.
זה לא נגמר עד שזה לא נגמר.

אסף.

Bernard
05-09-15, 21:28
ומי אמר שהשופט לא יכול להתחרות/לזכות?
הנה תראה שם, בג'יפטריפ..:rolleyes:

- - - Updated - - -

ולמה ספריי-צבע?
לסמן את העצים שחנית לצילם (ולא קצצת?)?
או אולי, בהתאם למסע, לצבוע את המדרכה לידה אתה חונה, באפור/לבן.. ליתר ביטחון?

asafk
05-09-15, 21:32
ספריי צבע ל"סגירה" של תיקונים. פירקת, תיקנת, ניקית, לא תצבע שיהיה יפה ויחזיק מעמד קצת יותר?
יש לי שחור מט עמיד בחום, יסוד פילר, עליון בגוון של הרכב.

אסף.

sambo
05-09-15, 21:33
דורון הסר דאגה מלבך הרכב חזר מזמן מחו"ל
הציוד חוזר אט אט למקומו אנחנו עדיין בתחרות
ואני בטוח שגם רכס מתקין עכשיו משהו ואין לי שום בעיה עם זה לכן פרסמנו רשימות
הכול יהיה מוכן בזמן אולי אפילו מחר
לגבי קנייה אצלי בחנות הפסד שלך דווקא יש לי כמה מוצרים שיתאימו לך
אני מגיב פה בעניינך בפעם האחרונה
כול התמונות שהעליתי גם אם לא צולמו על הרכב קיימים ומותקנים
אחזור שוב הרכב חי קיים ושום דבר בו או סביבו לא וירטואלי הכול שריר וקיים
אל תערבב פרטים שלקוח פוטנציאלי מבקש מבעל חנות לבין התחרות הזאת