קניית CJ ארוך ובדיקות קניה
שלום לכולם ברצוני לקנות CJ ארוך אני משאר CJ8 הם הדגמים הארוכים?
תקציב של עד 20,000 ש"ח אני גר ליד נתניה ולפי מה שאני בודק עד כה ישנם שילובים מוזרים ואין אף גיפ שדומה למישנהו איך אפשר לדעת מה לקנות איפה ישנו מקום בדיקה באזור נתניה שאפשר לגשת עם הגיפ לבדיקה על מנת להימנע מקניית חתול-בשק?
אופציה נוספת אשר עלתה לקנות גיפ גרוטאה ולהכניסו למוסך בטירה לשיפוץ ככללי (הכל חדש) והכל עם אישורים למרותת החשש מכך נשמע מפתה ממתין לתשובה מהמבינים ומהמנוסים
תודה עמית
חוזר: קניית CJ ארוך ובדיקות קניה
אביגדור[/QUOTE]
אבידגור מה העלות של תיקון/הרכבת מזגן בCJ ואיפה בנתניה שאני ידע מה עומד מולי בקניה של ה CJ
בנוסף אני מעוניין למכור את האופנוע שלי בכדי לקנות גיפ KLE -500 שנת 96 במצב מעולה 64 אלף ק"מ באמת שהשקעתי בו והוא במצב מעולה מחפש קונה...
תודה עמית
לפני שאתה קונה אפילו כנף של ג'יפ קרא את המאמר בנושא בדיקת ג'יפ לפני קנייה. זה יהווה אינדיקציה ראשונית האם כדאי בכלל לטרוח לקחת את הג'יפ לבדיקה כלשהי.
מזגן - לי יש 8 ארוך סגור ממוזג, המזגן מעולה ל 2 היושבים מקדימה אך מאבד מיעילותו ליושבים מאחור משמע הם אינם מרגישים אותו.
תיקון בטירה - קבל את מה שנאמר, מנסיון של חבר שתיקן ניסן טראנו למרות שהוזהר ואחרי מס' שבועות "בדרך מקרה" הניסאן נמוג נעלם וכמובן שלא נמצא עד היום....
עמית
מציע לך לנסוע 300 מטר, לפנות אחרי הצרכנייה ימינה, ולבוא לשאול כל מה שאתה רוצה גם בע"פ.
אם תצטרך עזרה בבדיקה סופית של מה שתחליט, גם זה אפשרי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמית שלגי
אבידגור מה העלות של תיקון/הרכבת מזגן בCJ ואיפה בנתניה שאני ידע מה עומד מולי בקניה של ה CJ תודה עמית
לבחור קוראים שוקי, אלסקר. אזה"ת נתניה.
לגבי המחיר, דבר איתי בפרטי.
אני שוב חוזר, דאג קודם כל לבידוד רצפה וגג, אח"כ חשוב על מזגן!
חבל על הכסף בהתקנת המזגן, לא תצליח להנות ממנו ללא בידוד.
אביגדור
הכתבה העתיקה של חנן על בדיקת סיקס לפני קנייה רועננה עם תמונות, ד.א.:
http://www.jeepolog.com/163.html