נראה אחלה פתרון לקירור במהלך הלילה במחנה מבלי להסתבך עם מערכת מצברים כפולה וכו'
https://www.facebook.com/permalink.p...00000569996067
Printable View
נראה אחלה פתרון לקירור במהלך הלילה במחנה מבלי להסתבך עם מערכת מצברים כפולה וכו'
https://www.facebook.com/permalink.p...00000569996067
לא נפתח הקישור
Sent from my iPhone using Tapatalk
הזדרזו המלאי מוגבל
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי
באותו עניין, יש סיכוי שבוסטר להתנעה יחזיק לילה של מקרר?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
חליפה ליתום.
מה נתוני הבוסטר והמקרר?
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי
אם הוא בנפח ומשקל של מצבר ליתיום מתאים , אז כן, אבל אז תקנה כבר מצבר... אני לא מכיר בוסטרים ליתיום בקיבולת מספקת.
העניין הוא שאין פה קסם. אין שום דבר בבוסטר שמאפשר לו לאגור יותר אנרגיה משל מצבר ליתיום תואם בגודל.
ניתן לקנות מארז ליתיום LIFEPO4 של turmera בקיבול של 21 א"ש מוכן ומולחם עם מודול ניהול מובנה בכ300 ש"ח כולל משלוח. זה אמור להספיק, לדעתי, לכל מקרר, ללילה אחד, על טמפ' של 4-6 מעלות.
בד"כ, המשפט הגיוני, בשבועות האחרונים, שהטמפ' ביום מגיעה ל 40 מעלות ובלילה נשארת קרוב ל 30, קצת פחות.
ועדיין, גם שניים כאלו, שיעלו 600 ש"ח ויתנו 40 א"ש (נטו, לצריכה), זה פתרון יותר זול, יותר קטן ויותר מאריך ימים, או בקיצור - יותר טוב, מכל פתרון מבוסס מצברי עופרת או ג'ל.
סופ"ש אחרון, בצפון, מ 9:00 בערב ועד 11 בבוקר למחרת, המקרר שלי צרך 29א"ש.
מה עם מקרר על גז?
פעם ראשונה פגשתי כזה לאחרונה בקראוון.
לא מבין את הטכנולוגיה אבל עבד מצויין
אתה מגדיר מחדש את המושג: "לילה" :)
ובלילה כזה, של 30 מעלות, עזוב את היופליי המקולקל בצד, מי בכלל רוצה להיות בשטח...
מהצד השני של הסקאלה, הצד החסכוני של המקררים, כשהמקרר שלי, 26 ליטר, הונח לידי בחדר כשהייתי בבידוד, לקחו לו 24 שעות להוריד את התאים במצבר 40א"ש מ4.1 ל3.95 וולט. הוא צורך כ2 אמפר ועובד אולי שישית מהזמן.
אתם שוב "מסבכים" את העניינים בעוד מטרת הפוסט להציג מוצר פשוט "הכל כלול" שפותר בעיית התרוקנות המצבר בלילה וגם ממשיך ומקרר עצמאית בשטח כשהוא מנותק בכלל מהרכב.
לדוגמה, חניתם 100 מטר מקו החוף ואתם רוצים את הבירות והארטיקים הקפואים לידכם בחוף - הנה הפתרון.
גילו נאות אין לי שום קשר עסקי או אחר ליצרן ו/או ליבואן ו/או למשווק בארץ - סתם מתלהב ממוצר נכון ולא מבין איך לא ראיתי קודם לכן מוצר כזה.
ראיתי את המוצר והוא נחמד, אבל הבניה שלו לא כל כך פרקטית לטעמי, הסוללה יושבת למעלה ותופסת שטח נכבד, ויותר מזה מקטינה את הדלת ולצורך העניין בקבוקים של 1.5 ליטר יכנסו בשכיבה בלבד ומתחת לשאר המוצרים שבמקרר, כמו כן אני מתקשה להאמין שהתנאים שיש בחוץ, המקרר באמת מחזיק 8 שעות על 1⁰.
הרעיון הזה קיים גם בוריאציות אחרות עם סוללה יעודית שמתחברת לשקע החשמל של המקרר, ומתאימה לכל המקררים שיש בשוק , פעם שמתי פה קישור לסוללה כזאת מאוסטרליה
המדען המטורף
מהם קוד הדגם והנתונים של ה"הצגה" ?
התשובה הקצרה ״כן”.
גם עם בוסטר סיני זול.
ניסינו וזה עובד, במגבלות.
התשובה הארוכה ולדעתי הבלתי נמנעת היא מצבר שני ברכב או מצבר ייעודי נפרד(ואז מה מקור הטעינה ליום הבא?)
גרסת ביניים:
אם אתה רוצה את הגרסה המתקדמת והמפורטת בסגנון גיפולוג כנס לשרשור.ציטוט:
הוטען מלא לפי ההוראות.
וחובר למקרר 45 ליטר של קינן, בצורה שמדמה לילה.
נק ההתחלה היא טמפ מקרר של 6 מעלות, כיוונתי ל4 מעלות, מה שאומר עבודת מדחס מלאה של כרבע שעה, ואחרי זה לשימור טמפ של 4 מעלות.
צריכת המקרר בעבודת המדחס נמדדה והיתה 2.5-3 אש באינטרוולים של העבודה (לא היו הרבה כאלו אחרי ייצוב הטמפ).
המקרר החזיק 12 שעות ועשרים דקות בצורה הזו, מחובר לצעצוע הסיני הקטן הזה.
טמפ חדר היתה 24 מעלות, כמו לילה ממוצע בנגב בקייץ.
http://www.jeepolog.com/forums/showt...9%D7%A0%D7%99?
שלמה,
אין מה להסתבך.
1- הרעיון של סוללה חלק מהמקרר, לדעתי שגוי. אתה רוצה לקנות מקרר 20-24 ליטר ולקחת לחוף, אין בעיה. יש סוללות ליתיום (למשל מה שחנן אמר). 2 ק"ג ואתה מסודר, ובגדול.
2- מהסתכלות על הסירטון, אני בספק לגבי ההספק של הסוללה הזו וכמה זמן זה יחזיק את המקרר. ונחזור להערה שלך, לים, ל 3-5 שעות אין בעיה. ללילה של 10+ שעות, לדעתי לא יחזיק (ולכן גם התייחסתי להערה של חנן, אני חושב ש 20א"ש זה גבולי ללילה של מקרר ).
3- אם זה מקרר נוסף, אז אולי יש הגיון במקרר בגודל הזה, אבל כמקרר יחיד, 24 ליטר לדעתי קטן מדי.
אז לא מדדתי אמפרים לשעה .. אבל עלה בגורלי להנות מלילה כזה ב 36 מעלות בלילה. עם 100% לחות בחניון לילה של עיגן לפני שבועיים שלושה.
המקרר היה באוטו. דולק. על 4 מעלות. מ 6 בערב בערך עד הבוקר.
היה לי חם. היה לו חם. הנעתי קצת לפני השינה. והאוטו הניע בסבבה בבוקר.
Sent from my iPhone using Tapatalk