לאחר תלאות לא מעטות, הקיט סופסוף הותקן.
ההתקנה הוטלה לידיו האמונות של יניב ממוסך הייטק מוטורס מרעננה, שביצע עבודה מדהימה, ולמרות כל הקשיים,והתקלות הבלתי צפויות עמד בלוחות הזמנים הצפופים ...
אז אני אנסה להעלות תמונות של לפני ואחרי ...
Printable View
לאחר תלאות לא מעטות, הקיט סופסוף הותקן.
ההתקנה הוטלה לידיו האמונות של יניב ממוסך הייטק מוטורס מרעננה, שביצע עבודה מדהימה, ולמרות כל הקשיים,והתקלות הבלתי צפויות עמד בלוחות הזמנים הצפופים ...
אז אני אנסה להעלות תמונות של לפני ואחרי ...
כמי שראה את הפינישים ואת נסיעתו הראשונה לאחר ההתקנה לא נראה במחוזותינו כבר הרבה מאוד זמן רכב שהוגבה ככה והעבודה שנעשתה עליו פשוט נהדרת כמו כל עבודה של יניב שפשוט אוהב להקפיד על כל דבר כקטן וגדול אשר יוצרים תחושה שהרכב נמצא בידיים טובות.ויוסי תזדרז להמשיך בתהליך כי אני רואה פה כמה פיות פעורות פה שדורשות לראות את סוף התהליך של הרכב .
העם דורש תמונות!!
העם דורש - העם מקבלציטוט:
נכתב במקור על ידי grand
ככה נראה הקזמפלר ביום שנרכש ... (בלי לפגוע במוכר החביב ...) עדיין הרכב היה מלוכלך וניכר שלא נסע זמן מה ...
וככה הוא נראה היום ....
תן תמונות יותר גדולות, ולא רק מרחוק (נראה יפה מאד!), תן לראות את הפרטים של מערכת המתלים הזאת... תתחדש!
וגם ככה ...
מחר הוא חוזר לליפט, להמשך דיגומים ופיניש, אני אכין אוסף חדש של תמונות קרובות יותר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
תודה .. בשמו ...
בכל מקרה התרשמות ראשונית מנסיעה קצרה של כ שעתיים באיזור שהיה בוצי מאד בגשמים האחרונים ועכשו הוא משולב סלעים טרשיים ובוץ יבש לחלוטין ...
במהירות "זחילה" הסתבר שאני בכלל לא זוחל ... קצב ההתקדמות מדהים, והאיזור טרשי מאד וקשה. פשוט לא מרגישים במכשולים. וזאת למרות ששכחתי להוריד אוויר...
בשביל משובש, כורכר עם בורות ענקיים מהגשמים, מהירות הנסיעה מדהימה (60-70 קמ"ש ) וללא אבדן שליטה על הרכב. הגלגלים צמודים לרצפה. כל הנסיונות להביא אותו למצב של החלקה, נכשלו .
עדיין (עק ב מחסור זמני בנעילות) יש מצבים של הצלבות אם כי הם היו נדירים מאד ... ממש, אבל ממש קשה להגיע להצלבה, וזאת שכל הנסיעה הייתה עם המייצב הקדמי מחובר... אבל בעזרת המהלכים האדירים של הגלגלים לא הייתה בעיה לבחור נתיב אחר ולהמשיך ..
בקיצור, התרשמות ראשונית חיובית, שגרמה לי ל"התקרר" קצת בנושא הסרנים הנעולים. הנסיעות הקרובות יעזרו לקבל החלטה בעניין.
בכל מקרה את כל המחמאות יש להעביר באופן ישיר ובלתי מתפשר ליניב דקל ממוסך היטק מוטורס ברעננה. שבצע עבודה קפדנית כדרכו, מדוייקת בצורה שלא תאמן. (ויעיד על כך מי שביצע כיוון פרונט - שנשאר מחוסר עבודה כדבריו. ).
אין ספק שהוא (יניב ) זכה במחמאות ביושר ובזכות.
כל הכבוד.
מה בתפריט???
מיתלים CLAYTON LA - באמת THE BEST.
אני רואה שמאחור ויתרתם על המייצבים? מהלך מיתלה אחורי מדהים.
מה עם כל השאר?
בולמים? - איזה?
קפיצים - רוביקון?
ניתוקים לסרן הקידמי יש?
צינורות בלמים ארוכים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי grand
יוסי ,
איזה יופי !
תתחדש ,קיט זרועות ארוכות אחוריות שלי בדרך.
וד"א מסוף השבוע האחרון אני נעול קדימה arb - איזה תענוג,הכל בנינוחות ....
לגבי האחורית האוטומטית {lokka} המקבילה של aussie locker -
חבר מאוסטרליה מוכן לשלוח לי אותה במיידי אך אני עדיין מתחבט ומתלבט ,
מלבד הרעש המתקתק שמדברים עליו ,מטרידה אותי התנהגות הכביש {בעיקר חורף וסיבובים }
האם למישהו כאן יש נעילה אחורית אוטומטית ?
אם כן אשמח להצטרף לסיבובון בכדי להרגיש אותה ולראות מה - מו - מי ;)
רונן
יוסי תתחדש פעמיים! נראה מצויין.
-- אריק.
כל הכבוד נראה מעולה!!!
קדימה צריך לארגן טיול עבירות מעניין!.
היה מישהו שדיבר על טיול אינדיאנים, אז החל ב שבת של ה 12 לאפריל , אני זמין ...
הדמעות חונקות...
יוסי-סחתיין!!!!
עשית ממנו יצירת אמנות!
איך זה מרגיש ללא מיצב אחורי??
כדאי להוריד?
תודה.
אני לא ביטלתי את המייצב האחורי. הארכתי אותו למצב שלא יישבר אבל לא ביטלתי לחלוטין
מה שכן הסרתי ואין בו צורך זה את מוט פנהרד האחורי ואכן לא חשים בחסרונו...
אתה בטוח שאתה לא מתבלבל בין המייצב לפנהרד???
אם המייצב זה ה"דק" והפנהרד זה "העבה"ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
אז, לא התבלבלתי ...
המייצב מחובר והפנהרד מנותק - מאחור
מקדימה - שניהם מחוברים עם אפשרות לניתוק המייצב... הפנהרד (שהיה אמור להיות מוחלף - ולא הגיע עדיין ) עבר התאמה.
הפנהרד מחובר בצידו האחד לשילדה ויורד למטה אל סרן בצידו השני.
המיצב מחובר ב2 זרועות לשילדה.
אני לא הייתי מפרק את הפנהרד, הוא מאוד משמעותי במתלה בעל קפיצי סליל.