תגובה: Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
נו... שוב גולשים לפוליטי...
היעילות של הממשל/רשות היא לא משהו שצריך להפתיע אף אחד.
כל אחד (כל רשות וכל מחלקה בתוך הרשות) אחראית על "החלק שלה" - זה רק אתה ושכמותך, מנסים לייחס "יעילות גלובלית" לממשלה...
כמו שאמרתי, תתבגר.
במקום אחד יש חוסר יעילות ובמקום אחר יש... עוד יותר חוסר יעילות.
מידי פעם "מתעורר" מישהו (גאון/מוכר/חדש/אמביציוני) ומעלה את היעילות במקום מסויים (וזה יכול להיות "טיפול" שלמע"מ בשוק הקרמל ומחנה יהודה או טיפול ב-4X4) ובמקום לראות מה קורה, אתה מצביע על חוסר יעילות במקום אחר..
יא---ללה! תתקדם.
כבר דיברנו על זה (בקלילות.. לא מתאים לשיחות בחו"ל:)) שהמשטרה שיש לנו, טובה לאין שיעור מזו שיש פה בארה"ב.. אבל זה לא מפריע לאחרים לראות רק את השוטר העילג שנתקלים בו ביומיום (ובזה אני מודה שאנחנו מפגרים בשנות דור אחרי המשטרה שפה..).
אפילו היועץ המשפטי לממשלה רמז שבמסגרת ה"הו וההה" על המפכלות, שכחו את ההצלחות של המשטרה..
כל אחד רואה (או יותר נכון, מסרב לראות) את מה שהוא רוצה.
נכון.
משרד התחבורה בחולון הוא הפנים הרעות של משרד התחבורה... אבל לבוא ולהצביע עליו "שקודם יתקנו את זה, לפני שהם מציקים ל-4X4" זה טיעון ילדותי ולא רלוונטי, שעולה פה שוב ושוב.
ועל זה אני אומר - תתבגרו.
את מנהל משרד התחבורה בחולון אולי צריך להעיף.. אבל מה הקשר לבדיקות של הג'ימני בבית דגן?
או במילים אחרות - מה מעניינת אותך היעילות במשרד המשפטים, כשאת הרנגלר מכריחים להוריד קפיצים לפני בדיקה - מה הקשר בכלל?
שם יעילים פחות ופה יעילים יותר.
ועל איזה סטטיסטיקה אתה מדבר?
רק מהשיטוט באתרים, אתה רואה הצלחה של 90 אחוזים - תראה כמה מספרים שקיבלו זימון ו"שינמכו" את הרכב, לקראת הבדיקה?
הצלחה פנומנאלית, שאתה מתעלם ממנה ורק רואה את "איך הצלחנו לעבוד עליהם" - אז זהו שלא הצלחנו. הם עבדו עלינו!!
הם מנסים למנוע הגבהה והצליחו כמעט ב-100 אחוז מהמקרים.
אתה רואה כישלון שלהם בזה שלא "הצליחו להוריד מהכביש" - אז זהו שהם כן! הרכב המסוכן לא על הכביש. מה שעל הכביש זה רכב "אחר" שהוא לא מסוכן.. הוא "שונמך" ובזה הם השיגו את המטרתם - שמירה על בטחון הציבור ואכיפת החוק.
זה כמו ששוטר שבודק עבריין ומוצא בכיסו פלאג, זורק אותו הלפח ואומר לעבריין "שמתי עליך עין" ושולח אותו לדרכו... ההוא לא יפרוץ לרכב באותו לילה (ואם יפרוץ.. דביל.. סביר שיתפס) - לגבך הגנבצ'ק "הצליח להתחמק".
אבל השוטר מנע פריצה.. לפחות לאותו יום.. אולי מחר יפרץ ואולי מחרתיים יתפס.. כך עם רנגלרים והג'ימיני.
היום עברו את הבדיקה בשלום (אעלק בשלום... הורידו הכל) אבל "הם במערכת" ואם יתפסו אותם, לכל הפחות אין להם תירוץ של "לא ידעתי" או "ככה קניתי" ובמקרה הגרוע, יאשימו אותם גם בשיבוש... וזה לא תלוש.
ואני יכול להסביר ולהראות איך ומה צריכים לעשות (ועושים) על מנת לבנות "תיק חזק" נגד כל אחד מהנבדקים האלה "שעבדו על כולם" בבית דגן... אם הם באמת רוצים, כמטרה, "ללכת איתם עד הסוף"..
ותאמין לי, זה לא שאני גאון משפטי וממציא משהו או מגלה "לאוייבים" - תחשוב על כל המקרים בהם קראת ידיעות על "במקרה המכס עלה על הברחת סמים/טלפונים/יהלומים" או "במקרה נתפס אדם שנהג ללא רשיון ... במשך עשר שנים" וגם היו כתבות בטלוויזיה על פעילות של יחידות "מיוחדות" שצילמו, במשך ימים, כל מיני עברייני תנועה לפני "שניתפסו"...
אז למה אתה קורא "הצלחה" ולמה "כישלון"... גם לפי הסטטיסטיקה שלך?
ובאמת, כמו שסער אמר - אולי זה בכלל הדואר, שבגללו כל היעילות של משרד התחבורה נפגעת:)
- - - Updated - - -
ולגבי דרור..
הוא לא "עדיין לא צדק" - הוא "בנתיים צודק!"
ואם אתה לא מבין את ההבדל... תשאל בפרטי.:cool:
רק כדי להוסיף למה שברנרד אמר, לפני כמה חודשים פרסמו בעיתון שהמכס תפס איזה ברנש שהבריח שעונים "בזכות".... תמונה שהברנש העלה לאינסטגרם/פייסבוק עם כל השעונים על היד שלו.
הזימונים הלכאורה רנדומליים מפחידים.
ממלכתי עבור הגבהה :(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
כי דרור עדיין לא צדק.
אגב, סטטיסטים הם גם יוצאים מטומטמים כי אם מישהו עם שכל ינתח את התוצאות אז הרוב המכריע של הנבדקים יצא נקי ולא חשובה הסיבה
בגילך, סימפטום של עודף נאיביות מוגזם מצביע על בעיה אחרת שלא בתחום עיסוקו של הפורום.
כנראה שלא הבנת, בשירות הציבורי ישנם אנשים מוכשרים מאוד, גם כאלו שמשתכרים 120000 ש"ח בחודש (עם פנסיה תקציבית של 100 אל"ש בחודש) ויש להם את כל הזמן שבעולם לשוטט במרשתת על חשבונך כדי לזהות את האינדיאני שלך שמוגבה מעבר למותר.
Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
ברנרד, הראש שלך כל כך תקוע בחשיבה מערכתית עד שאינך בורר בין המוץ לתבן.
תרשום לפניך באותיות של קידוש לבנה ותבדוק אותי מתי שתרצה:
ההבדל היחידי שאולי יהיה הוא גובה התשלום למעכרים!
אם בעינך זה נחשב הצלחה תחשוב שוב.
אולי בסטנדרטים המשטרתיים זה הצלחה ולכן הפושעים צוחקים מכם כל הדרך אל הבנק
אתה מפספס משהו. מה נחשב הצלחה או לא, לא אמור לעניין אותנו. הדבר המעניין הוא הפגיעה הממשית בבעלי רכבי שטח. לצורך העניין, אפילו אם הייתה הנחיה לא להיטפל לרכבי שטח, ולאפשר להם לעבור טסט בכל מצב, אבל בוחנים עדיין היו מזמנים לבדיקות, אזי היה למשרד 0% הצלחה, אבל הפגיעה בג'יפאים עדיין הייתה קיימת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ברנרד, הראש שלך כל כך תקוע בחשיבה מערכתית עד שאינך בורר בין המוץ לתבן.
תרשום לפניך באותיות של קידוש לבנה ותבדוק אותי מתי שתרצה:
ההבדל היחידי שאולי יהיה הוא גובה התשלום למעכרים!
אם בעינך זה נחשב הצלחה תחשוב שוב.
אולי בסטנדרטים המשטרתיים זה הצלחה ולכן הפושעים צוחקים מכם כל הדרך אל הבנק
אתה מתעקש, ברוב ילדותיות, למדוד הכל לפי "השורה התחתונה", כפי שאתה מבין אותה..
וכן.
אם צריך לשלם יותר למכערים - זו בהחלט הצלחה.
זה אומר שקשה יותר לעבריינים לעבור עבירות.
זה אומר שעשיתי, כמערכת, משהו בכיוון הנכון.
זה גם אומר משהו עליך (עלינו) - שלא משנה כמה "יסבירו" לנו, אנחנו נתעקש שאנחנו צודקים ונעבור על החוק ונתרום לעצם העניין שאנחנו יוצאים נגדו ומתלוננים עליו - השחיתות.
אתה מקשקש על הפקידים המושחתים ו... משחית אותם.
במקום לעבוד לפי הכללים שנקבעו (וגם אם אלה שקבעו הם מפגרים.. אתה "מינית" אותם בין אם משום שחשבת שהם בסדר ובין משום שלא הסכמת להצביע למפלגה שתילחם בשחיתות והעדפת מפלגה שתשמור על ארץ ישראל השלמה... זה לא משנה בכלל), אתה מעודד דרכים (ונוקט בהן) להפיץ את השחיתות.
ומלבד זאת - נלחמים גם בבשחיתות - לא אמרת (נדמה לי שזה היית אתה) שכל הטראראם הזה הוא בגלל ונגד המכונים המושחתים?
והפושעים צוחקים כל הדרך אל הבנק ו... חלק מהם יושבים בכלא וחלק מפחדים לחזור לישראל וחלק משנים את השם וחלק... "נעלמים".
אתה רוצה להתחלף איתם?
אתה חושב שיש 100 אחוז ב.. משהו?
גם אצלינו - חלק עוברים טסט בלי בעייה (ולא משנה למה ואיך) וחלק... מורדים מהכביש ומקבלים זימונים וכתבי אישום ו... אתה רואה את רק את אלה "שצוחקים כל הדרך אל השטח, עם "40"..
אז כן.
אני, כמערכת, רואה הצלחה כשאנשים מסדרים/"מסדרים" את האוטו לקראת הטסט (ולהזכיר לך שירשור אחר.. חלק גדול רואה את זה באופן חיובי... שהטסט מזכיר לך שצריך לבדוק לכל מיני דברים וכו') ו"נאלצים" לעמוד בכללים כמו כולם.
אם אח"כ הם משנים חזרה, זו כבר בעייה אחרת, שמטופלת ע"י זימונים "מיוחדים" או בדיקות פתע בכבישים.
ומי ששילם למכער - הרי גם הוא מפחד שיתפסו אותו "בחוץ".
כן - בהחלט הצלחה, אם שוקלים את זה בעיני מערכת.
וזה דבר שאתה לא מצליח להביא את עצמך לראות ובגלל זה אתה, למעשה, טומן ראשך בחול ואומר שזה "יעבור" בגלל שזה כישלון.
אתה סונט בי שאני "מערכתי" רק בגלל שאתה מסרב לראות איך הדברים נראים ונמדדים "בעיני הצד האחר" אבל בעצם רק מראה שאתה נאטם למציאות ולא מצליח להביא את עצמך להתמודד איתה - בין אם בהכרה שאתה נכשל (וכן.. "בנתיים דרור צודק" - בהווה.) ובין אם בהכרה בצורך לעשות משהו.
ושוב אני מעלה את הדימויי של אותו חרדי שמבקר בגן החיות ובוהה ארוכות בג'ירפה (שכידוע, לא מוזכרת בתורה.. בכלל) והדרך שלו להתמודד עם "הבעייה" היא לקבוע בסופו של דבר "אין חיה כזו!" ולהסב מבט - הג'ירפה, מבחינתו, בכלל לא קיימת, למרות שהיא ממש שם.. ואפשר לגעת (אם מתעקשים... :rolleyes:).
זה ממש לא כישלון וחבל מאוד שאתה לא רואה את זה.
ועכשיו נצא למשרד הרישוי המקומי וננסה לעבור טסט עם הדיסקברי - למרות הרושם שנוצר... אין פה אנרכיה ואנשים אשכרה נכשלים בטסט.. כמו שקרה לי.
אנגלים מפגרים:mad:
המטרה היא ליצר מערכת מאוזנת ולא בלון שחיתות שמתנפח ליד המקום שעליו לוחצים.
לחצת על הנהגים והתנפח פרונקל לא מטופל של מעכרים.
זה מה שקורה כמעט בכל תחום חיינו כי גוזרים על החוליה החלשה גזירות ובירוקרטיה שהציבור לא עומד בהם ולזה אתה קורא הצלחה?!
טוב, אולי במושגים הילדותיים שלי הממסד דפוק ובעיניים הבוגרות שלך זו המטרה הנעלה...
אם זו המטרה וההצלחה לא פלא שראש ממשלה ונשיא הם פושעים כי הממסד ומטרוטיו רקובים מהמסד.
הממסד שכח שהוא משרתו של הציבור ולא להיפך
שיח חרשים....כל אחד מדבר על משהו אחר. בועז ברמה האסטרטגית וברנרד ברמה הטקטית...
תפסיק להיות ילד.
מה צריך להיות, כולם יודעים ורוצים.
זו המציאות וכמו שאמרת, בהרבה תחומים בחיים.. החיים והמערכות לא מושלמות.
יש מי שתפקידו לתפוס פושעים כאלה ויש מי שתפקידו לתפוס פושעים אחרים.
יש מי שתפקידו לטפל בתופעת המכערים ויש מישתפקידו לטפל "בתופעת ה- 4x4".. ןלא תמיד צריך להיות קשר בין השניים.
ואני לא יודע מה עדיף, ראש ממשלה שהיה מושחת אבל כראש ממשלה היה מצויין או ראש ממשלה ישר, שכראש ממשלה הוא כישלון מוחלט, בכל תחום... ואני לא רומז על מצב קיים... תיאורטית.
אם אתה יכול לקבל ישר ומצויין... אחלה.
השאלה אם יש חיה כזו.
ובכלל, מה הקשר של ראש הממשלה, לקפיץ הצהוב/אדום/ירוק שלך?
תתמקד - המטרה שלך החא לא המערכת המושחתת/נקייה. המטרה שלך היא שתוכל לנהוג בג'יפ שלך בלי לפחד ןבלי להיות עבריין.
רוצה לטפל במערכת - לך לפוליטיקה..
ושוב הדיסקברי לא עבר טסט..
אפרופו מכונאים וטסטרים מקצועיים.
חיברו ל-obd וראו שאין קודי תקלה אבל לא עבר מספיק זמן/מרחק מאז האיפוס.. ישר הופיע בטופס "נכשל" ו.. זהו בעצם.
בלי שיקול דעת לבוחן ובלי ויכוח ובלי "מכונאי מקצועי".. נכשל וזהו. תיסע קצת ותבוא שוב.
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
ועוד אפרופו..
הנה, ממש מהרגע, כך מפגינים/מוחים פה... בלי אישור ובלי רשיון http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...cf57d9d21e.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/12...f83cfafa57.jpg
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
צודק. כמעט שכחתי
אחד כותב אחד קורא ואחד סתם מקבל משכורת ויוצא לפנסיה בגיל 45 ...
איזה ילד אני... חולם על מדינה מתוקנת ולא על עובדי ציבור שלא ממש מבינים את תפקידם.
חולם.
הנחמה שלי שזה כל כך עקום פה שתוך זמן קצר הכול יחזור לעקמומיות המוכרת והחמימה כמו שתן בחיתול
לחלום זה מצויין... תמשיך לחלום.
הבעייה איתך, שגם אחרי שאתה פוקח עיניים ומניע את הרכב ונוסע לטיול/לטסט, אתה ממשיך לחלום ולא מתפקסס למציאות העכשיו, מחוץ לחלום.
מערכת "מתוקנת" זה יופי וצריך לשאוף וללפעול על מנת לתקן אותה - במקרה כזה, בועז, ה-4X4 הוא לא במקום הראשון לתיקון.. אז למה אתה מתמקד בו?
תתחיל לתקן - שלח את כל עובדי הציבור לקורסים, תעלה את המשכורות על מנת שיבואו הטובים, תתחיל לפטר את הגרועים, תתחיל להשקיע באכיפה (מי הציע פה להגביר מאוד את הענישה ולבטל את הטסט?) של כל העבירות (ועוד לא דיברנו על חינוך) - תתקן את המערכת.
ועד שהיא תהיה מתוקנת.. מה אז? נאסור כליל שינויים ושיפורים וכל מיני דברים אחרים, משום שהמערכת בשלב "תיקונים" ולא בנוייה לעבוד "כמו שבועז חושב שהיא צריכה"?
לחלום זה טוב. לחלום זה מצויין. הרבה רעיונות טובים באים בחלום - איך מיישמים את החלום, בועז?
ושוב עם הפנסיה הזו...
הנה, ארה"ב - החלום הרטוב של כל 4X4 - גם פה השוטרים והחיילים ועובדי "ביטחון המדינה" יוצאים לפנסיה אחרי 20 שנות שירות.. ואם תעשה חשבון שיש כאלה שמתחילים (כמו בישראל) בגיל 18.. הם יוצאים לפנסייה אפילו לפני 45.
מה תגיד על זה?
כנראה שאפשר לאפשר לצאת לפנסיה בגיל 45, לכל מיני אוכלי חינם ועדיין לאפשר שיפורים ל-4X4... אוטופיה.
12 יום וכמה שעות החזיקה מעמד השפעת ההודעה הקודמת שלי.
לא צריך לחזור עליה, נכון?
למי ששכח, הקישור.
חלאס. לא טוב ולא בריא. תחליפו ביניכם טלפונים, אימיילים או ה"פ, אם לא נשאר לכם מהחודש הקודם.
אל תבואו אחר כך בטענות לחיים8, כשאתם גורמים לאותו הדבר.
ת ת א פ ק ו.
וכנראה שבעתיד הקרוב לא תהיה הודעה שלישית. do what ever you like
תשמע... שמענו בקולך ושתקנו..
חשבנו שאם נשתוק, באמת ירדו מאיתנו... אממה.
במקום לרדת מאיתנו, ולהסתפק בטויוטה ורנגלרים וכאלה... פתאום התחילו להיטפל גם לקטנים שבנינו - ג'ימינים!!!
אז כנראה שהשיטה שלך, שדווקא ניסינו, כמו שאמרת במשך 12 ימים, לא עובדת..
או אולי אתה מתכוון שנשתוק ו.. זהו?
שלא תשמע אותנו בכלל-בכלל?
יאללה, איש ללא שם (מזכיר לי את טריניטי, מטרניניטי ובמבינו, ואת קלינט איסטווד),אל תיקח את זה קשה.
גם אם תשתוק.. זה לא יעבור.
לזאב הרע יש גם חוש ריח, שעובד ללא קשר לשמיעה/ראייה..
הכול עובר חביבי. הבחור לגמרי צודק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
וכן.
אם צריך לשלם יותר למכערים - זו בהחלט הצלחה.
זה אומר שקשה יותר לעבריינים לעבור עבירות.
זה אומר שעשיתי, כמערכת, משהו בכיוון הנכון.
:mad:
איך המערכת מודדת הצלחה אליבא דברנרד-
הגדלנו את מעגל העברינים, נוספו עוד עבירות חמורות אבל עכשיו יותר קשה להיות עבריין.
זה לדעתכם צעד נכון למיגור העברינות והשחיתות או גול עצמי?
אתם מבינים למה המדינה הופכת להיות מושחתת?
החשיבה עקומה לחלוטין.
ותראו במה הם משקיעים אנרגיה-
אות מתה בספר החוקים ( ככה מגדירים בלשון משפטית עבירות שלא נאכפו) שהפרשנות שלה לא מוחלטת כנגד הנהגים וההשפעה שלה על הבטיחות בדרכים לא מורגשת.
על זה מבזבזים את כספי המיסים רק בשביל הכיף של איזה דביל לטרטר אזרחים.
ובסוף המזוכיסטים האלו גם מקבלים על חשבוננו פנסיה מופלגת כאילו הצטינו ובלעדיהם השירות הציבורי היה פחות טוב.
ממש מצילים את המדינה החברה האלו בשערות הציבורי, לא?
בועז, אולי במקום להיות בפוזיציה (הנוחה) של מבקר המדינה תציע את שירותיך לשירות הציבורי?
לשיטתך אתה מבין יותר מהדביל שהכיף שלו זה טרטור האזרח, התנאים שם טובים מאוד מאוד בעינך אז למה לא?
זה יתרום הרבה יותר למדינה (שהופכת להיות מושחתת) ולך לחבריך שתקדם את האג׳נדה הרלוונטית.
ובעיקר לבאי הפורום הזה שקצת משתעממים מהמנטרות החוזרות ונשנות שלך ושל ברנרד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
איך המערכת מודדת הצלחה אליבא דברנרד-
הגדלנו את מעגל העברינים, נוספו עוד עבירות חמורות אבל עכשיו יותר קשה להיות עבריין.
זה לדעתכם צעד נכון למיגור העברינות והשחיתות או גול עצמי?
אתם מבינים למה המדינה הופכת להיות מושחתת?
החשיבה עקומה לחלוטין.
ותראו במה הם משקיעים אנרגיה-
אות מתה בספר החוקים ( ככה מגדירים בלשון משפטית עבירות שלא נאכפו) שהפרשנות שלה לא מוחלטת כנגד הנהגים וההשפעה שלה על הבטיחות בדרכים לא מורגשת.
על זה מבזבזים את כספי המיסים רק בשביל הכיף של איזה דביל לטרטר אזרחים.
ובסוף המזוכיסטים האלו גם מקבלים על חשבוננו פנסיה מופלגת כאילו הצטינו ובלעדיהם השירות הציבורי היה פחות טוב.
ממש מצילים את המדינה החברה האלו בשערות הציבורי, לא?
שוב, אתה מפספס את הפואנטה. איך נמדדים אחוזי ההצלחה או אם בכלל קיימת הצלחה ומי מודד אותה ועל פי אילו מדדים - כל זה ***לא משנה עבורנו***. זה לא משנה את תמונת המצב.
זה נכון שהחשיבה של מוסדות המדינה עקומה, אבל ***זה לא משנה***. מה שמשנה למצבנו זו רדיפה של ג׳יפאים. המצב בפועל הוא מה שמפריע לנו, לא ההצלחה של מאן-דהו. אם נוכל לשנות גם את צורת החשיבה וגם לבטל את הרדיפה - נהדר. אבל כדאי להתמקד במה שבוער לנו עכשיו במקום לנסות לפתור את בעיות העולם.