-
תגובה: טנדר טיולים חדש: היילקס Revo ידני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
סמוך על נמרוד:
הכנתי מיכל כזה. נקי וצבוע שחור. מחברים מאמזון ועד עלי אקספרס, אל חוזר, שעון, פרסוסטט. הדבר שתוקע אותי זה המחבר הזה.
בסדנה הטכנית אצלי בעבודה הציעו לעשות לי הלחמת כסף אבל אני (כבר חודשיים) מתלבט.
אחכה בסבלנות לכתבה.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
-
זה הברגה M30x1.5 ואטימה עם אורינג.
חבר חרט לי פקק מתאם.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
לפי כ12 שנים ריתכתי בריתוך אלקטרודה רגיל מופות 3/4 ליציאות המקוריות במיכל האוויר שלי (במקור של משאית) המיכל מחזיק 12.5 באר ללא מגבלת זמן.
https://imageshack.com/i/poyb0Ppej
-
תודה רבה
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
-
-
קבל טיפ מנסיון אישי: את כל אזור המחבר המהיר תאטום ותבודד היטב מהסביבה. לא רק את החלק החיצוני. יש לי כאלו בצ׳רוקי והאבק הופך אותם לכמעט בלתי שמישים...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cd7525e2f8.jpg
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yanivamit02
לא שמתי לב שזה ללנדקרוזר אבל בקבוצה הזאת כמעט כל יום עולה משהו דומה
-
שמעתי שבבית שמש התפנה היילקס לפירוק.
https://m.ynet.co.il/articles/hju800rocq
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
-
כל הטנדרים הלבנים אותו דבר
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
https://youtu.be/6kJmn3taKq4
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
-
פשש...
הטנדר שלי נראה ככה בלי שהפך אותי טרקטור, סתם כי אני מטייל.
-
לא הבנתי בשביל מה להתאמץ להפוך כשמספיק להוריד את הכף ......
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
-
זה מצטלם הרבה יותר טוב.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
לא חבל על הטמבון הקדמי? נמרוד היה שמח לאמצו לפני ההשחתה…
Asaf-a
אסף.א
-
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אין טוב בלי רע, ואיך שתמרנתי את הרכב החוצה מהסדנא אחרי שבת של עבודה על הפינישים, תלשתי את צד ימין של הפגוש הקדמי שגם ככה החזיק בקצות אצבעות הפלסטיק השבורות שלו. הדבקתי את הכל עם ספיד-טייפ שלפי תקנות FAA מאושר לשימוש עד מהירות 600 מייל לשעה, אבל זה מכוער. אשמח מאד לעזרת הפורום במציאת פגוש היילקס 2016 משומש, לבן, שבטוח נמצא אצל מישהו או אצל חבר של מישהו בבוידעם אחרי שהתקין פגוש כננת.
קובץ מצורף 138832
יותר פשוט ממה שחשבתי. הפגוש תוקן, יחד עם על שאר הדפיקות שהיו מסביב לטנדר, חלקן משמעותיות, במחיר סבבה לגמרי וביומיים עבודה. פחח של פעם שעושה עבודות בקטנה מתחת לבית.
קובץ מצורף 139168
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
יותר פשוט ממה שחשבתי. הפגוש תוקן, יחד עם על שאר הדפיקות שהיו מסביב לטנדר, חלקן משמעותיות, במחיר סבבה לגמרי וביומיים עבודה. פחח של פעם שעושה עבודות בקטנה מתחת לבית.
קובץ מצורף 139168
תוכל לתת מס טלפון?
-
6 קבצים מצורפים
סיימתי הבוקר פרויקט קטן. גוז'ונים. לולבים בעברית צבאית. הברגים של הגלגלים.
קובץ מצורף 140243
קובץ מצורף 140244
לפני זמן מה החלפתי את כל אומי הגלגל לאומים פתוחים, זה הסט:
https://www.ebay.com/itm/384177090822
כשהרכבתי את האומים הפתוחים נחשפה בפני את העובדה שהגוז'ונים המקוריים של ההיילקס די קצרים. יש כנראה מספיק הברגות כדי להבטיח את חיבור הגלגל, אבל יכול להיות יותר.
בעקבות סיפור של חבר פורום אחר פה על גוז'ונים וותיקים שהתחילו להשבר, החלטתי להחליף את כל הגוז'ונים לחדשים, ולארוכים יותר. זה גם מתוך מבט צופה עתיד ליום שבו ארצה להתקין גלגלי סגסוגת מודרניים, שיהיו עבים יותר כנראה והגוז'ונים המקוריים יהיו באמת גבוליים מבחינת מספר הברגות.
הזמנתי את הסט הזה:
https://a.co/d/8EPa0mk
הוא כולל 24 יחידות במחיר 85$. לא שולחים לארץ, אספתי את זה בביקור בארצם כמו פעם.
זה המפרט הטכני:
TECHNICAL NOTES: M12 x 1.5 Thread / 0.561" Knurl / 0.333" Shoulder / 2.374" Length
בטפשותי לא צילמתי ישן מול חדש. הם ארוכים מהישן בערך ב20 מ"מ. חוץ מזה הכל מתאים פיקס.
ההרכבה לא מסובכת.
מאחורה, צריך להוריד גלגל ולהוריד תוף בלם בעזרת שני ברגים M8 בחורים היעודיים.
יש בדיוק מספיק מקום כדי להכניס את הגוז'ונים האלו באלכסון עם קצת אקרובטיקה באצבעות. אם היו ארוכים יותר זה כנראה לא היה אפשרי.
ההידוק עם אומים גדולים בתור ספייסרים. השתמשתי באומים המקורי ולא באום שאני מתכוון להשתמש בו כדי לא להרוס את האום.
קובץ מצורף 140241
קובץ מצורף 140242
מקדימה טיפה יותר עבודה - פרוק הרפידות, פרוק הקליפר הצידה. הדיסק יותא באותה צורה, עם אותם שני ברגים M8 שדוחפים. כדי להכניס את הגוז'ונים הארוכים נתתי כיפוף קטן במגן האבק כמו שניתן לראות בתמונה.
קובץ מצורף 140240
קובץ מצורף 140239
מצאתי במחסן סט ספייסרים שטוחים אוניברסליים בעובי 6 מ"מ מפרויקט אחר, זו בדיוק ההזדמנות להשתמש בהם.
-
1 קבצים מצורפים
עונת הטיולים נפתחה עם יום כיפור בצבחא-חמרן-חורשה-אלות.
וחמישה ימים בחול המועד סוכות סובב נגב גדול, ממעלה אברהם במכתש הגדול, דרן נחל צין, חווה, דארב א סולטן, נחל חצבה, עשוש, ערוד, מצוקי עריף, מעזר ופארן עד כביש הגבול המערבי.
ביום הטיול השני נכנסתי באיזו מדרגה בלתי נראית מהר מדי. ג'אנט הברזל התעקם וכל האויר ברח. למחרת עברתי בפאנ'ריה בצופר. כמה מכות פטיש והג'אנט כמו חדש, הצמיג לא ניזוק. את הנזק הכבד ביותר זיהה מי שנסע מאחורי כשעלינו אחרי עוד יומיים לכביש - הגלגל השמאלי קדמי שחטף את הבומבה קיבל קמבר שרואים בעין. בערך שלוש מעלות מדדתי בבית.
במוסך ג'ריס ניחש מיד ונכון שבית הנאבה (אפרייט) עקום. חדש הגיע למחרת מהמחסן של טויוטה (1300 ש"ח), החלפה וכיוון פרונט, והטנדר נוסע ישר כמו חדש. בתמונה האפרייט שהוחלף - אין שום דבר שרומז על זה שהוא עקום, אבל עובדה.
קובץ מצורף 140689
-
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
עברו פחות משנתיים ואפילו פחות מ30,000 ק"מ. הצמיגים גמורים. ירדתי לעובי של 6-7 מ"מ. הנזק לקוביות ניכר יותר מאשר בBF. אני לא יכול להגיד שהתרשמתי לחיוב מיוקוהמה G003.
קובץ מצורף 140690
קובץ מצורף 140691
חזרה לBF או טויו, מה שיבוא.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
עברו פחות משנתיים ואפילו פחות מ30,000 ק"מ. הצמיגים גמורים. ירדתי לעובי של 6-7 מ"מ. הנזק לקוביות ניכר יותר מאשר בBF. אני לא יכול להגיד שהתרשמתי לחיוב מיוקוהמה G003.
קובץ מצורף 140690
קובץ מצורף 140691
זה נראה כמו צמיג על סרן עם נעילה אוטומטית מהיותר סגורות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
יש משהו שרומז על זה שהוא עולה 1300שח?
וואו איזו מכה
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
קובץ מצורף 140690
קובץ מצורף 140691
יאמר לזכותם שהם שרדו מכה רצינית של עיקום ג'נט ותושבת נאבה...
זה בכל זאת מעיד על חוזק מרשים של צמיג (דופן?).
-
סוליה מגיעה לרוב למצב כזה אפילו אחרי זמן לא ארוך על סלעים חדים והתחפרויות או סרן נעול. לא בהכרח הגומי רע.
צמיגים טובים כמו טויו עולים גם בתוספת צריכת דלק לא זניחה וטובים אחרים - גודייר נחשבים בעלי גומי רך.
כנראה שאי ארוחות חינם
-
ברכב האחרון שרכשתי, טנדר מוסו (רחמנא ליצלן) היו מורכבים יוקוהמה A/T בני 14 שנים. הבעלים הקודם (שהיה יד 00) נסע כרגיל, כולל גרירת נגרר לעיתים קרובות. הצמיגים היו שחוקים מאד אבל לא יבשים ונראו סביר. זה היה סט הצמיגים השני על הרכב מאז שהיה חדש, לרכב בן 17 זה די נדיר.. אני כמובן החלפתי אותם מיד אבל מאז אני די מחזיק מיוקוהמה..
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
-
אחרי 20 חודשים עם הצמיגים האלו, תחושתי הסובייקטיבית היא שהם היו פחות מוצלחים מהצמיגים שהיו לפניהם (BFG KM2) ולכן לא אקנה אותם שוב. לא מדעי ולא מחייב.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אחרי 20 חודשים עם הצמיגים האלו, תחושתי הסובייקטיבית היא שהם היו פחות מוצלחים מהצמיגים שהיו לפניהם (BFG KM2) ולכן לא אקנה אותם שוב. לא מדעי ולא מחייב.
סתם מסקרנות,
אתה יכול לנסות להסביר?
בעיות אחיזה? שחיקת סוליה? פגיעות דופן?
איך החווית נסיעה על הכביש?
-
כל ארבעת הצמיגים נראים ככה? או רק האחוריים?
אתה מצריח ביניהם קדימה-אחורה בכל טיפול כדי להשוות בלאי?
גם הטויו שאצלי שרק בינואר יהיו בני שנתיים, כבר נראים די מכוסחים. ממש לא חורבן כמו אצלך ועומק הקוביות עדיין יפה מאוד, ואצלי אולי אפשר לסלוח להם כי הג'יפ עם נעילת דטרויט שתולשת קוביות ועושה המון שטח, אבל עדיין. מצד שני אפס פנצ'רים והאחיזה מרשימה מאוד גם היום כשהם נגוסים.
הנסיון הרע בעבר עם יוקוהמה ואיך שהצמיגים אצלך נראים, מלמד אותי לא לנסות את ה-G003.
-
1 קבצים מצורפים
דרור - כן כל הארבעה נראים אותו דבר, כנראה כי אני מצריח בינהם.
זיו - אני לא יכול להגיד משהו רע מבחינת ביצועים בכביש או בשטח, נראה שפשוט אורך החיים שלהם קצר יותר מצמיגים אחרים שהיו לי. הם נראים ונשמעים רע ושחוקים מאד אחרי פחות זמן ונסועה ממה שאני רגיל. נכון שבשנתיים האחרונות אני עם נעילה קדמית אוטומטית, ויכול להיות שהיחס של כביש-שטח השתנה ליותר שטח - על זה בטח שאני לא מתלונן.
המצב בשוק יותר טוב מאשר לפני שנה וחצי. אין מחסור צמיגים, לפחות במידה שלי. התקנתי היום סט טויו MT.
920 שקל כולל הכל. BF KM3 עולה 200 שקל יותר.
קובץ מצורף 140771