בבקשה.... בלמים כמו של דודג' שלושה טון על רכב ששוקל 1/2... לקחו מה שהיה על המדף...
מה מרווח הטיפולים/החלפות בוויגו?
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
Printable View
http://www.jeepolog.com/forums/showt...244#post685244
שירשור אחד עם:
- מנוע רועד בגלל תושבות/מזרקים/לא יודעים מה (עכשיו מתברר שיש דרך "מיוחדת" להרכיב תושבות מנוע של טויוטה...מתוח או רפוי... אולי כדאי שיעשו לתושבות עיסוי כולל הרפייה, לפני ההרכבה.. או למוסכניק).
- שיפוץ מזרקים.
- נקישות "ידועות" בגיר.
- בעיות "ידועות" של הטרנספר והשרשרת שלו, שתיקון לא עוזר להם.
- בעיות "ידועות" בדפרנציאל.
ואף אחד לא משתיק את "המתלונן" הזה ומסביר לו שהוא מוציא דיבת טויוטה רעה...
כל המשתתפים/מבינים, אשכרה מקבלים את התלונות כמות שהן ולא נשמעים מופתעים..
שזה מפתיע, בהתחשב בשירשור הנוכחי.
ובסופו של דבר, למרות שהבחור משווע לעזרה, כולם נעלמו.
מזכיר לי את הסיפור ההוא שמישהו העלה פה, על הרולס-רויס שיצא מהמוסך, התקלקל, תיקנו וכשרצה לשלם לא ידעו על איזו תקלה הוא מדבר, משום שרולס-רויס לא מתקלקל.
אז פה זה אותו סיפור... רק בלי שתיקנו לבחור את התקלה/ות.
קטעים:rolleyes:
- - - Updated - - -
ועוד קטעים זה, שאמרו לבחור שלא כדאי לתקן, משום ש"זה" יחזור...
עוד דוגמא לאמינות - נוסע, למרות התקלות.
או "זו לא תקלה - זה פיצ'ר".
אלה לא בכלל משפטים של לנדרובר????
https://www.carthrottle.com/post/the...und-the-world/
אני רק אניח את זה כאן...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
נו, ומה המפה מוכיחה בדיוק?
שרוסים וערבים מתפללים לפרופלור? יששששן.
קורס השתלמות, ראה 1:00
https://www.youtube.com/watch?v=qXrGtLEmW-Y
ברנרד,
בשבילך
רכב מודרני, אמנם לא פינוקים של ריינג' מתוסבך, אבל רכב מודרני בכל זאת, בנזין (שלא תגיד שזה הדיזל הטיפש של העולם השלישי), ודגם שיוצר בכלל מחוץ ליפן, במפעלי טויוטה בארה"ב.
“Basically all I’ve done is oil changes,”
אהה,
ואחרי 776,000 מייל ההילוך האחורי בגיר נדפק- חרא אוטו, אמינות בקאנטים.
The Million-Mile 2007 Toyota Tundra
השירשור הזה רק מאושש את ההבנה עד כמה אסטרטגיית המיתוג של טויוטה מצליחה שאפו...אפילו מהנדסים מדופלמים נלכדים בתת מודע במערכת המשומנת שתוכננה להשפיע על קבלת ההחלטות בשלב התת מודע.
מצד אחד מחיר יקר, מתלים רכרוכיים, מכלולים בעיתיים ולא זמינים ומצד שני אפילו עדר של מהנדסים גזעיים, מדופלמים ומוכשרים משתחווים כעובדי אלילים למותג.
לענייננו, אני כרגע מחפש מנוע 1KD כדי להחליף אחר שהתפגר אחרי 300000 ק"מ. אשמח לקבל עזרה באיתור מנוע מיבוא/ פירוק.
יפה שאת מניח את זה כאן - יש גם הנחה, מאחורי "ההנחה" הזו?
מה בדיוק רואים שם?
שטויוטה עם המון תקלות והמון אנשים מחפשים תשובה לזה?
שכולם מחפשים איפה לקנות טויוטה?
שכולם רוצים לדעת אם באמת הרכב אמין ומחפשים מקורות מידע?
שפולקסווגן הוא יצרן קטנטן וזניח?
מה בדיוק?
ודורון.זה לא אותו ירחון/פרסומון/רשת ירחונים שהכתיר את הטויוטה כרכב ה-4X4 הטוב בעולם (טנדר ו-4ראנר), כשהוא גובר על כל מתחרה אפשרי אחר?ורכב אחד שהגיע לגבורות... מה בדיוק הוא מראה?
וזה בדיוק מה שאמרו פה (אני ואחרים, אם לא שמת לב) - אין ממש מו"פ אלא משתמשים בחלקים שיש על המדף ובמקרה הם "גדולים" על הרכב... וזה היה פעם.
כשמתחילים לייצר "רכב במיוחד" ו"לתפור לו" חלקים, על מנת לעמוד בתחרות, מתחיל מו"פ על חשבון הלקוח...
- מנועים שכושלים, כשמנסים להשתמש בישן "משופר".
- ומתלים שכושלים, בגלל "חוסר תחזוקה (ברכב שאמור לעשות מליון קמ' בלי בעייה בגיר).
- ושרשרת טרנספר שלא ניתן לתקן (אולי היא "קטנה" על המכלולים "שגדלו").
- ודשבורד שמנסה להיות מודרני ומתפורר.
- ועוד ועוד...
העניין הוא שטויוטה הוא "משהו שהיה" אגדי... עכשיו הוא.. עוד רכב. אבל אנשים עדיין זוכרים את מה שהיה ומוכנים לשלם המון ולקבל פחות, מתוך הנחה שהם קונים את האמינות של ההיילקס ההוא או את ה-FJ ההוא.
ויש כאלה שאכן מסתפקים גם היום ב"ברזל הישן" (עם טכנולוגיה וביצועים ונוחות(כמו למשל מבנה וריפוד הכסאות ותנוחת הנהיגה) ו...מכלולים של "הישן") ומנסים להשליך את האמינות והחוזק של "הישן" על הדור החדש... יש כאלה.
בסופו של דבר, אתה מקבל רכב של שנות ה-70 אבל משלם מחיר של שנות ה-2000 ו...מצדיק את ההוצאה בכל מיני תירוצים/סיבות- כמו למשל שמספיק 90 כס' (או משהו כזה, ביום טוב/חדש) ובכלל מה יש למהר, העיקר שהבלמים מחזיקים 700K קמ'... ושתמיד ניתן לסנכרן את אופי הנהיגה עם "הגל הירוק" וכך גם לא מעמיסים על המנוע/בלמים וניתן להשקיע בסטייק טוב (והרבה) לריפוד התחת ופיצויי על ריפוד הכיסא.. וכך גם נהנים יותר..
מחיר מול תמורה.
חדש מול ישן.
אתה אומר שאתה משלם יותר תמורת שקט נפשי (אמינות)... זה כבר מזמן לא כך.
מה אתה אומר על כל הדוגמאות ש"מול" אותו רכב, שהגיר החל להתעייף רק אחרי 700K קמ'?
הנהג אשם? הבעלים הקודמים? "רכב יום שני"? פרופוגנדה מגמתית?
ברנרד,
מה הקשר בין מחט לתחת?
ה״מבחן השנתי״ שלהם הפך לבדיחה מזמן.
בוחרים בין מי שהגיע לבדיקה.
השנה בדקו 2 דגמי רובר אחד מול השני וגראנד לאיזון.
אבל כאן זה פיצ׳ר על אדם אמיתי, ורכב סדרתי שעבר מעל מליון מייל.
ושוב אתה טועה.
הטונדרה הזו פותחה ונבנתה לשוק האמריקאי, אין לה כמעט כלום עם דגמי ״שאר העולם״ מלבד השם ותו איכות של טויוטה.
ובמילים פשוטות:
עוד דגם מוצלח.. רק שהפעם לא דגם מינימליסטי מבורזל מערבות אוסטרליה/אפריקה/אפגניסטאן.
רכב משנת 2007, שעדיין מיוצר.
אין רכב שלא מתקלקל ואין יצרן שכל הדגמים שלו ״הכי טובים״, אבל יש ממוצע כללי שמייצג את היצרן ויוצר לו תדמית.
אצל חלק זה ממוצע חרא ביחס לתעשייה, והתדמית בהתאם, ואצל אחרים ״ממוצע מעל לממוצע״.
ועוד אני כותב, ונמרוד מעלה ו... מזכיר לי.
אם הוויגו כ"כ אמין וחסון ו... כל מה שאמרתם... למה ההקפדה היתרה על טיפולים "לפי הספר" ואפילו להחמיר?
נמרוד אמר שמעדיף כך ו... אני מבין אותו - למה להעמיד בנסיון את "השם" שעבורו שילם כ"כ הרבה?
אתה משלם יותר, מקבל פחות ו..אפילו לא חוסך את כאב הראש ומחיר החלפים/שירות בטיפול המפנק ברכב, שאמורים "לשים דלק ולנסוע"..
נמרוד מטפל ברכב, בערך כמו שעמית מלקק את הבונבוניירה שלו - אבל לעמית יש סיבה טובה לעשות את זה, אם לוקחים בחשבון את "השם" של המותג...
בשירשור אחר כתבתי שהיה לי פורד אקספלורר 2007 - 6 שנים לא החלפתי (למרות שהייתי יכול) משום שהייתי כל כך מבסוט. אפילו לא תקלה אחת. הגיר לא חרק והטרנספר (מתוחכם) לא הרעיש והדיפרנציאלים לא נשברו ובקרת האקלים עבדה ללא דופי וה-TC לא תקע אותי בשום מקום והמנוע (למרות מאות סוסיו ושלל חיישניו ומחשביו) לא גימגם אפילו פעם אחת והטיפולים נעשו ע"י מוסך מורשה (שלך תדע מה עשו ומה לא עשו וכמה "חסכו" עלי)... אף אחד לא יטען שהאקספלורר הוא איזה אייקון של אמינות...
- - - Updated - - -
דורון...
האדם ה"אמיתי" הזה... מי הוא?
פדאנט כמו נמרוד/עמית?
מתוכנת נהיגה כמוך?
הורס מכוניות... כמוני?
מי הוא בכלל?
הנה נתתי לך דוגמא לאדם ממוצא כמוני (שאף טיפול לא היה בזמן) עם אקספלורר... מה זה אומר בכלל.
דגם שעדיין מיוצר? ראית את האמריקאים שעדיין מיוצרים? פורד מוכרים הרבה יותר טנדרים "מוצלחים" מטויוטה... ויש כאלה שנוסעים מאות אלפי מיילים...
אז?
ואת המחט והתחת "אתם" מביאים - הרי זה מה שטוענים פה.. מה הקשר בין ההילקס שלך ל... כל רכב מודרני שנמכר היום (גם של טויוטה)?
מתעלם אבל לא יעזור לך..
אין קשר בין הטונדרה הזו להיילקס, ועדיין הנה, עוד דגם מעבר לסדרה 70 ולקורולה שמתאים ל״תדמית״.
אבל הבנתי שזה מקרה אבוד, אני ואחרים מדברים על ממוצע כללי של יצרן ואתה מפרק את זה לתקלות יחידניות.
זה אותם מספרים, השאלה איך אתה מסתכל עליהם, כאל תמונה כוללת או מקרה פרטי.
אין דרך להשיג סטטיסטיקות ממוסכי טויוטה בארץ\עולם? "אמינות" אמור להיות מושג פשוט לבדיקה בהינתן מספיק נתונים....
הדיון הזה עבר את גבול הטעם הטוב...
כמריר מחר ראש בראש כל היצרנים - בלי שיפורים
אל תחכו לי כי אני לא אהיה שם
2006 TLC 100 IL
אולי יותר נכון ״אין טעם בדיון הזה״?
תרתי משמע.
לא ראיתי כאן מישהו ששינה כיוון במהלך הדיון.