רוצה לומר לכם שאתם אחלה חבר׳ה כאן. באמת. תודה לכולם על ההתייחסות הנעימה והעיניינית.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
רוצה לומר לכם שאתם אחלה חבר׳ה כאן. באמת. תודה לכולם על ההתייחסות הנעימה והעיניינית.
אהיה אולי קצת קיצוני ואומר שהייתי עוצר הכל . מעמיס את הכל מסודר לאוטו ועובר מוסך.
אם הוא כלכך מכיר את סוג הרכב וראה שהכל קומבינות ,שבור וגמור אז איך לא הבחין בשלב הדיאגנוסטיקה שהמשאבה של רכב אחר?!!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ידידי, זה נשמע קצת מתלהם...
לא חוכמה לשפוט בעל מוסך מרחוק. ועוד עם מקלדת...
גם לי אם זה נשמע מרחוק לא כל כך מתיישב - עדיין, אני לוקח בחשבון שמדובר בתהליך של תיקון מורכב, וכנראה זאת לא הפעם הראשונה ולא האחרונה שהמוסך הזה מבצע עבודות שכאלו, כך שצריך להמתין ולראות איך זה יגמר. ועל זה יוכל להעיד רק הפות"ש.
סבלנות...[emoji6]
טל.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אני רק 2 שאלות:
אתה נסעת עם האוטו 11000 קמ, לא הייתה בעיה עם המשאבה של המגנום, למה צריך משאבה אחרת?
לא הרגשת בעיה עם הסטרטר, למה לגעת?
אני הייתי מתייחס קצת בחשדנות.
מבין מה אתם אומרים ואני באותה עמדה רק חסר ניסיון משווע...
רוצה להאמין,ונראה כך, שאני בידיים טובות.
את הרכב קניתי מבני דודינו מתוך אמונה שאדם הוא אדם והתנערתי לחלוטין מדעות קדומות. אך הניסיון שלי (ולא רק מהמכונית הזו) מלמד שלמכונאים ערבים יש דוקטורט בעיגול פינות. לכן,כל מה שהמכונאי אומר כאן נשמע לי סביר...
עידכון:
הוחלפה משאבה במשאבה מתאימה ומשופצת. על הדרך החלפתי צינור בייפאס מהראש לבית טרמו + צינור מהמיכל נוזל למשאבת הגה כח. טיפלו לי בעניין של השיפוע שהתפתח...
סהכ חברה בסדר גמור. היחס לרכב ואליי היה בסדר גמור+. היה עיניין קטן שלא שמן לב אליו ואותי אישית זה חירפן אבל הבוקר הסתדר והתקדמנו הלאה.
5700שח.