בלי להכליל... מצברים... נתניה... לא רוצים למכור... מי אמר פשע מאורגן / מכבסת מזומנים...?
בלי קשר, יש סיכוי טוב שמרכיבים מצבר גדול מהנחיית היצרן בגלל מאזן טעינה גבולי בהפעלת מזגן. נתקלתי בזה בכלי רכב אחרים.
אסף.
Printable View
בלי להכליל... מצברים... נתניה... לא רוצים למכור... מי אמר פשע מאורגן / מכבסת מזומנים...?
בלי קשר, יש סיכוי טוב שמרכיבים מצבר גדול מהנחיית היצרן בגלל מאזן טעינה גבולי בהפעלת מזגן. נתקלתי בזה בכלי רכב אחרים.
אסף.
הכללה ממש מקוממת, לא יודע באיזה גישה באת אבל ״יוסי מצברים״ תמיד היה בסדר, רכשתי ממנו כמה מצברים בעבר וזה שאין פינת קפה ומכונת אספרסו לממתינים כנראה מתבטא בזה שהמחיר שלו זול והשירות מהיר. לא פשע ולא מאורגן.
אם בא לך קפה וחדר המתנה אז באיזור התעשיה החדש יש לך את צ׳קאפ שבזמנו הציעו מצבר בגרוש וחצי ולמי שהחליף סט צמיגים, את אוטו דיפו שלפעמים מציעים מבצעים ואת הרשת החדשה בהום סנטר. יש לי בראש לפחות עוד 10 מקומות לקנות מצבר בעיר הזאת. לנסוע לכפר סבא בשביל מצבר..? איך אומרים אצלכם בFXP? סליחה - CF, פחחחח..
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. שים לב למי אתה מגיב.
2. האישיוז הפרטיים שלך עם הפורום המקביל לא שייכים לשרשור הזה.
3. בתוך כל התגובה שלך יש בערך 10% התייחסות לדברים שכתבתי, את השאר השלמת מדמיונך הפורה.
4. אולי יש בעיר עוד עשרה מקומות, אבל כנהוג אצלנו - מסתכלים על המלצות בפורומים. אלו מובילות ברוב המקרים אל שני המקומות לעיל ולשנפ. ברכב המדובר לא ראיתי סיבה להשקיע בשנפ, לכן נותרתי עם שני האחרים.
בסופו של דבר, אם שני בעלי עסקים גדולים יושבים במרחק שני בניינים זה מזה - הסבירות גבוהה שהמחירים שלהם בקצה התחתון של הסקאלה יהיו דומים. היה לי את המחיר של חיים, תיארתי לעצמי שאצל יוסי זה יהיה משהו קרוב, ובכפ"ס זה עדיין היה זול ב-10% גם אחרי הוצאות דלק. בתור בונוס דיברו איתי כמו עם לקוח ולא עם איזה מטרד אשכנזי שמסתובב להם בין הרגליים, ומרכישות שביצעתי שם בעבר ידעתי שיש לאן לחזור במקרה של תקלה. אם אני לא יכול לקבל יחס משלושה מוכרים מובטלים שמשחקים עם הטלפון כשיש לקוח בחנות - למה כבר אפשר לצפות ביום בו אצטרך לממש את האחריות?
זה מה שגם אני חשבתי, היות ויש ברכב מזגן בהתקנה מקומית של אלכס. העניין הוא שאת הנתון המקורי לקחתי מספר הרכב בעברית, כך שציפיתי מהיבואן שכבר יקח זאת בחשבון בעת התרגום או עריכת הגרסה המקומית.
עם איך שאתה מדבר, פה ובפורום השני, ולא רק בשרשור הזה - אני לא מופתע שהתייחסו אליך כאל "מטרד אשכנזי שמסתובב להם בין הרגליים".
בתור אשכנזי מובהק, עם משקפיים והכל, אני יכול לומר לך שלאף אחד לא יתחשק לעזור לך עם גישה מתנשאת כזו, ללא קשר לתחום עבודתו או למוצאו.
יום טוב והמשך שבוע נפלא.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
חדל.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
אני: "בוקר טוב, יש לכם מצבר שמתאים למיצובישי סופר-לנסר?"
מוכר:
אני:
מוכר: אה כן... 60 אמפר... אחי בו'נה מה עם שמעון? (החלק הזה כבר לא כוון אליי)
אני: אוקיי, מה המחיר?
מוכר:
אני: (זורק מבט מלא תקווה אל מוכר ב' שעומד חצי מטר ליד ושמע את השיחה)
מוכר ב':
מוכר ג':
אני: (מסתובב ויוצא, לאחר שהשיחה התכליתית הזאת לקחה בערך שלוש דקות.)
אין מה לומר, אכן גישה מתנשאת מצדי. מה חשבתי לעצמי כשבאתי וסיפרתי על זה בפורום.
תתחדש על המצבר.
תוסיף עוד בדיקה לרשימה- חיבורי מינוס(-) לשלדה.
למרות שאין אינדיקציה מהסימפטומים שתיארת, זוהי בדיקה פשוטה (עוקבים אחרי הכבל עד לנקודת החיבור לשלדה ומנערים).
אצלי ברכב פתחתי כל מגע כזה, שייפתי עם נייר לטש את המגעים לחשיפת מתכת נקייה והידקתי חזרה.
תודה, מוסיף לבד"ח.
יש רכבים שבהם אוזן הכבל הארקה המתכתי מחבר אל הכבל רק בלחיצה ע"י יצרן הרכב/כבל
ובמשך השנים מגעו החשמלי אינו טוב.
לכן אם כבר חושדים בהארקת מרכב (בודי) או מנוע לקויה ואכן יש אוזן כזאת, אז אני ממליץ
לקלף קצת את בידוד הכבל, ליד האוזן וכך יחשפו גידי הנחושת של הכבל, לנקותם ביחד עם האוזן ולבצע הלחמת בדיל
ביניהם לקבלת חיבור חשמלי מושלם.
בעברי, כבר נתקלתי כמה פעמים בבעיות שנגרמו רק בגלל נארקה לקויה מחיבור האוזן אל הכבל עצמו.
בברכה - רפי ליןקובץ מצורף 110808