תגובה: בג'יפולוג יודעים הכול וכל זה - חכות דייג
אכן שפמנון בעיקר משקל ומעט רוח קרב, אבל עדיין, להרים אותו מהמים עם חכה קטנה זה מכובד.
בעוונותי דגתי שנים מהחוף, ולדעתי טלסקופי טוב נותן תמורה טובה מאד לכסף.
ובטח ובטח לדייג מתחיל שאני ממש לא רואה אותו מצליח על ההתחלה להתמודד עם דגי ים גדולים ומתפרעים.
הוא בקושי מתחיל לפי השאלה, ובתור כזה לדעתי צריך לכוון לרכישת מיומנות לפני ציוד יוקרתי.
וגם עם מקל טלסקופי איכותי ורולר טוב, של 4.6 מ הוצאנו דגים של 1-2קג בים, בלי בעיה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
אני לא מאמין שאצליח לתפוס דגים של מעל קילו וחצי. אז בתור התחלה נראה לי בסדר טלסקופי אבל רק הנסיון והזמן יגיד
בתור התחלה ועם מצב הים התיכון תהיה מרוצה אם תתפוס דגים בגודל אכיל.
תתחיל בזה שתקווה לתפוס משהו שהוא לא שקית ניילון, אין דגים בים שלנו. הרבה בזכות המכמורתנים שתופסים דגים קטנים שאין להם עדיין ערך כלכלי ומחזירים אותם מתים לים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לי חבר שהוא דייג יותר מנוסה ממני בהרבה שאיתו אני הולך לדוג. איתו ועם החברה שלו.
בקשר לפורומים, נרשמתי לISF אבל עוד לא קבלתי אישור מהמנהלים אז אני מניח שיקח קצת זמן. עם זאת, דייג לא לומדים בהתכתבות ולכן אני מקווה לצאת לדוג בקרוב. הילדים כבר נרדמים די מוקדם, ישנים כל הלילה וההורים יכולים לצאת לבלות :-)
טבילת מים ראשונה עברה בהצלחה.
על פי חבר שלי החכה רגישה וזה דבר טוב.
על הזריקה הראשונה תפסנו דגיגון שחזר לים.
מקווה ללכת לדוג שוב בקרוב.
חנויות דייג מומלצות יתקבלו בברכה
תודה. ההתמכרות הייתה מהירה יותר אם היינו תופסים משהו אבל זה בסדר. לפחות הבנזיניה שעשתה את ההופעה הראשונה שלה לא התפוצצה לי.
חצי הכוס המלאה. זו הגישה הנכונה מיכה.