החלפת משאבת מים, סט טיימינג ורצועת מנוע בפורד פוקוס 2016
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
מנסיון אל תתקרב לסט של SKF
SKF זו אחת החברות המובילות בעולם במיסבים.
בלי להטיל בך דופי, להרוג מיסב מאד קל, מהידוק יתר/חוסר הידוק, גירוז ללא חפינה.. ועוד ועוד.
אפשר להרוג גם את המיסבים האיכותיים ביותר, שעולים מאות שקלים++ ליחידה, מה גם שיש זיופים בשוק.
לא הייתי פוסל מיסבים של SKF.
תגובה: החלפת משאבת מים, סט טיימינג ורצועת מנוע בפורד פוקוס 2016
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
SKF זו אחת החברות המובילות בעולם במיסבים.
בלי להטיל בך דופי, להרוג מיסב מאד קל, מהידוק יתר/חוסר הידוק, גירוז ללא חפינה.. ועוד ועוד.
אפשר להרוג גם את המיסבים האיכותיים ביותר, שעולים מאות שקלים++ ליחידה, מה גם שיש זיופים בשוק.
לא הייתי פוסל מיסבים של SKF.
אני בכלל לא מדבר על המיסבים עצמם אלא על איכות החלקים, עובי דופן גופי המותחנים והגלגלות דק מאוד והחומרים זולים/ רכים עד כדי בדיחה, סגסוגת זולה עם חצי עובי מהמוצר המקורי.
אני קניתי סט חדש כזה לפרייבט שלי מחו"ל וכשהגיע מועד ההתקנה בעודי מפרק את הטיימינג הישן ומרכיב את החדש ורואה בידיים הפעם מקרוב באיזה רמת חלקים מדובר, זרקתי באותו רגע את הסט הצידה ונאלצתי לקנות בארץ במחיר מופקע כי סמכתי על SKF והשם הטוב שיש להם במיסבים. הדבר היחיד שהשתמשתי בו מהסט הזה הוא הרצועה.
לצורך העניין אם הייתי מעלה לכאן תמונה של הסט בלי המיתוג היית מתייג את זה כסחורה של עלי אקספרס במקרה הטוב. את מה שאני כותב אגב גיליתי אחר כך ברחבי הרשת, לצערי אחרי 500 שקל שהלכו לפח.
ויש מצב שלא כל מה שיוצא ממפעל עם שם מפואר כלשהו הוא בדיוק מתאים וזהה למפרט המקורי.
כשהחלפתי מייסבים באופנוע הקשיש שלי, קניתי מייסב מהחברה שמייצרת את המקורי (קויו אאל"ט, אל תתפוס אותי במילה). אותן מידות בדיוק מהקטלוג. אבל המקורי של סוזוקי היה בנוי הרבה יותר טוב. וגם היה אטום. מה שלא היה ניתן להזמין מקויו.
ולא. לא היה זיוף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
יש מצב שנפלת על זיוף.
לא כשזה מגיע מאמזון, ולא כשאלו הביקורות ברשת על סטים של SKF.
אז מה אתם מציעים?
לרכוש מראש מוצר סיני עלום?
יש הכל מקורי של פורד. ולא הכי זול, מה לעשות.
כי יש דברים שלא משחקים איתם - המקורי הוא בדרך כלל הכי טוב וזה נכון לא רק בפורד אלא בהרבה מאוד מותגים והוא באמת יותר יקר. לפעמים ללא הצדקה אבל לפעמים דווקא כן.
אבל בגלל יוקר המחיה בארץ השתרשה התרבות החכמלוגית של להזמין לבד ולחסוך עלויות. ובגלל שאנחנו רוצים שזה יהיה טוב, לוקחים תואם/תחליפי סו-קולד "איכותי". וחושבים שככה דופקים את המערכת.
חברים, המערכת לא נדפקת אף פעם. הדבר היחיד שאנחנו דופקים זה את האוטו.
אני משתמש בחלפים מקוריים ופער המחיר באחוזים אולי גדול אבל תכל'ס בשקלים הוא לא כזה שיצדיק הימור על משהו שאני לא בטוח לגביו ושפוטנציאל הנזק גדול בהרבה מהפער במחיר.
אלך על חלקים מקוריים דרך המוסך. תודה רבה לכולם!