חוזר: אמינות-מה זה אומר מבחינתכם?
אמינות בשבילי היא-
כאשר הרכב שלי מאשש בכל פעם את תקוותי כי הוא יכול לעמוד במשימה, ומפריך את חששותי כי אולי תקלה כלשהי תמנע ממנו לעמוד במשימה הפעם.
וגם כל מה שכבר אמרו פה על השילוש יצרן-משתמש-מתחזק, MTBF,(אחוזי שמישות) DOWN TIME, פשטות וגמישות, סבולת וחוסן.
עברו חלפו להם שנתיים מהדיון המקורי .
ושוב השרשור קפץ למעלה :roll:
אז מה אתם אומרים ?
מי החליף רכב ?
למה החליף את הרכב ?
ואיזה רכב משמש אותו היום ?
אז היה לנו רוסי אנגלי יפני אמריקאי וגם איזה ישראלי מתחזה .
ומי נשאר ?
איציק
עדיין עם הטרקטור..
קצת התבגר,עדיין טרקטור.
גם אני עדיין עם הגרוטאה, עדיין מציץ ,מקרקש, מתלונן ,אבל עדיין נוסע....
מה שכן השתנה זה שעכשיו אני בדעה של דורון, לפני שנה בערך עקב חוסר זמן התחלתי לטפל במוסך, מאותו הרגע התחילו בעיות ברכב וכמות התיקונים קפצה בעשרות אחוזים, רוב רובם של הביקורים במוסך היו לצערי תיקונים חוזרים וחוזרים על החוזרים, לפני כמה חודשים חזרתי לטפל לבד(יותר נכון להגיד לפול לטפל לי ברכב),מאז שוב יש שקט בחזית.....(עלק שקט,מציץ,מקרקש,קצת מתלונן אבל נוסע....)
עדין עם הצעצוע
טפו טפו טפו חמסה חמסה
מיים מיים
מלחחחחחחחחחחחח
אותה סופה.
מיולי 99 ועד היום.
בעיות כרוניות שחוזרות על עצמן: איכות גימור ירודה וספיחיה - פתחי אוורור שנשברים ונושרים בדשבורד, חדירת מים בחורף וחלודה פושעת שבעקבותיהן נערך מקצה תיקוני פחחות והוחלף הגג (והיום אין בכלל חלודה במרכב, נכון להיום...), כמו כן, בעיות קלות במנעולי הדלתות, שריפת נורות סדרתית בפנסים אחוריים.
פרט לזה - גורנישט. סופה שמשמשת אותי ביום-יום באופן שוטף, נוסעת בשטח כל שבוע כולל טיולים ארוכים פעם-פעמיים בחודש בממוצע. הרכב חסון ואמין ביותר עם כל המשתמע מכך לגבי עלויות תחזוקה. טפו טפו.
אין רכב שנכנס לנעליים הגדולות של הסופה הזו, ולכן לא רואים החלפה בקרוב.
אותו הגראנד שנה החמישית אצלי.
3 שנים אחרונות ללא בעיות גדולות, מעבר לטיפולים והחלפות יזומות הלכו 2 מחזירי שמן, נזילת מים מאחד האטמים, צינור בלמים שנתלש וגומיית ציריה אחת.
מחלות כרוניות - הקפדה על מערכת קירור תקינה ( רדיאטור, מאוורר, נזילות).
פיצ'פקעס של גימורים ופלסטיקה בתא הנוסעים.
ו.... לא יאמן אך ריפוד הגג לאחר 11 שנה מתחיל להפרד סטייל דיסקו.
שורה תחתונה.
מאוד מרוצה, אין תחליף הולם גם לכביש וגם לשטח.