רעידה = תדר + אמפליטודה. הרעידות הן כוחות. מן הסתם יש רעידות אבל הן יהיו בלתי מורגשות בלי שמומנט משמעותי עובר בגל ההינע, האמפליטודה שלהן אפסית.
Printable View
רעידה = תדר + אמפליטודה. הרעידות הן כוחות. מן הסתם יש רעידות אבל הן יהיו בלתי מורגשות בלי שמומנט משמעותי עובר בגל ההינע, האמפליטודה שלהן אפסית.
נמרוד .
בקשר לברגים למה שלא תיצר בוקסה עם הברגה פנימת שתוברג על הבורג "העיוור" ובצד השני שתיהיה יצאה של בורג רגיל (באותו קוטר של הישן כמובן),
דבר שיחסוך ממך הרבה כאבי ראש אני חושב .
אלה אם כן זה מאוחר מדיי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי belair
זה הרבה יות מסובך
מאחר ואתה צריך להחליט קודם כמה בדיוק להנמיך ורק אח"כ אפשר ליצר מה שאתה מתכוון.
נמרוד לשאלתך
בטוח שתמצא כאלו קלינים אצל המשפרים הידועים כמו אלו בחיפה או באיזור פרדס חנה
או כל מי שמתקן קפיצי עלים גם לגיפים
מספיק שהוא מסתובב באופן פסיבי על מנת לייצר רעידות אבל כמו שנמרוד כתב כשיש עומס אז המשרעת גדולה יותר ואז הרעידות גדולות יותר
בסוזוקי יש לי מעט חופש בסליפ יוק מאז שקניתי את האוטו :mrgreen: וככה כשאני שוכח את הלוקרים במצב נעול יש מי שמזכיר לי לשחרר אותם
אגב עוצמת הרעידות היא פונקציה של מהירות
לי לא היו רעידות ולא הייתה הנמכת גשר, גם אחרי שהוספתי את הזחל.
מכיוון שהרכב שלי היה גבוה הרבה יותר, אני מציע שתחפש את השקל במקום אחר...
אמיר
אם אני זוכר נכון היו לך קלינים לא<?
איזה דרישפט היה לך? איזה טרנספר?ציטוט:
נכתב במקור על ידי LAREDO
דרייבשפט גל-מט
טרנספר 231HD
גל הינע סטנדרטי? סליפ-יוק בתוך הטרנספר? בלי קרדן כפול? עם זחל??
כן, ועם הגבהה "קטנה"....
אם זה היה כל אחד אחר הייתי אומר שאתה מז***ן את השכל, אבל יש כמה אנשים כאן שאני לוקח את מה שהם אומרים ברצינות, ואתה אחד מהם ;-)
ועדיין - NFW . בעברית נו-פאקינג-ווי. צריך לראות כדי להאמין, אבל אם אתה אומר אז תסביר לי איך הצלחת. משהו עשית שונה מהמקובל.
שלום נימרוד
אם זכור לי נכון אתה אמור להגיע ולהתרשם קצת-אבל לא חשוב.
אצלי הרכב עם 6" הגבהה +קיצור של ציר הטרנספר ודרייבשפט עם צלב כפול
אין לי קלינים מתחת לקפיצים אבל התושבות של הקפיצים כבר הולחמו בזוית הדרושה(על סרן דנה 44)
ואין שום רעידות ברכב מאחור!(גשר הטרנפר יושב במקומו המכובד)הגוז'ונים הוצאו בעזרת שני אומים!
ישנם רעידות ברכב ב120 קמ"ש בערך, אך הם באות מכיוון הסרן הקד'.
משום מה איזה גאון החליט שמשנת 2000 הרכב צריך להגיע עם פיניון נמוך-אך זה כבר לדיון אחר
אשמח לעזור
אסף
אסף מצטער, לפעמים יותר קל למצוא את הזמן לעשות מאשר להגיע לפתח תקווה... אנחנו כבר נתראה בשטח.
מה שאתה עשית זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות בשלב השני - סרן דנה 44, SYE בטרנספר, דרישפט חדש עם קרדן כפול. הנמכת הטרנספר היא זמנית, לעונת הטיולים הנוכחית.
אצלי יש הגבהה של 4.25 אינצ מאחור ו4 אינצ קדימה.היו לי קלינים מאחור והרדתי אותם.
כרגע האוטו עם 4 שייבות בטרנספר ואין שום רעידה בכל המהירויות.
חלצתי את הברגים היום עם הרתכת, הרכבתי את הספייסרים שהגיעו עם קיט המתלים. בנסיעת מבחן קצרצרה נראה שהרעידות אכן פסקו.
נשאר לי עוד להחליף לזרוע הפיטמן המונמכת ולכוון את ההגה והשפור סופית, והאוטו מוכן לנגב בסוכות :grin:
גם אני חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן אחרי כיוון זווית הפיניון, תענוג !
החלפתי פיטמן, כיוונתי הגה, היו עוד רעידות מוזרות שבאו והלכו שבסופו של דבר התברר שנגרמו בגלל מגע של הטרנספר (המונמך) במגן שלו (האלכסוני). המגן הוסר, והאוטו שקט ונעים לגמרי, ואחרי שלושה ימי טיול במדבר, עם עבירויות הצלבות והמון שבילי נחלים מהירים, אני מסכם את השלב הראשון בבניית הצ'רוקי שלי כהצלחה :D
אתה מסכם כהצלחה ?
וולאק דרך המוצץ רואים את החיוך של עדי :-D שלא לדבר על זה שבתוך תוכה היא אומרת "ברוך שפטרנו מעונשו של זה " (הסיקס המוחרבן של אבא :mrgreen: )