שאלה לנוגעים בדבר - 2 הצדדים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי מתלם
האם ההצעה הזאת הייתה על השולחן לפני הדיון בגיפולוג?
פה קבור הכלב.
Printable View
שאלה לנוגעים בדבר - 2 הצדדים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי מתלם
האם ההצעה הזאת הייתה על השולחן לפני הדיון בגיפולוג?
פה קבור הכלב.
גיתי כבר ענה על זה מלכתחילה:
ציטוט:
על שולחנו של איתָי מונחת עדיין הצעה ממני (שאגב, הועלתה הועלתה במקור על ידו והוא חזר בעצמו) להחזיר למפעל את כל הקפיצים שעל הג'יפ שלי, מפורקים כמובן על מנת שלא לגזול מהם זמן עבודה יקר חלילה, ולקבל את כספי בחזרה ולהפרד בידידות. נכון לעכשיו הוא נמנע מתשובה.
ועכשיו, אני מבקש מהצדדים לא להתפלש בתוך זה. כל אחד אמר את דברו. אם יש עדכונים חדשים, נשמח לראות אותם.
סליחה , לא שמתי לב/זכרתי שזה היה כתוב לפני כן.
ההצעה הועלתה על ידי כשגיתאי היה במפעלנו בפעם האחרונה - כלומר לפני השרשור
במסגרת העליהום שמתנחשל לו מול איתי/המתלם גם לי יש משהו להוסיף,
המעורבות שלי בעניין הנוכחי מצומצמת לחומר הכתוב בשרשור הזה בלבד, לא מכיר את גיתאי ועומרי ומצד שני צורת הכתיבה שלהם מעידה על אנשים מיושבים בדעתם ולכן זה עוד יותר בעייתי אבל בכל זאת הנה משהו מהכיוון השני.
לפני 3 שנים נכנסתי למתלם אחרי שהבנתי שעשיתי טעות והחלטתי שלא כדרכי ללכת על פתרון זול שעלה לי ביוקר בהחלפת קפיצי הגמל בבחירה בבעל מלאכה קרוב לבית (אזור ב"ש) במקום לטרוח לבעל מלאכה מקצועי יותר אך מרוחק מהבית.
אחרי שספגתי את הבאסה ותפרתי בחזרה את החור בכיס ואחרי שחרשתי את האתר הזה וגם את ג'יפטריפ בנסיון לחפש את בעל המקצוע להחלפת קפיצי האולדמן שהתעייפו להם בגמל נכנסתי למתלם.
הבחירה במתלם היתה אחרי קריאה של הרבה מאד חומר כאן ושם, חלק לא מרוצים ורובם העידו על מקצועיות ואחריות למוצר וללקוח ובגלל זה הגעתי למתלם-מבחינתי הגעתי לאיתי, הוא היה הפנים של העסק מבחינתי.
לא הכל היה מושלם, באתי והלכתי 3 פעמים עד שהייתי באמת מרוצה אבל מצד שני אני לא הלקוח הטיפוסי-החלטתי לאן אני רוצה להגיע ולא התכוונתי להתפשר ולא לחתוך אף פינה עד שאני מגיע לשם. הגישה של איתי התאימה לי,לברר בדיוק כמה משקל אני נוהג לקחת ברכב בשימוש העיקרי שלו-טיולים,לבוא לקראת השגעונות הקטנים (מאיות ארוכות יותר אחרי שכבר היו קצרות על הרכב, לשנות את הקפיץ המקורי כדי שיהיה בדיוק כמו שאני רוצה לרכב טיולים,להוריד\להוסיף עלים,להוסיף רפידות בין הקפיצים, שאקל כזה או אחר ובטח שכחתי משהו.
בכל אחד מהמפגשים או השאלות החוזרות ונשנות במקום או בטלפון לא קיבלתי פעם אחת את הרושם שאני "מציק" או לא מקבל תשובה סבלנית לשאלה-חלק מהגחמות נזנחו אחרי תשאול מעמיק לגבי מה ולמה ובטוח שגם חסכו לי שקל או שניים בניסוי ותהייה.
בסופו של עניין יצאתי מרוצה מהסט שהותקן על הרכב, 3 שנים של טיולי שטח עם משקל רב בארגז, לפעמים במשקל המירבי של הרכב, הרבה מאד שטח ועבודת מתלים בלי פשרות לאופי הנסיעה כי זה מה ששילמתי בשבילו ות'כלס זה מה שקיבלתי.
3 שנים שהרכב יושב בדיוק באותו הגובה שהוא התייצב אליו שבועים-שלושה אחרי הקומבינציה האחרונה.
היחס והשרות שכל מיני מתלהמים כאן ממהרים לצעוק בסגנון של "גם לשרותים לא הייתי נכנס" הוא זה שגרם לי להמליץ על המקום והוא זה שהחזיר אותי למתלם כשהייתי צריך בולמים חדשים פעמיים.
היחס וההרגשה שיש גב לשרות החזיר אותי לשם כשבחרתי בולם יקר שהתפגר בטרם עת לאחר זמן קצרצר על הרכב ואיתי פשוט הוריד אותו מהרכב, שם חדש ואמר סע לשלום.
אז זה שמשהו השתבש שם בסיפור של גיתי ועומר זה ברור,
לא בקיא בפרטים של אף צד אבל לקרוא את התאור הזה לא עושה טוב ועוד יותר את ההתלהמות שהתחילה לתפוס תאוצה.
מול ארוע שברור שיש בו לקוח לא מרוצה ומולו יש בעל מקצוע שלי היתה התנסות שונה לגמרי.
אילו איתי היה ממשיך להתחמק ו'לשחק משחקים' אזי הייתי פורש בדיוק נמרץ את מהותה של ההצעה הנ"ל - על ידי מי הועלתה, מתי ובאלו מגבלות וכו'.ציטוט:
נכתב במקור על ידי מתלם
לענייננו, מכיוון שאנחנו מודעים היטב למשמעות הקשה והלא-נעימה של הבעת חוות דעת שלילית על מאן דהוא בציבור, בייחוד כשמדובר בפרנסתו של אדם, ומכיוון שאיתי מביע נכונות לקחת אחריות ולסיים את הפרשייה בצורה מכובדת, אין לי שום עניין להמשיך ולהכות בברזל ויותר מאשמח להתקדם על בסיס הצעתו של איתי. מבחינתי הדלת תמיד פתוחה בפני כל אדם להכיר בטעותו ולחזור בו ואני סבור, שגם כשהדברים נעשים מתוך לחץ חיצוני ולא מלכתחילה, הם עדיין ראויים להערכה רבה.
רק לשם ההבהרה - כל זאת במידה והכוונה ב'זיכוי' היא להחזר כספי ולא לקופון קנייה שווה-ערך. מכאן ואילך נמשיך ישירות מול איתי - עמרי ואני כל אחד בנפרד - ונשמח לדווח על סוף מוצלח.
שבת שלום
גיתאי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ד ו ר ו ן
מצטרף לדורון.
כלקוח מאוד וותיק של המתלם,וכאחד שבאמת עבר אצל כל מיני הקפיצאים למיניהם,אני חושב שהסיפור הזה יצא מכל פרופורציה.
איתי הוא נותן השירות הטוב ביותר בו נתקלתי בענף,וגם כאשר יש בעיות או תקלות הוא הראשון לסייע ולעזור,במקצועיות וביעילות.
אין עסק מושלם,ומי שלא עושה לא טועה.
העליהום שנעשה כאן כלפי המתלם פשוט לא הוגן בעיני .
אין לי שום בעיה עם הטענות שלכם (גיתי ועומרי).יש לי בעיה עם הסגנון וכדור השלג שגדל יתר על המידה.
אני אישית אמשיך להיות לקוח של המתלם.
בידידות,מורי.
לפני כ-10שנים טפלתי בקפיצים אצל המתלם שהמפעל היה עוד בחולון אצל האבא עמיחי. החלפתי מאיות ולאחר פרק זמן קצר הקפיצים נשברו. עמיחי בא לקראתי ועשה לי הנחה על זוג קפיצים חדשים. עמיחי טיפוס קליל ונחמד אבל בנו שחצן לא קטן לא נעים לעשות איתו עסקים הוא פשוט לא יודע איך להתנהג מול קהל לקוחות ואני מתבטה מזה בעדינות
דורון,
אני בטוח שכמו שעמרי ואנוכי נכווינו במתלם, יש כנגד סדרה של לקוחות מרוצים, ואין לי בעיה עם זה מלבד זה שהייתי שמח להימנות איתם. אני רק מוצא לנכון להביא כאן עובדה אחת בעלת חשיבות לעניין: עמיחי סולל זכרו לברכה הלך לעולמו בקיץ האחרון. למעשה, מזה תקופה ארוכה לפני כן הוא כבר לא היה מעורב בנעשה במפעל, אף שהיה נוכח שם מדי פעם. עובדה היא, שמאז הגעתי לשם בפעם הראשונה ועד היום, וכנ"ל עמרי, כל המגעים הטכניים והמסחריים שלנו היו מול איתי בלבד, כאשר עמיחי כבר היה לגמרי מחוץ לעניינים גם כאשר היה במקום.
אגב, עמיחי ז"ל הוא האיש שתיכנן את הקיט בג'יפ של דרור והשמועות מספרות שהיה מקצוען רציני בתחום הקפיצים.
רוצה לומר, גילה הנכבד של חברה (80 שנה במקרה הזה) איננו ערובה לשום דבר. כל מנהל בדורו מביא לחברה את סגנונו האישי, שאינו משקף בהכרח את סגנונם של קודמיו.
מורי,
אני שמח לשמוע שאתה לקוח שטוב לו, אבל לא ברור לי מה אתה רוצה ממני. לא הוצאנו שום דבר מפרופורציות, פשוט הבאנו את הנתונים היבשים כפי שהם מתועדים במסמכים רשמיים שבידינו, והבחירה אם להוציא מפרופורציות או לא היא של הקהל ואתה בתוכו. אין לך בעיה עם הטענות שלנו? זכותך המלאה, מדינה דמוקרטית פה :o. יש לך בעיה עם הסגנון? טוב, אינני יכול להבטיח לך שבפעם הבאה שאעבור מסכת הוצאות כבדות וטירטורים כזאת אתבטא בעדינות יתר, אבל אני כן יכול להבטיח לך שני דברים: א. הבחירה לפרוס את הדברים כאן בפורום היתה מבחינתנו מעין 'נשק גרעיני' כשבאמת כבר כלו כל הקיצין ב. כשהכיס שלך ייפגע, אתבטא בסגנון עדין ומתחשב.
ועדיין נדמה לי שעמרי ואני ריסנו את עצמנו לא רע, אני מקווה.
כמו שאמרתי עמרי ואני נהיה בקשר ישיר עם איתי ונקווה לחזור עם הפי-אנד, אז נראה לי שבינתיים הדיון מיצה את עצמו.
גיתאי
גיתאי, לא אתה הוצאת דברים מפרופורציה. גם לא עמרי.
אפשר להבין את הכעס שלכם, ולכם מותר. אתם גם התבטאתם בצורה תרבותית.
אבל היו כאן תגובות שלמרות שלא ממש ירדו לשפת ביבים, לדעתי האישית מביישות את כותביהן שהתגלו ברגע האמת כחבורה של אוכלי נבלות תרתי משמע:
אחד - לא מוכן להיכנס אפילו לשירותים ב"מתלם".
שני - לדעתו לא צריך בכלל להתייחס לתגובה של איתי. יעני, מותר לעשות בו לינץ' ולא צריך לתת לו זכות לענות.
שלישי - מעלה זכרונות מלפני 10 שנים, כשאיתי שהיה בן 20 בקושי, בכלל היה אז חייל בסדיר אבל כבר שחצן גדול...
אלה רק דוגמאות בודדות מבין עוד כמה וכמה כוכבים שכל אחד תרם את ה"פנינה" הקטנה שלו למדורה. יש קורבן תורן, אז יאללה, עושים שמח. סטייל ג'יפטריפ.
אני משוכנע שאתם לא התכוונתם שהשרשור הזה יתדרדר ככה.
גילוי נאות: איתי חבר שלי. אפילו חבר טוב, וזה סוד מאוד גלוי. בגלל זה עד עכשיו לא התערבתי יותר מדי בפרשה הזו, אבל לא עוד. התדרדרות השרשור צורמת יותר מדי, ואני לא מתבייש לתת לו כמה מילים טובות. את המחמאות ממני הוא מרוויח בזכות.
לפני כמה שנים, היתה לי זכות נדירה להיענות להצעתו של איתי שכבר אז ניהל בפועל את "מתלם", לסייע ולתרום בתכנון קיט קפיצים לסופה, אותו קיט קפיצים שהיום מורכב אצלי בג'יפ. עמיחי סולל ז"ל, אביו של איתי, תיכנן את הקיט הזה. שעות ישבנו ביחד במשרד שלו, ליטרים של קפה שחור לגמנו, בזמן שאני בלעתי ספר אחרי ספר בספרייה הטכנית שלו, האיש המופלא הזה שירטט ושירבט, מילא דפים בנוסחאות ובחישובים, יצא לשקול את הג'יפ, מדד שוב ושוב והלך לחתוך את הברזלים, להכניס אותם לכבשן ולכופף אותם לכדי מאיות ועלים - הכל במו ידיו. הוא כבר לא היה צעיר ובוודאי לא בריא, אבל עדיין היה חזק כמו שור ומרוכז כולו במטרה.
אחר כך, כשבריאותו הלכה והתדרדרה ונוכחותו במפעל הצטמצמה מאוד, איתי לקח את המושכות גם בעבודה מולי. מול איתי הייתי צריך להיות יותר ממוקד, היו לנו בהחלט גם טעויות וכשלונות. בלי להגזים, מאות מטרים של חומר גלם יקר הלכו לאיבוד. אבל הגענו בסוף לתוצאה יוצאת מן הכלל.
בינתיים, עברו שבועות וחודשים רבים. עמיחי לא שב לאיתנו ולבסוף נפטר בחודש אוגוסט האחרון. זו אבידה אמיתית, בלי מרכאות ובלי הגזמות. אין עוד אנשים כמוהו.
אין היום בישראל אף בעל מקצוע בענף הקפיצים שיכול לדגדג את אוצר הידע שעמיחי סולל ז"ל לקח איתו לגן-עדן. ברור שלאיתי חסר הנסיון של אביו, נסיון שאולי ייצבר רק לאחר הרבה עשרות שנות עבודה. למרות זאת, ומבלי לפגוע בבעלי מקצוע אחרים בענף, איתי וסאמר (מנהל העבודה שלו) הם עדיין המקצועיים ביותר, ובעלי היכולות הגבוהות ביותר בתחומם, בעיקר בכל מה שקשור למתן פתרונות לצרכים ייחודיים. בניגוד לתדמית הדמונית שנבנתה לאיתי כאן ע"י כמה שלא יצאו מרוצים, זה גם אחד מבעלי המקצוע היותר נחמדים, מקשיבים והגונים שיש. אם הוא לא היה נחמד, מקשיב והגון, לא הייתי נכנס לפרויקט הזה איתו.
כשאני צריך תיקון בקפיצים (ונזקקתי לזה לא פעם אחת, בגלל תאונה למשל, ואני משלם בדיוק כמוכם וכמו כל אחד אחר), גם כאשר כבר אין במלאי את החומר המקורי ממנו יוצרו הקפיצים האגדיים ההם ואנחנו צריכים להתפשר, אני יוצא מ"מתלם" בתחושה שיש לקפיצים האלה אבא, ושיש לאן לבוא ובפני מי לשטוח טענה אם תתעורר.
אני כבר לא מדבר על כל העזרה ופתרונות החירום שקיבלתי שם לאורך שנים בלי לשאול שאלות כשנזקקתי, כדי שאפשר יהיה להמשיך לנסוע בג'יפ, או כשנשברה מאיה באחד מימי שישי לפנות ערב, והמפעל היה סגור, איתי ואסף (אחיו) נסעו במיוחד לפתוח לכבודי את המפעל והרכיבו לי שני קפיצים חלופיים רק כדי שהג'יפ לא יהיה מושבת למחרת בנסיעה שתכננתי. אז נכון, אולי לא כל אחד יקבל שירות VIP שכזה, אבל אני גם בוודאות לא היחיד שהם התייחסו אליו ככה. זה אומר הרבה מאוד עליהם כבעלי מקצוע ובעיקר כבני אדם.
חברים יקרים, מי שלא עושה, לא טועה. גם "מתלם" טעו פעם או פעמיים או שלוש או אולי אפילו עשר או עשרים פעמים, מי יודע? גם בג'יפ שלי לא הכל היה מושלם. אני משוכנע לגמרי שאיתי יידע להגיע גם איתכם לעמק השווה.
אני מקווה שבזאת יהיה באמת סיום הולם לפרשה העגומה הזו.
אהלן דרור,
עם כל הכבוד לחברות בינך לאיתי אני עדיין לא חושב להיכנס לעסק שגרם עגמת נפש ללקוח אחר, עגמת נפש שנפרסה על פני כמה חודשים ונפתרה (מקווה) רק לאחר פרסומה ברבים.
כשכתבתי "שלא צריך לשמוע" לא התכוונתי שתגובת הצד השני לא מוזמנת (- וטוב שנכתבה לאחר מכן) אלא התכוונתי שהיא לא תשנה את ההחלטה בבוא היום - והיא באמת לא שינתה לי.
ניר.
טוב, הגעתם לשלב של התפלשות בבוץ.
אם למישהו יש משהו חשוב, אבל ממש חשוב, לומר, שיעשה את זה. אם לא, נחכה לעדכונים.
דרור , אל תיתמם , כמעט לכל אחד מאיתנו יש צלקת מדממת מהשחלה אחרונה של "נותן שרות ישראלי מצוי" - אז מוציאים קצת קיטור ... זה בטוח יותר הגון מהשרות שניתן במקרה הזה על ידי המתלם.
מה שאין עליו מחלוקת שהנפגעים הגדולים בסיפור הזה הם עומרי וגיתאי ולא ראוי להסיט את השרשור להצלת שמו הטוב של איתי , עם כל הכבוד לו , הוא זה שפתח ליגה חדשה של שרות , סטר פעם אחר פעם ללקוח , וגם כשיכל לצאת מזה באלגנטיות בחר להמשיך להסתכל דרך החור של הלירה.
התגובה של איתי רק המשיכה פה את רצף הטעויות שלו , היההתנסחות מזכירה לי תגובות של עו"ד בקולבוטק.
יש מונח תנכי שאומר
מודה ועוזב ירוחם
עבר כמעט כחודש משהובטח להחזיר את הקיט למתלם בתמורה לזיכוי מלא, האם יש חדשות טובות בנושא?
שוחחתי עם איתי טלפונית והוא אכן הבטיח החזר כספי תמורת הקפיצים. בינתיים העיכוב הוא מצידי מכיוון שהיתה לי תקלה רצינית בסרן אחורי שהשביתה לגמרי את האוטו (מה שמנע ממני לנסוע ולהחליף קפיצים), ובימים אלה אני כמעט ולא נמצא בארץ. בקרוב אגש לשם ובא לציון גואל.
גיתאי
גיתאי שלום,
ההצעה שלי מונחת על השולחן מזה כחודש...
אני ממתין
כפי שאתה יודע, לרוע המזל התרסקו רכיבים בסרן האחורי אצלי מייד לאחר הסיכום ביננו והרכב עמד מושבת לחלוטין. נוסף על כך אינני בארץ מזה תקופה ולכן לצערי לא הזדמן לי להעלות את הג'יפ על הכביש ולהחליף קפיצים. כך או אחרת הרכב לא נוסע.ציטוט:
נכתב במקור על ידי מתלם
עם זאת, כדי שלא לעכב, השגתי אתמול בהשאלה סט קפיצים מקוריים על מנת שאוכל להוציא את הקיימים. בשבוע הבא אני אצלך עם 4 הקפיצים ובא לציון גואל.
תודה על הסבלנות
גיתאי
סוף דבר;
אתמול הוחזרו 4 הקפיצים לצור מחצבתם. קיבלתי מאיתי צ'ק מוכן המכסה את כל התשלומים שנעשו עד השקל האחרון, ונפרדנו באווירה טובה.
נדמה לי שאופן סגירת הפרשייה ע"י המתלם ראוי לציון. מבחינתי, כל מה שהיה שייך לנחלת העבר בלבד, ואני בטוח שגם במתלם הפיקו את הלקחים לשם שיפור עתידי.
יום טוב לכולם
גיתאי