שמע חבר, אני לא מומחה אבל זה מה שאמרו לי בדואר
הטופס הוא טופס אמריקאי שנשלח מהמקום שבו רכשת את המוצר בארה"ב. צריך לבקש אותו במיוחד. הם לא שולחים אותו בלי לבקש.
אני גיליתי את זה בדרך הקשה. הזמנתי מארה"ב שתי נעילות דיפרנציאל שעלו לי בלי משלוח 400 דולר ועוד שלושים דולר משלוח בדואר אוויר US MAIL שהגיע תוך שבוע.
את הטעות גילית שהלכתי לדואר. אם הייתי מבקש מהם שילשחו לי מראש יחד עם החבילה את הטופס הזה שהוא טופס אמריקאי רשמי שמעיד על כך שהמוצר יוצר בארה"ב עצמה אז הייתי חוסך לעצמי את המכס.
ככה שילמתי גם על המע"מ וגם על המכס.
הפקידה שלקחה את הכסף בסניף הדואר המרכזי שבתל אביב (יושב בשכונת התקווה) אמרה לי שאם הייתי מבקש גם טופס שש אז התוצאה הייתה כפי שכתבתי לעיל- המיסים היו זניחים- המע"מ היה נשאר אותו הדבר (אלא אם כן אתה יכול לארגן חשבונית לטובת עוסק מורשה ואז אתה משלם את המע"מ אבל הולך מייד לחלון אחר ומקבל אותו בחזרה על המקום. וזה פשוט מושלם כי אז אתה משלם מיסים של משהו כמו חמש אחוז בלבד)
את הטופס צריך לבקש מהאתר שממנו אתה מזמין את המוצר.
מי שמשלם- זכותו לדרוש- הפקידה אמרה שיכול להיות שבארה"ב ירצו על זה כסף. אם כן אנא ממך תיידע אותי. אבל לפי איך שהיא דיברה . הטופס משנה את כללי המשחק והוא בהחלט כדאי.
לא להזמין בUPS למיניהם- זה מייקר את המשלוח בהמון (למעלה מפי שלוש).
עודד זה שם טוב.
שא ברכה.
Re: לדעתי- לא כדאי לקנות בארץ כלום אלא אם כן זה דחוף מאוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי סמוראי 92
יש ביהוד "קפיצי יהוד"- עשיתי אצלו שני עלים שבורים בצד שמאל +ערגול והגבהה של שני הצדדים מאחורה בלבד ב 600 ש"ח כולל הכל .
זה זול- אבל לגבי האיכות- זה לא קלמיני.
תשמע, לפני כמה שנים החלפתי מאיה אחת אחורית במשומשת כולל התאמות ועירגול של צד אחד בלבד.
לקחו ממני 750 שקל כולל מע"מ וכולל עבודה.
אז אם ככה אני לא ממליץ עליהם, שוסטר בחיפה ליד מוסך שמר.
אבל זה מראה שיש פה פערי מחירים עצומים !!!
משהו יודע איפה אפשר להחליף קפיצים באיזור ראשון בזול?
נשבר לי קפיץ קדמי.
אני גר באיזור ראשון לציון.
אם מישהו מכיר מקום טוב באיזור אני הודה לו.