אלוהים, לא!ציטוט:
נניח שחסר לך שמן ברקס, לרמה כזאת שהמכל התרוקן ומה לעשות-יש אויר במערכת. יכול לקרות לכל אחד שעסוק בנוף של הטיול ובעבירות וכל המסביב.נכון? סבבה.
נוזל בלמים זה לא שמן מנוע שנעלם באופן טבעי. אתה לא נוסע עם רכב שיש בו דליפה של נוזל בלמים, ואתה לא אמור להגיע למצב שבו נשארת ללא נוזל בלם במשאבה ראשית, ואם כבר הגעת למצב כזה, אז קודם כל תשמח שלא נהרגת ורק אח"כ תתחיל לחשוב על הבעייה השולית של ניקוז אוויר.
שני אלנים 7 מ"מ, על איזה מאבק אתה מדבר?ציטוט:
לפתוח שתי ברגים מפלצתיים שמחזיקים את הקליפר, שיפתחו רק אחרי מאבק צמוד
אתה פותח את שני ברגי ה1/2 אינטש עם 12 צלעות במקום את האלנים? :roll:
כל מי שרוצה מוזמן לנסות להוציא אצלי את הניפלים השבורים, בתנאי שהוא מחזיר לי את הטרקטורון עם בלמים עובדים. כל אחד עם השיטות שלו, מצידי שיוציא עם השיניים. אתם מוזמנים. עד אז אני מנקז בצורה שתיארתי.
ניקוז אוויר זו לא פעולה ממש שכיחה, בטח ובטח שלא במהלך טיול. אוויר נכנס למערכת רק במהלך טיפול במערכת הבלמים שכולל ניתוק צינורות כך שאין שום סיבה שתצטרך לנקז אוויר במהלך טיול, ואם עשית את זה, אז כנראה שהגעת עם בועת האוויר מהבית.
הפעמים שאני זוכר שנזקקתי לפרק צינורות ולכן לניקוז אוויר מהבלמים בג'יפ היו בעת התקנת נעילת דיפרנציאל אחורית, החלפת משאבת בלם ראשית והחלפת מיסבי ציריות אחוריות. לא ממש מקרים שכיחים, ולכן כל השיטות שהוזכרו טובות אם בסוף הן מביאות למצב של אין אוויר במערכת.
ולמרות הכול, ברור שרצוי לנסות קודם לחלוץ את הניפלים. אבל אם לא הלך כלום והעסק שבור בפנים ולא ניתן לחלוץ...אז... כמו שנכתב, ניתן לחיות גם בלי.