התפוח יוצא רק עם פרס כאשר כל הזרוע A בחוץ.
מעבר לכך יש לך עוד 2 בושינגים להחליף בזרוע A, כך שבין כה וכה אתה חייב לשלוף את כל הזרוע החוצה.
זה הסט של BRITPART?
Printable View
התפוח יוצא רק עם פרס כאשר כל הזרוע A בחוץ.
מעבר לכך יש לך עוד 2 בושינגים להחליף בזרוע A, כך שבין כה וכה אתה חייב לשלוף את כל הזרוע החוצה.
זה הסט של BRITPART?
כן, זה הסט של בריטפרט. שמעתי אליו דברים טובים והוא נראה בהחלט לא רע. להערכתי, שווה את המחיר.
אין לי שום רצון להוציא את התפוח אלא להחליף את 2 הבושינגים של הזרוע הזאת שאתה מדבר עליהם.
השאלה איזה כוח אלוהי צריך בשביל לשחרר את הברגים החוצה? יש לזה איזה סדר פעולה הגיוני או שצריך להכניס את כל האוטו לפרס?
כוח פתיש, אם שחררת את האום תשפריץ קצת WD40 ותעשה קפה.
אחרי זה תן לו לדבר עם מר פתיש.
המחיר אכן אטרקטיבי אבל לא שמעתי ניצוצות על הסט הזה. בכל אופן בהצלחה.
איזה עוד סטים נמכרים בארץ? ובכמה?
אני לא סגור על כל האפשרויות. אני מכיר את הבושינגים המקוריים, מגומי, שאפשר לקנות אצל היבואן ואני מכיר את הבושינגים של "כתום" שעליהם שמעתי רק דברים טובים וממה שאני זוכר המחיר שלהם בהתאם (אל תתפוס אותי במילה ואני מצטער אם אני טועה, אבל ממה שאני זוכר בדקתי איתם על בושינגים רק לקדימה וזה עלה בערך כמו כל הסט שקניתי).
דבר נוסף, ממה שאני הבנתי, יש משמעות עם הרכב מוגבה או לא על עמידות הבושינגים. לרכבים מוגבהים באמת לא מומלץ לקנות בושינגים פשוטים, מה עוד שישנם בושינגים יעודיים לרכבים מוגבהים, בהם למשל החור בבושינג של המוט רדיוס הקדמי לא נמצא במרכז, אל מנת לפצות על הזווית החדשה שנוצרה.
אני יכול להגיד לך שאני הרכבתי בושינגים רק לקדימה, מקוריים שהחזיקו לי משהו כמו חצי שנה אבל הרכב היה מוגבה מקדימה. עכשיו, במסגרת החלפת הבושינגים גם הורדתי את ההגבה ואני מקווה לטוב.
נועם.
סט מלא של כתום, לכל הרכב - 1700 ש"ח פחות או יותר...
המלצה שלי מניסיוני
פתח את בורג התפוח המרכזי וקח מוט נחושת מלא או פליז או אוקולון
ודפוק עליו הוא לפעמים יוצא ממש בקלות.
ורק אז שחרר את שני הברגים עם הבושינגים להחלפה
אם אתה על הריצפה לא יזיקו זוג ידיים נוספות כי הזרוע הזאת כבדה מאד.
בהצלחה
אז אם צריך אז פרק גם אותו שלי הוא בלי הבוכנה הזו של הקאונטי
אבל בכל זאת כל שאר התהליך דומה ומהנה לא פחות..:);)
החלפת בושינגים, לדעתי, לא פותרת את הבעיה של חופש במערכת ההינע אלא רק מרככת את המכה וככה פחות מרגישים את התופעה.
כן גם אצלי הוא בועט, אין מנוס מלטפל בבעיה ולאתר את החופשים הגדולים מדיי..
תמיד יהיו חופשים במערכת ההינע של לנדרובר בכלל ודיפנדר בפרט, השאלה היא מהי מידת החופש - או בלשון פשוטה עד כמה חזקה הבעיטה...
שלמה
נ.ב.
יודעי ח"ן..אמרו/ המליצו...להחליף את הסרן האחורי של הדיפנדר 110 בכזה של דיסקברי - אומנם יותר "חלש" אך פחות מועד לפורענות מבחינת חופשים..
כמובן שפיתרון הכי טוב לחופשים בדיפרנציאלים => החלפת הדיפרנציאלים (בית הסטליטים) בנעילות נשלטות...אבל זהו פיתרון קצת יקר...
שלמה נא הסבר
הדיפנדר בועט בחמור שקנה אותו??
סתאאאם,
החופש דיי מובנה ברכב, "הדוק" זה לא יהיה אף פעם כל חברי עם הדיפנדרים אומרים כי זה קיים,
מכה מעידה על חופש מוגזם ולדעתי הבושינגים לא הפתרון,אולי זה כמו אספרין אבל לא הפתרון
מאירקה
לאחר התנסות, החמור הח"מ מעדיף את הבעיטות המעודנות של הג'נטלמן האנגלי מאשר את הבעיטות הברוטליות של הבהמה האמריקקית (טוב בעצם זו אמריקקית שעברה איזו שהיא התאזרחות בארץ..)
שלמה
שלוימלה היקר
מילה רעה אין לי על דיפנדרים ולא הייתה לי
יודע מה, תן לי דיפנדר 110 עם סמול בלוק 5750 עם 250 כ"ס אוטומטי זה הרכב האולטימטיבי
אתה יכול לארגן לך כמעט כזה ואפילו חוקי בארץ....
110 + מנוע 3.9 ל' בנזין 192 כ"ס (אומנם אלו סוסים אנגלים עצלים..) + שיפורי מנוע זמינים יחסית, זולים יחסית יגיע גם ל- 250 כ"ס וכמובן גיר אוטומטי זמין ולא ממש יקר והנה יש לך באמת תחליף הולם לפאר תוצרת נצרת...
ואפילו בסופו של דבר יהיה גם יותר זול ממה שהשקעת בתפלצת...
לגבי החלפת הבושינגים של זרוע ה- A, יש אתר נחמד עם הסבר מצולם בדיוק לזה:
http://forums.lr4x4.com/index.php?showtopic=24775
בהצלחה