תגובה להודעה: מזגן בסמוראי
אחלה,איתי,אני רגוע...
זה נותן לי הרבה אופציות של מעבה, נשאר רק למצוא אחד שיתאים בגודל(במידה ואני לא אגיע אליך)
מסכים איתך לגמרי לגבי התעסקות אחרים עם הג'יפ, גם אני משתדל מאוד להימנע(בינתיים גם מצליח)..
לחבר בנפרד את המרים טורים-אחלה רעיון, אני אחבר לו מפסק שיאפשר להדליק אותו גם כשהמזגן כבוי(אני אוטוטו מוסיף כננת נשלפת)
בקשר למניפה-יש לי רגש טמפ' ברדיאטור,כרגע לא מחובר לכלום, אני אחבר את המניפה החשמלית גם אליו, שתעזור למכאנית לקרר בימים חמים במיוחד, וכנראה אוותר על מפסק נפרד,אבל אולי גם וגם.
מה התפקיד של הנגד המשתנה אצלך?הוספת עוד מאוורר פנימי?
לא זול בכלל הסיפור של החיבורים+גז, אבל נתת לי סדר גודל למה לצפות, וזה כבר טוב..
בסה"כ אני רואה שזה יותר פשוט ממה שחשבתי בהתחלה,אבל בכל זאת לא קלי קלות..
מיכאל
סיפורו של נגד המהירויות :
כאמור, אני לא רציתי שיגעו בצמה המקורית של הרכב ולכן בנו צמה חדשה שלא קשורה למקורית.
הנגד עובד בשיתוף עם בורר המהירויות בצורה הבאה :
הנגד בנוי משני נגדים נפרדים שמחוברים בטור.
כשאתה בוחר במהירות מספר 1, החשמל עובד דרך הנגד הראשון שמתנגד לו, לאחר מכן דרך הנגד השני שמוסיף את ההתנגדות שלו ומה שנשאר מגיע למפוח ומפעיל אותו בעוצמה נמוכה.
כשאתה בוחר מהירות מספר 2, החשמל עובר רק דרך נגד אחד שמתנגד לו ומה שנשאר מגיע למפוח ומפעיל אותו בעוצמה בינונית.
כשאתה בוחר במהירות מספר 3, החשמל לא עובר דרך אף נגד ומגיע כמו שהוא למפוח שעובד בעוצמה מקסימלית.
הנגד+בורר המהירויות מחוברים למפוח המקורי שיושב ביחידה המרכזית המקורית של הרכב.
עדכן אותי כשתגיע להשתלה של היחידות הפנימיות.
איתי.
4 קבצים מצורפים
טוב, סוף השבוע עבר, והתקדמתי קצת עם המזגן..
מצאתי מעבה קטן, שנכנס יפה מאוד לפני הרדיאטור.
ביזבזתי כמעט חצי יום בפירוקייה, בדקתי גם מעבה של סוויפט, אבל הוא היה גדול מדיי.
גם המאוורר החשמלי מצא את מקומו בקדמת המעבה. בחרתי לחבר את שניהם ללא תלות בתושבות הרדיאטור, במחשבה על הטיפולים בעתיד...
סה"כ, אני מאוד מרוצה מהתוצאה.
אני מקווה שהמעבה לא קטן מדי, יעשה את העבודה..
כשהגריל במקום לא רואים בכלל שיש שם מזגן :D
עכשיו צריך למצוא זמן להתאים את היחידה הפנימית. יש שם קצת עבודה עם פיבר,להתאים בין הפתח של היחידה החדשה והמאוורר הפנימי המקורי.
בינתיים לא ראיתי שהסמוראי מתחמם יותר מהרגיל למרות הרדיאטור הנוסף, אבל היום לא היה כ"כ חם, נראה מה יהיה בימים הכי חמים..
הערות\הארות יתקבלו בברכה
מיכאל.
קצת תמונות מההתקנה:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gmike
בינתיים לא ראיתי שהסד.מוראי מתחמם יותר מהרגיל למרות הרדיאטור הנוסף, אבל היום לא היה כ"כ חם, נראה מה יהיה בימים הכי חמים..
מיכאל,
נראה אחלה, רק נקודה אחת :
בזמן פעולת המזגן המעבה מתחמם (ובגלל זה הוא צריך מאוורר משל עצמו). עכשיו הנוכחות שלו כמעט ולא משפיעה. הבדיקה כדי לראות אם הוא משפיע תיהיה כשהמזגן יעבוד ואז הוא יתחמם.
יאללה, מתחיל להתחמם....:cool:
איתי
אני לא בטוח האם מעבה מזגן של סוויפט 94 מתאים לסמוראי 98 ?
תתיעץ בטלפון עם אשר מיזוג אוויר-אלוף בסוזוקי 0522549732
בהצלחה