אני לא יודע מי אתה מרgp אבל התמונה ממש לא במקום אבקש להסיר אותה בהקדם ולגלות קצת בגרות .
Printable View
אני לא יודע מי אתה מרgp אבל התמונה ממש לא במקום אבקש להסיר אותה בהקדם ולגלות קצת בגרות .
לפני כשנתיים ראיתי דיפנדר 6X6 לבן (במרכב טנדר) נוסע באיזור קיבוץ גבעת חיים
נמנעתי מלהגיב בנושא כי אני לא יודע מה מסווג ומה לא , אבל באמת שאם תמונה הגיעה מפורום צבא ובטחון בפרש , כנראה היא בסדר.
לא רק שכל תמונה שם מאושרת ע"י הצנזורה, לפעמים המנהלים ממצנזרים יותר לפי שיקול דעתם .
וגם אם היא לא בסדר , היא שם כבר כל כך הרבה זמן שמי שרצה לראות אותה ראה אותה.
לgp קבל את התנצלותי אכן התמונות מפורסמות באתר אחר והעניין בבדיקה .בכל אופן במידה ונתקלים בתמונה אשר יש ספק לגביה אני ממליץ לידע את מנהל הפורום לפני חשיפה נוספת.
בתודה לכל חברי הפורום
מבלי לעורר כעס יותר מדי ... מה הבעייה בלפרסם תמונה של רכב שמיוצר על ידי יצרן בינלאומי גדול ושמוכר אותו למגוון יחידו כאלו ואחרות בעולם הגדול ? אם תחפש תמצא תמונות של הרכב האמור גם ביחידות שקטות אחרות בעולם למשל ה- SAS מזכרוני את התמונה האמורה לא נחשף שם סוד פיצוח הגרעין . עוד דעה לעניין זה הכול .
שולי
שולי, כשמישהו מחפש מידע, לפעמים הוא מוצא אותו בתמונה שנראית תמימה. הוא יכול לקשור את הרכב הזה בדיגום הזה עם משהו שנראה במקום אחר ולומר "אני יודע מי היה שם", ובמקרה של התמונות בפרש (למרות שעברו אישור צנזורה) יש ברקע של התמונות יותר מדי מידע שלא אמור להיות מפורסם. מי שיחפש אותו, ידע לראות מה שאולי אתה ואני לא רואים.
אסף.
מישהו כאן בחר להיות יותר קדוש מהאפיפיור?
GP הביא קישור רלוונטי לפורום אחר לתמונה שנמצאת שם הרבה זמן ועברה אישור של הצנזורה וכאן מחלטים שנכון למחוק את זה מהפורום הזה?
התמונה ברשת כבר הרבה זמן וכפי הנראה תשאר שם.
מי שרוצה אינפורמציה יחפש קודם כל בפרש...
אף פעם לא הבנתי מה כל כך מסווג בכלי רכב שמגיעים כך מהיצרן, האגו מניאקים יוכלו להגיד שככה הם מבינים משהו מהחיים. המיתקונים שעליהם, האמל"ח שמורכב, תמונה עם צ' בכניסה לדמשק/טהרן. אז קחו אוויר והנה על פי מקורות זרים...
לחובבי הכלים המיוחדים, הנה תזכורת (קצת ישנה..) להעלאת המוטיבציה...
http://www.youtube.com/watch?v=VwfQ41SCooo
מה שמסווג זה פחות הרכב ויותר דברים אחרים ( אני אישית לא זיהיתי בתמונה שום דבר מיוחד, אבל אני באמת לא מומחה ולא באתי מהיחידות שעליהן מדובר).
התמונה הזו במקרה מפורסמת כבר המון זמן ברשת ככה שאין למה למחוק אותה , לגבי תמונות אחרות באמת כדאי לחשוב הרבה יותר מפעמיים מה מפרסמים .
יצא לי לנסוע על ה6X6 רכב נחמד ש"מגהץ" יפה אבל עם המנוע הלנדרוברי ממש עגלה שלא זזה.