תגובה להודעה: מקסטרק וחיבור רמקול חיצוני- איך?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
cableguy
נדב, לא יודע לגבי מגברי שמע אחרים,
במקסטרק במגסר אין פיוז. אם יש לך ספק, תפתח ספר של המכשיר ותראה בעצמך.
אם אתה רוצה להעביר שמע במגבר חיצוני, תוציא שמע מפין 11 RX AUDIO.
שם זה 350 מילי וולט זה בדיוק כמו יציאה מדיסקמן והוא לא מושפע מכפתור הווליום.
התנגדות מגבר השמע בעייתי לבדוק אם אבומטר. יש לך קבל ביציאה מכבר סוג B. לא תקבל תוצאה הגיונית.
דבר הכי טוב זה לפתוח ספר ולקרוא.
אפשר למדוד את צריכת הזרם עם מכשיר אנלוגי במצב AC Current בהשוואה לחיבור רמקול - זה ייתן אינדיקציה אמינה למדי.
למגבר שמע לרכב אין בד"כ כפתור ווליום חיצוני אז חיבור לפין 11 כפי שהצעת אינו מעשי.
אם כבר מדקדקין, האם יש דרך להוציא מהמקסטרק חיווי (on/off) כאשר מופעל הרמקול (לצורך חיבור למערכת השמע של הרכב) ? מבחינתי זה יכול להיות גם מהקונקטורים של הפנל הקדמי - האם יש לך תיעוד עבורם ? אם יש אות כזה, מה עוצמתו (מתח/זרם) ? מה אפשר לחבר אליו (ממסר או רק באמצעות הגברה אלקטרונית) ?
(מקבץ השאלות למעלה הוא למען עצמי - מעוניין להתממשק למערכת השמע בדומה לדיבורית - עם השתקת המוסיקה וכו')
תודה,
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
אפשר למדוד את צריכת הזרם עם מכשיר אנלוגי במצב AC Current בהשוואה לחיבור רמקול - זה ייתן אינדיקציה אמינה למדי.
למגבר שמע לרכב אין בד"כ כפתור ווליום חיצוני אז חיבור לפין 11 כפי שהצעת אינו מעשי.
אם כבר מדקדקין, האם יש דרך להוציא מהמקסטרק חיווי (on/off) כאשר מופעל הרמקול (לצורך חיבור למערכת השמע של הרכב) ? מבחינתי זה יכול להיות גם מהקונקטורים של הפנל הקדמי - האם יש לך תיעוד עבורם ? אם יש אות כזה, מה עוצמתו (מתח/זרם) ? מה אפשר לחבר אליו (ממסר או רק באמצעות הגברה אלקטרונית) ?
(מקבץ השאלות למעלה הוא למען עצמי - מעוניין להתממשק למערכת השמע בדומה לדיבורית - עם השתקת המוסיקה וכו')
תודה,
נדב.
בתיכנות של המקסטרק יש דרך להגדיר לו את אחד הפינים מאחורה (6 או 8 או 12 לבחירתך) שיתן 5 וולט בזמן קליטה או שיתן 0 וולט בזמן קליטה (גם ניתן לתיכנות). אז עם שער לוגי או טרנזיסטור, אתה יכול לבצע השתק. חשוב מאוד לבצע בידוד ע"י טרנזיסטור או שער.
גם אם למגבר של הרכב אין ויסוט ווליום אתה יכול לשים פוטנציומטר אחרי יציאה 11.
שאלה באותו עניין,
אם אין לי את הפלאג הזה עם החוטים (יש לי 2 ג'מפרים עמו של מחשב שעושים את הגישורים), איך אני יכול לחבר חוטים לפינים האלה על מנת לחבר רמקול חיצוני?