שום משושה, קונים גוז'ונים וזהו. לקנות בחו"ל מוצר מוכן יוצא הכי זול, זה גם מה שיש לי.
אתה לא תעוות את האלומיניום כך. מדובר על עשירית המ"מ של רווח, והגוז'ון קוני בקצה עם ספלינים, כך שהוא קורס למקום. אם תקנה בחו"ל, זה מגיע מוכן מהמפעל.
Printable View
שום משושה, קונים גוז'ונים וזהו. לקנות בחו"ל מוצר מוכן יוצא הכי זול, זה גם מה שיש לי.
אתה לא תעוות את האלומיניום כך. מדובר על עשירית המ"מ של רווח, והגוז'ון קוני בקצה עם ספלינים, כך שהוא קורס למקום. אם תקנה בחו"ל, זה מגיע מוכן מהמפעל.
אדון נקסוס חג שמח,
כמה הערות -
1. ספייסרים אצל חרט יעלו לך הרבה יותר מ- 800 ש"ח.
אין סיכוי שחרט יכין לך 4 ספיירים, כולל החומר, במחיר כזה.
2. אם מה שאתה מחפש הוא פתרון זול ותו לא, קח את הג'נטים שלך (לאותו חרט שחשבת שיכין לך ספייסרים ב - 800 ש"ח...), לאחר שחתכת בפלזמה או בברנר את הליבות של הג'נטים, ותן לו לתפוס את הליבות במיקום לפי בחירתך לפי הבקספייסינג המתאים לך, עם פיקים טובים על המחרטה. את הריתוך עצמו
תוכל אתה להשלים אח"כ.
3. זה לא רק הכי זול, גם הכי בטיחותי וגם פחות כאבי ראש עם חליצה והתקנה של גוז'ונים , שלא להזכיר את החיזוק התקופתי של אומי הספייסרים!!!
4. עשיתי זאת עם הרוקוולים, וזה בהחלט הפתרון שנרה לי מתאים ביותר לבעייתך.
ברוך, בדיעבד (קניתי ספייסרים מחו"ל לפני כמה חודשים ב800 ש"ח, אלו של ספיידרטקס):
1. הכי זול שמצאתי היה 1200 ש"ח.
2. עלה הרעיון, ירד כי לא היה לי מי שיעשה לי את זה. שלח לי טלפון של חרט שיסכים, אם אתה מכיר כזה.
3,4. נכון. במיוחד עם הג'אנט שלי שהוא בדיוק הפוך - BS של 4'' ויתרה של 2.5'', במקום BS של 2.5'' ויתרה של 4''... תביא טלפון של מישהו שיסכים לעשות את זה.
צור קשר אם אתה רוצה לייצר את זה דרך חרט.
יש לי מישהו פשוט זהב.
בכלל אם אתם רוצים עבודות חרטות וסדנת מתכת (למעט כיפופים) אז אני חושב שיש לי פתרון עבורכם.
מיכה
לדוד שלי יש מפעל ויש לו שם מחרטה וכרסומת כמעט כל מה שאני צריך לעיבוד שבבי
אני צריך מידות מדוייקות של ספייסרים אורגינלים קנויים
אין לי כח למדוד מגלגל של האוטו ולחשב את זה
אני רוצה לדעת:
קוטר פנימי, קוטר חיצוני, עובי הקדחים של האומים, עומק הקדח של החור של האום עד למגרעת
דווקא מידות לכל מה שרשמת משחק ילדים לקחת , למקם את החורים על הספייסר במדויק נראה לי טיפה מאתגר , אבל אני משער שמי שיכול לקחת את המידות מספייסר קנוי יוכל לקחת אותן מהרכב.ציטוט:
נכתב במקור על ידי combina347
תאמת אני חושב שלא רק בגלל שאין לי כח פשוט אני לא רוצה לבזבז את הזמן בלחשב מידות
אני צריך מישהו עם ספייסר מוכן כדי שאוכל לקחת ממנו מידות
או שבכלל תעשו לי את החיים קלים ותשךחו לי סרטוט מוכן
בתודה קובי
ווי ווי ווי... רק עכשיו שמתי לב לתשובה הזאת שלך.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
tell me, אתה חמור?! :shock: ?!?
אם זה המצב, למה פשוט לא הפכת את הג'אנטים?? פנים החוצה, החוץ פנימה, וזהו...
מה, הקונוסים הטרידו אותך? :P ?
ככה בדיוק עשיתי בשני מקרים, אחד מהם היה בראשן עם הג'אנטים
המקוריים של הסמוראי, וזה עבד מצויין.
ספייסרים שמייסרים - תהפוך את הגלגלים וח'אלס. את הספייסרים שקנית תתרום ל"אגודה למען הקונים לשוא".... :D :lol: :) :P :wink:
ברוך, יכול להיות שאתה מעריך בחסר את הכותבים האחרים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
אלון משתמש בגאנטים 16 אינץ' של גראנד ויטארה. תמונה תבהיר את השוני:
http://imgsrv.pic4u.co.il/08e67e35e7...f90020000.aspx
נמרוד,
1. הכל, אבל הכל, ברוח טובה, גם הבדיחות המבוססות על חוש ההומור החולני שלי.
2. מעריך בחסר?? אני ?? ממש לא.
3. ומה הסיפור עם ג'אנט "16?? למה הוא שונה? נכון שאם הליבה בנויה
בצורה מיוחדת שלא מאפשרת מרווח לברקסים וכו', אז אכן אין מה לעשות,
אבל לא זה המצב ברוב המקרים. זה יכול לקרות בג'אנטים מגנזיום בלי קשר לקוטר הג'אנט. נהפוך הוא, ככל שהג'אנט בקוטר גדול יותר, כך יש פחות סיכוי לבעיות של מרווח כשהופכים אותו.
גם קונוסים וגם קימורים בצד החיצוני של חלק מהחישוקים גורמים לכך שהחישוקים לא ישבו בצורה צמודה לפלאנג' .
ובתמונה שנמרוד הביא אני חושב שרואים בברור שהחלק החיצוני, במעגל של הברגים, הוא לגמרי לא שטוח, ואסור לשכוח שלסמוראי יש מאחורה תוף, שצמוד לגלגל, ואז האיזור שצריך לא לפגוע בתוף הוא אפילו גדול יותר.
http://img79.echo.cx/img79/6702/alonswheel3xi.jpg
הקונוסים לא מהוים בעיה, ועם כל הכבוד לקימורים, גם בהם ניתן לטפל.ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
ככל שבדקתי את התמונה(ודרך אגב הייתי בטוח שהנקסוס נוסע על סמוראי עם ג'אנטים זבאלה מברזל.. :lol: ), נראה לי שניתן להפוך אותם.
מה שבטוח הוא שזה הפתרון הכי מהיר, קל וזול לביצוע.
ניסינו פעם להפוך ג'אנט על סרן אחורי של סמוראי. החישורים נגעו בתוף, והרחיקו את החישוק מהפלאנג של התוף בכמה מ"מ. יתכן שניתן לשחק בהשחזות וכו' , לא המשכנו הלאה.
צריך לפתוח את הריתוכים בין הליבה לחישוק, ואז לסובב את הליבה ולרתך בחזרה. אם החישוק
בנוי עם משטח ישר בחלקו הפנימי לא צריך לסובב את הליבה, רק להזיז אותה למקום הרצוי.
ככה גם נחסך עיניין העברת החור של הוונטיל.
עשיתי מס' ג'נטים{4 לייתר דיוק}, תפסתי בפיקים על מאזנת של גלגלים, ואח''כ ריתכתי . אני בטוח שעל מחרטה זה יהיה כאילו יצא מהמיפעל.
http://img143.echo.cx/img143/3682/picture87mm.jpg
זה ג'נט שהפכתי את הליבה, הרווחתי פה 5ס''מ.
כמובן שאם הג'נט עשוי חתיכה אחת, אז זה בלתי אפשרי.
מה שאני רוצה לעשות זה למקם את הליבה מחדש. הפיכתה במקום תתן לי יותר מדי אופסט, בהרבה - לא יהיה לי BS בכלל. מעגל החלוקה יבלוט כאינץ מחוץ לשפת הג'אנט, מה שישאיר אותי עם כ7.5 אינץ' כלפי הכביש... יותר מדי בהרבה, אלא אם אני עובר ל35X14.5 (כן, בטח).
אלון אם החישוק שלך ישר בחלקו הפנימי,אין לך שום בעיה למקם את הליבה היכן שתרצה.ללא צורך להפוך את הליבה,וגם תחסוך חור חדש לוונטיל. הסיבה שאני הפכתי את הליבה היתה שבחישוק יש רק נקודה אחת שהליבה יכולה לשבת.
אחת הבעיות שלי היא שאני צריך ליבה של 15'', כי הג'אנט ממש לא ישר בפנים.
מה שעצוב זה שנתתי לחבר את ה15 הישנים כמעט חינם...
ציטוט:
אלון משתמש בגאנטים 16 אינץ' של גראנד ויטארה
ציטוט:
מה שאני רוצה לעשות זה למקם את הליבה מחדש
איך בדיוק ליבה של 15" תתאים לג'אנט של 16" ?ציטוט:
אחת הבעיות שלי היא שאני צריך ליבה של 15'', כי הג'אנט ממש לא ישר בפנים
הג'אנט כלכך לא ישר שיש הבדל של אינטש בקוטר הפנימי ?
כן.ציטוט:
הג'אנט כלכך לא ישר שיש הבדל של אינטש בקוטר הפנימי ?
להלן השרטוט של הספייסר. העובי של זה הוא 30 מ"מ, שזה כ 1.25''.
להזכירכם שזה מתאים גם לסיקס, ויטארה ולכל רכב עם מעגל חלוקה של 5X5.5, בתנאי שאין מה שיפריע באמצע (החור ללוקר מוכן לסמוראי, סיקס ולויטארה).
http://www.jeepolog.com/ext_images/WheelSpaser1.jpg
השרטוט באדיבות דורון.