שלי, שיטוט קצר מאוד בפורומים השונים יגלה לך שמשה נוהג ב ....
פרילי :-)
---
משה, זה יפה ככה ? עכשיו אתה מאשים את האשה ? קודם שיבחת והמלצת את הפרילי בלי להאשים את האשה .. :)
Printable View
שלי, שיטוט קצר מאוד בפורומים השונים יגלה לך שמשה נוהג ב ....
פרילי :-)
---
משה, זה יפה ככה ? עכשיו אתה מאשים את האשה ? קודם שיבחת והמלצת את הפרילי בלי להאשים את האשה .. :)
מותר לצייץ את המילה סוזוקי ג'ימני? או אם כבר אז את הגראנד ויטארה?
אם לא אז אולי ניסאן טראנו? (אני אישית לא קורא לו רכב שטח אבל יש כאלה שכן)
גיא אני עדיין משבח. ונהפוך הוא אישתי גרמה לכך שאני נוסע בגי'פ יום יום. אבל ברור שאם הרכב היה אצלה ולא דופק קילמטראג' אז הייתי קונה משהו יותר לשטח, כי לא היו חישובי דלק, תיקונים , ירידת ערך וכו'. וכן הפרילי עדיין רכב מצויין לדעתי
היא צריכה להבין שאם היא קונה גי'פ אז זה לא נוסע מהר, זה לא נוח לנסיעה מהירה, זה גדול ולא נכנס בכל חניה. והדיזל הוא פחות נוסע מהר מבנזין בדרך כלל. גם ברכב כמו שלי למשל מד סל"ד בבנזין יותר גדול מאשר בדיזל.
פשוט שלא תתאכזב.
אולי תני לבעלך את הגי'פ ואת תיסעי ברכב כביש. פשוט מהתגובה הבנתי שהוא נוסע לטיולים במדבר יהודה, כלומר, את לא מתחברת לזה. ואם כך אולי עדיף שהוא ינהג על גי'פ.
אישתי צודקת, מי שלא אוהב גי'פים ירגיש כמו משאית ביום יום.
מצד שני אם תתאהבי, אז עוד נראה אותך עם "זיבאר" משופר
משה
זה בסדר מתוקי,
מי שמצייץ ג'ימני כשמדברים על רכב שאמור לנסוע ( נעזוב שניה את ה"מהר" ) , יכול להגיד מה שהוא רוצה על כל אוטו ...
פשוט, זה שרשור הומוריסטי משהו .. והבדיחות שלך ניכנסות טוב :-)
או קי, עכשיו מעט יותר ברור, אם כי עדיין קשה למצוא משהו שיתאים לשניכם.
בצד ה"קטן וזריז" (שקשה לי לראות את בעלך הולך על זה) :
מיצובישי אוטלאנדר 2004/2005 - נוסע כמו פרייבט, נראה טוב, מרווח, יכולות שטח מוגבלות (לא מתקרב ליכולות של הפאגרו של בעלך)
סובארו פורסטר 2004 /2005 - בדומה לאאוטלנדר, מעט יותר טוב בשטח (שוב לא מתקרב לפאגרו)
אופציות שישאירו את בעלך עם חיוך ולא יביישו אותו בשטח ועדיין תיהני מהן בכביש:
ניסאן טראנו ארוך 3000 שנת 2005 - מנוע חזק וחסכוני, סביר בשטח, 7 מקומות, מזגן חלש, נדיר (שמועות על בעיות אמינות מנוע)
מיצובישי קינג ארוך 2003-2004 - מרווח, טוב בשטח, מנוע חזק אך רועש (יש אומרים מאוד רועש)
פראדו ארוך 2001 - חזק, אמין, מהיר בכביש וחזק בשטח, ישן יותר ממה שאת דורשת, ובד"כ קילומטראז גבוה
כמובן שיש עוד אופציות אבל אלו בגדול עונות על הדרישות הראשוניות שלך. בכל מקרה מישהו מכם יצטרך להתפשר, מציע לך לראות מספר רכבים ליסוע עליהם ולהחליט בעצמך, יכול להיות שתופתעי. כפי שהחיים לימדו אותי, ברוב המקרים אנחנו לא ממש יודעים מה טוב בשבילנו.
למה לשנות מה שעובד?
הקונספט של רכב רק לטיולים הרבה יותר נכון כאשר הברירה היא בינו לבין מצב שמי שלא רוצה לנהוג בג'יפ ביום-יום ונאלץ לעשות את זה.
בנוסף, רכב לטיולים יכול לעמוד כמה ימים ללא יכולת נסיעה (מוזיל עלויות של תיקונים אחרי טיול, שיפורים וכו'), לא חייבים לשטוף ולשאוב אותו עם החזרה מהטיול ולא חייבים לפרוק את כולו לקראת שבוע "העבודה" המגיע לאחר הטיול.
עצה שלי? את התקציב שלכם תחלקו לשני חלקים, אחד יוקדש לרכב בשבילך והשני להחלפת הפג'רו למשהו אחר. ניתן למצוא היום במחירים מצחיקים "ג'יפים אמיתיים" (מי אמר דיפנדר 90?); לא שהפג'רו רע למה שהוא משמש אתכם, אבל לפעמים חייבים שינוי בחיים...
מתוקיק,גיא והשאר - את העקיצות תשאירו לשרשור נפרד, תודה.