ξεϊψ μφιιυ ΰϊ δξιμδ ρεζεχι β'ιξπι? ΰε ΰν λαψ ΰζ ΰϊ δβψΰπγ ειθΰψδ?
ΰν μΰ ΰζ ΰεμι πιρΰο θψΰπε? (ΰπι ΰιωιϊ μΰ χεψΰ με ψλα ωθη ΰαμ ιω λΰμδ ωλο)
ωμι, ωιθεθ χφψ ξΰεγ ατεψεξιν δωεπιν ιβμδ μκ ωξωδ πεδβ α ....
τψιμι :-)
---
ξωδ, ζδ ιτδ λλδ ? ςλωιε ΰϊδ ξΰωιν ΰϊ δΰωδ ? χεγν ωιαηϊ εδξμφϊ ΰϊ δτψιμι αμι μδΰωιν ΰϊ δΰωδ ..![]()
φεςπιδ ..
ξεϊψ μφιιυ ΰϊ δξιμδ ρεζεχι β'ιξπι? ΰε ΰν λαψ ΰζ ΰϊ δβψΰπγ ειθΰψδ?
ΰν μΰ ΰζ ΰεμι πιρΰο θψΰπε? (ΰπι ΰιωιϊ μΰ χεψΰ με ψλα ωθη ΰαμ ιω λΰμδ ωλο)
"λωΰϊδ αξμηξδ εΰϊδ πρεβ μΰηεψ αβμμ ιψι ΰειιακ - ΰμ ϊψευ, ΰϊδ ςωει μξεϊ ςιισ"
גיא אני עדיין משבח. ונהפוך הוא אישתי גרמה לכך שאני נוסע בגי'פ יום יום. אבל ברור שאם הרכב היה אצלה ולא דופק קילמטראג' אז הייתי קונה משהו יותר לשטח, כי לא היו חישובי דלק, תיקונים , ירידת ערך וכו'. וכן הפרילי עדיין רכב מצויין לדעתי
היא צריכה להבין שאם היא קונה גי'פ אז זה לא נוסע מהר, זה לא נוח לנסיעה מהירה, זה גדול ולא נכנס בכל חניה. והדיזל הוא פחות נוסע מהר מבנזין בדרך כלל. גם ברכב כמו שלי למשל מד סל"ד בבנזין יותר גדול מאשר בדיזל.
פשוט שלא תתאכזב.
אולי תני לבעלך את הגי'פ ואת תיסעי ברכב כביש. פשוט מהתגובה הבנתי שהוא נוסע לטיולים במדבר יהודה, כלומר, את לא מתחברת לזה. ואם כך אולי עדיף שהוא ינהג על גי'פ.
אישתי צודקת, מי שלא אוהב גי'פים ירגיש כמו משאית ביום יום.
מצד שני אם תתאהבי, אז עוד נראה אותך עם "זיבאר" משופר
משה
αηιιν φψικ ψετΰ θεα εςεψκ γιο θεα ε.... β'ιτ λξεαο
ζδ αργψ ξϊεχι,
ξι ωξφιιυ β'ιξπι λωξγαψιν ςμ ψλα ωΰξεψ μπρες ( πςζεα ωπιδ ΰϊ δ"ξδψ" ) , ιλεμ μδβιγ ξδ ωδεΰ ψεφδ ςμ λμ ΰεθε ...
τωεθ, ζδ ωψωεψ δεξεψιρθι ξωδε .. εδαγιηεϊ ωμκ πιλπρεϊ θεα :-)
φεςπιδ ..
או קי, עכשיו מעט יותר ברור, אם כי עדיין קשה למצוא משהו שיתאים לשניכם.
בצד ה"קטן וזריז" (שקשה לי לראות את בעלך הולך על זה) :
מיצובישי אוטלאנדר 2004/2005 - נוסע כמו פרייבט, נראה טוב, מרווח, יכולות שטח מוגבלות (לא מתקרב ליכולות של הפאגרו של בעלך)
סובארו פורסטר 2004 /2005 - בדומה לאאוטלנדר, מעט יותר טוב בשטח (שוב לא מתקרב לפאגרו)
אופציות שישאירו את בעלך עם חיוך ולא יביישו אותו בשטח ועדיין תיהני מהן בכביש:
ניסאן טראנו ארוך 3000 שנת 2005 - מנוע חזק וחסכוני, סביר בשטח, 7 מקומות, מזגן חלש, נדיר (שמועות על בעיות אמינות מנוע)
מיצובישי קינג ארוך 2003-2004 - מרווח, טוב בשטח, מנוע חזק אך רועש (יש אומרים מאוד רועש)
פראדו ארוך 2001 - חזק, אמין, מהיר בכביש וחזק בשטח, ישן יותר ממה שאת דורשת, ובד"כ קילומטראז גבוה
כמובן שיש עוד אופציות אבל אלו בגדול עונות על הדרישות הראשוניות שלך. בכל מקרה מישהו מכם יצטרך להתפשר, מציע לך לראות מספר רכבים ליסוע עליהם ולהחליט בעצמך, יכול להיות שתופתעי. כפי שהחיים לימדו אותי, ברוב המקרים אנחנו לא ממש יודעים מה טוב בשבילנו.
μξδ μωπεϊ ξδ ωςεαγ?
δχεπρτθ ωμ ψλα ψχ μθιεμιν δψαδ ιεϊψ πλεο λΰωψ δαψιψδ διΰ αιπε μαιο ξφα ωξι ωμΰ ψεφδ μπδεβ αβ'ιτ αιεν-ιεν επΰμυ μςωεϊ ΰϊ ζδ.
απερσ, ψλα μθιεμιν ιλεμ μςξεγ λξδ ιξιν μμΰ ιλεμϊ πριςδ (ξεζιμ ςμειεϊ ωμ ϊιχεπιν ΰηψι θιεμ, ωιτεψιν ελε'), μΰ ηιιαιν μωθεσ εμωΰεα ΰεϊε ςν δηζψδ ξδθιεμ εμΰ ηιιαιν μτψεχ ΰϊ λεμε μχψΰϊ ωαες "δςαεγδ" δξβις μΰηψ δθιεμ.
ςφδ ωμι? ΰϊ δϊχφια ωμλν ϊημχε μωπι ημχιν, ΰηγ ιεχγω μψλα αωαιμκ εδωπι μδημτϊ δτβ'ψε μξωδε ΰηψ. πιϊο μξφεΰ διεν αξηιψιν ξφηιχιν "β'ιτιν ΰξιϊιιν" (ξι ΰξψ γιτπγψ 90?); μΰ ωδτβ'ψε ψς μξδ ωδεΰ ξωξω ΰϊλν, ΰαμ μτςξιν ηιιαιν ωιπει αηιιν...
ξϊεχιχ,βιΰ εδωΰψ - ΰϊ δςχιφεϊ ϊωΰιψε μωψωεψ πτψγ, ϊεγδ.
μΰ δβςϊι μψΰω ωψωψϊ δξζεο λγι μδιεϊ φξηεπι!
ξητω ψελω μζεβ λμιεϊ αξφα θεα,λεμμ ςαεγδ...
ωξψε ςμ χωψ