תגובה להודעה: קניתי צעצוע חדש, מחפש מידע, כמה שיותר יותר טוב
היי, אז ככה:
הרכב היום למד לנסוע בשטח (הורכב דרייבשאפט סוףסוף)
למלעיז לגבי הפרונטקס, להלן "ציר קדמי" במידה ובאמת לא ידעת.
לבחורצ'יק שקנה רכב במקביל אלי:
א. תתחדש תהנה וסע בדרכים טובות.
ב. באף רכב שלי לא היה מיגון, אז כרגע האמת שלא חפרתי על הנושא כלל וכלל.
ג. נעילה ? סבלנות, קודם כל מסיימים ישור קו מכני לרמה טיפטופ, אחכ הולכים להביא ככל הנראה פרוקומפ 3" ואז נגיע לגשר הנעילה.
הרכב לא היה מפורסם ביד 2, אבל עכשיו הוא מפורסם שם, ע"י.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אור .ס.
היי, אז ככה:
הרכב היום למד לנסוע בשטח (הורכב דרייבשאפט סוףסוף)
למלעיז לגבי הפרונטקס, להלן "ציר קדמי" במידה ובאמת לא ידעת.
לבחורצ'יק שקנה רכב במקביל אלי:
א. תתחדש תהנה וסע בדרכים טובות.
ב. באף רכב שלי לא היה מיגון, אז כרגע האמת שלא חפרתי על הנושא כלל וכלל.
ג. נעילה ? סבלנות, קודם כל מסיימים ישור קו מכני לרמה טיפטופ, אחכ הולכים להביא ככל הנראה פרוקומפ 3" ואז נגיע לגשר הנעילה.
הרכב לא היה מפורסם ביד 2, אבל עכשיו הוא מפורסם שם, ע"י.
רגע אז עכשיו אתה כבר מוכר ? !
בולמים אני מציע מנסיון ומהנאה MX6 של פרוקומפ..אם אתה קונה קיט אז לא פחות מ 4" כולל החלפת גנטים 8" בולטים החוצה מהגיפ כדי להחזיר יציבות לאחר ההגבה..וכמובן צמיגים 31" מהצמיגים אתה מקבל עוד כ 1" גובה..חייב להאריך במפסטופים...גילוח קטן לפגוש הקידמי שהצמיגים לא יגעו..יש עוד מה לעשות שכבר יגיע לך עם הקיט...
לגבי הכפתור של החלון הימני..שלוף אותו פתח אותו נקה ועבור על המגעים הוא יחזור לעבוד...
בהצלחה :)
היי, אני עדיין לא מוכר, אבל בודק אופציות.
מלבד זאת, כל הרכבים שהיו לי בכל שנותי בעל רשיון, תמיד היו מפורסמים ביד2, סוג של שריטה שאפילו אני לא מצליח להבין :)
ולגבי הגבהות:
אני מתחיל לעשות בירורים ליבא לבד מאמריקה סט, אבל כנראה שאני אלך על 3" שזה פושר ולא דורש יותר מידי החלפות והסתבכויות (פנהרד פיטמן וכל הבולשיט שצריך להחליף ב4").
יש לזכור שבאתי מטראנו מקורית והיא הספיקה לי, אז ההגבהות פה בעצם מבוצעות בגלל הצורך בהחלפת בולמים ו"אם כבר אז כבר" בואו נשפר את יכולות הרכב.