תגובה להודעה: נעילות KAM לדיפנדר
אני באופן כללי בעד אוטומטית מאחור. זה מה שהיה לי בדיפנדר, בסופה, ובעוד. גם אם המחיר היה זהה, בכלים מהסוג הזה לדעתי זה נכון יותר.
תתחדש על הKAM, קנית מוצר מעולה, ושים לב שלא עושים לך התקנה "שכונה" כמו ברכב של "המזרח" שראיתי, כל הכפתוריאדה נראתה מאולתרת לחלוטין.
אסף.
ברכב של המזרח ההתקנה באמת נוראית מבחינת הכפתורים, בגדול זה כי הם הכניסו מערכת דבל דין והיו צריכים לחתוך את כל הדשבורד ולהעביר את הכפתורים שיש עליו למקום אחר ואז גם את הכפתורים של הנעילה היו צריכים להעביר לשם ואז התברר שבגלל המיקום של הכפתורים אפשר בטעות לנעול תוך כדי העברת הילוכים אז הם הוסיפו מפסק כללי לנעילה....:D - שכונה, אבל העיקר יש DVD :D.
בכל מקרה, אני עדיין לא סגור לגבי המיקום הכי נכון לכתפורים אבל בסוף יהיה בסדר.
לגבי נעילה אחורית אוטומטית, היתה לי בסופה הארוכה שהיתה לי, ככה קיבלתי את הרכב, של noslip שנחשבת טובה ושקטה, גרמה לי די הרבה סבל בכביש, אני יודע שיש כאלה שזה לא מפריע להם, אצלי זה לא היה ככה, הוחלפה ל ARB עם הזמן.
כמובן שנעילה אוטומטית חייבים לגבות במכלולים מחוזקים (בסופה היה לי dana60) שגם עולים לא מעט כסף, אבל לדעתי גרצוי ם לחזק את המכלולים האלה בנעילה נשלטת.
אחרי ההתקנה אני מבטיח להעלות תמונות עם התוצאה הסופית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
torchak
מבדיקה שעשיתי בפעם האחרונה - לבולסטר לא היו נעילות לסרן סולסברי של ה 110
אכן אין לנו נעילות לסרן סיילסבורי . אולם היות והסרן המותקן בדפנדרים החדשים עונה לשם P38 ולשכזה יש גם יש נעילות .
שולי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itayt
לגבי נעילות אוטומטיות, בכל מקרה לא הייתי מתקין כי הרכב משמש את אשתי ביום יום ויש גבול מה אני מסוגל להפיל עליה...:D
לגבי המחיר, אם משווים בארץ מחירי מחירון את ה ARB עם ציריות מקסי מול ה KAM עם הציריות המחוזקות, משום מה עדיין ה ARB זול יותר, בעיית תמחור אצל היבואן כנראה.
בכל מקרה סגרתי אחרי דין ודברים ארוכים, סט של 2 נעילות KAM עם ציריות מחוזקות (מדגם Aerospace לשאלת ארז שזה הסט החזק יותר) עם הקיט של ה fused cv שלפחות לפי מה שאני רואה באתר שלהם מגיע עם פעמונים.
תודה לכל המגיבים, כמו תמיד, עזרתם לי בהחלטה
בכל מקרה תתחדש על הרכישה ותהנה זה הכי חשוב .
שולי