תגובה: ניסיון אישי: השוואה סיקס מול לנדקרוזר 73
אבל זה לא מה שמשווים פה....
ולא כזה רלוונטי כי לא לי ולא לך אין אפשרות לקנות או לבחון 76 ....אלא עם נעלה על מטוס ונבלה בו הרבה שעות..
אתה לא יכול להשוות את ה-76 לרנגלר.
הרנגלר הוא יותר אוטו לפאן. הרבה יותר נוח, הרבה-הרבה-הרבה יותר זריז, הרבה יותר כייפי. אבל גם פחות חסון.
ה-76 לא רק הרבה יותר יקר, אלא גם הרבה יותר גדול, מרגיש הרבה יותר כמו משאית. רכב לעבודה פרופר. כנראה הכי טוב שיש לשימוש כזה.
אם כבר, הוא בר השוואה לדיפנדר.
חברים ,,
בתור אחד שהחזיק 2 סיקסים וסופה לתקופה של 6 שנים ומבלה את השנתיים האחרונות באנגולה עם הרבה ניסיון על הטיוטות (76,78 ושאר ירקות ) אני יכול לומר בוודאות ששום רכב , בטח לא jeep לא יחזיקו חודש עבודה של הכלים האלו ביערות .
נכון שלעולם לא יהיה לו מה שיש לjeep אבל טיוטה ממוצעת מחזיקה כחצי שנה עד התקלות הראשות ושנתיים עד זריקה לפח (אחרי 40000 קילומטר אין מה להוציא מהם ) .
חבר יקר שעובד כמנהל לוגיסטי באחת החברות באנגולה ( מחזיק צי רכב של 100 טיוטות ברחבי המדינה ) אמר לי שהם רכשו 4 דיפנדרים לניסוי , בוא נגיד שזה לא הלך טוב ואחרי זמן קצר מאוד הם הושבתו.
דרך הגב הטענה הכוללת פה היא שכל הטיוטה נשברת מלבד המנוע וובאמת הפעמים היחדיות שהלך למישהו מנוע ( ממה שאני מכיר כמובן ) זה שהרכב התהפך והמנוע המשיך לעבוד הפוך
בקיצור הטענה היא שההשוואה לא רלוונטית בכלל ....