למרות שעברתי "לענקים" (טרופר בנזין), יש לי פינה (גדולה) חמה בלב "לגמדים" וויטארות בכלל ...
אנחנו שכנים, אתה מוזמן "לטפס" לקציר.
אם הויטארה לא מסוגלת (התחממות), אז אני אתגלגל מטה ...
רענן
057-8155254
Printable View
אשמח לעלות אליך בכיף, אתקשר ונקבע.
תודה!
:-)
טוב, טרמוסטט + פאן קלאץ' הוחלפו, בהחלט שומעים את ההבדל בנהמה של יניקת האויר כשהוא נכנס לעבודה. עכשיו צריך לטפס כמה עליות ולוודא שהתופעה נעלמה.
כלקח לטיפולים/תיקונים עתידיים... עבודה עם ספר רכב היינס - לא מה שחשבתי...
מכיוון שלא יכלתי להשבית את הרכב לפני תחילת הטיפול, לא פירקתי את החלקים לפני ולא ידעתי על קיומם של אטם + גומיה שלא מצויינים בספר, שם מראים החלפת טרמוסטט בסמוראי.
בפעם הבאה קודם מפרקים אח"כ.
מכיוון שלא היה לי אטם השתמשתי ב RTV שחור, לקח לי פעמיים עד שהבנתי שצריך להיות ממש נדיב כדי למנוע נזילות.
תודה שוב לכל המייעצים בשירשור, בפרטיות ובטלפון !!!
:-)
אני מאוד מקווה בשבילך שלא זורם לך קצת RTV שחור ונדיב במערכת הקירור ומחכה להזדמנות להתנחל במעבר מים צר וחשוב ...
אפשר להפיק עוד כמה לקחים, למשל:
- עובדים על הרכב עם עוד מישהו שיודע מה שהוא עושה
- אם אין מישהו כזה אז לפחות עם ספר שמפרט את התהליך לדגם הספציפי שלך
- אם אין ספר כזה ואתה בכל זאת מחליט להתלמד על הרכב שלך, דאג שיהיה לך רכב נוסף לשליחויות ובצע את העבודה בשעות שניתן להשיג בהן חלפים מקוריים ...
אני לא יודע כמה החומר שהשתמשת לאטימה מתאים למשימה, הייתי מתארגן עם אטם/אטמים כדי לא להתקע אח"כ ...
נדב.
הספר שיש לי הוא Suzuki Samurai & Sidekick GEO Tracker 1986 thru 1996 של היינס
יש ספר אחר יותר טוב ?
הRTV השחור ייעודי לאיטום בחלקי מנוע ונתתי לו זמן להתגבש, אני בהחלט אקנה אטם ואסלק משם את הRTV בהקדם
כמה שטויות בשרשור אחד. למה ראש מנוע 100%? יש לי GV דיזל והיה לי אותו סימפטום, פרקתי את הטרמוסטט וראיתי שהוא חלוד לגמרי, הגומיות אכולות . החלפתי אותו באורגינלי שעולה 300 ש"ח (בדיזל יש טרמוסטט מיוחד עם שסתום פריקת לחץ), עכשיו נוסע כמו חדש. זה מזכיר לי שכשקניתי אותו היו בנדים משוחררים בצנרת של הטורבו ובמכון אמרו שהלך טורבו כי היתה רטיבות של שמן מהנשם. הורדתי למוכר 7K וחיזקתי את הבנדים ולא הלך שום טורבו עד היום(טפו טפו טפו).
קודם כל תבדוק טרמוסטט ואם לא זה אז רדיאטור ואם לא שניהם חפש הלאה.