תגובה: גלגל קידמי נשבר באמצע נסיעה פרדו
המליצו ??? מטומטמים ! והבעלים של הרכב גם ! מוסך מורשה שמשחרר רכב במצב כזה , בלי להחתים אותו שהוא מסרב לתקן חלק בטיחותי כזה .
חושף את עצמו לתביעה מבעל הרכב (אם הוא היה נפגע מהקריסה של החלק ) . או מהקונה שאם היה נפגע מהקריסה והיה מגלה את הסיפור . או מצד שלישי שהיה נפגע כתוצאה מהקריסה ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gp1
המליצו ??? מטומטמים ! והבעלים של הרכב גם ! מוסך מורשה שמשחרר רכב במצב כזה , בלי להחתים אותו שהוא מסרב לתקן חלק בטיחותי כזה .
חושף את עצמו לתביעה מבעל הרכב (אם הוא היה נפגע מהקריסה של החלק ) . או מהקונה שאם היה נפגע מהקריסה והיה מגלה את הסיפור . או מצד שלישי שהיה נפגע כתוצאה מהקריסה ..
חכם גדול, מהצד מאוד קל לבקר, כמה פעמים המליצו לך או לאחרים פה ובכלל בעלי מקצוע דברים ונדחו על הסף בגלל בעיות של עלות? (כל עוד זה נוסע הכל יהיה בסדר...)
אני לא יודע איך בדיוק היה התהליך של ההמלצה, ככה שהקפיצה שלך והקביעה שהם מטומטמים קצת לא במקומה.
מה?!, רק אותי מכשילים על בולג'וניטים בטסט ?!
במילים אחרות הבולג'וינטים נבדקים בטסטים ואם יש להם חופש אז מכשילים את הרכב.
אבל...
אם הרכב עושה שטח באופן קבוע - פעם בשנה לבדיקת המכלולים בהחלט שאינה מספיקה!
יש לבדוק את המכלולים בתדירות הרבה יותר גבוהה.
אני לא רואה פה שום תופעה מיוחדת שקשורה לדגם הרכב או ליצרן כזה או אחר.
אבל אם כבר תופעה - אז יש לה שם: תחזוקה לקויה.
טל.
צר לי לאכזב אתכם אבל זה לא קורה ביפנים אחרים
אתם יודעים מה ?גם לא עם חלקי חילוף סיניים ב100 ש"ח לבול ג'ויינט
בטויוטה יש בעייה במבנה התפוח ויש להם הוראה טכנית בחברה להקדיש תשומת לב מיוחדת לנושא
בחבורה שלנו זה קרה לרכב אחד 3 פעמים ולאחר פעם אחת וכמעט פעם נוספת בגלגל השני ומדובר על רכבים מטופלים כמו שעון
זה גם קורה בסופות לפעמים (בבולג'וינט העליון ) אז דרור תזהר :D
בקיצור אף אחד לא חסין מתקלות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
זה קרה גם לניסאן, עם משולשים קדמיים שהתפרקו, אמנם התופעה עברה די בשקט אבל לקוחות גדולים שעובדים עם הרכבים מכירים טוב את הבעיה.
כמו שכתבו,
תחזוקת שבר היא דבר מאד אופייני במחוזותינו, רכבי שטח עובדים הרבה יותר קשה מפרייבטים, ומי שמחכה לטסט כדי לקבל חוות דעת לגבי תקינות מכלולים ברכב שטח שלו פשוט עוצם עיניים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
זה גם קורה בסופות לפעמים (בבולג'וינט העליון ) אז דרור תזהר :D
בקיצור אף אחד לא חסין מתקלות
אתה יודע טוב מאוד שאני המעריץ האחרון של אגדת ה"אמינות היפנית" (שזה קישקוש מארץ הקישקושים) .
בחיים לא ראיתי דבר כזה קורה בסופה, ואני קצת מכיר את הנבלה שלי ואת המשפחה הדפוקה שלה... חוץ מזה יש לנו בסופות מספיק צרות אחרות (שוטרים, גנבים, טסטים, צריכת דלק, חלודה, חדירת מים...), רק זה חסר לי עכשיו.
דרור
ראיתי גם ראיתי לא סופה אחת ולא שניים תוך כדי עבירות פורקות את הקינגפין העליון הוא מאקולון לא? איך אני יודע ? מעולם לא הייתה לי סופה אבל היה לי העונג המפוקפק של לתקן את זה היה גם היה :p
לכל אחת מהנבלות שלנו יש כשל תכנוני כזה או אחר (חוץ מהיילקס כמובן :p ) וכולן אמינות בהתאם לרמת ההשקעה של בעליהן בתחזוקה