תגובה: ARB התפרקה לחתיכות ולא בפעם הראשונה
אני מצטרף לחוות הדעת המצויינות על תודעת השירות של בולסטר.
התקנתי לא מזמן נעילה שלהם, והייתה בעיה בקומפרסור, לאחר טלפונים עם שיחות נעימות , רגועות ואדיבות,
הגיע נציג של בולסטר עד למקום העבודה שלי והביא לי קומפסור חדש ליד.
סוף סוף מוצר עם שירות ואחריות נורמלים בארצינו.
פשוט תענוג.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
JAK60
מענין -נעילות ARB רצות בארץ שנים רבות ורובם מרוצים עד מרוצים מאוד. עד שקם יריב רבנו ונותן בנו חוכמה ,ומסביר שאם לנו אין בעיות זה לא סימן שהנעילה טובה אלה זה ענין של מזל
כי אצלו עובדה הכל נשבר
השאלה העקרית הנשאלת למה רק אצלו יש כל כך הרבה שבר???
אצלי יש שברים ולא שבר אני שברתי כל דבר ברכב טרנספרים ציריות גירים ומנוע אני נוהג קיצוני והרכב גם משתתף באירועים מוטוריים .
התלונה העיקרית עלות החלפים השרות {יש יבואן איין חלפים}ועלות החלפים
אני לא התלוננתי על טרנספר דנה 300 שנישבר או על קורונה פיניון למרות שדנה 300 נחשב בילתי שביר !
הנעילה הקידמית שלי נגזרו הברגים של הקייס חצי שנה לאחר ההרכבה ואיין קשר למי הרכיב כי לא נוגעים בזה בהרכבה! וגם לא היה אחריות או ברגים אצל היבואן
מפתיע...
אני דווקא קיבלי שירות מצויין מהנפלד (יבואן ARB) כאשר הפרוסוסטט בקומפרסור שבק.
הרמתי טלפון, תיארתי את הבעיה, ועל הדרך ביקשתי גוז'ונים של הלוקרים שנפלו עקב סגירה במומט נמוך מהנדרש (קורה...)
תוך 4 ימים קיבלתי במעטפה פרסוסטט וגוז'ונים חדשים ללא תשלום. אני קורא לזה שירות טוב.
הבהרה: הנעילה נקנתה בחול ולא נדרשתי להציג שום הוכחה לקניה, כמו כן ללוקרים.
אין לי שום קשר להנפלד, למרות שרוב השיפורים (נעילה, בולמים וקפיצים, לוקרים) הם מתוצרת שהם מיבאים...
חשוב לציין שגם אני נדנדתי לשי לא מעט ואכן ההקשבה והיעוץ שלו נהדרים!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יריב קלר ברוך
אצלי יש שברים ולא שבר אני שברתי כל דבר ברכב טרנספרים ציריות גירים ומנוע אני נוהג קיצוני והרכב גם משתתף באירועים מוטוריים .
התלונה העיקרית עלות החלפים השרות {יש יבואן איין חלפים}ועלות החלפים
אני לא התלוננתי על טרנספר דנה 300 שנישבר או על קורונה פיניון למרות שדנה 300 נחשב בילתי שביר !
הנעילה הקידמית שלי נגזרו הברגים של הקייס חצי שנה לאחר ההרכבה ואיין קשר למי הרכיב כי לא נוגעים בזה בהרכבה! וגם לא היה אחריות או ברגים אצל היבואן
קלר.
ברור לי שאתה בכלל לא מבין במה מדובר.
אתה צריך SPOOL על דנה 60 כי נראה ש ARB קטן עליך. אתה "נהג קיצוני". יאללה בסדר.
אם אתה נוהג כמו שאתה כותב, אז אתה לא נהג טוב, אתה נהג תיאטרלי. לא צריך להדגיש כל משפט ולשנות צבעים בפונט כדי שאנשים ישמעו אותך.
אתה עושה לשי שירות דוב. אני במקומו הייתי מבקש ממך להוריד הילוך בכל מה שקשור לטקטיקות שיווק ופרסום של בולסטר.
יעקוב מה אתה רוצה מחיי שי מפרסם את עצמו לא צריך אותי .
ואני לא מעוניין לעבור לדנה 60 שהיה יום טוב.
ואני לא ישבתי בכל השיעורים בכיתה .
בוקר טוב למתווכחים
ראשית אציין שאין לי נעילות בכלל ואני משתדל לא ליפול לבור שאחרים יודעים לצאת ממנו
אלא מאי?אני זוכר כילד שאבא שלי הביא לי מהונג קונג ריו טרנזיסטור קטן בגודל של חצי חפיסת סיגריות וסוללה פשוטה של אחד וחצי וולט
כל החברים לי בפנימיה ומעבר לקנאה שלהם אמרו-זה יפני זה לא שווה כלום-זה היה בתחילת שנות השישים והוא עדין עובד-
גם הכלים הסיניים כולל הרכבים שלהם התחילו להיות שווי ערך לתוצרת גרמנית שוודית או פינית-יצרני הפלדה הטובים בעולם היו יפנים וכן חרשי הברזל הסינים-
אל תזלזלו בהם בצהובים הממזרים הללו הם יכבשו בסוף את העולם-ואנחנו נאכל רק אורז וג'וקים
יוסי
Lizard
אתה בודאי יודע שהקשר לים זה קשר גורדי!!!
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liron_al
מפתיע...
אני דווקא קיבלי שירות מצויין מהנפלד (יבואן ARB) כאשר הפרוסוסטט בקומפרסור שבק.
הרמתי טלפון, תיארתי את הבעיה, ועל הדרך ביקשתי גוז'ונים של הלוקרים שנפלו עקב סגירה במומט נמוך מהנדרש (קורה...)
תוך 4 ימים קיבלתי במעטפה פרסוסטט וגוז'ונים חדשים ללא תשלום. אני קורא לזה שירות טוב.
הבהרה: הנעילה נקנתה בחול ולא נדרשתי להציג שום הוכחה לקניה, כמו כן ללוקרים.
אין לי שום קשר להנפלד, למרות שרוב השיפורים (נעילה, בולמים וקפיצים, לוקרים) הם מתוצרת שהם מיבאים...
חשוב לציין שגם אני נדנדתי לשי לא מעט ואכן ההקשבה והיעוץ שלו נהדרים!!
כל הכבוד שרות למופת.
אצלי הכננת בתיקון כבר מעל ארבעה חודשים בהנפלד וביום שביקשתי חלפים לנעילה שאלתי מה עם הכננת נאמר לי אני אבדוק אותה תזכיר לי מה הבעייה ?
ממש אחלה
וגם לגומיות לנעילה ברכב אחר שלי אני ממתין חודשיים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yes1952
...
אל תזלזלו בהם בצהובים הממזרים הללו הם יכבשו בסוף את העולם-ואנחנו נאכל רק אורז וג'וקים
יוסי
בלי לזלזל בותק על פני הכדור שלנו, כפי ששם המשתמש מרמז - תתעורר.
הם כבר כבשו. תבדוק בצלחת...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יריב קלר ברוך
כל הכבוד שרות למופת.
אצלי הכננת בתיקון כבר מעל ארבעה חודשים בהנפלד וביום שביקשתי חלפים לנעילה שאלתי מה עם הכננת נאמר לי אני אבדוק אותה תזכיר לי מה הבעייה ?
ממש אחלה
וגם לגומיות לנעילה ברכב אחר שלי אני ממתין חודשיים
מה אם ניצן ואורטל אותי שרתו די טוב
ברנרד
אצלי בצלחת יש כבש מאוסטרליה
או אווז מהונגריה
או חומוס שאני מכין
חיפשתי אולי בג'מוס יש צלחת סינית
לא מצאתי:)
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yes1952
ברנרד
אצלי בצלחת יש כבש מאוסטרליה
או אווז מהונגריה
או חומוס שאני מכין
חיפשתי אולי בג'מוס יש צלחת סינית
לא מצאתי:)
יוסי
יוסי, חביבי.
וויחיאת ראבק. אל תהיה נאיבי.
רק נדמה לך שזה מה שיש לך בצלחת.
אם היית בודק את החותמת על הכבש/אווז/שקית החומוס בדקדקנות, היית רואה את הכיתוב made in china, ובכלל, בטח מדובר בתחליף/חיקוי של בשר/חומוס שעשה, במקרה הטוב, סיבוב "הלבנה" באיזורים הרלוונטיים (אוסטרליה, איטליה, אבו גוש)...:)
1 קבצים מצורפים
לדעתי זה ה "דיפ-לוקר" המוצלח ביותר.
קובץ מצורף 55577
מה לגבי שרות למנעול מי היבואן?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יריב קלר ברוך
יעקוב מה אתה רוצה מחיי שי מפרסם את עצמו לא צריך אותי .
ואני לא מעוניין לעבור לדנה 60 שהיה יום טוב.
ואני לא ישבתי בכל השיעורים בכיתה .
יריב היקר.
כבעל עסק אני יודע שעל מנת לקדם את המוצר שלך אתה צריך להשקיע הרבה מאוד ממון ומאמצים. מה שנקרא לירוק דם.
לא אתי ולא יפה לזרוק רפש על מוצר מתחרה כדי לשכנע את הלקוח שהמוצר שאתה מוכר טוב יותר.
זה גם לא נכון שיווקית, מכיוון שבהמשך הדרך זה חוזר אליך כבומרנג.
הנפלד זו חברה ותיקה ומכובדת אשר מייבאת לישראל מוצרים ומותגים מהשורה הראשונה כבר 30 שנה.
בטוח שגם היצרנים ( ARB WARN OME ) וגם היבואן (הנפלד) לא חפים מטעויות ושגיאות. הן מקצועיות ( תקלות ופגמים במוצר) והן בתחום השרות ללקוח.
בכך הם אינם שונים מכל חברה או עסק אחר.
בקיצור מי שבא על חמור למרוץ סוסים מוטב לו שינער בשקט. (אפילו אם יש לו ז..ן יותר גדול).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר דורון
היתה לי פעם נעילה כזאת. סתם זבל של נעילה. נשברה לי במעלה חתחתים... וגם השרות היה חרא. :D
שחר קבל חח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יעקב נירלט
יריב היקר.
כבעל עסק אני יודע שעל מנת לקדם את המוצר שלך אתה צריך להשקיע הרבה מאוד ממון ומאמצים. מה שנקרא לירוק דם.
לא אתי ולא יפה לזרוק רפש על מוצר מתחרה כדי לשכנע את הלקוח שהמוצר שאתה מוכר טוב יותר.
זה גם לא נכון שיווקית, מכיוון שבהמשך הדרך זה חוזר אליך כבומרנג.
הנפלד זו חברה ותיקה ומכובדת אשר מייבאת לישראל מוצרים ומותגים מהשורה הראשונה כבר 30 שנה.
בטוח שגם היצרנים ( ARB WARN OME ) וגם היבואן (הנפלד) לא חפים מטעויות ושגיאות. הן מקצועיות ( תקלות ופגמים במוצר) והן בתחום השרות ללקוח.
בכך הם אינם שונים מכל חברה או עסק אחר.
בקיצור מי שבא על חמור למרוץ סוסים מוטב לו שינער בשקט. (אפילו אם יש לו ז..ן יותר גדול).
צר לי כי אתה חושב שזה הכיוון כי אני גם ספק של הנפלד ובסבן שלי היו מורכבות 2 ARB בטנדר סיירה שלי מורכבות 2 ARB בסופה שלי מורכבת נעילה אחורית ARB /
הרכב היחיד שלי שהרכבתי לפני כשנה וחצי בולסטר זה הצירוקי ולא משיכול של כסף אלה מרצון לבדוק את המוצר על עצמי ואצלי וגם אצל לקוחות שלי המוצר עובד טוב .
ויכול להיות שגם בולסטר היתה נישברת אצלי בסבן אבל אחריות כולל שבר לשנתיים גם לרכב כמו שלי חותם את הסיפור וגם השרות המצוין והמידי של שי.
וכל הרכבים שלי לא של העסק אז הבעייה אישית נטו וללא קשר לפרסום
האים אתה חושב שהמוניטין שנעילת ARB לא נישברת נכון ?
אני ממש לא חושב כך
אני חושב ש ARB נעילה מצוינת אבל חוסר בחלפים והעדר אחריות מראה שהמלך ערום .
אני רכשתי ניסן גוק לאשתי ואני סובל מבעיית שרות ואחריות אז שיתפתי את זה בפורום אחר קבל
לאחרונה רכשתי לאשתי ניסן גוק ויש לי מעט בעיות עם הרכב ועם השרות של החברה רציתי לדעת עם רק אני במצב זה או שיש עוד אנשים במצב דומה?
אצלי הבעיה בחגורות בטיחות וברעש קל מהמנוע.
ובעיה גדולה עם השרות!
הרכב עם 8000 ק"מ
שאני לא בטוח אני בודק שואל ולא מציין עובדות סתם אולי בניסן מדובר על מצב בודד ?
אצלי ברכב אחד נשברו שתי הנעילות אולי הרכב חזק ואני משתולל אולי?
יריב,
קח שתי דקות לקרא, אח"כ עוד חמש דקות לחשוב ואתה לא חייב להגיב, זהו חומר למחשבה.
אני אציג בפניך איך הגולשים רואים את התמונה כרגע:
יריב קלר ברוך, בעל סדנת אורן מערכות, מצד אחד "מלכלך" על יבואן, הנפלד שמו, שמבחינת רוב הגולשים ברור כי זהו אחד היבואנים הוותיקים בשוק, המייבא מוצרים בעלי ערך נכסי גדול מאוד (רובם מכירים את השמות שלהם, את הצבעים שלהם, את הלוגו שלהם, רובם חושבים לגביהם אותו הדבר הן מבחינת האיכות והן מבחינת השירות, כשתשאל ג'יפאי על נעילה, כנראה שהשם הראשון שיעלה לו לראש זה ARB) ומצד שני משבח יבואן אחר.
היבואן האחר, בולסטר שמו שמייבא סחורה מסין הינו חדש יחסית בשוק, לסחורה של בולסטר וגם לחברה עצמה אין את המוניטין שיש להנפלד, אפילו להיפך, כיבואן חדש יחסית המייבא סחורה מסין יש לו אפילו קושי לייצר את המוניטין, בשל סיבות הנ"ל.
עכשיו תחשוב, איך זה נראה כלפי הגולשים?
אולי ליריב יש חשבון פתוח עם הנפלד והוא מחליט להתנקם בו?
אולי יריב לא התקין טוב והנפלד לא נותן אחריות אז יריב מכפיש?
למה יריב עושה את זה מעל גבי הפורום ולא פונה ישירות לאריק / ניצן / אורטל מחברת הנפלד?
אולי שי מחברת בולסטר הציע ליריב, מעבר להיותו מתקין ומשווק גם להפוך למפרסם שלו?
ואם תחשוב רגע בבהירות, תבין שיש עוד הרבה שאלות שגולשים שואלים את עצמם לאור דבריך.
מחר יכנס אליך לקוח ותציע לו נעילה של ARB כי לבולסטר אין זמין במלאי או כי אין לו עדיין בכלל, מה הלקוח יגיד? הרי אתמול אמרת שהנעילות נשברות והיום אתה מציע לי אחת כזו, מה אתה עובד עלי?
או לחילופין, לקוח יכנס לסדנא אחרת שתציע לו ARB ואז הלקוח יגיד שיריב אמר שאלו נעילות שנשברות, שאין חלפים, שמחירי החלפים הם שחיטה וכו'.
אתה לא חייב להגיב,
תן לאשכול לשקוע במעמקי הפורום, נראה לי כי זה הדבר הנכון לעשות.
גילוי נאות:
אין לי כל עניין עם יבואן זה או אחר ולא באתי להגן על אף אחד מהם (אף על פי שאחד מהם מפרסם באתר...).
את שי פלג, הבעלים של חברת בולסטר אני מכיר מצויין, אפילו עבדתי תחתיו תקופה מסויימת כאשר הוא היה מנהל עבודה בסדנא שעבדתי, אני יודע כי שי משקיע הרבה משאבים בשיפור / פיתוח ובקרת איכות קפדנית מאוד למוצרים שהוא מייבא וכן במתן שירות.
אין בדברי מעלה כל הבעת דיעה לגבי איכות מוצריו או שירותו.
סביון עזר (אדם פרטי)