תגובה: מה אתם אומרים על זה ??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אפיז
דווקה לא
חותכים במקומות הבעיתיים ומחברים עם סקוטש רחב או כמה טבעות רפדים או סתם טבעות וסוגרים בלחיצה הרבה יותר פשוט ממה שחשבת
צודק! רעיון נחמד.
חתכתי את השטיחים ,קילפתי את הבידוד שכבר התפורר קצת (זפת ומעין בד מבודד) טינר 21 הוריד את כל הדבק של הבד שנדבק ממש חזק ,כל המקום שוייף בבד גס ורוסס בצבע גלוון כסוף האפוקסי או הפוליאריאן ימרחו כשנמצא איפה לקנות תחומר (אשכרה חומר אני מחפש אותו כמו נרקומן )
תשאל פחח רכב בסביבתך יתן לך כתובת הכי קרובה
הפתרון שלי לבעיה הוא לחתוך את השטיח המקורי (דיפנדר) עם סכין יפני משני צידי התעלה עליה צומחים מוטות ההילוכים והשילוב. ככה יש לי שטיח אחד שמצפה במדוייק את הגבנון המרכזי + שני שטיחונים מקוריים ויפים, אחד לכל צד. אתה נשאר עם שטיח מקורי יפה, ויכול לסלק את שני השטיחונים הצידיים בשניות, לצורכי ניקוי, ניקוז או ייבוש לאחר גשם (שחודר ומחלחל לאורך קיר האש, וגם מכניסות הדלתות). כששלושת השטיחים מונחים במקום, כמעט ולא רואים את שני החתכים שביניהם.
עם השנים למדתי שאין טעם להילחם באטימת הכלים האלה, עדיף להשקיע כמה דקות בהשבחת הניקוז...
תגובה: מה אתם אומרים על זה ?? [בידוד ריצפה בג'יפ, בבקשה לכתוב כותרות עניניות]
גם באטימה נטפל אבל התחלנו מהתחתית עם הסרת השטיחונים גזירה משני הצדדים הוסר הזפת עם הבד נחשפו פתחי הניקוז שלושה בכל צד אחד גדול + שניים קטנים
חייב למצוא מקום לקנות את האפוקסי למרות שכבר ניתן להסיר את השטיחונים בקלות ולעשות את זה בכל סוף שבוע מיד כשתימצא החנות שמחזיקה כאלה ציפויים
ןלכשנסיים את הקדימה נעבור לשטיח הפלסטי מאחורה
החומר נמצא דרך חברי הפורום שקישרו אותי לשרשור בנושא תודה לכולם נמצא במודיעין "רוד וורייר" נמרח על כל הגג של הסופה(הסגירה המקורית )נקווה שבשלישי נתקין את המרים לכסא לצד הנהג ועל הדרך נמרח שכבה על כל אזור הרגליים הקדמי באחורי נטפל בקיץ
ערן, נכנסת לעניין בכל הכח, הלכת, שאלת, ביררת, כולנו עזרנו
עכשיו מגיע לנו ת-מ-ו-נ-ו-ת ! של הגג והרצפה
קדימה חביבי...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן טרופר...+six
החומר נמצא דרך חברי הפורום שקישרו אותי לשרשור בנושא תודה לכולם נמצא במודיעין "רוד וורייר" נמרח על כל הגג של הסופה(הסגירה המקורית )נקווה שבשלישי נתקין את המרים לכסא לצד הנהג ועל הדרך נמרח שכבה על כל אזור הרגליים הקדמי באחורי נטפל בקיץ
שמע, לא הצלחתי להבין.
בבקשה השתדל להשתמש ב נקודות ופסיקים.
איזה חומר קנית?
למה הוא מתאים?
היכן רכשת?
אני גם במצב דומה לשלך, ואשמח להיעזר בתובנות שלך.
כמובן... תמונות.... :)