עכשיו שיש לי צנרת בלמים ארוכה ומתאימה, תהיה לי האפשרות לבדוק באמת את מגבלות הפתיחה / סגירה הן של הסרן הקדמי והן של הסרן האחורי.....
Printable View
עכשיו שיש לי צנרת בלמים ארוכה ומתאימה, תהיה לי האפשרות לבדוק באמת את מגבלות הפתיחה / סגירה הן של הסרן הקדמי והן של הסרן האחורי.....
חברים בוקר טוב..
זקוק לעזרה / יעוץ...
צינור בלם אחורי, אני רוצה להחליף בצינור החדש שרכשתי, אבל הניפל העליון עקשן ומסרב להיפתח...אני מפחד להפעיל יותר מדי כח על מנת שלא לגזור את הצינור שמן בלמים שרץ לאורך כל הרכב...הניפל כבר מקבל WD40 כמה ימים...אני מתכוון שוב לנסות בשיש הקרוב...
רעיונות יתקבלו בברכה...
יום נפלא.
היה לי אותו דבר בסוף גאפקה קטנה ועוד כח זה מה שפתח את זה ...:(
יש לך עוד אופציות בקשר לצמיג שמגיע לכנף . בודי ליפט
כן...זה יהיה כנראה הפיתרון...קניתי אתמול מפתח ניפלים מיוחד, שמתאים בדיוק למידה של הניפל...אם הוא לא יעזור, נפנה כנראה לג'אפקה ...
יש הגדרות מאוד ברורות לבולם טוב או לא טוב. זה לא מדעי הרוח, זה מדע מדוייק.
תתעלם לרגע מהצבע החיצוני של הבולם וממדבקת הלוגו ותבדוק מספר נתונים:
אורך בולם כמובן, שיסתום שיתאים לקפיצים של הרכב שלך, סוג השמן, אטמים והכי חשוב, מה אתה רוצה לקבל מהרכב שלך.
חשוב מאוד להדגיש את "שלך". מה שמתאים לי, או לו, לא בהכרח יתאים לך. חלק אוהבים קשה בכדי לנסוע מהר, חלק אוהבים רך (נשמע רע). מה אתה אוהב או שואף?
זה שמצאת בולמים באורך שמתאים למתלה של רכבך, זה לא אומר שהשיסתום של הבולם מתאים. אם לא יתאים (כי זה בולם שמיועד לרכב אחר טויוטה, איסוזו או משהו אחר), אז איכות הנסיעה תהיה ירודה, לא נוחה, פעולת ריסון מתלה לא טובה תפגע במכלולים אחרים ובהחלט יכולה להיות מסוכנת!
נכון שבולמי פוקס יקרים, אך מכיוון שכלי הרכב שלך עבר שינויים דרסטיים במתלה, לא תהיה לך ברירה.
גילוי נאות. אנו מוכרים פוקס כמו שאנו מוכרים מותגים אחרים של בולמים. זו המלצתי מכיוון שאחרי שנים של נסיון פוקס, זה פשוט הכי טוב.
שי,