-
חיים, שום דבר לא מונע ממני לעשות כמעט בדיוק את מה שציירת. למעשה, חכה לפגוש הבא שלי - סופ"ש הזה יהיה מוכן. תזכור, אני בונה לפי דרישה, שזה אומר שאם אתה רוצה ציור של חללית בורוד פוקסיה אני אעשה את זה.
תראה את הפגוש הזה במציאות, חיים. גם הבעלים היה בשוק מכמה שאני צלם גרוע - הוא נראה נהדר שלא בתמונה. בתמונה נדמה שהוא בולט מקווי המתאר, במציאות רואים שהוא בולט פחות מקו הגלגל (שלא לדבר על קו הכנפון...). בקיצור, צלם חרא - זה מה יש.
לפרופילים בצד יש מטרה מאוד חשובה - הם מגינים עליו. לוותר עליהם לחלוטין זה משהו שאני ממש לא ממליץ, אבל שוב - אם אתה רוצה, אני בונה.
למה לא צינורות? כי לא ביקשו. מצחיק יותר זה שהפגוש שלי יוצע למכירה מסופ"ש הזה, אם מי שהזמין אותו מראש ישנה את דעתו.
-
הבנתי שאתה מציג כאן "דגמים" ולא תמונות של עבודות לדוגמא , לא משנה.
-
כמה פעמיים להגיד לכם, אין כזה דבר ורוד פוקסיה!אין!
פוקסיה זה צמח לא צבע.....
-
עדכון, 2.5:
יש חדש בפגושי הסמוראי, ערכתי את ההודעה הראשית. הושלם התכנון והביצוע של האחורי, יצא דגם ראשון של פגוש קדמי ובקרוב יצא דגם שני, עם כננת והכל.
-
-
-
אלון, יש סיכוי גם לפגושים לוויטארה?
כמה צריך לעלות משהו בסיסי?
-
יש מצב, השאלה היא איזה פגוש; כרגע המכופפפת שלי עוד לא נקנתה, אז פגושי צינורות זה לא אופציה. אני מניח שפגוש סטנדרטי (נגיד קדמי), עם מנשא להיי ליפט, נקודות גרירה וכו' יעלה פחות מ1000 (אולי גם 800, תלוי), אבל אני צריך לראות את האוטו לפני שאני יכול להחליט. צריך לראות לאן מתחברים, לשרטט, לחשב חומרים, לראות כמה אורות מטביעים פנימה... אני לא יכול לתת הערכה מדוייקת באוויר, אז כל המחירים שאמרתי קודם הם הערכה גסה בלבד.
-
חייב לקטוע את גל הפירגון...
בזמנו עשיתי מגיני סף אלומיניום מרוג אצל נקסוסון.
הבחור קדח לי ברכב!!! קדח!!! בנסיכה הסגולה!!!
ועוד נהנה מכך...והכריח אותי להסתכל...כואב..
וברצינות:
מה אוסיף ומה אומר - ידי זהב ,עבודה נפלאה ומחיר סופר אטרקטיבי.
אלון , אולי תעשה לי משהו ליאריס?
ובהצלחה בלימודים! צור קשר אם תרצה קלסרים,מבחנים,טלפונים של סטודנטיות מאריכטקטורה..(הא..זה בעצם רפול יכול לספק...)
-
מה לגבי סונומה?
פגוש קדמי, אחורי
-
בהצלחה :)
העבודות מדהימות.
-
באופן זמני כל העבודות נפסקות, בעקבות תקופת לימודים אינטנסיבית. העבודות יחודשו בהמשך השנה, כרגע עוד לא ברור מתי, כתלות בזמן הפנוי שיהיה לי (אם יהיה לי...).
אשמח לענות על שאלות או לעזור בכל דרך שהיא לבונים בעצמם, כרגיל, בלי קשר לכך שהעבודות שלי בהפסקה.
ללקוחות הקיימים עדיין יש את האחריות המובטחת על המוצרים, ללא קשר להפסקת היצור הזמנית.