ניקוי קרב' בעזרת רדבול לא מומלץ בעליל :p
Printable View
ניקוי קרב' בעזרת רדבול לא מומלץ בעליל :p
מה שאתה אומר זה שהפארו יותר רגיש בשטח ?
ואם בכל זאת אני רוצה את הפאגרו ?זה באמת כל כך יקר לתחזוק ? ביחס לסמוראי ?
אם אפשר בבקשה לדב במספר רק כדי לסדר לי את ראש
רוצה פאג'רו לך על זה, מי אנחנו שנגיד לך אחרת.
הוא יהיה יקר יותר מסמורא/ויטרה/ג'ימני. בכמה יותר יקר? זה תלוי, קנית נבלה או אוטו במצב תצוגה?
סתם דוגמה, פג'ארו מגיע לרוב עם צמיגי 31 (תקנו אותי אם אני טועה), מה שאומר 4 צמיגים סביב ה-4000 ש"ח. סמוראי מגיע עם צמיגי 205 מה שאומר 2200 ש"ח ל-4 צמיגים. ומה יקרה שתשבור צירייה? או שתטחן דיפ'? וכו'...
רוצה פג'רו? מעולה רק קל בחשבון את העלויות ותראה שאתה יכול לעמוד בהן כדי שתחביב לא יהפוך לסיוט.
סבבה תודה חברים
אני אשמח לבוא לטיול סמוראים אם תיהיה לי אפשרות כזו !
1. ניבו ידע שאני ועוד חבר באים עם הסמוראים שלנו בשביל להקפיץ אותו ואת חברה שלו כי הסמוראי או יקבל מקום ראשון או שהוא יחזור על גרר :P
2. תשתדל לא לזרוק קלאץ' ב7000 סל"ד. זה לא בריא לדרייבשאפט. אתה חושב שפאג'רו לא ישבור את האימא של הדודה של הציריה בכזה תמרון קרב מהפכני, שיכול להוציא מטבח מכליו?!
וכמובן, בשבת אחרי השבירה הוא בא איתנו לטיול. לא עם הסמוראי שלו,אלא טייל איתי. בשבת הזאת הסמוראי שלי לא היה במצב לטייל,אז באתי עם שלו. מין אחוות סמוראים. לפעמים קורה שרכב של חבר במצב לא טוב,עדיין לא משאירים אותו בבית! הייתי בטיולים עם פאג'רואים ולנדקרוזרים ושם המצב קצת שונה. מי שמאחור נשאר מאחור, לפעמים אנשים בורחים בלי להגיד שלום, אפילו נטשו חבר כשהייתי ברכב שלו (לפני שקניתי את הסמוראי) (!) באחד מהטיולים האלה.