תגובה: קריאה להקמת עמותת בעלי רכב כפול הנעה(בשם הגנרי-בעלי ג'יפים)
כאשר הפפריקה שלי שואלת אותי לאחרונה "מה אתה בוהה באוויר כל הערב"או "אני שומעת את החריקות של הדיפרציאל הדפוק אצלך במח"
אני יודע שאני בדרך הנכונה
אילו מכאן שמכירים אותי יודעים שכאשר חילקו אגו אני בכלל הלכתי לדוג דגים
ושחיפשו אותי בעבר להעמידני על במה ולתת לי איזו מזכרת ,בכלל שכבתי מתחת ל CJ הישן שלי ופירקתי לו את הגיר
לא מעניין אותי כבוד,יו"ר או כל תואר אחר
מעניין אותי להקים מערכת שתנקה את המוץ מהתבן,וזה ניתן
ומאחר וזו לא תחנת רוח ואינני דון קישוט,הרי שהעמותה שלנו תקום לאחר שיהיה לנו תקנון שיקבל את אישורו מהחברים
שמוליק תודה-על כל 500 שלך אני אתן 1000 ולא מתוך שוויץ,אלא מפני שאני מאמין בדרך,
שפנו אלי החבורה הצעירה מהטכניון וראיתי את אמונתם והלהט שלהם פתחתי את הארנק ואני מאושר שהייתי חלק במשהו חשוב הקשור לחינוך ,ביצוע וכו' וכו'
ולכן שזרק לי חבר את המשפט הזה"אתם כולכם בפורום נלחמים במשך החלטתי לנסות לעשות מעשה
בהזדמנות זו
תודה לכל הכותבים לי מאחורי הקלעים
תודה לאילו שתומכים כאן
מעניין אותי מי הם אילו שהיום בדרך לנצרת וחזרה סימנו לי באורות או צפרו בשמחה-אני רואה בזה סימן שכן יש מה לעשות וכן אנחנו ננסה להצליח לשנות-
תבינו
זה לא רק פלמחים או הרשט"ג
אילו המגבלות של משרד התחבורה לשיפורים,להוספת מערכות בטוחות יותר לרכב,זה אלף ואחד נושאים לרווחת בעלי ההנעה הכפולה אך בצורה מסודרת ,חוקית,וחסכונית אם אפשר-זה מכלול אחד שלם
ועכשיו אדום מפני שאל יתהולל חוגר כמפתח
שבת שלום
יוסי שלום!
כל הכבוד על היוזמה שלך, בשנים האחרונות מעמדנו נשחק מאד עוד מעט אם לא נעשה משהו בעניין נוכל ליסוע ברכבים שלנו על הכביש בלבד וגם זה לא בטוח כי יורידו אותנו מהכביש.
מאחל לך בהצלחה ביוזמה שלך.
טל