אני מציע ומוכן להלחם על כך,להקים עמותה חוקית ולהתחיל לתקוף בבית המשפט,זו הדרך הדמוקטית היחידה שעדיין ניתנת לנו וטוב שכך,
אינני חושב שהפקחים עושים עבודה רעה-להיפך הם מקבלים שכר על מנת לאכוף את החוק ו/או התקנה ובכך הם פועלים ביושר-לפחות רובם,
לא הפקחים הם הכתובת-הרשות היא הכתובת וכתבתי לעיל מה צריך לעשות,
בעיקרון הקמת עמותה עולה כסף-אך אני רוצה להאמין ששאם הגרעין הקשה של הג'יפאים וכן מעגל שני ושלישי ובנוסף כל הקוראים שאינם רשומים ייצתרפו לעמותה שתוקם אם תוקם,אנו כח של כמה עשרות אלפים של בעלי רכב כפול הנעה,
כך גם ניתן יהיה לנקות מקרב ציבור הנהגים את אילו שמוציאים את שמנו כקהל חובב טיולים ושטח(כן גם חוף ים)לרעה ולשימצה
תחשבו על כך
אני מתחיל מבחינתי לפעול להקמת עמותה שכזו
אשמח להרשמה אדירה ורחבה בין כאן או בפרטי או למייל שלי-אולי זו המלחמה האחרונה שלי בממסד אך מאחר וכרגע אני צופה לפחות עוד 29 שנות נהיגה בג'פ שלי-אז יש לי זמן-
וחוץ מזה לכל אחד יש תחליף
ומכאן אני קורא לצעירים בפורום
באם לא תתגייסו לעמותה שכזו היום,מחר תוכלו רק להזיל ריר מול תמונות וסרטי 4x4 מפני שגם את הענף שלנו עוד יחסלו מסיבות כאילו ואחרות
מנהלי הפורום--ללא עמותה כזו בקרוב שם הפורום יהיה -ג'יפולוג-פורום נוסטלגיה על ימים יפים יותר--אני רואה בפורום זה מקום ממנו ניתן להתחיל להפיץ את משנתנו ולא רק
ואם נצליח לכופף את התפל שבחוק ולבנות חוק שיוויוני יותר והוגן יותר---דיינו
כן חברים עמותה עולה כסף-אך דוחו"ת דרקוניים עולים יותרהסכמתכם להקמת עמותה שכזו-זה
נא לא לפתח דיון או לפתוח דיון נוסף-בבקשה הביאו כאן את התגייסותכם--וכן ניתן לשלול רעיון זה אך בבקשה בשפה הגונה ומנומקת
יוסף עמנואל שושני
שמרו על קשר