מה הם הגודייר עם קבלר?
איך הם בהשוואה לטויו?
http://i241.photobucket.com/albums/f...en/Rangles.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Printable View
מה הם הגודייר עם קבלר?
איך הם בהשוואה לטויו?
http://i241.photobucket.com/albums/f...en/Rangles.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
סער,
אחרי נסיעה של עשרות אלפי ק"מ עם 3 סטים של BF, [ וטראומה קטנה עם מקסיס , בנסועה לא נחשבת ...] עברתי לאחרונה ל TOYO OPEN COUNTRY
וההבדל באחיזת הכביש והשטח ניכר ומשמעותי.
רמת הרעש -פחתה.
הצמיג סובל התעללות מאסיבית יותר, [ עקב אופי שונה של פעילות השטח] ולא מורגשת נכון לעכשו שחיקה.
בקיצור אם להתייחס לפרמטר ה"תחושה" , התחושה שלי עם הצמיג הזה נוחה יותר, ובטוחה יותר, מ BF ובוודאי שהרבה יותר ממ מקסיס, [ שהתפוצצו בקצב של צמיג לטיול ... ] . על האחרים, GRABBER, GOODYEAR tbh לא יכול להעיד.
באופן כללי, לטעמי, שווה ההשקעה בצמיג איכותי. המחיר במקרה הזה לא "סתם" ...
בהצלחה.
זה בדיוק מה שחשבתי, מה כבר אפשר לצפות מחברה שמייצרת צמיגים לאפנים ?!
מה זה משנה?
צמיג חדש עם 1000-1200 ק"מ, בן כשנה מתאריך הייצור, לא אמור להיפתח בדופן במהלך הטיול הראשון, והצמיג השני, לא אמור להיפתח באותו מקום בטיול השני ...
הצמיגים היו מסדרת השטח המלא [ bighorn או השני, כבר לא זוכר ] לא 8060.
אבל מבחינתי, למדתי את הלקח. עדיף לקנות צמיגים איכותיים.
עד היום לא BF, ולא TOYO לא כשלו בצורה דומה. ואתם יש לי ניסיון רב מאד, של 5 סטים.
כנראה שצמיג יקר יותר = איכותי יותר.
ואני כבר לא מדבר על אורך החיים.
אתה צודק לדעתי לגבי המקסיס, ראיתי אותו דבר על דגם ביגהורן, צמיג בתול בן 500 ק"מ...wtf??
עברתי כמה סטים ביניהם היו דאנלופ, יוקוהמה, גוד ייר, כולם MT , הייתי מרוצה מכולם באופן כללי עשו את העבודה נסעו הרבה ובשטח היו על הרכב לפחות שנתיים ואפילו יותר כל סט.
היום אני עם טויו MT כבר אוטוטו שנתיים, מבסוט אש, עשו כבר לא מעט ק"מ, היו שקטים מאוד בהתחלה ואחיזת כביש מעולה, גם עכשיו כשהם כבר בסוף דרכם לדעתי עדיין שקטים יחסית לצמיגים אחרים, ועדיין האחיזה שלהם לא פוחתת.
דברים טובים שווים כסף, ולא מעט כסף, דעתי בלבד.
עכשיו נרגעתי !
אני נוסע עם ה 8060 ומאוד מרוצה. מכיר גם כאלה שמחליפים פעם אחר פעם לאותו דגם ומרוצים .
לא מסכים עם הקביעה המוחלטת שלך, "צמיג יקר = איכותי יותר"
פשוט עד הפעם הזאת שהתקנתי את ה 8060 נסעתי רק על BF MUD ולא חושב שהם טובים פי שניים מהמקסיס (כפולים במחיר).
יתרה מזאת, הרגשתי (רק שלא יבוא דורון ויבקש מדדים וערכים אימפריים לתחושה) שבכביש ה 8060 שקטים, אוחזים (בעיקר ברטוב) טוב יותר מה BF MUD .
רענן