עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי, האם בכלל שווה לי סמוראי אם אני לא יטפל בו בעצמי (כמובן שאני ילמד, למקרה שאני יתקע בשטח ואם הזמן גם יסדר דברים קטנים לבד)
Sent from my LG-E975K using Tapatalk
Printable View
עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי, האם בכלל שווה לי סמוראי אם אני לא יטפל בו בעצמי (כמובן שאני ילמד, למקרה שאני יתקע בשטח ואם הזמן גם יסדר דברים קטנים לבד)
קודם כל, אני מצטרף להמלצה של אביעד - קרא את סדרת הכתבות שלנו (מתחילה בצחי, ממשיכה באביעד ובשגיא ומסתיימת בחוויה האישית שלי...) ותציץ במדור סוזוקי.
אתה תראה שם את הדרך שכל אחד מאיתנו עשה, ובכלל - אחת הסיבות לכתוב את הסיפורים האלה הייתה שאחרים יוכלו ללמוד בדרך קלה/זולה יותר.
אם אני מסדר את השיקולים שלך לפי חשיבות, אני שם קודם כל את מה שיוכל לאפשר את ההרפתקה הזו, ואח"כ את מה שעשוי להשפיע על אורכה ואופיה-
1. תקציב
2. חשק
3. אופי טיולים ("צורך", עאלק)
לדעתי התקציב שלך מעט גבולי, כי סמוראי שצריך יישור קו יעבור אותו בקלות וג'ימני יהיה קשה למצוא במחיר הזה.
מצד שני, אולי יתמזל מזלך... אני לא אומר לך לרדת מזה - רק להבין את המצב, ולעשות את הפשרות הנכונות.
אני ממליץ בחום לקרוא את מדריך הבדיקה, ולבדוק לפני הקנייה אצל מורי בראשל"צ (בכל מקרה - לא לבדוק במכון בדיקה... זה חסר תועלת).
לשאלתך האחרונה:
כן.
שווה לקנות סמוראי, גם אם אתה לא מטפל בו. זה רכב עם המון אופי, פתוח או סגור, ואני מכיר כמה חיילים שמחזיקים אחד (אולי אחד מהם יגיב כאן...)
מטעמי תקציב ושיפורים, אני לא שותף למחשבה של שגיא לגבי רכב מסולסל, אבל נפתח כל דיון בנפרד.
טוב, תודה רבה, אני יתחיל לבדוק רכבים ונראה מה יצא