יודע מה... צודק.
נחזור לרגוע עד משועשע.
הנה. שיניתי מוד.
אבל אתם... שקוראים... תחשבו טוב לפני טלפון ל הוט
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
יודע מה... צודק.
נחזור לרגוע עד משועשע.
הנה. שיניתי מוד.
אבל אתם... שקוראים... תחשבו טוב לפני טלפון ל הוט
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
צר לי לאכזב אותך אסף, אם אין לך מישהו מבפנים שיכול לעשות לך את העבודה ולמחוק אותך מהמאגרים, הסיכויים שלך קלושיים עד לא קיימים.
יש לי חבר שאיתם כבר בדיונים משפטיים מספר חודשים, כולל הוראות של השופט/ת וכד' על כך שהם צריכים לחדול מלהטריד אותו, וזה אחרי שהוא ניסה להיאבק בהם בדרכים שציינו כאן מעלה עוד מספר חודשים ועדיין, רגע אחרי שהוא יצא מהדיון הוא קיבל מהם טלפון עם הצעת שדרוג (אשכרה מישהו עושה לו אצבע משולשת).
הנקודה העיקרית אצלו היא שהם מנסים לשדרג חבילת שירותים של סבא שלו ומתקשרים אליו כי הוא עבר לגור בבית של הסבא - כי הסבא מת כבר למעלה משנה וחצי וחבר שלי מציין להם את זה כל פעם מחדש... וכן, יש את זה מוקלט ומתועד ומה שרק תרצה.
תבדוק מי יש לך בפנים, זו הדרך.
זה אדם כלבבי:
http://room404.net/?p=63482
אסף.
אני התנתקתי מהם בעקבות מעבר שבו אין ולא תהיה להם תשתית.
כיום, אם הם מתקשרים כשאני עסוק אני מנתק להם בפנים.
אם אני בנסיעה ויש לי זמן אני עושה הזמנה ומבזבז לנציג את הזמן.
אתם לא מאמינים איזה קללות אני מקבל כשהם מגלים ששרפתי להם עשר דקות בכוונה...
להתקשר למנכל הוט זה רעיון נהדר
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
למה לא ללכת איתם עד הסוף?
להגיד שמעוניין ולקבוע פגישה בכתובת מסויימת.
כמובן לא להגיע לפגישה.
אחרי כמה פגישות כאלה, הטכנאים כבר יצרחו על מי שצריך שלא לקבוע להם יותר פגישות איתך, ורק אז באמת יכתבו ליד השם שלך שלא להתקשר אליך יותר.
(אני מניח שאין לנציגים הללו אפשרות טכנית למחוק מישהו מהמערכת, רק לרשום הערה).
השתנו הזמנים,המאבק בחברות הטלפוניה,התקשורת וכל השאר הוא מאבק בידיים קשורות. פעם, ולפני שיטת מערכת ניתוב השיחות וכשלא היית מרוצה מהשירות,הייתה לך אפשרות להגיע לספק להפוך שולחן ולסגור עניין אחת ולתמיד. היום אתה מדבר עם מוקדן/נית בשכר עלוב ותנאים מחפירים המבצעת פקודות ואין טעם לריב אתה טלפונית. היום אתה מתווכח עם הלמפה ולא יכול להגיע לספק השירות אישית בכדי להפוך את אותו השולחן.
זו גם הסיבה שאני מעדיף סוכן ביטוח,כלומר-משהו אנושי שאפשר לדבר אתו וכלל לא בטוח שהפרמיה גבוהה יותר.ואם היא אכן גבוהה יותר-זה שווה את הכסף ולו רק בגלל שיש לי אפשרות לדבר אתו באמצע הלילה.
לא לכל אחד יש את העצבים, הזמן,האנרגיות לפנות לעורכי דין,לאיים,להתדיין עם אותם הגופים שמתעללים בנו.
זה עתה הושת קנס על טיב השירות של הוט סך 1.300.000 ש"ח -צחוק מהעבודה.
אז זה נהדא. תזמין טכנאי...
אסף.
אסףףף
כדי להפטר מעלוקות צריך לחשוב מחוץ לקופסה.
פעם לפני הרבה שנים הייתי מקבל טלפונים מאלה שמוכרים עיתונים, כן עיתונים (פעם היו דברים כאלה)
בקיצור כשהתקשרו אלי הסברתי להם שהעיתון שלהם ברמה ירודה, כששאלו למה עניתי שיש לי חנות דגים והנייר שלהם(שמשמש לעטיפת דגים) יותר דק מהמתחרה ולכן אני מזמין משם.
הנה רעיון בשבילך: בפעם הבאה שמתקשרים בזבז להם את הזמן ובסוף תשאל אם יש להם שרות בארה'ב כי אתה רק בביקור מולדת....אני מוכן להתערב שהמספר ימחק מהמאגר.
על כמה אתה מוכן להתערה ג׳ו?
גם זה לא עובד אצל המטומטמים האלו
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
כאחד שמכיר את הטימטום המזרח תיכוני.....כול מה שיש לי להגיד:
זה יותר טוב מכלום.
אני דווקא הצלחתי להיפטר מהם אירי שיחת ההתשה המתוארת לעיל שנגמרה בזה שהבכירה בכירה בכירה טרקה לי את הטלפון. כנראה לה יש הרשאה להוציא את הטלפון שלי מהמערכת.
אסף.