סרטון עצוב ? דווקא אני נהנה לראות אותו כל פעם מחדש.... אולי עצוב למי שאין GV חחח
Printable View
מדריך מצויין למי שמחפש GV, חבל שלא קראתי לפני שקניתי...
התלבטתי בין 2 אקזמפלרים אחד מ 2010 ושני מ 2011, בסוף הלכתי על 2011 ורק אז גיליתי שאין גלגל רזרבי...
מגביל מאוד בשטח, ומחייב גגון + חיפוש לא פשוט להשיג גלגל תואם מפירוק.
כמו כן מידת הצמיג עם 225/65/R17 מאפשרת בדוחק צמיג AT (אני מצאתי יוקוהמה).
לפי דעתי דגם 2010 הוא המוצלח ביותר.
מיגון מלא חובה! לא להעז להכנס לשטח ללא ( אפשר דיונות ) מרווח הגחון הנמוך הוא ללא ספק נקודת החולשה הכי גדולה ברכב זה.
חוץ מזה מערכת ה TC פשוט עושה קסמים ומאפשרת לצלוח הצלבות בקלות.
שורה תחתונה רכב מצויין לטיולי משפחות שגם נוסע בנוחות בכביש עם עלות החזקה סבירה.
רכבי שטח יותר רציניים מאותם שנתונים פשוט עולים הרבה יותר.
אני נוסע עם GV ארוכה 2011 + מיגון, הגבהה, צמיגי AT. אני יכול להעיד שמדובר ברכב שטח מצויין שיכול לעשות 90% מהמסלולים בארץ ללא שום קושי. את ה-10% הנותרים עדיף לעשות עם אחד מרכבי השטח הגדולים. צריך להבהיר: הגורם שבסופו של דבר הכי קובע את יכולות הרכב הוא הנהג. אני מאוד ממליץ לנהגי שטח חדשים לעבור קורס נהיגת שטח עם מדריך מיומן (ויש רבים וטובים כאלה). לסיכום: מדובר ברכב שטח אמיתי וכיפי.
שלום רב,
אני עומד לפני קניה של גרנד ויטרה 2013, הרכב אינו זול בכלל קצת יותר מ90K.
זה עומד להיות הרכב המשפחתי ולכן חשוב לי לקבל חוות דעת מבעלי ס.ג.ו. שלהם יש 3 ילדים.
האם ניתן להכניס מאחור כסא תינוק + 2 בוסטרים ושהילדים עדיין ירגישו בנוח?
תודה מראש.
מצטרף לפורום האיכותי בארץ משתמש חדש לשאול שאלה והתשובה הראשונה שהוא מקבל זה ללכת לקבל תשובה ברשת החברתית?
אם זו התשובה שאנחנו יודעים לתת אז אפשר לסגור את הפורום... חבל.
זה כבר באמת דומה להיכנס למסעדה עם אוכל מהביית או יותר מתאים - להיכנס למסעדה בשביל לשכנע את הסועדים לאכול במסעדה אחרת.
אני משוכנע זו שאלה שבעלי רכב דומה לא יתקשו לענות עליה גם בפורום זה.
נראה לי שהתפזרת קצת.. אין כל כוונה לזלזל בפורום הזה ! ואני מניח שיקבל תשובה על מה ששאל גם כאן בפורום... אבל למידע מפורט הרבה יותר (שאני בטוח שיהיה נחוץ לבחור ) יוכל למצוא בקבוצה בפייס
אני בעל גראנד ויטארה קצרה לכן לא יכול לענות לו על שאלת מקום ששאל (למרות שלמיטב ידיעתי יש מספיק מקום למה ששאל..)
אבל כוונתי הייתה מלחתחילה כזו שבקבוצה בפייס יוכל לקבל הרבה מעבר למה ששאל... ! מכיוון שזו מתמחה אך ורק ברכב הנל ! עם מידע וטיפים רלוונטים ביותר למי שבבעלותו רכב כזה או שבכוונתו לרכוש כזה..
ועם זאת... ההמלצה אינה במקומה. אם כבר, אולי היה ראוי לבקש שאחד מאותם מומחים יביעו את משנתם כאן ויציגו ניסיונם פה בפורום לטובת החברים כולם....
תוכל לגשת לקבוצה ולבקש?
תודה,
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
אתם עדינים..
זה נטו חוצפה לבוא למדיה אחת ולמשוך בצורה בוטה משתתפים למדיה אחרת,
היתרון המוחלט של פורום על פייסבוק הוא שימור הידע ויכולת לחפש בעתיד ידע שנצבר.
בפייסבוק זה נעלם.
ידע שנרשם מול שאלה מתפוגג..
מעדיף להסביר נעים ולתת הזדמנות להבנה מאשר לגרש אנשים על שגיאה שלא במזיד...
עם כל ההתכתבות הזו...עדיין לא קיבלתי תשובה :confused::confused::confused:
איזה כסא תינוק? יש מספר גדלים, בפועל המושבים הללו יהיו צמודים. בני כמה הילדים?
כסא תינוק ממוצע, ועוד שני בוסטרים עם ידיות וגב (הגב ניתן לפירוק):
קובץ מצורף 123697
2 גראנד ויטארה 2010 הוחלף מנוע עקב סדק בבלוק המנוע , החברה משום מה מתנערת מהנושא קבל מידע נוסף פה על חומרת הבעיה
http://australiancar.reviews/reviews.php#!content=recalls&make=Suzuki &model=Grand%20Vitara&gen=870
שלום לכולם,
האם מנוע 2000 הוא לא קטן מדי על הרכב הזה?