שוב בהצלחה
רענן
Printable View
פותח שוב את השרשור: יש למישהו ניסיון עם הקיט של EFS? איך הוא לעומת האיירונמן?
אני מציע שתיקח את חפירה ותלך לחפור בגינה..
הסט הכי משתלם ולא מאכזב ברמות המחירים שאנחנו מדברים עליהן, לדעתי, אחרי שאני חפרתי בזה לפני שנה - האיירון מן. גם אני רכשתי דרך גתוס והם ביצעו לי את ההתקנה אצלם תוך שעה. הרכב נסע איזה 15,000 ק"מ מאז וחלק גדול מאוד מזה בשטח. אני מרוצה.
הארכתי לעצמי את מועד סיום החפירות בגלל מזג האויר הנעים :)
אבל במקרה עלתה הזדמנות של קיט EFS באותו מחיר של איירונמן. כאן בפורום לא מצאתי כמעט אף התחייחסות לקיט הזה, אבל בפורומים בעולם הוא ממוצב חד משמעית מעל איירונמן. לכן, בהנחה שהמחיר זהה, איזה קיט עדיף?
ובבקשה שאף אחד לא יאמר ששניהם יהיו יותר טובים מהמקורי...
אם החלטת שה EFS יותר טוב וזה אותו מחיר - אז אתה עונה לעצמך על השאלה.
טוב רק בשביל לסגור את השרשור הזה למען הדורות הבאים:
לפני שבועיים הותקן קיט EFS Elite אצל סלמן אבל רק אתמול הצלחתי להכנס עם הרכב לשטח. ההתקנה הייתה מקצועית ביותר וזה המקום לשבח את סלמן על היחס והמקצועיות.
הקפיצים נראים מסיביים ביותר וכך גם הבולמים. לא בדקתי אבל נראה שהקיט מגביהה את החלק האחורי של הרכב במעט יותר מ - 2" ולכן הוא מעט יותר גבוה מהחלק הקדמי.
הנסיעה בכביש מעט יותר קשיחה (מבלי לפגוע בנוחות) אבל כל תופעות הנדנוד וסגירות מהלך נעלמו לחלוטין והרכב מרוסן מאד עכשיו.
הנסיעה בשטח היא כבר סיפור אחר לגמרי והאמת שלא ציפיתי לכזה שיפור: הרכב בכלל לא מגרד את הגחון ונשאר גבוה מעל המכשול וכל זאת עם שמירה על נוחות מדהימה בשטח.
לסיכום: מומלץ.
ראשית ...
תתחדש ותהנה...
סיכמת יפה מאוד אבל את פרט משמעותי החסרת...
כמה שילמת ?????
ראם
נשמח לתמונות של הרכב לאחר הגבהה.
אני גם מתלבט כרגע בנוגע להגבהה, ומצאתי את השרשור הזה כנכון להמשיך.
כרגע על השולחן איירונמן וEFS.
נראה שבארץ מוכרים איירונמן מדגם B בלבד , זה פחות קשיח מC
רענן , ראיתי שאתה ממליץ על C בלבד , למה לדעתך זה כל כך קריטי , בהנחה שהרכב לא עמוס במיוחד?
ומאיפה משיגים דגם C בארץ?
דיברתי עם גתוס, יש להם דגם c שלטענתם(השגויה) לא מתאים לרכב.
הם לא נותנים אחריות במידה ומתעקשים על דגם c
שאל אותם מה משמעות ההערה של היצרן בקטלוג (מוקף באדום)
קובץ מצורף 99840
במאמץ רב הצלחתי למצוא את זה בעצמי באתר שלהם, ממש מטעה.
מה שכן ציפיתי מגתוס לקצת יותר מקצועיות, אני מעריך שהם הרכיבו לכמה עשרות כלים קפיצים שפשוט לא מתאימים לפי הגדרת יצרן.
לאחר כשנה מאז ההתקנה (של גתוס) ברכב שלי ולא מעט נסיעות בשטח, אין שום שקיעה ושום נעליים, לא חושב שיש צורך להתקין קפיצים קשים יותר שמתאימים למשקל כבד כמו שמסומן בהערה שבקישור, אלא אם באמת מעמיסים על הרכב באופן קבוע.
לא מבין למה אמור להיות הבדל בין רכב משנת 2001 לרכב משנת 2000 או אפילו 99... זה אותו רכב!
אם היה מדובר בהמלצה ניחא , אך מאחר ומדובר בהוראה מפורשת (גם אם כתובה בין השורות) היא מצריכה התיחסות.
חיים,
אני חושב שהשמצת גתוס היבואן ממש לא במקום !
יכול להיות שהם קיבלו הבהרות מהיצרן לאור שאילתא אליהם .
נקווה שנציג גתוס ייתן תשובה סופית מוסמכת.
רענן
קובץ מצורף 99846
התשובה שקיבלתי מגתוס בטלפון היתה "אין לנו , ובמידה ומרכיבים C - אין אחריות".
ללא שום התיחסות לשאילתא שנשלחה ליצרן, או תשובה עליה.
במידה והם אכן קיבלו את אישור היצרן לגבי ההתאמה הזו, אני לוקח את דברי בחזרה.
האם קיבלת את תשובת היצרן לשאילתא?
אם הם היו משווקים C (עומס גדול יותר) ולקוח מתעקש על B לעומס קל יותר, אז מבין אי לקיחת אחריות.
אבל להיפך, לא מובן !
בכלל על מה הם לא לוקחים אחריות אם אין להם במלאי והם לא משווקים ?
הם כתבו שיפנו ליצרן ויעדכנו בתשובתו.
הטרופר שלי כבר אחרי "מסע" השידרוגים. אם אצטרך להחליף קפיצים,
אפנה ישירות ליצרן במידה ולא תהיה עדיין התייחסות גתוס עפ"י תשובת היצרן.
רענן
מה אתם רוצים מגתוס?
גתוס נותן עסקת חבילה שכוללת מוצר+הרכבה+אחריות.
לא חייבים לקנות את החבילה - תקנה איזה בולם וקפיץ שבא לך, כולל ערבוב בין מותגים, ותרכיב לבד או במוסך מדרכה כלשהו. אין פה מדע אטום.
הסיבה ללכת לסדנא מוכרת כמו גתוס, היא הנוחות, והאחריות. אבל הם נותנים אחריות על החבילה שהם בוחרים למכור, אי אפשר להכריח אותם למכור משהו אחר ועדיין לקחת עליו אחריות.
גם אני פניתי ליצרן, קיבלתי תגובה שהיבואן בארץ ייצור איתי קשר בהקדם, נמתין ונראה.
בכל מקרה כפי שכתבתי - הניסיון המועט שלי מלמד (אותי) שהסט הזה מצוין לרכב הזה ואין איתו שום בעיה.