+1 לדורון. באמת מדובר בעסק פשוט מאד ולך יש ידיים טובות. תביא עוד חבר וקצת משקה ואתם עושים את זה יפה מאד ובזריזות.
Printable View
+1 לדורון. באמת מדובר בעסק פשוט מאד ולך יש ידיים טובות. תביא עוד חבר וקצת משקה ואתם עושים את זה יפה מאד ובזריזות.
אם אתה רוצה, קפוץ ל"סדנה שלי" ונעשה את זה ביחד.
לא מכיר סמו, אבל בטח זה על בסיס גיפ, ואם כך ענין של שעה ופחות לחלץ צריה אחת.
שישי הקרוב אני ב"סדנה" בבית שערים.
עריכה..
תודה לכולם על התגובות, ובמיוחד למוני על ההזמנה.
דורון/אמיר- אין ספק שזו לא עבודה בשמיים, ובעקרון אכן כדאי לפתוח ולבדוק לפני ששופכים כסף.
עדיין, מכל מיני סיבות שקשורות לזמן/מקום לעבוד/כלים זמינים וכד' אני מעדיף כרגע לא להתעסק עם זה לבד. בעיקר מסיבות של זמן פנוי.
מוני, שישי הזה אני מניח שזה לא יעבוד. אני יוצא מחר לחופש עד שבת וניקוי הראש מתקופת העומס האחרונה יקרה רק ע"י טיול ארוך וטוב + זולה שיימשכו ממחר עד מוצאי שבת. כנראה.
אבל אם אתה כבר אומר שיש לך "סדנה" בבית שערים זה דורש ביקור עם או בלי קשר. אנחנו נדבר על זה ביום ראשון הקרוב (?).
לסיכום, כל האופציות שהבאתם נלקחות בחשבון. אני בכל זאת מניח שבגלל הסכום הלא גבוהה של ציריות חדשות מקוריות ב- EBAY (סביב ה- 100$) אני אלך על הפתרון הזה בקרוב. (להבנתי, בעלות הבאת 2 ציריות חדשות מחול קונים בארץ ציריה משומשת עם קצת עודף, זה בהנחה שיש).
מה לגבי ייבוא מאירופה ? גם בשיטת המזוודה אבל יותר קרוב ואני מניח שיש יותר על הקווים.
בדוק עם מוכרים מEBAY-UK.
כבר כתבתי, אין לי מישהו שנמצא על הקווים, בטח לא מישהו שאני רוצה להפיל את זה עליו. כך ששיטת המזוודה לא אקטואלית עבורי.
אמיר, המחיר של המשלוח + מכס לא יוצא בשמיים לציריות מקוריות שעולות ביחד פחות מ- 200$.
יונתן, תמיד יש מישהו על הקווים. לפעמים זה לוקח קצת זמן, לפעמים מפצלים משלוח. חושבים יצירתי והכל בסדר.
אלא אם אתה יודע שלא יעשו לך צרות עם הייבוא של זה לארץ, אני לא הייתי פוסל.
טוב, התמהמהתי יותר מדי זמן...
נכון לשבועות האחרונים אני כבר לא מוצא ציריות OEM חדשות בשום אתר בחו"ל.
המוכרים ב- EBAY או שכבר לא פעילים או שלא מוכרים יותר את המוצר.
רעיונות למישהו? (חוץ מציריות מחוזקות)
מקוריות חדשות אני לא מכיר...
אבל אם אתה רוצה יש ציריות מחוזקות של TRAIL TOUGH חדשות לגמרי בארץ...2400 שקל
יונתן,
יש מצב שאין לך בפעמונים בכלל/מעט מידי גריז?
יש מצב.
אבל גם אם זה מצב, ככל הנראה זה גמר את הפעמונים...
התקתוקים היו לאורך תקופה לא קצרה, ומאז הרכב נוסע עם לוקרים פתוחים.
בפעמים הבודדות ששילבתי לצורך מכשולים ברמה קשה יחסית הפעמונים השמיעו קולות איומים וממש הרגיש שמשהו שם נתפש כל פעם.
אגב דורון, בסמוראי אין אפשרות לגרז את הפעמונים בלי לפרק את גל הנבה ולשלוף את הציריה קומפלט...
זה גריז כמו בטויוטה או שמן כמו בלנדרובר?
להתקין פתח תחזוקה להכנסת גריז נשמע לי כמו משהו פשוט שישלם את עצמו בענק לאורך זמן.
בהיילקס יש פתח כזה, עם בורג פקק שבכל כמה טיפולים נותנים כמה לחיצות גריז פנימה.
גריז.
עברה לי המחשבה הזו בראש, אבל לא התעמקתי עדיין לבדוק במה זה כרוך.
בכל מקרה, הציריות המקוריות החזיקו גם בלי זה כמעט 20 שנה, ועברו חיים לא קלים.
נראה לי בסה"כ סידור סביר.
ואם יוצא שצוללים עם הרכב קצת עמוק מדי (כמו שקרה לי בחורף הקודם), אז מקסימום שולפים ציריות ומגרזים.