-
שחף, ארז, יוני, דרור, כולם-
סופה זה לא רכב זול לאחזקה.
לנדרובר זה לא רכב זול לאחזקה.
גם היילקס זה לא רכב זול לאחזקה (סורי, יוני. דבר אחרי שיהיה לך תיקון רציני, ספר לנו כמה עלו החלקים. בינתיים אתה לא עד מהימן , כי עוד לא נתקלת בתקלה אמיתית 8) ).
הכל יחסי.
הכל בצעצועים שלנו יקר יחסית ל"אוטו". ולא רק זה, אנחנו עוד הולכים ושוברים אותם בכוח. ולא רק זה, אנחנו מתקינים בחצר שיפורים שמקטינים את האמינות (טוב, יש כמה שיפורים שמוסיפים לאמינות, אבל הרוב לא).
פשוט, לא מסתדר לי לנדרובר ו"זול" באותו משפט. לקנות, אולי כן. להחזיק- אין סיכוי. אני חושב שרכב שיש רק מוסך אחד בארץ שאנחנו סומכים עליו, לא יכול, בהגדרה, להיות זול לאחזקה. ואם דפקת בטעות סרן קדמי, לא תוכל להחליף אותו ב1200 ש"ח בסרן מפירוק/ ימ"ח.
אז מה אם אני משתעשע ברעיון לקנות כזה? זה כי אני דפוק במוח. זה כי אני חושב שאני יכול להרשות לעצמי, וכי אני יודע שעל איכות חיים אני צריך לשלם. עכשיו אני משלם על סופה, אח"כ אולי על לנדרובר, ומי יודע, יום אחד אולי אני אשלם על טויוטה (שומו שמיים). בכל מקרה זה יהיה יקר.
פיאסטה 1000 זה רכב זול לאחזקה.
סמוראי הוא רכב יחסית זול, אבל איכות החיים....
הבנאדם רוצה לנדרובר (והוא צודק)- והכי זול יעלה בערך 40000 ש"ח. זה לרכב מרוט שיצא ממכרז ועשו לו רשיון, ותשקיע עליו עוד מינימום 15 אלף- לאט לאט או במכה אחת.
אם תמצא בנזין 94 (כמו של שחף, אם אני לא טועה?) הוא גם יעלה לך באיזור הזה.
אסף.
-
לפי יצחק לוי,
110 פתוח, שנת 94 = 48,000 ש"ח.
110 סגור, שנת 94 = 55,000 ש"ח.
ממה שאני יודע, מחירי השוק קצת יותר נמוכים, אבל לא בהרבה .
-
אכן שנת 94 110 סגור בנזין ....
ואנחנו מחזיקים אותו משנת 97 ועד עכשיו טפו טפו טפו בלי שום
פאק באמינות (בלי לפתוח פה לשטן)